افزایش تولید ملی.موانع.بایسته ها.ربانی99620.mp3
32.09M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍☆◁#کنفــــرانس
⚙☆◁#افزایش تولید ملی
⚙☆◁#بایسته ها وموانع پیش رو
🎙ارائه:جناب استاد #ربانی
🔮 #اتحادیه_عماریون
┄═✧1⃣3⃣✧═┄
پرسش وپاسخ بحث افزایش تولیدملی ،موانع، بایسته ها،ربانی99620.pdf
166.9K
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
📃☆◁#پرسش وپاسخ کنفرانس
⚙☆◁#افزایش تولید ملی
⚙☆◁#بایسته ها وموانع پیش رو
📖✍ارائه:جناب استاد #ربانی
🔮 #اتحادیه_عماریون
┄═✧1⃣4⃣✧═┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
جناب استاد #ربانی
عــــالی بود....بهره بردیم
از مطالب ارزشمندتون
اجرتون با صاحب الزمان
عج ا.....
از همـراهی همـه کاربــــران
وادمیــن ها ومدیران ارجمند
گــــروه هـــای ولایــی
صمیمانه سپاســــگزاریم ....
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
☆در شام شـوم خواص #کور
نور بصیرت #عمارم آرزوست☆
🇮🇷#عماریون_رهبریم
💕#ما_عاشقان_محمد_ص_هستیم
🌐◁#مسابقه
📖☆◁#خود ارزیابی #قرآنی
⭕️بامدیریت
👤#جناب حجه الاسلام #بابایی
👤#جناب استاد #سجادی
🗒تاریخ:99/06//21
🕚ساعت:23/00
📮 گفتمان #اتحاد ملی #عماریون
http://eitaa.com/joinchat/1402798098Ca9059909e5
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
⏰ساعت:21/00
🔍☆◁#کنفرانس
🔈☆◁#روحانیت اصیل
🔈☆◁#و تابلو ای پسر #حنیف
🎙ارائه:جناب استاد #بابایی
👤◁ سوال
🆔@ilyan313
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┅═✧❁﷽❁✧═┅
💕#ما_عاشقان_حضرت_محمدیم (صلوات الله علیه)
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت
جناب استاد #بــابــایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفـــــــرانس
🔈☆◁#روحانیت اصیل
🔈☆◁#تابلو ای پسر #حنیف
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بــــابـــایی
ضمن سپـاس فراوان
با جناب استاد وشما
گرامیـــــــان ولایی
همراه میشویم.....
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریونح
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁#روحانیت اصیل و #تابلو ای پسر #حنیف
☄یکی از شیوه های کسب امنیت سرمایه پوشش خیریه و کار فرهنگی و مقدس برای پیشبرد کارهای اقتصادی است که این روش یک روش متداول در دنیاست.
┄┅═❁1⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁حضرت آیتالله العظمی خامنهای در ابتدای درس خارج فقه روز یکشنبه °١٧ بهمن ۹۵°، پس از بیان حدیثی اخلاقی، با اشاره به «حرام بودن استفاده از ماشینهای گرانقیمت برای روحانیون و طلاب» فرمودند نامهای دریافت کردهاند که در آن نوشته شده بعضی از افراد حاضر در درس، با ماشینهای گرانقیمت دویست میلیونی تردد میکنند.
┄┅═❁2⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁ایشان دراینباره افزودند: حرمت اسراف برای همه است؛ هر کسی در هر حدّی چه غنی، چه متوسّط یا فقیر ممکن است اسراف کند و اسراف، عمل حرام است. این ماشینهای گرانقیمت حرام است.
👤رهبر انقلاب با اشاره به وجود برخی جهات امنیتی و حفاظتی برای استفاده از ماشین گرانقیمت فرمودند: توجه کنید! عمل، ورع، اجتهاد، زهد، بیرغبتی، نرفتن به دنبال زخارف مادّی و زیبائیهای ظاهریِ زندگی، وظیفهی اصلیِ ماست.
┄┅═❁3⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁امروز سعی کنید زندگیتان از زی آخوندی تغییر نکند. اگر روزی از نظر زندگی از مردم عادی بالاتر رفتید بدانید که دیر یا زود مطرود می شوید؛ برای اینکه مردم می گویند ببینید آن وقت نداشتند که مثل مردم زندگی می کردند، امروز که دارند و دستشان می رسد از مردم فاصله گرفتند.بی تردید هر دانش پژوهی هم زمان با فراگرفتن مسائل علمی، به تعلیم و تعلم مسائل اخلاقی و علوم معنوی نیازمند است و این امر برای روحانیان بخاطر وظایف ذاتی که به عهده دارند، ضرورت دو چندان دارد. از آغاز شکل گیری حوزه های علمیه عالمان ربانی به این ضرورت آگاه بوده و سعی می کردند علاوه بر آموزش عملی سجایای اخلاقی به طلاب، آنان را از نصایح زبانی خود نیز محروم نسازند.
