─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁متاسفانه ...و این خطرات برا خانم و مخصوصا برای جوانان و نوجوانان خیلی شدید است و متاسفانه آثار منفی آنهم خیلی زود و سریع در جامعه ما دیده می شود.
💡آره خصوصا کودکان ونوجوانانی که نظارت خانواده هم بر حضور مجازیشون نباشه واین دیگر فاجعه است.
⛈در آیات و روایات ما حرفهای زیادی در این خصوص وجود دارد که الان فرصت پرداختن به آنها نیست و فقط یه همین مقدار اکتفا می کنیم.حرف در این زمینه بسیار زیاد است که مجبور هستم به خاطر رعایت وقت برای رسیدن به مطالب دیگر، از آنها عبور کنیم.
─┅═༅4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁چالش بعدی وجود جنبه های غیرحقیقی یا همان مسمای این فضا یعنی مجازی بودن برخی مسايل در این فضاست. اگر چه فجازی دارای جنبه های حقیقی هم هست اما همین مجازی بودن یک چالش است که مشکلات مختلفی را بوجود می آورد.
💡مثل اینکه برخی پیش خود فکر می کنند چون اینجا فضای مجازی است پس رعایت کردن برخی مسائل شرعیخیلی لازم نیست. لذا می بینیم عده ای در خصوص روابط محرم و نامحرم در این فضا سست می شوند.
🌀که این بی قیدی و سستی در فجازی کم کم به فضای حقیقی هم سرایت می کند و می بینیم که برخی از این افراد به تدریج در فضای حقیقی هم دچار سستی در اینگونه روابط می شوند.
─┅═༅5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁چالش هفتم فجازی، قرار گرفتن در معرض وسوسه و گناه است.
💡کاربر در فضای مجازی کنونی معمولا خواه ناخواه در معرض مفاسدی همانند صفحات مستهجن، گفتگوی جنسی، جوکهای جنسی و یا حداقل عکسهای غیر اخلاقی قرار میگیرد.
⛈زیرا برخی سایتها و نرمافزارها در صفحه اصلی خود در مقابل چشم کاربران عکسهای نامناسبی قرار دادهاند که چشمان کاربر به محض ورود به صفحه با آن مواجه میشود. لذا کاربر هر بار ممکن است وسوسه نگاه کردن به اینگونه محتوا را پیدا کند.
☄همین در معرض قرار گرفتن اگرچه در ابتدا منجر به تسلیم کاربر نشود اما بر روی عفت و حیای او تاثیر منفی میگذارد؛ به خصوص که تکرار قرار گرفتن در چنین شرایطی، بسیار محتمل است که ناخواسته وی را در برابر این وسوسهها تسلیم نیز بنماید.
─┅═༅6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁این مسئله تحریک کردن افراد •چه مرد، چه زن و چه کودک یا بزرگسال •یک مسئله بسیار مهم است که حقیقتا در دستور کار دشمن برای تهاجم گسترده فرهنگی علیه ملتهای مختلف خصوصا ما شیعیان و ایرانیان است.
💡حالا برخی ژست روشنفکری و روانشناسی! بر می دارند و می گویند چرا شما اینقدر در این رابطه حساسیت نشان می دهید؟!!! اگر این چیزها آزاد باشد کم کم جامعه اشباع شده و نسبت به آن بی تفاوت می شود!!!!
🌀خود این حرف هم مطالبی که همان دشمنان در دهان اینها گذاشته اند.این یک دروغ بزرگ است!
☄اگر آزادی مسائل جنسی باعث عادی شدن آن در جامعه می شد که وضع غرب و غیر آن در خصوص تجاوزات و هتک حرمتها و آزار و اذیت های جنسی که روز به روز در دنیا در حال افزایش است؛ به اینجا که داریم می بینیم نمیرسید.
─┅═༅7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁این مسئله تحریک کردن افراد •چه مرد، چه زن و چه کودک یا بزرگسال •یک مسئله بسیار مهم است که حقیقتا در دستور کار دشمن برای تهاجم گسترده فرهنگی علیه ملتهای مختلف خصوصا ما شیعیان و ایرانیان است.
💡حالا برخی ژست روشنفکری و روانشناسی! بر می دارند و می گویند چرا شما اینقدر در این رابطه حساسیت نشان می دهید؟!!! اگر این چیزها آزاد باشد کم کم جامعه اشباع شده و نسبت به آن بی تفاوت می شود!!!!
