❥✺ ﷽ ✺❥
⏰ساعت: 22/00
📆تاریخ:98/06/08
📚موضوع:(حضرت عباس ع از منظر روایات)
🕹ارائه:"جناب استاد سجــــادی"
📌اجرا:منتظران گل نرگس
http://eitaa.com/joinchat/138739731C82b4a9f519
┅┅❅ ❥❈❥❅┅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
•••✼❁🔅﷽🔅❁✼•••
❤️یاصاحب الزمان مددی اقا❤️
پدر ندبه های دلتنگی…
ای که چشمت همیشه شبنم داشت!
ماجرای ظهور تو هر بار،
سیصد و سیزده نفر کم داشت!
العجل اقا....💔
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت
"جناب استاد سجــــادی "
و دوستـــــان ولایی
🔮با کنفـــــرانس
(حضـــــرت عبــــاس ع
از منظـــــــر روایـــات)
با "جناب استـاد سجــــــادی"
وشمـــا دوستان گرامی همراه
خواهیـــم شد ...
💔اللهم عجل لولیک الفرج💔
⛳️⛳️⛳️🌹⛳️⛳️⛳️
📋 #حدیث_اول
🎗امام سجاد علیه السلام:
رحم الله العباس فلقد آثر و ابلی و فدی اخاه بنفسه حتی قطعت یداه فابدله الله عزوجل منهما جناحین یطیر بهما مع الملائکة فی الجنة کما جعل لجعفر بن ابی طالب
🔹ترجمه:خداوند عمویم عباس را رحمت کند بی گمان از خود گذشتگی و جان فشانی کرد و خود را فدای برادرش نمود تا اینکه دستانش قطع شد و خداوند دو بال به وی عنایت نمود تا با آن ها با فرشتگان در بهشت پرواز کند همانند جعفر بن ابی طالب
📚 #منبع کتاب خصال شیخ صدوق رحمة الله علیه .باب 2 .صفحه 79
⛳️⛳️⛳️⚪️1⃣⚪️⛳️⛳️⛳️
📋 #حدیث_دوم
📌مقام حضرت عباس (ع) در روز قیامت
🎗امام زين العابدين عليه السلام
إنَّ لِلعَبّاسِ عِندَ اللّهِ تَبارَكَ وتَعالى لَمَنزِلَةً يَغبِطُهُ بِها جَميعُ الشُّهَداءِ يَومَ القِيامَةِ
🔸عبّاس در نزد خداوند متعال، چنان منزلتى دارد كه در روز قيامت، همه شهيدان به آن غبطه مى خورند .
📚 #الخصال: ص 68 ح 101؛ دانشنامه قرآن و حديث: ج4، ص286
⛳️⛳️⛳️⚪️2⃣⚪️⛳️⛳️⛳️
📋 #حدیث_سوم
🎗امام صادق عليه السلام :
🔻كان عمُّنا العباس بن علي نافذ البصيرة، صلب الإيمان، جاهد مع أبي عبد الله (عليه السلام)، وأبلى بلاءً حسناً، ومضى شهيداً
🔺ترجمه:
عموی ما (عباس بن علی علیه السلام)شخصیتی دارای بصیرت و ایمانی استوار بود و همراه ابا عبدالله جهاد نمود و از عهده آزمون شایسته ای بر آمد و سرانجام به شهادت رسید
📚 #منبع:خصال .شیخ صدوق رحمة الله علیه.باب 2 صفحه 86
⛳️⛳️⛳️⚪️3⃣⚪️⛳️⛳️⛳️
📋 #حدیث_چهارم
🎗حضرت فاطمه زهرا
♻️دو دست بریده پسرم عباس،برای شفاعت ما کافیست..
⛳️⛳️⛳️⚪️4⃣⚪️⛳️⛳️⛳️
🔘آیه قرآنی در مورد حضرت عباس
🔺آنچه که به عباس(ع) ارزش میدهد، ویژگیهای متعال و قرآنی ایشان است. آیهای در قرآن داریم که خداوند از زبان رسولالله(ص) میفرماید: «قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْكُمُ اللَّه؛ اگر خدا را دوست دارید، از من تبعیت کنید، در این صورت خدا هم شما را دوست خواهد داشت».
⛳️⛳️⛳️⚪️1⃣3⃣⚪️⛳️⛳️⛳️
امام خامنهای (مدظلهالعالی): هر كس حركت قانونى و منطقى ضد فساد را تضعيف كند، از فساد حمايت و به آن كمك كرده است؛ دچار نوعى استبداد و استكبار شده است؛ يعنى سركشى در مقابل قانون.(1380/9/25)
دوباره شعار مذاکره!