┄┅═❁4⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁امام خمینی ره فرمودند من از این دو جهت نگران هستم. یک جهتی که قبلًا عرض کردم که زیِّ طلبگی در بین ما ضعیف بشود یا از بین برود. یک جهت دیگر هم اینکه مبادا خدای نخواسته، اختلاف پیدا بشود، که هر دوی اینها از باب اینکه شما در جایی واقع شدید که مردم به شما توجه دارند و شما ارشاد می خواهید بکنید مردم را، مبادا یک وقتی به واسطه خارج شدن ماها از زی طلبگی مردم را از ما منصرف کنند و انصراف از روحانیت منتهی می شود به انصراف از اسلام.
┄┅═❁5⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁بحمد الله امروز وارد مسائل سیاسی شدن دیگر عیبی ندارد، ولی باید توجه کنید که همه متوجه شما هستند، لذا زیّ اهل علم خودتان را حفظ کنید. درست مانند علمای گذشته ساده زندگی کنید. در گذشته چه طلبه و چه عالم بزرگ شهر زندگیشان از سطح معمولی مردم پایینتر بود و یا مثل آنها بود. امروز سعی کنید زندگیتان از زی آخوندی تغییر نکند. اگر روزی از نظر زندگی از مردم عادی بالاتر رفتید بدانید که دیر یا زود مطرود می شوید؛ برای اینکه مردم می گویند ببینید آن وقت نداشتند که مثل مردم زندگی می کردند، امروز که دارند و دستشان می رسد از مردم فاصله گرفتند. باید وضع مثل سابق باشد، باید طوری زندگی کنیم که نگویند طاغوتی هستیم.
📖صحیفه امام، ج 17، ص: 453
┄┅═❁6⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁مسئله ساده زیستی و زهدگرایی علما و روحانیت متعهد اسلام است که من متواضعانه و به عنوان یک پدر پیر از همه فرزندان و عزیزان روحانی خود می خواهم که در زمانی که خداوند بر علما و روحانیون منت نهاده است و اداره کشور بزرگ و تبلیغ رسالت انبیا را به آنان محول فرموده است، از زیّ روحانی خود خارج نشوند و از گرایش به تجملات و زرق و برق دنیا که دون شأن روحانیت و اعتبار نظام جمهوری اسلامی ایران است، پرهیز کنند و بر حذر باشند که هیچ آفت و خطری برای روحانیت و برای دنیا و آخرت آنان بالاتر از توجه به رفاه و حرکت در مسیر دنیا نیست که بحمد الله روحانیت متعهد اسلام امتحان زهدگرایی خود را داده است، ولی چه بسا دشمنان قسم خورده اسلام و روحانیت بعد از این برای خدشه دار کردن چهره این مشعلداران هدایت و نور، دست به کار شوند و با کمترین سوژه ای به اعتبار آنان لطمه وارد آورند که ان شاء الله موفق نمی شوند.
📖صحیفه امام، ج 20، ص: 343
┄┅═❁7⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁بیانات امیرمؤمنان علیه السلام در نهجالبلاغه در عین فصاحت و بلاغت کلام، دارای ابعاد متعدد اجتماعی، سیاسی، علمی و فرهنگی است و کارکرد آنها نه تنها مرتبط با دوران پر تلاطم حکومت ظاهری ایشان بر جامعه مسلمین بلکه تمام زمانها و مکانها را در بر میگیرد و این ناشی از قدرت احاطه ائمه علیه السلام بر علوم و مسائل اساسی هر جامعه و احاطه بر سنتها و قوانین جاری در عالم هستی است.
┄┅═❁8⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁از محورهای مهم بیانات و نامههای سیاسی و اجتماعی آن حضرت در این کتاب شریف، لزوم دوری فرمانداران و مسئولان از زندگی تشریفاتی و پرهیز آنان از زراندوزی و اشرافیت بیحد و حصر و نیز لزوم مراقبت آنها نسبت به اندوختههای مالیشان و دعوت به سادهزیستی است. از نگاه امیر مؤمنان علیه السلام آنگاه که مسئولان جامعه به دنیاپرستی و یا به مظاهر آن گرایش یابند، توانایی اداره امور جامعه را نخواهند داشت. در این نگاه، هر یک از مسئولان موظفند سطح زندگی خود را تا سطح عموم مردم تنزل دهند تا توانایی درک نیازهای آنها را داشته باشند.
