این چی میگه!؟ هر ۶ ماه یکبار باید واکسن بزنید!!!!
نمکی خیلی با نمک شدی!
ایهاالناس! حراج کردیم! یعنی چه این حرف؟ مگه هر چیزی حراج شد باید خرید؟! اینا واقعا کی هستن؟
#کاسبان_واکسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چه کشور هایی در واکسینه کردن پیشتاز هستن! همان کشواریی بیشترین جنایت جنگی علیه انها رخ داده و بارها آمریکا ،انگلیس... تلاش کردن کشور انها را غصب کنن مسئولین این کشورا دارن سریع به ملت واکسنی که هنوز هم مشخص نیست واقعا جواب بده تزریق وزیر بهداشت هم افتخار که ما ۵۰۰ هزار زدیم! انگلیسی که هم وارد کردن!
وزیر بهداشت:
تاکنون تایوان ۲۷ هزار دوز، ویتنام ۵۸ هزار دوز، کرهجنوبی ۶۱ هزار دوز، ژاپن ۶۴۲ هزار دوز، عمان ۱۹۳ هزار دوز، مصر ۱۶۵ هزار دوز و عراق ۱۵۳ هزار دوز واکسن تزریق کرده است.
ایران نزدیک ۵۰۰ هزار دوز تزریق کرده و تا هفته آتی حدود ۱.۳ میلیون میرسد !
#کاسبان_واکسن
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جز تمسخر پاسخی ندادن
زمانی که انقلابی ها نسبت به محتوای برجام و نفوذ و احتمال انجام عملیات تروریستی علیه صنایع هسته ای کشور هشدار میدادن، رئیس جمهور و اصلاح طلبان جز تمسخر پاسخی ندادن، و الان که مشخص شده هشدارها به حق بوده، همون بی سوادهای اصلاح طلب ژست طلبکاری از نیروهای اطلاعاتی رو گرفتن!
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 226
💠 اختیارات و اهمیت جایگاه ریاست جمهوری
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حمید هوشنگی
#کاندیدا_ریاست_جمهوری
#انتخابات1400
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 227
💠 تحلیل رفتار انتخاباتی سید حسن خمینی
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبدالهیفر
#کاندیدا_ریاست_جمهوری
#انتخابات1400
غیر رسمی ترین رهبر دنیا
غیر رسمی؛ برای آنهایی که میشناختنتان جدید نبود. کاش زودتر این تصاویر پخش میشد. تا همگان بدانند تصویر واقعی از یک مرجع تقلید کاملا مردمی و امامشان چیست.
همینقدر صبور و اهل مشورت. انتقاد پذیر و شوخ، لطیف
۳ ساعت و ۳۰ دقیقه وقت گذاشتید و فیلمسینمایی محمد رسول الله(ص) مجیدی مجیدی را با کارگردانش دیدید و بعد از پایان گفتید: کاش میتوانستم دوباره تماشایش کنم!
شب کریسمس به خانه شهدای ارامنه می روید، از شیرینی و میوه هایشان میخورید.
شما بعد از انتخابات ۸۸ با امثال سید مهدی شجاعی جلسات خصوصی گذاشتید و هنرمندان را هنرمندانه نسبت به اتفاقات توجیه میکردید.
از فیلم مارمولک بدتان نیامدو دستور توبیخ ندادید، کارگردانش را در آغوش کشیدید.
بیش از ۱۲۰۰ رمان خوانده اید، و کتابخانه تان هیچ کتابی بدون حاشیه نویسی ندارد.
حلقه ازدواج پسرتان، انگشتر عقیق خودتان بود که کوچک کردن اندازه اش برای داماد فقط ۱۴ هزار تومان خرج داشت.
یخچال خانه تان خراب شده بود یک ماه در تعمیرگاه بود.
کاش میدانستند فرزندانتان حتی از املت بیت المال شام دفتر نمیتوانستند بخورند.
بیماریتان را در بیمارستان بقیه الله تهران با پزشکان ایرانی معالجه کردید. نوه تان در بیمارستان رسالت تهران بدنیا آمد.
از مجید صالحی تا عادل فردوسی پور، حسن جوهرچی تا رامبد جوان، امین تارخ تا حسام نواب صفوی، محمدعلی کشاورز تا داوود رشیدی، برای گفتگو با همه وقت گذاشته اید!
موسیقی و ردیف های آوازی و سازهای ایرانی را خوب میشناسید، اهل شعرید، سینما شناسید، تندخوان و اهل مطالعه اید، والیبال بازی میکردید و حواستان به شطرنج آرین غلامی هم هست.
سریال پایتخت را دنبال میکردید، جلال آل احمد و شریعتی میخوانید، اندیشه های سید قطب را ترجمه میکنید.
با لباس مبدل بین خرابه های بم قدم میزنید. اجازه نمیدهید خبرنگاری با کفش روی فرش چادر زلزله زدگان کرمانشاه برود.
اتومبیل حامل و محافظان را نگه میدارید تا به داماد و عروس نسبتا بد پوشش در خیابان تبریک ازدواج بگویید، با دختر کوهنورد جوان که سگش را در آغوش گرفته با محبت از احکام نگه داری حیوانش سخن می گویید، دانشجویان را برای بیان صریح ترین مواضع دعوت میکنید و بیش از ۶ ساعت پای حرفها یشان مینشینید.
رهبر ۸۱ ساله ای که ساعت ۵ صبح کارش را شروع میکند وساعت ۱۱ شب میخوابد تا نیمه شب برای تهجد بیدار بشود.
سخنرانی طولانی میکند با کمترین تپق و اشتباه!
با هر قشری با اطلاعات تخصصی سخن میگویید. هر روز گزارشات مردمی را میخواند و از اوضاع زندگی مردم شخصا تحقیق میکند.
به کوه میرود، جنس غیر ایرانی در خانه شان پیدا نمیشود. هنوز اثاث خانه شان همان جهیزیه قدیمی همسرشان است. مایحتاج منزل را اهل خانه از جنوب شهر تهیه میکنند.
از حضرات آیات بهجت و بهاء الدینی تا حسن زاده آملی و فاطمی نیا و حتی پوتین و کوفی عنان و دکوئیار و بانکی مون شیفته و واله شما شده اند.
حق دارند اینهمه دشمنی میکنند با شما و نامتان. شما هیبت شاهان و رهبران عالم را به چالش کشیده اید!
با آن دمپایی وصله دار، عینک قدیمی با پَدِبینی شکسته و همان آستین قبای نخ نما شده.
با این همه سادگی از تنگه باب المندب تا تنگه هرمز، از یمن تا آذربایجان، از کشمیر تا زاریا در نیجریه، از بوسنی تا ونزوئلا
از ضاحیه تا پاراچنار
زیر سایه همان قبای با پارچه زبده رضوی ایرانی است که لایه پس دوز پایینش را باز کرده اید تا اندازه استفاده شما بشود.
میرحسین و رهنورد را از طلاق نجات داده اید. فرزندانتان را به ختم همسر محمود امجد میفرستید. برای وفات دختر کوچک سید مهدی شجاعی پیام میدهید
بر پیکر هاشمی نماز میخوانید.جوانمردانه از دولت کم محبوبیت حمایت میکنید
حال فرزندان اردوغان را به اسم کوچک میپرسید و هزار حرف نگفتنی دیگر...
شما غیر رسمی ترین رهبر دنیایید
باهوش، مقتدر، صبور، مهربان،حکیم
تو میر عشقی ،عاشقان بسیار داری
تو رهبری،با جانِ عاشق کار داری...
جهت سلامتی و تعجیل و در فرج امام زمان و نائب ایشان مقام معظم رهبری امام خامنه ای صلوات
@porseman_3
☑️اقدام تحسینبرانگیز فرمانده ارتش
🔸سرلشکر موسوی که از زمان انتصاب حاضر نشده بود به خانه سازمانی فرمانده ارتش در شمال تهران برود با تهاتر این منزل به پروژه ساخت ۳۱۳ واحد مسکونی برای کارکنان ارتش کمک کرد
🔸از فرماندهای که عمر خود را به جهاد در راه اسلام گذرانده جز این انتظاری نیست
#تفاوت_آدمها
#درست_انتخاب_کنیم
@porseman_3
❓سؤال آزار دهنده!
👤 علامه مصباح یزدی ره
🔹 سؤالی که ذهن حقیر را میآزارد این است: اگر کتابی بدست ما میرسید که گفته میشد یک دانشمند برجسته و نابغهای هزار سال پیش نوشته است آیا برای فهمیدن مطالب آن بیشتر تلاش میکردین یا برای فهمیدن حقایق و معارف #قرآن کریم؟!
امیدوارم جواب سنجیده و رفتار شایستهای نسبت به این سؤال داشته باشیم.
#قرآن
┈┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
@porseman_3
🔴ایرانیها طی ۳ ماه ۱۶۰۰ خانه در ترکیه خریدند!
🔹مرکز آمار ترکیه: در سه ماه نخست سال جاری میلادی اتباع ایرانی با خرید ۱۵۹۹ واحد خانه، بزرگترین گروه بزرگ خریدار خارجی مسکن ترکیه بودهاند.
🔹محبوبترین شهرها برای خرید خانه توسط اتباع خارجی در این بازه زمانی استانبول با ۵۰۲۴ خانه، آنتالیا با ۱۸۸۴ خانه و ازمیر با ۱۲۵۹ خانه بوده است.
#عراق
#یادداشت: حملات پهپادی چگونه معادلات جنگ در عراق را تغییر میدهد؟
🔸حملات پهپادی گروههای مقاومت عراقی به مواضع نظامیان آمریکایی در روزهای اخیر، منجر به آغاز معادلات جدید در تقابل محور مقاومت با آمریکا در غرب آسیا شده است.
،موضوع مهمی که در حملات اخیر مقاومت عراق به مواضع نظامیان آمریکایی در فرودگاه اربیل در تاریخ ۲۶ فروردین و پایگاه عین الاسد در تاریخ ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ برجسته میشود، استفاده از پهپاد به عنوان عامل حمله است.
استفاده گروههای مقاومت از پهپاد در منازعات عراق پیشینهدار است و گروه “عصبه الثائرین” تصاویری از سفارت آمریکا در بغداد که با پهپادی تجسسی فیلمبرداری شده بود را در تاریخ ۱۵ فروردین ۹۹ در رسانه خود منتشر کرد. بنابراین استفاده از پهپاد در عملیاتها علیه آمریکا در عراق موضوع جدیدی نیست؛ امّا استفاده از پهپاد به عنوان عامل اصلی حمله که پیشتر در جنگ یمن توسط انصارالله بارها اجرا شده است، موضوعی است که غافلگیریهای جدیدی را برای آمریکا به دنبال دارد.
در مواقعی که مواضع دشمن در زمین خودی قرار دارد، بهترین راهکار اتخاذ انواع جنگ چریکی است. این مدل جنگ در جریان جنگ جهانی دوم، جنگ ویتنام و… نیز اجرا شده است و در بازههای زمانی مختلف، ضربات مهلکی را به طرف مقابل وارد کرده است.
یکی از انواع جنگ چریکی در عراق که در یکسال اخیر شاهد اوجگیری آن بودهایم حملات راکتی و اصطلاحاً بزندررو به کاروانهای لجستیکی و پایگاههای آمریکا بوده است.
شاید این حملات در نگاه اول کوچک و حتی بیفایده جلوه کند، اما آنچه که اهمیت این حملات را نمایان میکند، نگاه کلی به ماجرا در یک بازه زمانی بلند مدت است. هدف، نتایج، تعداد، گستره این حملات از جمله مولفههایی است که بایستی برای بررسی کلی جنگ چریکی مقاومت عراق مدنظر قرار گیرد. برآورد این بررسی قطعاً نتایج قابل توجهی از خسارات سنگین آمریکا را میرساند که در یک بازه زمانی مشخص میتواند هدف گروههای مقاومت عراق یعنی “خروج آمریکا از این کشور” را محقق کند.
نمونه این موضوع در جنگ یمن قابل مشاهده است. انصارالله در پنج سال اول جنگ غالب توان خود را برای اجرای جنگ چریکی در یمن صرف کرد و در جریان پنجمین سال جنگ موفق به زمینگیر کردن ائتلاف سعودی و توقف حملات آنها در جبهات مختلف شد و همین اتفاق زمینهی عقبنشینی امارات از حضور مستقیم در جبهات درگیری، عقبنشینی نیروهای سودانی از جبهات داخل یمن (در پی تحمل تلفات سنگین) و به دنبال آن پیشروی انصارالله در استانهای الجوف، مأرب، البیضاء، صعده و الضالع را رقم زد.
حالا سوال اصلی مطرح میشود: حملات پهپادی چگونه معادلات جنگ در عراق را تغییر میدهد؟
در جنگ یمن از پهپادها به جهت دقت بالا در هدف قرار دادن مواضع دشمن استفاده میشود و در عراق این موضوع اهمیت بیشتری دارد. چرا که سیطره هوایی آمریکا بر عراق در کشف و خنثیسازی حملات راکتی موثر است و این محدودیت، دست گروههای مقاومت برای افزایش و دقت در حملات را بسته است.
حملات پهپادی از برترین تاکتیکهای حملات بزندررویی است که امکان جابجایی و ترک سریع صحنه نبرد را محقق میکند و دشمن را دچار ابهام میکند و این مدل در عراق، آمریکا را در تشخیص مبدأ و پیگیری عامل محدود میکند.
افزایش حملات پهپادی در عراق، آمریکا را با خسارات و صدمات سنگینتری روبرو میکند و در نهایت خروج آنها از عراق را تسریع میکند و بیشک هدف مقاومت از این حملات نیز همین موضوع است. در آینده نزدیک، صحت این واقعیت میدانی ثابت خواهد شد؛ آینده عراق را به نظاره بنشینید!
📍 اقتصاد به این بزرگی، معیشت مردم به تنگ آمده!
🔹یکی از شاخصهای رتبه بندی اقتصاد کشورها، #تولید_ناخالص_داخلی GDP است. کوچکی و بزرگی اقتصادها با این شاخص توسط صندوق بینالمللی پول بررسی میشود. به عبارتی ما وقتی از GDP حرف میزنیم، میخواهیم بدانیم در طول یکسال، چند ریال یا چند تومان یا چند دلار در کل کشور، کالا و خدمت فروخته شده است.
🔸رتبه ایران در دولت #احمدینژاد از ۲۲ ام به ۱۷ ام رسید و در دولت روحانی با چندین پله سقوط به بالای ۲۵ و ۲۶ رسیده. برخی آمارها میگویند بدتر شده. اما فارغ از اختلافات آماری، چند نکته مطرح است:
🔹یکی از ابهامات جدی غربیها در اوایل تحریمها که میگفتند تحریمها ایران رامتوقف نمیکند همین رتبه GDP ایران بود. آنان میگفتند اقتصاد ایران جزو ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان است و میتواند با تولید داخل تحریمها را خنثی کند. یک دلیلِ تاکیدهای مکرر و هر سال رهبر انقلاب مبنی بر حمایت از تولید همین مسئله است.
🔸یکی از دلایل سقوط تقریباً ده پلهای ایران در دولت روحانی، تعطیلی مراکز تولیدی و تمرکز دولت روی برداشتن تحریمها از طریق دادن امتیاز به غربیها بود که در عمل اتفاق نیفتاد! دولت روحانی، کشور را ۸ سال معطل مذاکرات گذاشت ولی وضع روز به روز بدتر شد! عدم حمایت از تولید، کشور را حداقل ده پله عقب انداخت!
🔹با وجود همه این نقدها و اختلافات آماری، اما سوال جدی این است چگونه #اقتصاد_ایران جزو ۳۰ اقتصاد بزرگ دنیاست اما وضع معیشتی ملت این است؟ چگونه جزو اقتصادهای بزرگ جهان هستیم اما مشکل بیکاری و تورم و کمبود اقلام اساسی و گرانی مسکن داریم؟ پاسخش روشن است: چون ثروت و منابع کشور ناعادلانه توزیع شده؛ چون تبعیض نهادینه شده؛ چون اقتصاد کشور سرمایهداری است. چون اقتصاد کشور طبقاتی شده. برخی طبقات روز به روز ثروتمندتر و برخی فقیرتر شدهاند. چون ضریب جینی و اختلاف طبقاتی افزایش پیدا کرده است.
🔸نگاه به خیابانها و خانهها کنید. زرق و برق بیشتر شده! زرق و برق شهرها و خیابانها و خانهها بیشتر شده؛ ماشینهای گران قیمت روز به روز بیشتر میشوند، برجهای تجاری و مسکونی در گوشه کنار شهرها، نجومی رشد میکند، غذاهای رستورانهای غیرمتعارف روز به روز گرانتر میشود، اما عموم مردم، اقشار متوسط رو به ضعیف، بیشتر درد میکشند! علت چیست؟ علت تبعیض و عقبماندگی در #عدالت است!
🔹بر این مبنا میگوئیم رئیس جمهور آینده باید یک فرد عدالتخواه باشد تا با تغییر ریل کشور از سرمایهداری به عدالت، معیشت ملت را درست کند و وقتی معیشت درست شد مجدداً تولیدکنندههای خرد و کلان، احیا میشوند و باز تولید ناخالص داخلی افزایش پیدا میکند و در نتیجه رتبه اقتصاد کشور هم صعود میکند! با عدالت، پیشرفت واقعی صورت میگیرد.
🔻 برخی کارشناسان معتقدند چنانچه موانع تولید در کشور برداشته شود و همه ظرفیتهای اقتصادی کشور فعال شوند و عادلانه از همه مردم و همه استانها و شهرها حمایت شود تا وارد عرصه تولید شوند، اقتصاد ایران میتواند در یک بازه زمانی با برنامهریزی حتی جزو ۵ اقتصاد بزرگ جهان قرار بگیرد و آمریکاییها این را خوب فهمیدهاند که اگر ایران جزو ۵ اقتصاد جهان شود از یک قدرت منطقهای به یک ابرقدرت تبدیل میشود.
اگر این مطلب را مفید میدانید بازنشر کنید./