هدایت شده از ایلیا
با توجه به قدرت نظامی و موقعیت جغرافیایی ایران در خلیج فارس این کشور در تنگه هرمز از دست بالاتر برخوردار است و نیروی دریایی آمریکا در این منطقه به هر صورت آسیب پذیر می باشد، همچنین به گفته خود مقامات آمریکایی قدرت موشکی و پهبادی ایران به عنوان بخشی از قدرت نامتقارن این ایران کار می کند. کارشناساس وزارت دفاع آمریکا بر این باورند در صورتی که ایران توانسته باشد به این سطح از پیچیدگی، هدایت، دقت عملیاتی و پیشرفت موشکی برسد، همچنین با توجه به قدرت پهبادی ایران و پیشرفت عالی در عرصه نیروی دریایی، ایران میتواند موازنه نظامی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند.
1⃣2⃣
◀️ نشنال اینترست در بررسی مقایسهای نیروی نظامی ایران و آمریکا نوشته: «نیروهای ایران در صورت نزدیک شدن نیروهای متخاصم به نزدیکی مرزهای کشورشان،به راحتی شکست نمیخورند نیروهای نظامی ایران به پیشرفتگی نیروهای نظامی آمریکا نیستند ولی مطمئناً به آن سرسختی رسیدهاند که برای پیشبرد اهداف راهبردی آمریکا در بخش بزرگی از خاورمیانه، محدودیت ایجاد کنند و این محدودیت در صورت نزدیک شدن آمریکاییها به مرزهای ایران، شدیدتر میشود.»
" ایرانیان هم مانند چینیها اعتقاد دارند که غرب عملکرد تاریخی مهربانانهای در قبال آنها نداشته است. تهران آنگونه که برخی میگویند، قصد ایجاد یک امپراطوری در خارومیانه را ندارد ولی مطمئناً مانند هر قدرت در حال ظهور دیگری، بر توسعه منافع و نفوذ منطقهای خود متمرکز است و دفاع طبیعی از این منافع، ایران را به هژمون منطقهای خاورمیانه تبدیل میکند. اگر به دلیل واقعی بیم دیپلماتهای آمریکایی از آمال هستهای ایران بپردازید میبینید که سلاح هستهای هم بخشی از چالش ژئوپولیتیکی است که ایران برای آنها ایجاد میکند.»
1⃣3⃣
◀️ نویسنده سپس این سوالی اساسی را از خود پرسیده که «آیا ایران و آمریکا بر سر برنامههای ایران برای نفوذ در منطقه، وارد جنگ میشوند؟» و در پاسخ نوشته: «من با قطعیت امید دارم که اینطور نشود. بهترین راهحل برای این دو کشور این است که روشی عملگرایانه در پیش بگیرند و ضمن همسو کردن منافع خود در حوزههایی که هدف مشترک دارند، توافق کنند که در برخی مسائل با هم اختلاف دارند و حتی در بسیاری از حوزهها در خاورمیانه با هم به رقابت بپردازند.»
1⃣4⃣
در اینجای مقاله، بررسی نحوه مقابله ایران با تجاوز احتمالی آمریکا بررسی شده و آمده: «ایران هم مانند بسیاری کشورهای دیگر به سمت اتخاذ راهبرد نامتقارن رفته است و روش چینی استفاده از برخی تسلیحات همانند مینهای دریایی، موشکهای بالستیک و کروز، زیردریایی و حملات سایبری برای جلوگیری از تصرف زمینهای خود توسط دشمن رفته است.»
نویسنده سپس به توضیح پیشفرضهای فنی خود برای بررسی تقابل ایران و آمریکا پرداخته و نوشته: «در این تحقیق، زمان جنگ، روزی بین سال 2020 تا 2025 است و توان نظامی ایران هم با توجه به سیر پیشرفت صنایع نظامی ایران، توان نظامی آن روز در نظر گرفته شده است. آرایش نیروهای آمریکایی در منطقه هم آرایش جدی و سخت سال 2011 درنظر گرفته شده است.»