┄┅═❁9⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁یکی از جریانات مشهور در دوران حکومت امیرالمؤمنین علیه السلام مربوط به فرماندار بصره یعنی عثمان بن حُنیف است. طی این ماجرا به آن حضرت خبر رسید عثمان دعوت یکی از ثروتمندان بصره را پذیرفته است. لذا طی نامهای مورد عتاب امام علیه السلام قرار گرفت. در بخشهایی از این نامه تاریخی آمده است:
اى پسر حنیف، به من گزارش دادند که مردى از سرمایهداران بصره، تو را به مهمانى خویش فرا خواند و تو به سرعت به سوى آن شتافتى خوردنىهاى رنگارنگ براى تو آوردند و کاسههاى پر از غذا پى در پى جلوى تو نهادند
┄┅═❁🔟❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁ گمان نمىکردم مهمانى مردمى را بپذیرى که نیازمندانشان با ستم محروم شده و ثروتمندانشان بر سر سفره دعوت شدهاند، اندیشه کن در کجایى؟ و بر سر کدام سفره مىخورى؟ پس آن غذایى که حلال و حرام بودنش را نمىدانى دور انداز و آنچه را به پاکیزگى و حلال بودنش یقین دارى مصرف کن
وَ قَدْ بَلَغَهُ أَنَّهُ دُعِیَ إِلَى وَلِیمَةِ قَوْمٍ مِنْ أَهْلِهَا فَمَضَى إِلَیْهَا أَمَّا بَعْدُ یَا ابْنَ حُنَیْفٍ فَقَدْ بَلَغَنِی أَنَّ رَجُلًا مِنْ فِتْیَةِ أَهْلِ الْبَصْرَةِ دَعَاکَ إِلَى مَأْدُبَةٍ فَأَسْرَعْتَ إِلَیْهَا یُسْتَطَابُ لَکَ الْأَلْوَانُ وَ تُنْقَلُ إِلَیْک الْجِفَانُ وَ مَا ظَنَنْتُ أَنَّکَ تُجِیبُ إِلَى طَعَامِ قَوْمٍ عَائِلُهُمْ مَجْفُوٌّ وَ غَنِیُّهُمْ مَدْعُوٌّ فَانْظُرْ إِلَى مَا تَقْضَمُهُ مِنْ هَذَا الْمَقْضَمِ فَمَا اشْتَبَهَ عَلَیْکَ عِلْمُهُ فَالْفِظْهُ وَ مَا أَیْقَنْتَ بِطِیبِ وُجُوهِهِ فَنَلْ مِنْهُ ...
✉️نامه45 نهجالبلاغه
┄┅═❁1⃣1⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁برای درک عمق مطلب، لازم است بدانیم که عثمان بن حنیف از صحابه پیغمبر صلى الله علیه وآله بود. در غزوه اُحد و پس از آن شرکت داشت و در عصر عمر به موجب تقوا و پاکدامنى خاصى که داشت مأمور اندازهگیرى سرزمین هاى خراجى عراق و سپس والى بصره شد. هنگامى که فتنه جمل رخ داد انصار عایشه به او پیشنهاد کردند که همراه آنها بر ضد امام على علیه السلام بجنگد •در حالى که او والى بصره بود• از این کار خوددارى کرد. طرفداران عایشه تمام موى سر و صورت و ابروهاى او را کندند و با همان حال نزد عایشه بردند.
┄═❁1⃣2⃣❁┅┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁امام علیهالسلام عیب بزرگ این سفره را انحصارى بودن آن براى اغنیا ذکر کرده است. اگر غذاهاى رنگارنگ منحصر به آنها نبود و گرسنگان و نیازمندان هم از آن بهره مىگرفتند، اشکال بسیار کمترى داشت؛ بنابراین پرزرق و برق بودن و استفاده از انواع غذاهاى گوناگون از یک سو و محروم بودن مستمندان از سوى دیگر ایراد مهم آن سفره بوده است که اگر والى بودن عثمان بن حنیف را بر آن بیفزاییم اشکال آن بیشتر مىشود.
┄═❁1⃣3⃣❁═┄
─┅═༅🍃🌕🍃༅═┅─
💬◁نگرانیهای امام خمینی ره از کم رنگ شدن ارزشها تجمل گرایی. افزون طلبی و پافرانهادن عالمان و روحانیان, از آنـچه برای یک زندگی میانه ضرورت دارد, از دل نگرانیهای مهم امام به شمار می رود.در نـگـاه آن پیر پارسایان, درخت آگاهی, آن گاه میوه می دهد که بـا کردار همدم بوده و جوینده دانش به صفات نیکو آراسته باشد و تـجـمـل گـرایی و شیفته دنیای دون, به درخت آگاهی آفت می زند و ایـن چـراغ پـرتوافشان و راهیاب, از پرتو افشانی و راهیابی باز می دارد و ویرانگریهایی را در پی دارد:
┄═❁1⃣4⃣❁═┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
جناب استاد #بابایی
سپاسگزاریم ...خدا قوت
اجرتون با صاحب الزمان
(عــــــــج)
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسگزاریم...
پایان
التماس دعای فرج
یا علی
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
🕰ساعت: 21/00
🗒تاریخ 99/06/22
🔍☆◁#کنفرانس
🇮🇷☆◁#چهل سال دفاع #مقدس
🎙ارائه:جناب استاد #دادخواه
👤◁سوال
🆔@ilyan313
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون