─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁امام در همین زمینه می فرماید:این بود که نیروی انسانی ما را خراب کردند و نگذاشتند رشد بکند... خرابی های مادی جبرانش آسان تر است از خرابی های معنوی امام امت دقیقاً همان اهداف بنیامیه را که فرموده: بنیامیه قصد داشتند اسلام را از بین ببرند. در رژیم شاهنشاهی می بیند و رژیم طاغوت را در تضعیف و از بین بردن ارزشهای اسلامی و اخلاقی دنباله رو بنی امیه می داند و این از آسیب های جدی زمانه امام راحل است که به آن تأکید می کند.
─┅═༅𖣔1⃣7⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁یکی از اهداف و انگیزه های قیام اباعبدالله علیه السلام که در گوشه گوشه نهضت خون بارش به چشم می خورد، مسأله امر به معروف و نهی از منکر است. گفتارها و نحوه برخوردهای امام حسین علیه السلام عمدتاً در باب امر به معروف و نهی از منکر است و قصد روشنگری تودههای مردم از خلافها و فسادها و منکرهای دستگاه خلافت در سخنان امام حسین علیه السلام و لزوم اقدام •امر به معروف •برای اصلاح آن بسیار است. در آغازین روزهای قصد خود در کنار قبر جد بزرگوارش می فرماید: «اللهم انی احب المعروف و انکر المنکر».
─┅═༅𖣔1⃣8⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁امام خمینی نیز یکی از انگیزه های خود را از نهضت، برخورد با منکرات دستگاه حاکم می داند. و شروع به افشاگری ظلم ها و بی عدالتی ها و اسلام ستیزی های دولت می کند. و در یکی از پیامهای خود می فرمایند:دستگاه حاکمه ایران به احکام مقدسه اسلام تجاوز کرد و به احکام مسلمه قرآن قصد تجاوز دارد، نوامیس مسلمین در شرف هتک است.و نیز می فرماید
─┅═༅𖣔1⃣9⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁اگر یک حاکم ظالمی بر مردم مسلط شد علماء ملت، دانشمندان ملت باید استنکار کنند، باید نهی از منکر کنند... وقتی دین خدا را انسان در خطر دید برای خدا باید قیام کند.سخنانی از این قبیل که از امام راحل در پیامها و سخنرانی ها بسیار دیده می شود خود گواه بر این است که از اهداف قیام امام خمینی به تأسی از مولای خود اباعبدالله علیه السلام یکی امر به معروف و نهی از منکر بوده است. امر به معروف و نهی از منکر که فقط زبانی نیست و لزوم اقدام جدی و عملی را می طلبد.
─┅═༅𖣔2⃣0⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁مسیر شهادت و قیام را بر ذلت و سازش پذیری ترجیح می دهد و به جهانیان درس تن ندادن به ذلت و پذیرفتن مرگ سرخ را می آموزد. و جالب اینکه می فرماید: و مثلی لا یبایع مثله. مثل منی با مثل یزید بیعت نمی کند. و درست همین مورد در شخص امام خمینی مصداق می یابد و ذلت ناپذیری و تن ندادن به حکومت طاغوت را چون حسین علیه السلام فریاد می زند و می فرماید: خمینی را اگر دار بزنند تفاهم نخواهد کرد.
─┅═༅𖣔2⃣1⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁تکلیف گرایی اباعبدالله علیه السلام انگیزهای مافوق همه اهداف و انگیزه های قیام کربلاست که به ارث رسیده از پدر بزرگوارش امام علی بن ابیطالب علیه السلام که با جمله «امّا والذی فلق الحبّه و براء النسمّه و لولا حضور الحاضر و قیام الحجه بوجود الناصر و ما اخذا... علی العلما ان لا یغارو علی کظه ظالم و لالغب مظلوم...»
☄تکلیف گرایی را مبنای پذیرش حکومت می داند و اباعبدالله علیه السلام تکلیف گرایی را در فرزند دیگری از این خاندان یعنی خمینی کبیر به ودیعه می گذارد تا جهان بشریت به عمق معارف و معنویات عالیه آنان پی برد
─┅═༅𖣔2⃣2⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁بنیانگذار جمهوری اسلامی با تکیه بر پشتوانه قوی تکلیف گرایی در جهان بینی اسلامی و ارزش والای آن می فرمایند:ما بنا داریم به تکلیف عمل کنیم ما مکلفیم که با ظلم مقابله کنیم، ...ما مکلفیم از طرف خدای تبارک و تعالی که با ظلم مقابله کنیم.