1⃣5⃣
◀️ نویسنده نشنال همچنین درباره نبرد فرضی اینگونه مینویسد «ایران به احتمال قوی با حملهای متمرکز و با استفاده از سلاحهای گوناگون، آمریکاییها را غافلگیر میکند. آنها با استفاده از رادارهای مستقر در سواحلشان، پهپادها و قایقهای غیرنظامی، اطلاعات اولیه را در خصوص اهدافشان جمعآوی میکند. سپس شناورهای ایرانی، در تعداد بالا به نیروی دریایی آمریکا در آبراهههای باریک حمله میکند و برای پیشگیری از عملکرد موفق ناوهای پدافندی AEGIS، آتشی سنگین از راکت و موشک بر سر شناورهای آمریکایی میریزد. این کار ایرانیها میتواند حتی تلاشی باشد برای سوق دادن شناورهای آمریکایی به سمت میادین مین دریایی.»
1⃣6⃣
ادامه جنگ فرضی هم به این ترتیب به تصویر کشیده شده است:
ایرانیها حتی میتوانند موشکهای ضدکشتی مستقر در ساحل را در شناورهای غیرنظامی سوار کنند و با شلیک آنها، حجم آتش را شدت ببخشند. در میانه این حملات، ایرانیها میتوانند جبهه جدیدی باز کنند و با استفاده از موشکهای بالستیک کوتاهبرد که در دست نائبان منطقهایشان قرار گرفته، به پایگاههای دریایی و هوایی آمریکا در منطقه حمله کنند.
آمریکا و متحدان منطقهایاش تلاش خواهند کرد که با استفاده از سامانههای پدافند ضدموشک، در برابر حملات ایران بایستند ولی ایرانیها برای رد شدن از این سد، ابتدا از باران موشکهای نهچندان دقیق و سپس از آتش موشکهای بالستیک کوتاهبرد برای انهدام پرندههای نظامی خارج از پناهگاه استفاده خواهد کرد. نائبان منطقهای ایران هم میتوانند با استفاده از خمپاره و راکت و حتی موشکهای قفل شونده بر روی امواج راداری، رادارهای آمریکا در منطقه را نابود کنند.
1⃣7⃣
◀️ نشنال در ادامه مینویسد: ایران همزمان با پیشبرد جنگ می تواند عبور ومرور در تنگه هرمز را نیز به دلخواه خود کنترل کند. به احتمال قوی، مینها نقشی پررنگ در تلاش ایران برای بستن تنگه هرمز خواهند داشت. مینگذاری ایرانیها به این صورت خواهد بود که مینهای ساده تماسی را در تعداد بالا از روی شناورهای خود در آب رها میکنند و کار رها کردن مینهای پیشرفته نیز به زیردریاییهای ایران محول میشود. غرق کردن رزمناوهای آمریکا، امری است مورد علاقه ایران ولی احتمالاً هدف اولیه از مینگذاری، درگیر کردن آمریکاییها در یک عملیات طولانی مینیابی همزمان با اعمال تهدید موشکهای مستقر در ساحل علیه آمریکاییهاست. البته مشکل دیگر این است که کشتی های مینروب MCM غالباً فاقد زره قوی و سامانههای پدافندی موجود در رزمناوهای بزرگ است و بعید است بتواند در برابر حملات موشکی ایران دوام بیاورد.
1⃣8⃣
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
ایرانیان میتوانند موشکهای ضدکشتی ساحلپایه خود را که در سنگرهای مستحکم و یا زیر پارچههای استتار قرار دارد، در طول ساحل خود و درون جزایر سهگانه مستقر کنند و با ایجاد تلههای الکترونیکی گمراهکننده که شبیه سایتهای موشکی بنظر میرسد، کار آمریکاییها را برای پاتک سخت کند.
ایران بیشک می داند که میزان توانایی ارتش آمریکا برای تمرکز نظامی در یک منطقه، به میزان نیروی نظامی لازم در دیگر مناطق بستگی دارد و بهمین خاطر احتمال دارد که ایرانیان میدان نبرد را از نظر جغرافیایی گسترش دهند تا توجه و منابع نظامی آمریکاییها را به جاهای دیگر معطوف کند. ایران میتواند با استفاده از توان نیروی قدس و حزبالله، منافع آمریکا را در جبهههای دیگر تهدید کند و حتی پای اسرائیل را نیز به نبرد بکشاند.
1⃣9⃣
◀️ سه سلاح مرگبار ایران از نظر امریکا :
✅موشک سجیل
نشنالاینترست میگوید «آشکارترین دکترین نظامی ایران، زرادخانه موشکهای بالستیک این کشور است.
«سجیل 1 و (نسل بعدی آن سجیل 2) موشکهایی هستند که باید بیش از بقیه از آنها ترسید. ایران اولین بار سال 2008 این موشک زمین به زمین دو مرحلهای میانبرد را آزمایش کرد. سجیل بر خلاف موشکهای شهاب، دارای سوخت جامد است که زمان پرتاب آن را تا حد زیادی کاهش داده و در مقابل قدرت مانور آن را بالا میبرد.»
مطابق گزارش، «رابرت گیتس»، وزیر دفاع اسبق آمریکا در یک جلسه استماع کنگره در نوامبر 2009 : «موشک سجیل، بردی بین 2000 تا 2500 کیلومتر دارد.» این موشک با چنین بردی میتواند کلاهکی به وزن 750 کیلوگرم را به اسرائیل و حتی بخشهایی از جنوب اروپا پرتاب کند.
2⃣0⃣
✅زیردریاییهای کلاس غدیر
رسانه آمریکایی نوشت: «شاید بزرگترین تهدید بازدارنده ایران توان تهدید انتقالهای نفتی در تنگه هرمز است که تقریباً 20 درصد کل نفت دنیا برای رسیدن به بازارهای جهانی از آن عبور میکند. طبق برخی برآوردها، آمریکا از سال 1976 حدود 8 تریلیون دلار برای محافظت از این تنگه هزینه کرده است.
در صورتی که ایران بخواهد تنگه هرمز را ببندد، زیردریایی برایش اهمیت بینظیری خواهد داشت. چنانکه موسسه مطالعات جنگ توضیح داده در آبهای کمعمق و محدود خلیج فارس، توان مستقر کردن زیردریایی، عملاً تهدیدی موثر علیه شناورهای سطحی محسوب میشود.»
ایران در حاصل حاضر چندین نوع زیردریایی دارد ناوگان رو به رشد ایران از زیردریاییهای میدجت کلاس غدیر در هر گونه درگیری به شدت مرگبار خواهند بود.
2⃣1⃣
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
✅موشک خلیج فارس
«موشکهای بالستیک ضدکشتی خلیج فارس یکی دیگر از مولفههای ارزشمند توانمندیهای نامتقارن ایران در زمینه دریایی است.»
این موشک بالستیک مافوق صوت، با برد 300 کیلومتر هنگام حمل کلاهک 650 کیلوگرمی اغلب «قاتل حامل» (منظور ناوهای هواپیمابر و بالگردبر است) لقب گرفته و موشک سوخت جامد و تکمرحلهای است. خلیج فارس بر اساس موشک فاتح 110 طراحی و ساخته شده است.
2⃣2⃣
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
◀️ خبر بسیار خوشایند برای نیروهای نظامی کشورمان اینست که ناوهای هواپیمابر آمریکا از کلاس نیمیتز شامل یکسری سامانه های پدافندی است که تمامی آنها متکی به یک رادار سه بعدی بر روی پل فرماندهی ناو هواپیمابر می باشند. کوچکترین اصابتی با این پل فرماندهی عملا چشم و گوش تمام سامانه های پدافندی را کور می کند، علاوه بر این، مهمترین ماموریت این ناوها هواپیماهایی هستند که روی آن مستقر شده اند. در نتیجه با انهدام رادار سه بعدی و مکمل این رادار که یک رادار دو بعدی واقع بر روی همان پل فرماندهی است، هیچکدام از این جنگنده امکان پرواز و فرود از روی این ناو را نخواهند داشت.
2⃣3⃣
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
◀️ در سپتامبر گذشته، پس از حمله راکتی به سفارت آمریکا در بغداد و کنسولگری این کشور در بصره، تیم امنیت ملی آمریکا، به رهبری جان بولتون، مشاور امنیت ملی، از پنتاگون درخواست کرده که برای حمله به ایران گزینههای نظامی در اختیار کاخ سفید قرار دهد.
تهدید حمله نظامی آمریکا به ایران، امر جدیدی نیست و در دولتهای قبلی آمریکا هم، تلویحا و تصریحا، مطرح شده است. اما بازگشت این تهدید در برهه حساس کنونی، که تنشها بین تهران و واشنگتن به اوج خود رسیده، قابل تامل است. بررسی اظهارات آمریکایی در این خصوص و نیز نحوه انتشار خبر درخواست بولتون نشان میدهد که این امر از دو سناریوخارج نیست.
2⃣4⃣
◀️ سناریوی اول: تغییر محاسبات ایران:
برپایه برخی شواهد و قراین،بولتون و تیمش در شورای امنیت ملی، به طور هماهنگ شده خبر احتمال حمله نظامی به ایران را به رسانهها دادهاند تا عنصر «تهدید معتبر نظامی» را به کارزار فشار حداکثری اقتصادی کاخ سفید علیه ایران اضافه کنند. «معتبر بودن» این عنصر، لزوما به معنای عملی شدن آن نیست.
آمریکاییها میخواهند با مطرح کردن احتمال حمله نظامی به ایران، آن هم به خاطر یک واقعه نسبتا کم اهمیتی که هیچگونه خسارت مادی یا جانی در پی نداشته، ایران را از اتخاذ اقدامات مهمتر -نظیر از سرگیری غنیسازی اورانیوم با غنای بالا یا بستن تنگه هرمز- باز دارند.
با وجود آنکه بسیاری از مقامات آمریکا عملا - و نه رسما- سیاست «تغییر رژیم در ایران» را پیگیری میکنند، اما عده کمی از آنها به یک جنگ تمام عیار نظامی با ایران علاقه دارند. آنها معتقدند که همین الان هم تحریمهای اقتصادی آمریکا کار خودش را میکند و نیازی به ایجاد تقابل نظامی نیست. تقابلی که ممکن است ظرف چند روز صادرات نفت خاورمیانه را مختل کند و قیمتهای نفت را به شدت افزایش دهد. عامل نفت، عامل مهمی است و نباید آن را نادیده گرفت. دولت ترامپ نشان داده است که به پایین آوردن قیمت نفت اهمیت زیادی میدهد
2⃣5⃣
◀️در واقع صدور معافیت تحریمی به هشت مشتری عمده نفت ایران هم اقدامی برای کنترل قیمتها بود. آنها پس از این معافیتها، توانستند قیمت نفت را به سطوح پایینی کاهش دهند. مضاف بر این، آمریکاییها ادعا میکنند راه ضربه زدن به ایران را پیدا کرده و نیازی به استفاده از ابرازهای نظامی نیست.
به این اظهارات برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، دقت کنید: «ما بر بخش انرژی بسیار متمرکز هستیم. زیرا اقتصاد ایران به نحوی ساختاربندی شده که بزرگترین آسیب پذیری آن در این بخش است.»
هوک افزود: «ما توانستهایم فشار زیادی بر ایران وارد کنیم. ۸۰ درصد درآمدهای آنها (ایران) از صادرات نفت میآید».
2⃣6⃣
◀️ سناریوی دوم: تلاش بولتون برای کشاندن آمریکا به جنگ با ایران
میرا ریکاردل، معاون اخراجی جان بولتون، در یک جلسه، حملات در عراق را «اقدام جنگی» توصیف کرد و گفت: آمریکا باید قاطعانه پاسخ دهد.
بولتون،بارها خواستار حمله نظامی به ایران بود.
بولتون پس از ورود به دولت ترامپ، به دلیل دو دستگی در کاخ سفید، نتوانست برخی طرحهای خود را عملی کند. برخی محافل آمریکایی، ژنرال اچ آر مکمستر، مشاور پیشین امنیت ملی، رکس تیلرسون، وزیر خارجه سابق، و جان متیس، وزیر دفاع مستعفی، را «محور عقلای» دولت ترامپ میدانند که تمایلات تندروی ترامپ را کنترل میکردند.
