هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅2⃣5⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
185.6K
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅2⃣6⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
308.8K
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅2⃣7⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅2⃣8⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅2⃣9⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
317.9K
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅3⃣0⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
68.5K
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅3⃣1⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
131.5K
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅3⃣2⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
199.4K
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍✧◁#کنفرانس
📡☆◁#لزوم کار #اقتصاد
مقاومتی در فضای #مجازی
🎙ارائه:جناب استاد #متقی
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅═༅3⃣3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
جناب استاد #متقی
سپاسگزاریم ...خدا قوت
اجرتون با سید الشهدا
علیه السلام
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسگزاریم...
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
🗓تاریخ:99/09/16
🕰ساعت:20/00
🔍☆◁#کنفرانس
🗞☆◁#غداهای ممنوعه از منظر #طب سنتی #اسلامی
🗞☆◁قسمت دوم
👤ارائه:جناب استاد #حسامی
👤◁طرح سوال
🆔@Maede31
🆔 @tebsli
🆔 @ammareyon
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┅═✧❁﷽❁✧═┅
عرض سلام و درود ودعا
خدمت
جناب استاد #حسامی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁#کنفرانس
🗞☆◁#غذاهای ممنوعه از
؛منظر طب سنتی اسلامی
🗞☆◁قسمت #دوم
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #حسامی
ضمن سپـاس فراوان
با جناب استاد وشما
دوستان ولایی همراه
می شویم...
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌕◁(1)مرغ صنعتی
🌀تولید انبوه مرغ، خروس، بوقلمون، بلدرچین، اردک و غیره
💬مرغ گوشتی فقط از ۲ نژاد و بطور مخفیانه •Top secret• در آزمایشگاههای ژنتیکی دستکاری و تهیه شد و اسم آن به انگلیسی COBB 500 و به آمریکائی به نام The cobb breeding company گذاشته شد که فرمول آن مخفی و به هیچ کس داده نشد.
💬هر چند تولید گوشت فقط با هورمون خوک همان طور که در گاو و بقیه حیوانات استفاده کردند، در این حیوان دو پا هم استفاده شد که فقط تولید گوشت بکند.
💬این مرغ با یک کیلو و نیم موادغذائی یک کیلو گوشت تولید می کند. تمام مرغهائی که در دنیا به نام مرغ ماشینی وجود دارد در عرض ۳۵ روز دورۀ این مرغها تمام و باید به دست مصرف کننده برسد.
─┅═༅1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌖◁(2)شیرینی جات قنادی
🌀استفاده مدام از شیرینی های قنادی و شکر قنادی حامل بیماری های زیر است:
🌩افسردگی
🌩ناراحتی های پوستی
🌩کیست تخمدان
🌩فیبروم
🌩میوم
🌩افتادگی رحم
🌩ناراحتی های عصبی
🌩یبوست •که در طب سنتی به ام الامراض شناخته میشود•
🌩درد های شدید به هنگام عادت ماهانه
و...
─┅═༅2⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌖◁(3)لبنیات
🌀شاید جمله" ماست که خوردی کاسه اش را زیر سرت بگذار" رو شنیده باشید...جمله ای ک نکات مهمی ازش میشه فهمید
.
☁️ماست همیشه در طب سنتی بعنوان یک ماده غذائی خواب آور مطرح بوده است، ماست با مکانیسم کند کردن فعالیّت مغز واعصاب ،موجب تنبلی مغز وبدن وضعف حافظه در دراز مدّت وایجاد خواب آلودگی ومنگی در کوتاه مدت میشود...
🌤توجه: باید بگیم که خودن ماست و ماهی بدون مصلح های مربوط به طور همزمان، میتونه برای بعضی افراد مشکلات جدی رو پیش بیاره
─┅═༅3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌀خوردن ماست زیاد آنهم ماست پاستوریزه وغیر طبیعی بالاخص برای افرادی با مزاج های سرد بلغمی وسوداوی ,بسیار مضر می باشد که باعث ایجاد بیماریهای با طبع سرد می شود.
💬این جمله معروف یا ضرب المثل گویای آن است که خواب آوری ماست چنان سریع و قوی است که بمحض اینکه آنرا مصرف کردی ,نیاز به بالشتی برای استراحت داری
.
💬با توجه به مطالبی که گفته شد، سرد مزاجان باید درمصرف ماست افراط نکنند وهمان مقدار کم را نیز، با مصلحاتی مانند نمک دریا,نعنا,سیرو...
─┅═༅4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
📖لبنيات ومصلحات مربوط
.
🌨لبنیات اگه با مصلحات خورده شود ضرر كمتري دارد
⛈پنیر تازه:مغز گردو،اویشن،عسل،نعنا خشک،سبزی های معطر،سیاه دانه
🌧خامه:رب سیب،عسل
⛈دوغ:زنیان،نعنا،اویشن،سیر،
کاکوتی،زیتون،سیاه دانه،پونه
⛈سرشیر: عسل
🌧شیر: عسل،گلاب،نعنا
⛈قره قروت:انواع فلفل،زیره،سیاهدانه
🌧کره: عسل،شکر سرخ
⛈کشک: گلنگبین،سیر،نعنا خشک،پونه کوهی
🌧ماست:سداب،موسیر،نعنا،فلفل سیاه،سیاه دانه
⛈ماست چکیده: مغزگردو،اویشن
،عسل،نعنا خشک،سبزی های معطر،فلفل سیاه
─┅═༅5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌖◁(4)مضرات نوشیدن آب یخ
🌀با گرم تر شدن هوا میل افراد برای مصرف آب یخ بیشتر می شود. خوردن آب یخ در طب سنتی و در طب مدرن به علت تاثیر منفی که بروی سلامتی دارد توصیه نمیشود.
👤حکیم ابوعلی سینا نیز می گوید: «اگر آب یخ شما را در جوانی بیمار نکند در میانسالی شما را سخت بیمار خواهد کرد». بیایید ببینینم مصرف آب یخ برای بدن انسان چه مشکلاتی را می تواند به وجود آورد که این سینای طبیب اینگونه سخنی درباره ی نوشیدن آب یخ از خود به جا گذاشته است.
🌦همانطور که میدانید دمای بدن انسان 37 درجه می باشد. خوراکی هایی که می خوریم هم بهتر است دمایی نزدیک به 37 درجه داشته باشند یعنی نه خیلی سرد و نه خیلی داغ باشند
─┅═༅6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌀آب یخ با داشتن دمای پایین و صفر درجه برای اعضای بدن به شدت سرد محسوب می شود و بعد از مصرف آن چون معده ی تشنه آب را بدون توقف به تمام اعضای بدن میرساند
🌥اگر این آب یخ و سرد به کبد داغ برسد موجب بیماری استسقاء "شکم دهی" و آسیت "آب آوردن شکم" خواهد شد.
⛅️حالا وقتی سردی و یخی آب به قلب "داغ" برسد به علت کاهش حرارت غریزی احتمال سکته قلبی و یا آسیب تدریجی به عروق قلب •مثلا گرفتگی عروق•قطعی است
─┅═༅7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌀اگر این سردی آب و یا یخی آن به مغز استراحت کرده برسد، سبب درد سر "در پشت سر یا جلوی سر و یا همه عروق سر" می گردد و نتیجه اش سستی اعصاب مغز و بدن می شود.
💬اگراین سردی به آلات صوتی و تنفسی سرایت کند، باعث اختلال در عملکرد حنجره می شود ولیکن در اقلیم گرم و خشک اندکی آب سرد خوردن چندان ضرری ندارد.
🌩همچنین خود معده به عنوان اولین عضوی که آب سرد به آن میرسد پس از مدتی دچار سردی بیش از حد در مزاج شده و در فعالیت آن اختلال به وجود می آید که از جمله آن اختلالات میتوان به هضم کند و نادرست، ترش کردن، نفخ و... اشاره کرد.
─┅═༅8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌖◁(5)آب معدنی
💬طبق نظر تمام حکما و علما، آب سالم، آبی است که وقتی شما آن را در یک ظرف می ریزید و در یک محیط راکد •مثل اتاق• قرار میدهید، این آب باید ظرف 48 ساعت بو بگیره و شروع به گندیدن کند.
💬خوب حالا شما تشریف ببرید یک بطری آب معدنی بگیرید و توی یک کاسه بریزید و 6 ماه صبر کنید!اصلا" 10 سال صبر کنید. میبینید که کوچکترین بوئی نمیگیره.
💬آب شیر بعضی از شهرهای ایران هم همین خاصیت عدم گندیدن و بو گرفتن دارد
─┅═༅9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
💬دلیلش اینه که شرکت های بسته بندی آب های معدنی برای ماندگاری بیشتر آب های توی بطری، داخل آن به ازاء هر یک لیتر به اندازه نیم میلی گرم فلوراید میریزند.
🌨که این ماده شدیدا" نگهدارنده و بدون بو هستش و برای یک بدن 100 کیلوئی خطرناک و سرطان زا است.
🌨بهترین کار برای سلامت بدن اینه که آب شرب توسط لوله کشی شهری خود را در یک ظرف مسی بجوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود ، بعد از 45 روز میبینید که چطور بدن شما جمع و جور شده است.
🌨و به اصطلاح وزن شما در بدن شما بطور دقیق تقسیم میشود.
─┅═༅🔟༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🌖◁(6)کنسروها
🗞باید ها ونباید هایی در مورد مصرف کنسرو
🌦خطرات مصرف کنسرو به طور جدی سلامت بخش های مختلف داخلی بدن را تهدید می کند و حتی در برخی موارد منجر به مرگ می شود به همین دلیل اگر قصد مصرف این نوع غذاها را دارید باید بسیار محتاتانه عمل کنید و با دقت بیشتری از سلامت این دسته از غذاها مطمئن شوید.
🌦اغلب غذاهای کنسروی را می توان بین 2 تا 7 روز پس از باز شدن مصرف کرد. کنسرو ماهیتنها تا 2 روز پس از باز شدن و کنسرو میوه تا یک هفته ماندگاری دارد
─┅═༅1⃣1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🍎🍃༅═┅─
🗞آلودگی باکتریایی
⛈نحوه ی استریل کردن، طوری طراحی شده است که تمامی باکتری های موجود در روند تولید از بین برود اما باکتری می تواند روی وسایل آشپزخانه از جمله در بازکن رشد کند. هنگامی که با دست های نشسته به کناره قوطی دست می زنید، قوطی را با باکتری آلوده می کنید
⛈که خیلی سریع تکثیر می شود و غذا را آلوده می کند. قوطی یا شیشه غذاهای کنسروی خانگی که درست استریل نشده باشد، پس از کنسرو کردن می تواند حامل باکتری شود.
⛈به محض باز کردن قوطی کنسرو و قرار دادن آن در معرض هوا، باکتری ها با سرعت تکثیر می شوند. اغلب باکتری ها برای تکثیر شدن به هوا نیاز دارند البته باکتری هایی که بوتولیسم و... ایجاد می کنند در محیط بدون اکسیژن تکثیر پیدا می کنند.
🌨باکتری هایی که باعث مسمومیت غذایی می شود شامل ای کولای، شیگلا، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا و... است.
─┅═༅1⃣2⃣༅═┅─