─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁با این توضیحات بهتر است در فاز دوم به اظهار نظر برخی منابع و اشخاص خارجی درمورد ظریف بپردازیم.
🌀وی همچنین در دورهای که سفیر ایران در سازمان ملل متحد بود، روابط نزدیکی با گری سیک، عضو پیشین شورای امنیت ملی آمریکا و استاد علوم سیاسی دانشگاه کلمبیا داشت.
💬سیک در مصاحبهاش با کامبیز حسینی مجری برنامه پولتیک گفت:نخستین بار حدود ۱۰ سال پیش دیدمش و برای شام به منزل او رفتم و در ملاقات نخست او را آقای سفیر خطاب کردم و او به من گفت نه!، جواد صدایم کن.
─┅═༅9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
🗞◁هنری کیسینجر، مشاور اسبق امنیت ملی ایالات متحده آمریکا اشاره کرد که یک نسخه از کتابدیپلماسی که توسط شخص وی تألیف گردیده را به ظریف هدیه دادهاست و در صفحه نخست آن نوشتهاست:«تقدیم به دشمن قابل احترام، ظریف»
☄ظریف با جان کری دیدار و گفتگویی دو جانبه داشت. پس از ۳۴ سال این اولین دیدار مقامات عالی ایران و آمریکا در سطح وزرای خارجه بود.
🌤پس از پایان این دیدار کری در کنفرانس خبری خود گفت: «با ظریف ملاقات داشتم، لحن او حقیقتاً متفاوت بود.»
─┅═༅🔟༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁سناتور «تام کاتن» در پیامی تند به ظریف گفته است :
🌀«من متوجه شدهام در بیست سالگی، طی جنگ ایران و عراق در حالی که روستاییها و کودکان کشته میشدند، تو در آمریکا پنهان شده بودی. این نشانه شجاعت نیست که وقتی کشور شما برای بقا میجنگید، در آمریکا پنهان شده بودید. این نشان میدهد این شخصیت ضعیف النفس هنوز وجود دارد»
💬اما دکترظریف در مورد ویژگی خوددر کتابش می گوید: ...."با این که من هیچگاه در جناح راست نبودهام، اما افراد جناح چپ که آن زمان تندروتر بودند، به خاطر گرایش معتدلم رابطه خوبی با من و امثال من نداشتند. "
─┅═༅1⃣1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
🗞◁با اشاره دیگری از نوشته دکتر ظریف در کتابشان ، دیدگاه ایشان را بهتر می توان شناخت.
☄ظریف در کتاب خود خاطره ای از رهبری به این شکل بیان می کند که ؛
🌤من در همه کلاسهایم برای دانشجویان گفتهام. رهبری به من فرمودند حتی اگر در موردی یقین داری که دیدگاهت ۱۸۰ درجه با من مخالف است، وظیفه داری دیدگاهت را بگویی. حتی ایشان مطرح کردند که این یک وظیفه شرعی است. بحمدلله من نیز همیشه این کار را انجام دادم
─┅═༅1⃣2⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁در این مرحله بهتر است به چند اقدام خاص ایشان نگاهی بیاندازیم؛
🌀در ۶ مهر ۱۳۹۴ و در حاشیهٔ برگزاری هفتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل متحد، محمدجواد ظریف در حال خروج از سالن مجمع عمومی، با باراک اوباما، رئیسجمهورایالات متحده آمریکا که توسط جان کری، وزیر امور خارجه همراهی میشد و دو ساعت از سخنرانی وی در مجمع میگذشت، ملاقات کوتاهی داشت و دو طرف، ضمن سلام و احوالپرسی، با یکدیگر دست دادند.
💬آقای ظریف در تاریخ ۲۵ اوت ۲۰۱۹ درسفری عجیب و تاریخی وارد بارتز محل نشست گروه g20 در فرانسه شد کارشناسان این را یک حرکت در جهت پیشبرد مذاکرات محرمانه با ایالات متحده میدانستند.
─┅═༅1⃣3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
🗞◁ظریف، در تاریخ ششم اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۰ استعفای خود را از طریق اینستاگرام اعلام کرد.
☄عدم دعوت از وی در جلسه دیدار بشار اسد، رئیسجمهوری سوریه با رهبری و آقای روحانی بعنوان رئیسجمهور ایران، دلیل اصلی این استعفا بود.
🌤روز بعد آقای روحانی ضمن رد استعفای ایشان گفتند:.......«با حفظ شان و اعتبار وزارت امور خارجه، و جایگاه شخص وزیر امور خارجه به عنوان بالاترین مقام مسوول در اجرای سیاست خارجی کشور موافق است.»
─┅═༅1⃣4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁ظریف از همان دوران دانشجویی با سعید امامی رفاقت و رفت و آمد خانوادگی داشت.
👤ظریف درکتاب خاطراتش گفته که باسعید امامی در کمیته ای همکاری داشتند که قرار بود به اتهامات نقض حقوق بشری در ایران پاسخ بدهد.
🌀در ماه ژوئیه سال ۲۰۱۹ وزارت خزانهداری آمریکا محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی را در لیست تحریمهای خود قرار داد.
💬پیش بینی های دکتر ظریف در مورد برجام ، نحوه برخورد آمریکا با آن ، بی دقتی های حقوقی در متن برجام ، حتی عدم توجه به معانی بعضی کلمات کلیدی و حقوقی در برجام ... همگی نشان از ضعف های خاص ایشان دارد.
─┅═༅1⃣5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
🗞◁هرچند که از با سابقه ترین دیپلمات های کشور و دارای مدرک تخصصی حقوق و روابط بین الملل هستند ، برخی مواضع و مصاحبه های غیر هوشمندانه این چهره ای که جناح لیبرال سعی کرده است از ایشان بعنوان یک متخصص بلاشک در امر دیپلماسی بسازند ، به نظر من حتی اگر ایشان را نیروئی مخلص و مذهبی و دلسوز برای کشور بدانیم ، چنین نیست.
☄تائیدات رهبری در مورد ایشان را باید مانند تائید هر مسئول دیگری در نظام که در چرخه کار و فعالیت هستند دانست.
🌤همچنانکه امام نیز در وصیتنامه خود ، تائید هر فرد را نهایتا با ملاک بودن وضعیت حال افراد بیان کرده اند.
─┅═༅1⃣6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁توجیهات اخیر ایشان ، حتی در همین چند شب پیش در کلاب هاوس ، در تذکر رهبری ، یا تائید مجدد برجام ، یا امید بستن به آمریکای بایدنی ، حتی زمزمه های اخیر در توافقات برجامی با حذف برخی از تحریم ها و بازگشت گام به گام ما به برجام .... همگی دلالت بر تفکر لیبرالی ایشان است.
🌀نبودن ایشان در دیدار بشار اسد ، نوعی دور نگهداشتن ایشان از سیاست های کلان خارجی ماست نکته ای که خودشان هم اخیرا اشاره کرده اند.
💬وقتی در حلقه مشاوران برجامی ایشان ، وجود تعداد قابل توجهی افراد نفوذی اثبات شده است عدم اطمینان به سپردن مسئولیت های بالاتر طبیعی است.
─┅═༅1⃣7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
🗞◁ایشان هیچگاه در بطن فرهنگ انقلاب و مبارزه نبوده اند....خودشان هم ادعای یک حزب الهی به معنی متداول آن را ندارند.
☄شناخت دشمنان نیز از شخصیت ایشان چنین چیزی را نشان نمی دهد.لذا ، به نظر بنده حتی فارغ از ویژگی های احتمالی مثبت ایشان قطعا کاندیدای مناسبی برای یک رجل سیاسی باهوش و کارآمد و دارای نظریه خاص نیستند
🌤از همه مهمتر اینکه اگر مسئله فعلی و اول کشور را اقتصادی بدانیم ، ایشان هیچ تجریه و ویژگی بارزی در این نیاز کشور ندارند....و مجددا کشور را و حل همه مسائلش را مذاکره و لبخند به دشمنان خواهند دانست!!!
─┅═༅1⃣8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁ دکتر ظریف در مجلس قسم خوردند که آقای شعبانی جز خدمت به این مملکت کاری نکرده.....در این صورت وبا وجود این همه مستندات درباره شعبانی آیا میتوان چنین فکر کرد که آقای ظریف بی اطلاع از عملکرد ایشان بوده؟
🌀من واقعا چنین باوری را ندارم
منتهی اگر سوظن داشتن به افراد را قبل از اثبات و یا داشتن مدرک معتبر ، صحیح ندانیم .....حداقل نظر اینست که چنین شخصی صلاحیت قرار گرفتن در چنین جایگاهها و مذاکرات محرمانه و ... ندارد.
💬بنده به واقع ایشان را نه آدم چندان باسواد و نه چندان باهوش نمی دانم.
─┅═༅1⃣9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
🗞◁لذا رشد چنین افرادی را در کشور نوعی آفت که صرفا با دانستن زبان و موقعیتی که در زندگی خارج قبل از انقلاب داشته اند، بوجود آمده ، می دانم.
☄استاد به نظر شما آقای ظریف در صورت کاندید شدن تأیید صلاحیت میشود؟چون در مورد فعالیت های امور خارجه ی شان چندان موفق نبودند و مجموع فعالیت های ایشان جای سوال زیادی برای مردم داشت.
👤شورای نگهبان بر اساس کارایی افراد رد و تائید صلاحیت نمی کند......به نظر من اگر پرونده امنیتی نداشته باشند ، این موارد دلیلی بر رد صلاحیت نیست
─┅═༅2⃣0⃣༅═┅─