متیس آخرین بازمانده این محور بود که اخیرا استعفا داد و عرصه را برای بولتون و پمپئو خالی کرد.
2⃣7⃣
◀️نشریه فوربز در گزارشی به قلم مارک کانشین، کارشناس مسائل نظامی، پنج نشانه را مطرح کرد که اگر آمریکا آنها را نشان دهد، این بدان معناست که قصد دارد با ایران وارد درگیری نظامی شود. نشانههای فوربز، تدارکاتی هستند که آمریکا برای ورود به جنگ انجام میدهد.
۱- افزایش فعالیت در پایگاههای هوایی آمریکا در قطر و دیگو گارسیا در وسط اقیانوس هند
۲- تشدید تدابیر امنیتی در پایگاههای آمریکا در خاورمیانه برای جلوگیری از حملات کماندوهای ایرانی
۳- گلهمندی مقامات ایران از پروازهای شناسایی دربرابر پروازهای اطلاعاتی امریکا ونقض حریم هوایی
۴- تخلیه غیرنظامیان آمریکا وابستگان نظامی آن از بحرین بخاطر مخالفت بحرین با ایران وورود مستقیم یا غیرمستقیم به جنگ
۵- افزایش فعالیت نیروی دریایی آمریکا درمنطقه
2⃣9⃣
◀️برخی گزارشها حاکی از آن است که بولتون تلاشهایی برای معرفی ریکاردل به عنوان وزیر دفاع انجام میدهد، اگر ریکاردل، به ریاست پنتاگون برسد، احتمال ماجراجویی آمریکا علیه ایران به طور جدی بیشتر خواهد شد. ریکاردل در شورای امنیت ملی دست راست جان بولتون بوده و روابط نزدیکی با او دارد.
نکته مهم موضع خود ترامپ است. ترامپ بارها با جنگهای خارجی آمریکا مخالت کرده است. پس از انتخابات میاندورهای اخیر آمریکا، جمهوریخواهان اکثریت مجلس نمایندگان را به نفع رقبای دمکرات از دست دادند و سیطرهشان بر مجلس سنا هم تضعیف شد. اختلافات دمکراتهای کنگره با ترامپ در روزهای اخیر بر سر احداث دیوار مرزی و همچنین تعطیلی بخشی از دولت آمریکا به اوج رسیده است بنابراین این میتواند از موانع حمله امریکا باشد
2⃣8⃣
◀️ دربرابر همه این سناریوها باید به برخی قدرتهای ایران هم اشاره کرد
✅موقعیت ژئوپولتیکی ایران درمنطقه وسیطره بر تنگه استراتژیک هرمز
✅موقعیت حزب الله یمن در تسلط بر تنگه باب المندب
✅حزب الله لبنان بعنوان عمق استراتژیک امنیت ملی ایران با بیش از هفتادهزار موشک در مرز اسراییل بعنوان خط قرمز سیاست استکبار جهانی وامریکا
✅وجود سپاه قدس در عراق وافغانستان وپاکستان وسوریه وکل منطقه تا شمال افریقا واطراف پایگاههای امریکا درمنطقه
✅دستیابی ایران به سلاح بسیار خطرناک موشک لیزر جامد با قدرت پلاسما با قابلیت منهدم کردن هرنوع موشک بالستیک اتمی وغیراتمی در مدار زمین قبل از ورود به خاک کشور
✅ تکنولوژی بسیار پیشرفته درزمینه جنگ الکترونیک(مهار ومختل کردن رادارهای جنگی دشمن)
✅تکنولوژی بسیار پیشرفته ایران در زمینه سلاح وحشتناک .... ( که فقط ایران وامریکا دارا هستن ونسل آینده جنگ افزارهای جهان را شامل میشود که ما بخاطر مسایل امنیتی از کاربردن نام آن خودداری می نماییم)
✅ وجود انواع موشک های شهاب ۱ و۲ و۳ و۴و۵
وجود انواع موشکهای بالستیک فاتح.قیام.عماد.سجیل.خلیج فارس.کوثر وحوث وخرمشهر وطوفان و....
وجود ضدموشک ها ورادارهای ضدموشکی باور ۳۷۳و اس ۳۰۰ و۴۰۰ ودیگر ضدموشک ها.
3⃣0⃣
◀️درکل ممکن نیست جنگی اتفاق بیفتد وبیشتر جنبه تبلیغاتی دارد والبته این نباید از هوشیاری ما بکاهد وما باید همیشه آرایش جنگی خودمان را حفظ کنیم چون نیروی انسانی قدرتمند وخوش فکر میتواند قویترین سلاح هر ارتشی باشد.
توجه داشته باشیم در طول ۴۰سال همیشه تحت فشار وتحریم وتهدید بوده ایم وتنها قدرت بازدارندگی دفاعی ما توانسته دشمنانمان را پشت مرزهایمان نگه دارد.
باامید به پیروزی روزافزون سپاه اسلام ونابودی شیطان بزرگ.
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
#حسین پور
3⃣1⃣
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬
" جناب دکتر حسین پور "
سپـــاسگزاریم ..
اجرتون با سید الشهدا" ع"
از همـراهی همـه کاربــــران
وادمیــن ها ومدیران ارجمند
گــــروه هـــای ولایــی
صمیمانه سپاســــگزاریم ....
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
💬💬💬💬
❥✺ ﷽ ✺❥
⏰ساعت:22/30
📆تاریخ:98/02/18
🔮موضوع: (تدابیر ماه رمضان از منظر طب سنتی اسلامی)
🕹ارائه:جناب استاد شایان حسامی
📌اجرا:آنتی صهیونیست
http://eitaa.com/joinchat/3896573967Cc1b3b4bf16
┅❅❥❈❥❅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
animation.gif
164.3K
🗯🗯🗯🗯🗯🗯🗯🗯
✺ ﷽ ✺
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت "جناب استاد حســــامی "
وشما دوستان گروه های ولایی
🔮با کنفـــــرانس:
( تدابیر مـــاه مبارک رمضــــان )
با "جناب استاد حســامی " وشما
گرامیان همراه خواهیم شد ...
ضمن سپـــــــاس فــــراوان
از "جناب استاد شایان حسامی
شمــــا رو به مطالعه مطالب
ارسالی استاد دعوت مینمائیم ..
🗯🗯🗯🗯🗯
مقدمه
🍁آثار و فواید روزه
🍁روزه هدیه الهی🍁
ماه رمضان ماه فضل و رحمت خداوند متعال است و ماه میهمانی او میباشد.
در خطبه معروف شعبانیه پیامبر اعظم «صلی الله علیه وآله» این ماه را اینگونه معرفی مینمایند:
أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَيْكُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَكَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ شَهْرٌ هُوَ عِنْدَ اللَّهِ أَفْضَلُ الشُّهُورِ وَ أَيَّامُهُ أَفْضَلُ الْأَيَّامِ وَ لَيَالِيهِ أَفْضَلُ اللَّيَالِي وَ سَاعَاتُهُ أَفْضَلُ السَّاعَاتِ هُوَ شَهْرٌ دُعِيتُمْ فِيهِ إِلَى ضِيَافَةِ اللَّهِ وَ جُعِلْتُمْ فِيهِ مِنْ أَهْلِ كَرَامَةِ اللَّهِ أَنْفَاسُكُمْ فِيهِ تَسْبِيحٌ وَ نَوْمُكُمْ فِيهِ عِبَادَةٌ وَ عَمَلُكُمْ فِيهِ مَقْبُولٌ وَ دُعَاؤُكُمْ فِيهِ مُسْتَجَابٌ فَاسْأَلُوا اللَّهَ رَبَّكُمْ بِنِيَّاتٍ صَادِقَةٍ وَ قُلُوبٍ طَاهِرَةٍ أَنْ يُوَفِّقَكُمْ لِصِيَامِهِ وَ تِلَاوَةِ كِتَابِه 2.
ای مردم! همانا ماه خداوند، همراه با برکت و رحمت و آمرزش به سوی شما می آید، این ماه نزد خداوند با فضیلت ترینِ ماه هاست و روزهایش بهترینِ روزها و شب هایش بهترین شب هاست و ساعات این ماه بهترین ساعات است، این ماه ماهی است که در آن به میهمانی خداوند دعوت شده اید و در این ماه جزو کسانی قرار گرفته اید که خداوند آنها را گرامی می دارد، نفَس های شما در این ماه تسبیح حساب می شود و خوابیدنتان در آن، به عنوان عبادت ثبت می گردد و عمل شما در آن قبول شده و دعای تان مستجاب است، پس با نیت های صادق و قلب های پاک، از خداوند، از پرورگارتان بخواهید تا شما را به روزه گرفتن در این ماه و تلاوت کتابش موفق بدارد.
از اخلاق انسانهای کریم به دور است که میهمان خود را در رنج و سختی بیفکنند و به دوش او کارهایی را بگذارند که صرفاً برای او مشقت و زحمت دارد، حال ممکن است، خداوند متعال که هر کریمی به اسم کریم او تأسی و اقتدا نموده است، ماه رمضان را ماه میهمانی قرار دهد و مؤمنین را بوسیله روزه، حتی در گرم ترین روزهای سال صرفاً به رنج و سختی بیندازد تا ایشان به این وسیله بندگی خود را ثابت نمایند؟ هرگز! چنین امری از ساحت خداوند کریمی که بیشترین محبت را نسبت به بندگان مؤمن خود دارد و آنها را در ماه رمضان میهمان خود نموده است به دور است.
پس باید دانست که روزه نیز هدیه ای است الهی که حق تعالی در این میهمانی باشکوه برای بندگان مؤمن خویش در نظر گرفته است و در واقع خداوند مهربان و کریم در ماه رمضان قرار است بوسیله روزه از بندگان خویش
1⃣
🍁حقیقت روزه 1⃣🍁
حال که دانستیم روزه تنها کُلفَت و باری بر دوش انسان های مؤمن نیست، بلکه جایزه و هدیه ای است که خداوند متعال بوسیله آن از میهمانانش پذیرایی می نماید، باید بیشتر حقیقت این هدیه گرانبها را بشناسیم و بیشتر شاکر این عطای الهی باشیم.
بسیاری از افراد تصور می کنند که اصل روزه داری، خودداری از خوردن و آشامیدن و چند مورد دیگر است و روزه دار به کسی گفته میشود که از این موارد اجتناب نماید و البته شایسته است که فرد روزه دار از آنچه که نزد خداوند متعال زشت و قبیح است، بپرهیزد و به طور کل مواظب اعضا و جوارح خود باشد؛ ولکن با مراجعه به روایات می بینیم که این تصور، تصور صحیحی نیست و در واقع روزه، مجموعه ای است از مواظبت ها که اگر هر کدام از آنها از بین برود اثری را که خداوند برای این مجموعه مواظبت ها معین فرموده است محقق نخواهد شد، البته خودداری از خوردن، آشامیدن و ... موجب می شود تا قضا و کفاره از عهده مکلف برداشته شود، ولی این به معنای این نیست که فرد نزد خداوند نیز روزه دار به حساب آید.
2⃣
🆘تاثیر روزه داری بر سلامت روان
⭕️ نتایج تحقیقات متعدد داخلی و خارجی نشان میدهد که روزه داری واقعی (نه فقط پرهیز از خوردن و آشامیدن) در ارتقای سلامت روانی افراد نقش مؤثری دارد.
🔹 ایمان قلبی تاثیر معجزه آسایی بر سلامت روان انسان دارد و بر عکس، تظاهر به دینداری نه تنها اثرات مفیدی بر سلامتی روان ندارد که خطر مشکلات روانی از جمله اضطراب، افسردگی و خودشیفتگی را افزایش می دهد.
⭕️ماه مبارک رمضان با توجه به اثرات روزه داری در تقویت ایمان قلبی، می تواند فرصتی برای بهبود سلامت روانی روزه داران واقعی باشد.
3⃣
1) کاهش اضطراب و افسردگی🔻
اضطراب عبارت است از یک احساس هراس و دلواپسی که به فرد دست میدهد و شامل عدم اطمینان و درماندگی است. افسردگی نیز حالتی است که با احساس غمگینی، اعتماد به نفس پایین و بی علاقگی به هر نوع فعالیت و لذت روزمره مشخص میشود.
روزه داری و سایر عبادات اسلامی با متوجه کردن افراد به سوی خداوند باعث ایجاد نوعی آرامش روحی و روانی در انسان می شود که می تواند در خودسازی، مقابله با استرس و در نتیجه کاهش اختلالات روانی مؤثر باشد و سلامت روانی فرد را بهبود بخشد.
⭕️به گزارش پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران ، کاهش استرس می تواند با توسل به دستورات دینی در ماه رمضان به دست آید.
کسانی که روزه می گیرند نه تنها از خوردن و آشامیدن خودداری می کنند که در این ماه به خود شکوفایی و تسلط بر نفس نیز دست می یابند و استفاده از راهکارهای غیر مفید از جمله خرافات و افکار آرزومندانه پس از روزه داری ماه رمضان به شدت کاهش می یابد.
❌ توجه:
گاهی در ماه رمضان، افزایش تحریک پذیری و بدخلقی (به خصوص در افراد سیگاری و مصرف کنندگان کافئین) دیده می شود که بخشی از این تغییرات ناشی از تغییرات شیوه زندگی افراد و به علل زیر است :
- خواب ناکافی
- محدود شدن مصرف تنباکو و سیگار
- محدود شدن نوشیدن چای و قهوه در طول روز
- کاهش کالری دریافتی یا مقدار غذای مصرفی
- محدود شدن مصرف مایعات در طول شبانه روز
- سردردهای ماه رمضان نیز ممکن است سبب بدخلق شدن افراد شود.
با کنترل هر یک از عواملی که می تواند اثر سوئی بر خلق و خوی داشته باشد، می توان اثرات نامطلوب آنها را بر سلامتی روان مهار و زمینه را برای بهره گیری از آثار مفید و برکات معنوی این ماه فراهم کرد.
💎 برای این منظور رعایت نکات زیر توصیه می شود:
- به جای کاهش ناگهانی مصرف چای و قهوه در ماه رمضان، مقدار مصرف این مواد، قبل از ماه رمضان به تدریج کاهش یابد. این کار باعث می شود بدن به کاهش دریافت آنها عادت کند.
- استفاده از دخانیات به تدریج و قبل از ماه رمضان کاهش یابد.
- در وعده های غذایی به ویژه سحری، غذاهایی مصرف شود که خطر افت قند خون را در طول روز کاهش می دهند (مانند نان و غلات سبوس دار و میوه و اجتناب از مصرف زیاد مواد قندی)
- آب و مایعات کافی در فاصله افطار تا سحر مصرف شود.
- وعده سحری حتمأ خورده شود.
2) کاهش میزان عصبانیت🔻
روزه سطح کلی تنش هایی راکه سبب بروز خشم می شود، پایین می آورد و طی آن مغز تمرین جدیدی میکند که نگاه متفاوتی به قضایا داشته باشد.
3) کاهش آمار جرم🔻
هنگام روزه داری از آنجایی که سطح افکار منفی در اثر برقراری ارتباط بیشتر با منشا معنویت و خداوند افزایش می یابد و افراد آرامش بیشتری می یابند، میتوان انتظار داشت که سطح جرم و جنایت نیز کاهش یابد.
4) کاهش میزان خودکشی🔻
در این ماه افراد ارتباط بیشتری با خداوند برقرار می کنند بنابراین در نتیجه افزایش و تقویت این ارتباط با قدرت لایزال الهی، سطح کلی افسردگی و اضطراب و میزان خودکشی ها کاهش می یابد.
به طور کلی توجه بیشتر به بعد معنوی روزه، تمرینی می شود برای افراد برای دوری از عواملی که آنها را به سمت آسیب های روانی ازجمله خودکشی می کشاند.
در روزه داری از آنجایی که سطح کلی استرس کاهش می یابد، اقدامات و تصمیمات ناگهانی که منجر به خودکشی می شود نیز کاهش می يابد
4⃣