☄پیریزی اسلام ناب محمدی(ص) در مقابل اسلام آمریکایی با الهام از سخن امام حسین علیه السلام در مورد اسلام اموی که فرمودند:
─┅═༅𖣔2⃣3⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁ و علی الاسلام السلام...، مبارزه با تحریف اسلام و اصلاح گری، انجام تکلیف سیاسی الهی، بهره برداری از معنویت عاشورایی در دوران دفاع مقدس، سازش ناپذیری و قاطعیت در مبارزه، افشاء و به دنبال آن رسوایی مدعیان دروغین اسلام، انتخاب شعارهای عاشورایی و ایام متعلق به آن و حتی انتخاب رمز عملیات ها، اخلاص و عرفان و فداکاری در راه حفظ اسلام... همه و همه نمونه هایی است که امام خمینی به نوعی متأثر از مکتب عاشوراست و رد پای نهضت اباعبدالله علیه السلام در موضع گیری ها و سخنرانی ها و اعلامیه ها و عملکردها به وضوح قابل درک است.
─┅═༅𖣔2⃣4⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
جناب حجه الاسلام #بابایی
سپاسگزاریم .عالی
اجرتون با سید الشهدا
علیه السلام
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسـگزاریم ....
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
بُعدِ سیاسی کربلا..m4a
16.75M
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
☆اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ☆
🎙#سخنرانی جناب استاد #کریمی
🔮◁ #در جمع هیات #عاشقان ثارالله رزمندگان اسلام #درچه
🔍◁#شب پنجم #محرم با #موضوع
🏴☆◁#بعد سیاسی کربلا.
🏴☆◁# مسئله کربلا در راس مسائل سیاسی است.
🏴☆◁#جمهوری اسلامی حرم است.
🆔 @gh_karimi
🆔 @hafezanammareyon
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
#طرح حسینیه #مجازی
⏰ساعت::22/00
🗒تاریخ:99/06/04
🔍☆◁#حسینیه مجازی
🏴☆◁#گعده عاشورایی
🏴☆◁#دهه اول #محرم
🎙ارائه:#جناب استاد #عمو_غزالی
👤کارشناس #مذهبی در عرصه #بین المللی
🔮اجرا:گروه#آتش به اختیار
https://eitaa.com/joinchat/2148466699Cf7c0858440
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🏴#اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
🏴#طرح_ما_ملت_امام_حسینیم
⏰ساعت::21/00
🗒تاریخ:99/06/04
🔍☆◁#کنفرانس
📖☆◁#سیاست امام #حسین علیه السلام
📖☆◁#نرمش قهرمانانه #حسنی
📖☆◁#قیام عزتمندانه #حسینی
🔖☆◁#قسمت پنجم
✍ارائه:#جناب حجه الاسلام #بابایی
👤طرح سوال
🆔@ilyan313
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🏴#اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت جناب
حجه الاسلام #بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁#کنفرانس
📖☆◁#سیاست امام #حسین علیه السلام
📖☆◁#نرمش قهرمانانه #حسنی
📖☆◁#قیام عزتمندانه #حسینی
🔖☆◁#قسمت پنجم
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابایی
ضمن سپـاس فراوان
درخدمتتون هستیم
لطفا شروع بفرمائید ...
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁#سیاست امت امام #حسین علیه السلام
☄(1) نرمش قهرمانانه حسنی
☄(2) قیام عزتمندانه حسینی
─┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁حضرت علی علیه السلام که در کوفه شهید شدند امام حسن علیه السلام خلافت را به دست گرفتند و چند ماهی خلیفه و حاکم بودند. معاویه هم قبل از شهادت امیرالمومنین علیه السلام به فکر این بود خلافت را به دست بگیرد لذا با شهادت امیرالمومنین ادعای استقلال کرد و امام حسن با بسیج سپاه از کوفه عزم جنگ و ریشه کنی معاویه از خلافت را داشتند که به دلایلی مجبور به صلح یا به تعبیر مقام معظم رهبری نرمش قهرمانانه کردند. نکته مهم در قاموس امامت و ولایت این است که نباید صلح را تسلیم و پذیرش ذلت آمیز ترسیم کرد بلکه باید تصمیمی تاکتیکی برای حفظ و تداوم اسلام و مسلمین به شمار آورد.
─┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁شاید بر همین اساس بود که امام حسن علیهالسّلام یکی از دلایل صلح خود را حفظ دین بیان کرد: ترسیدم ریشه مسلمانان از زمین کنده شود و کسی از آنان باقی نماند؛.از اینرو با مصالحهای که انجام گرفت، خواستم دین خدا حفظ شوداما حفظ جان شیعیان در تصمیم امام حسن علیه السلام به صلح با معاویه بسیار موثر بود. یکی دیگر از دلایل امام علیه السلام برای پذیرش صلح، حفظ جان شیعیان بود. معترضان به امام از دو گروه بودند: خوارج و نیز برخی از شیعیان قلباً راضی به صلح با معاویه نبودند و به امام معترض شدند.
─┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁امام با درک حال آنها با نرمی آنها را ساکت نمود و فرمود :زمانی که دیدم شما قدرت کافی در اختیار ندارید، کار را تسلیم کردم تا من و شما بمانیم - منظور امام از ماندن، حفظ تشیع بوده است. امام بارها می فرمود: من جنگ را تنها به خاطر رضایت خدا و حفظ خون مسلمانان رها کردم و نیزدر پاسخ به پرسش ابوسعید، درباره علت پذیرش صلح با معاویه فرمود: «ولولا ما أتیت لما ترک من شیعتنا على وجه الأرض احد الّا قتل
☄اگر من این کار را انجام نمیدادم •و با معاویه صلح نمى کردم•هیچ شیعه اى از شیعیان ما در روى زمین باقى نمیماند و همگى •به دست سپاهیان معاویه•کشته می شدند.
─┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان و مسئولان سپاه فرمودند: ما مخالف با حرکتهاى صحیح و منطقى دیپلماسى هم نیستیم؛ چه در عالم دیپلماسى، چه در عالم سیاستهاى داخلى. بنده معتقد به همان چیزى هستم که سالها پیش اسمگذارى شد «نرمش قهرمانانه»؛ نرمش در یک جاهایى بسیار لازم است، بسیار خوب است؛ عیبى ندارد، اما این کشتىگیرى که دارد با حریف خودش کشتى میگیرد و یک جاهایى به دلیل فنّى نرمشى نشان میدهد، فراموش نکند که طرفش کیست؛ فراموش نکند که مشغول چه کارى است؛ این شرط اصلى است؛ بفهمند که دارند چهکار میکنند، بدانند که با چه کسى مواجهند، با چه کسى طرفند، آماج حملهى طرف آنها کجاى مسئله است؛ این را توجّه داشته باشند.
─┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁حضرت آیت الله خامنه ای در جمع مسئولان وزارت خارجه و نمایندگان سیاسی جمهوری اسلامی ایران، در تاریخ 17 مرداد 1375 با تشریح دقیق فضای دیپلماسی و ضمن تاکید بر ضرورت پرهیز از حالت دفاعى در مسائل سیاسى به عنوان یکى از ویژگیهاى روحیه انقلابى تأکید کردند و فرمودند:نمایندگان سیاسى جمهورى اسلامى ایران در جهان باید تیزتر از شمشیر، نرمتر از حریر و سختتر از سنگ و پولاد باشند.ایشان تصریح کردند: عرصه سیاست خارجى میدان نرمشهاى قهرمانانه است، اما نرمشى که در برابر دشمن تیز باشد. بنا بر این دیپلماتهاى ما باید در مواضع اصولى خود مستحکم بایستند و استقامت و پایمردى حضرت امام خمینى را الگوى خود قرار دهند.
─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁براي مذاكرات در حوزه سياست خارجي و بينالمللي سه حالت حضور قابل تصور است، نخست حضور در مذاكرات اين است كه طرف ساده لوحانه وارد مذاكره شود.ورود سادهلوحانه به مذاكرات يعني اينكه طرف مذاكره خود را شخصي عادل و منصف تصور كنيم كه ضمن حمايت ميخواهد حق ما را بدهد.متاسفانه در برخي مذاكرات شاهد اينگونه حضورها بوديم كه مذاكرهكننده چنان اعتمادي به طرف ميكند كه همه امتيازات را يكجانبه پرداخت كرده و برگشته است.
─┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌓◁حالت دوم مذاكره ورود خصمانه است: ورود خصمانه اين كه در طول مذاكره نه امتيازي بدهيم و نه امتيازي بگيريم و حتي حاضر نباشيم در هيچ جايي عقبنشيني كنيم و هيچ پيشرفتي هم نداشته باشيم كه اين نوع مذاكره صرفا مذاكره براي مذاكره است.
─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
🌓◁نوع سوم همان روشي است كه مقام معظم رهبري به صورت علمي، دقيق و مثل يك ديپلمات كاركشته به آن اشاره كردند، حالتي است كه در آن نرمش قهرمانانه وجود دارد.نرمش قهرمانانه يعني اينكه اولا طرف مذاكرهكننده به اهداف و منافع ملي كشور خودش كاملا واقف است و با اعتماد، ايمان و با باور وارد عرصه مذاكره شده است.
─┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅─