هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
جناب استاد #معلـــــمی
بسیـــار عــــالی بود
بهرهمند شدیم از حضور
و مطالب مفیدتون
اجرتون با صاحب الزمان
عج ا.....
از همـراهی همـه کاربــــران
وادمیــن ها ومدیران ارجمند
گــــروه هـــای ولایــی
صمیمانه سپاســــگزاریم ....
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔﷽𖣔༅═─
🔔🔔🔔🔊🔊🔊🔔🔔🔔
سلام ودرود ودعا
دوستان وهمراهان بزرگوار
ضمن سپاس از حضور وهمراهی صمیمانه شمابا کنفرانس های اتحادیه عماریون
به اطلاع میرسانیم روش اجرا وتنظیم مقدمات وموخرات
کنفرانس های ما خاص اتحادیه عماریون میباشد ..و
چون متاسفانه گروه ها وافرادی با مخدوش کردن بنر کنفرانس ها وکپی برداری از روش اجرا ..باعث ایجاد حاشیه های شدن...
لذا کپی برداری ازطراحی بنرها و نحوه اجرای کنفرانس ها ومدل تولید محتواهای اتحادیه عماریون .. وکنفرانس های اتحادیه عماریون بدون نام اتحادیه عماریون
از نظر شرعی جایز واخلاقی نیست..
🍃🌹سپاسدار همراهی واحترام شما به قوانین اتحادیه عماریون هستیم
🆔 @ammareyon
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
⏰ساعت::14/00
🗒تاریخ:99/06/19
🔍☆◁#کنفرانس
🔈☆◁#ابوذر زمان
📖✍ارائه:#جناب استاد #بابایی
👤◁طرح سوال
🆔@ilyan313
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═✧❁﷽❁✧═┅─
عـــرض ســـلام ودرود ودعا
خـــــدمت
جناب استاد #بــابــایی
وشما گرامیــــان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفـــــــرانـــس
📖☆◁#ابـــــوذر زمــــان
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استـــاد #بــــابـــایی
ضمــــن سپـاس فراوان
با جنـــــاب استاد وشما
گرامیـــــــان ولایــــی
همـــــراه میشویم.....
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀◁آیت الله سید محمود طالقانی در ۱۳ اسفند ۱۲۸۹ خورشیدی °برابر با روز یکشنبه ۴ ربیعالاول ۱۳۲۹ قمری° در روستای گلیرد طالقان در استان البرز به دنیا آمد و در اسفند سال ۱۳۱۶ ازدواج کرد. وی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ملارضا در میدان امین السلطان آغاز کرد و سال ۱۳۱۸ وارد مدرسه سپهسالار تهران شد.
┄┅═❁1⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀◁او تحصیلات دینی خود را در مدارس رضویه و فیضیه قم به پایان رساند. آیت الله طالقانی در زمان طلبگی آشنایی فراوانی با امام (ره) داشت و روابط متقابل آن دو، بسیاری را در شگفتی افکنده بود. مرحوم آیت الله طالقانی موفق به کسب اجازه نامه اجتهاد از مرجع بزرگ آن، روز آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی گردیده و بعد از اتمام تحصیلات به تهران آمده و در مدرسه شهید مطهری °سپهسالار سابق° به تدریس علوم دینی مشغول شد. در سال 1318 برای اولین بار خشم خویش را نسبت به رژیم و دستگاه حکومتی، با دادن یک اعلامیه در رابطه با کشف حجاب ابراز کرد و در پی آن دستگیر و زندانی شد.
┄┅═❁2⃣❁═┅┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀◁پس از شهریور 1320، با تشکیل گروههای گوناگون سیاسی، مبارزه را به طور رسمی آغاز کرد، اما طولی نکشید که این دوران را وقفهای پیش آمد؛ چرا که پس از کودتای 28 مرداد سال 1332، ساواک، مرحوم طالقانی را به جرم مخفی کردن نواب صفوی در خانه اش، دستگیر، و به زندان افکند، اما این دستگیری کوتاه و موقت بود و بزودی آزاد و فعالیت دوباره را آغاز کرد. مرحوم طالقانی در کنگره جهانی شعوب المسلمین که در کراچی تشکیل می شد شرکت کرد و نیز در کنگره اسلامی قدس که سالی یکبار تشکیل میگردید دوبار در مقام ریاست هیئت نمایندگی ایران به بیت المقدس سفر کرد.
┄┅═❁3⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀◁پس از شکل گیری نهضت روحانیت به رهبری امام خمینی «ره» در سال 1341 و طرح مسائلی چون انجمنهای ایالتی و ولایتی و انقلاب باصطلاح سفید، به پیروی از امام «ره» به مخالفت با رژیم پرداخت و به دلیل فعالیتهای زیاد در همان سال به زندان افتاد و پس از آزادی مجدداً در سال 1342 در ارتباط با وقایع 15 خرداد دستگیر و به ده سال زندان محکوم شد. آیت الله طالقانی در زندان نیز دست از مبارزه و ارشاد برنداشت، رفتار و گفتار مناسبش حتی روی ماموران زندان اثر مثبت گذاشت و در پی همین تلاشهای فرهنگی و تبلیغی بود که در زندان، با نوشتن تفسیر «پرتوی از قرآن» سعی در آشنا کردن افراد به عظمت و سازندگی قرآن کرد.
┄┅═❁4⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀◁آیت الله طالقانی در دوران انقلاب اسلامی، پس از آزادی از زندان نهایت تلاش خود را در جهت پیروزی انقلاب نمود و پس از پیروزی به ریاست شورای انقلاب اسلامی برگزیده شد و در انتخابات مجلس خبرگان قانونگذاری °12 مرداد 1358° از سوی مردم تهران به عنوان نماینده انتخاب شد.
┄┅═❁5⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀◁در اوایل مرداد 1358 از سوی امام خمینی «ره» مأمور اقامه نماز جمعه تهران شد و اولین و با شکوهترین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در پنجم مرداد به امامت ایشان در دانشگاه تهران برگزار گردید. بعد از انتصاب به عنوان امام جمعه تهران، موفق به برگزاری پنج نماز جمعه شد که آخرین نماز جمعه به مناسبت فرا رسیدن سالگرد جمعه خونین 17 شهریور در بهشت زهرا و کنار مزار شهدا برگزار شد. سرانجام در سحرگاه نوزدهم شهریور سال 1358 این عالم مجاهد پس از سالها فعالیتهای علمی و مبارزات سیاسی علیه رژیم ستمشاهی و عمری تلاش خستگی ناپذیر در راه پیاده کردن احکام اسلام، در اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت و به دیدار معبود شتافت. روحش شاد.
┄┅═❁6⃣❁═┅┄