چرا مذاکره با آمریکا، به ویژه در شرایط کنونی، نتیجهای ندارد؟ کافی است در این پرسش تأمل کنیم که چرا ترامپ از برجام خارج شد؟ ترامپ با خروج از برجام، بازگرداندن تحریمهای گذشته و وضع تحریمهای جدید و در نهایت اجرای راهبرد فشار حداکثری میخواست ایران را دوباره پای میز مذاکره بکشاند؛ اما این بار بر اساس آنچه به طور مکرر آمریکاییها بیان کردهاند، موضوع مذاکره توانمندیهای موشکی جمهوری اسلامی ایران و تعهداتی است که ایران مانند صنعت هستهای باید در بخش موشکی خود بپذیرد. جدای از اینکه رئیسجمهور کنونی آمریکا سعی دارد ضمن برقراری تماس یا مذاکره محدود با ایران و گرفتن چند عکس یادگاری، عملاً ایران را به کارتی برای نشان دادن توان دیپلماسی خود و بازی در رقابتهای انتخاباتی2020 آمریکا تبدیل کند، از منظر آمریکاییها همین حالا، هم دستور کار و موضوع مذاکره مشخص است و هم نتایج مذاکره و امتیازاتی که باید از ایران بستانند.
البته نباید نقش دیپلماسی و تلاشهای دیپلماتهای کشورمان را نادیده گرفت؛ اما در سالهای اخیر به تجربه آموختهایم که پیوند حل مسائل اقتصادی کشور به برجام و خارج از کشور، خطایی راهبردی و پرمخاطره است. هنگامی که اقتصاد و معیشت مردم به برجام وابسته میشود، صاحبان کار و سرمایه در داخل چند ماه منتظر امضا شدن یا نشدن برجام میمانند و پس از آن هم منتظر اجرا شدن یا اجرا نشدن آن هستند. سپس منتظر میمانند که ببینند آیا آمریکا در برجام میماند یا نمیماند. حال نیز با طرح مجدد مذاکره، مردم و فعالان اقتصاد کشور در انتظار اقدامات اروپا و آمریکا نگه داشته میشوند. در نهایت اینکه با شرطی کردن بخش اقتصادی، جامعه همیشه معطل خارجیهاست. مسیر اصلاح اقتصاد کشور از راه مذاکره با اروپا و آمریکا نمیگذرد. بیان روز گذشته مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مبنی بر اینکه عملیاتی شدن کانال مالی زمانبر است و نیز پیش کشیدن مذاکرات غیر هستهای با ایران، نشانهای دیگر بر ضرورت جدا کردن راه اقتصاد کشور از وعدههای اروپایی است. گفتنی است مشکلات اقتصادی با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و همسایهها قابل حل است و نسخههای غربی نه در زمینه اقتصاد و نه در عرصههای دیگر حلال مسائل و دشواریهای کشور نیستند.
کلید مشکلات در داخل است!
«تحریم، تغییری در رفتار ایران ایجاد نمیکند. ایران نیازی به مذاکره نمیبیند(ندارد). فشار حداکثری خودمان را منزوی کرد. متأسفانه رئیسجمهور ترامپ در منزوی کردن آمریکا موفقتر بوده تا ایران. تاریخ به ما میگوید ایران را نمیتوان با تحریم به تغییر رفتار وادار کرد.» اینها تنها بخشی از یادداشت «دنیس راس» مشاور اوباما در روزنامه واشنگتنپست است. برخی از کارشناسان حوزه آمریکا نیز در اظهاراتی اعلام کردند: صحبت کردن از مذاکره، بازی در زمین ترامپ است. دولت ترامپ چون تحت فشار است، به دنبال فرصتی برای اثبات سیاست خود است و این زمانی درست میشود که ما درباره مذاکره هر روز حرف بزنیم. اعترافات و دیدگاههای کارشناس آمریکایی به خوبی نشان میدهد این ترامپ است که به مذاکره مجدد جمهوری اسلامی ایران نیازمند است. به عبارتی دیگر صحبت از مذاکره با آمریکا نه تنها هیچگونه نفعی برای کشورمان ندارد، بلکه همچون برگ برندهای خواهد بود که به انتخاب مجدد دونالد ترامپ به عنوان رئیسجمهور آمریکا کمک شایانی خواهد کرد. آخرین نظرسنجی از انتخابات ریاستجمهوری 2020 نشان میدهد میزان محبوبیت ترامپ به شدت کاهش یافته است. شکست وی در جنگ تجاری با چین، ناکامی وی در جایگزین کردن ایده جدید به جای برجام، بهکارگیری سیاست واگرایی با اتحادیه اروپا، سوق دادن این اتحادیه به دامن روسیه و کاهش شدید درآمد کشاورزان در داخل آمریکا، از جمله چالشهای پیش روی ترامپ است که مذاکره با ایران میتواند فضای منفی ناشی از این ناکامیها را تا حدودی اصلاح کند. از سوی دیگر صحبت از مذاکره مجدد با دشمنی که آشکارا از تلاش خود برای از بین بردن جمهوری اسلامی سخن میراند، به هیچ وجه برای مردم و مسئولان قابل قبول نخواهد بود. در چنین شرایطی این پرسشها مطرح میشود که علت مطرح شدن مذاکره مجدد با آمریکا بر چه اساسی است؟ چه کسانی برای دیدار با مقامات دیگر کشورها (آمریکا) به رئیسجمهور کشورمان مشاوره میدهند؟! به نظر میرسد علیرغم بی نتیجه بودن مذاکره با غرب پس از گذشت شش سال، همچنان برخی به جای اصلاح ضعفها و تقویت کارآمدی در داخل به دنبال سراب غرب هستند، اما واقعیت این است که با این رویکرد هیچگاه سیراب نخواهند شد.