🌀خود این حرف هم مطالبی که همان دشمنان در دهان اینها گذاشته اند.این یک دروغ بزرگ است!
☄اگر آزادی مسائل جنسی باعث عادی شدن آن در جامعه می شد که وضع غرب و غیر آن در خصوص تجاوزات و هتک حرمتها و آزار و اذیت های جنسی که روز به روز در دنیا در حال افزایش است؛ به اینجا که داریم می بینیم نمیرسید.
─┅═༅7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁اصلا خداوند انسان را به گونه ای آفریده است که در این خصوص سیرشدنی نیست! کما اینکه مگر می شود انسان نیازش به آب و غذا به کلی رفع شود؟! اینهم یکی نیازی است که خداوند در فطرت ما قرار داده که باید از راه درستش که بازهم خودش قرار داده تأمین شود.
اسلام در خصوص نیازهای جنسی نظر روشنی دارد که کاملا از افراط و تفریط بدور است. نه می گوید آنرا سرکوب کن و نه می گوید آنرا یله و رها قرار بده. این از افتخارات اسلام است.
💡لذا اسلام به ما اجازه نمی دهد که بی جهت به تحریک این غریزه و نیروی خدادای بپردازیم. به همین خاطر در برخی دستورات هست که اگر ترس به گناه افتادن •ریبه• وجود داشته باشد هم آن کار ممنوع می شود. چرا؟ چون آثار تحریک بدون تأمین و ارضای صحیح بسیار مخرب و ویرانگر خواهد بود. هم در جسم و هم در روح
─┅═༅8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁نکته دیگر هم در این چالش از بین بردن «حیا»ست. که خودش یک مسئله بسیار بسیار جدی است.
💡یک راه آن هم همین فضای مجازی است که با قرار دادن مستقیم و غیر مستقیم افراد در معرض گناه و تصاویر بی شرمانه، کم کم حیای افراد را از بین می برد.وقتی حیا نباشد، انسان دیگر هر کاری از دستش بر می آید چون دیگر از چیزی شرم نمی کند تا جایی که دیگر از خدا هم خجالت نمی کشد و دست به هر خطا و گناهی خواهد زد.پناه بر خدا
🌀یکی از ایرادات سند نحس و استعماری 2030 دقیقا همین مطلب است که حیای کودکان را از بین ببرد. به بهانه آموزش مسائل جنسی که بتوانند از آزار دیگران خود را حفظ کنند!!! کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ،اگر این سند مشکل گشا بود اینهمه آمار آزار و اذیت جنسی کودکان در کشورهای غربی بالا نبود!
─┅═༅9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁برای جلوگیری ازتهاجم فرهنگی ماباید هم ازنظررسانه ها وکنترل ودراختیار داشتن انها به موقع وکافی برنامه داشتیم وداشته باشیم وقتی ماکنار کشیدیم دشمن استفاده می کند.
💡اولین چیزی که ماازمسولین فرهنگی مطالبه گری عمومی کنیم همین بحث دراختیارداشتن وکنترل فضای مجازی است.
⛈دقیقا. باید یک مطالبه گری عمومی در خصوص راه اندازی اینترنت ملی صورت بگیرد که این اولین قدم در خصوص کنترل این فضای بی در و پیکر است.
☄ان شاء الله یک دولت جوان حزب اللهی که بتواند چندین سال کندروی اینها را با سرعت جبران کند و کشور را به سوی هدف بلند خود یعنی ساخت تمدن نوین اسلامی و نهایتا رسیدن به طلوع خورشید عالم تاب و منجی بشریت حضرت مهدی ارواخنا فداه.
─┅═༅🔟༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁رعایت نکردن برخی حقوق شرعی افراد که قبلا هم به آنها اشاره ای کردیم از آثار همین چالش فجازی است. بازی کردن با آبروی افراد یا نادیده گرفتن حق معنوی آثار تولیدی و چیزهایی شبیه اینها از مشکلاتی است که این فضا به آنها دامن زده است.
💡غیر از این آثار دیگری هم دارد از جمله اینکه اشخاص را دچار فکرهای بیهوده و دست نیافتنی نماید. چیزی که حقیقتا زندگی انسان را که نیازمند واقع بینی و کار و تلاش در فضای حقیقی است تا بتواند واقعا به نیازها و آرزوهای معقول خود برسد؛ تباه کرده و علاوه بر تباهی دنیا به تبع آخرتشان را هم از بین خواهد برد.
🌀نکته دیگری که لازم است به آن اشاره کنم این است که معمولا پس از دیدن و شنیدن مطالب مختلف در فضای مجازی یا هر جای دیگری، انسان خواسته یا ناخواسته فکرش مشغول آنها میشود. حالا بحث مسائل جنسی در این زمینه شدیدتر هم هست.
─┅═༅1⃣1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁با توجه به این که بخش زیادی از زندگی کاربران فضای مجازی را حضور در این فضا و مواجهه آگاهانه یا ناآگاهانه با وقایع موجود در آن تشکیل میدهد، درگیری ذهنی انسان و تفکر وی در مسائلی که برای او در فضای مجازی رخ داده است، زمانهایی از زندگی او را که در فضای مجازی حضور ندارد فرا میگیرد.
💡لذا به بدیهایی که در فضای مجازی با آنها مواجه شده است، فکر میکند و چون در دنیای فکر سیر میکند، ممکن است در ذهن خود از آنچه برای او در فضای مجازی رخ داده نیز فراتر رود.
⛈دقیقا اثرات مجازی ..در زندگی واقعی افراد مکرر دیده شده
☄بله دقیقا
─┅═༅1⃣2⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁در شریعت مقدس اسلام از تفکر در امور شر و گناه نیز نهی شده است.
💡به عنوان مثال در زمینه فکر به زنا از حضرت عیسی علیه السلام روایت شده است: «آمُرُکُمْ أَنْ لا تُحَدِّثوا أَنْفُسَکُمْ بِالزِّنا فَضْلًا عَنْ أَنْ تَزْنوا فَإِنَّ مَنْ حَدَّثَ نَفْسَهُ بِالزِّنا کانَ کَمَنْ أَوْقَدَ فی بَیْتٍ مُزَوَّقٍ فَأَفْسَدَ التَّزاویقَ الدُّخانُ وَ إِنْ لَمْ یَحْتَرِقِ الْبَیْتُ ؛
🌀 به شما امر میکنم که فکر زنا را در خاطر نیاورید، چه رسد به این که زنا را انجام دهید؛ زیرا هر کس فکر زنا کند، مانند کسی است که در ساختمان زیبای رنگآمیزی شدهای آتش روشن کند که در این صورت دود آتش رنگ خانه را تباه میکند، گرچه خانه آتش نگرفته باشد».
─┅═༅1⃣3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁اینگونه روایات نشان میدهند که فکر به گناه نیز روح انسان را مورد آسیب معنوی قرار میدهد.
💡 به علاوه این که ممکن است رفتهرفته انسان را به انجام گناه نیز بکشاند به این صورت که آنچه را در ذهن خود بدان اندیشیده در فضای مجازی و بعد حقیقی عملی کند.
⛈سوال درمبارزه باتهاجم فرهنگی ۲بحث مطرح است یکی نقش خانواده ومدرسه ویکی نقش حاکمیت حال چه وظایفی وتوانی هرکدام دارند که باید ازقوه به فعل بیاید
─┅═༅1⃣4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁سوال خوبی است. اولا حاکمیت که وظیفه سنگین تر و البته تأثیرگذارتر است؛ این است که یک فضای امن و قابل اعتماد را برای عموم مردم خصوصا کودکان و نوجوانان فراهم نماید.
💡مدرسه هم جزوی از حاکمیت است و تعلیم و تربیت صحیح و روشنگری های لازم و به موقع نسبت به خطرات فجازی جزو کارهای مهم و اساسی است.
🌀در مورد خانواده هم مباحث گوناگونی مطرح است که یکی از آنها ایجاد روابط صمیمی و مملو از اعتماد طرفینی که زمینه ساز این شود که هیچ مخفی کاری در بین نباشد و والدین با مهربانی تذکرات و راهنمایی های ضروری را به فرزندان بدهند.
─┅═༅1⃣5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁نکته بعدی در موضوع بحث خودمان، تنوع طلبی است.با توجه به این که موضوعات در فضای مجازی متنوع است و اطلاعات در هر موضوعی نیز تنوع زیادی دارد، تنوعطلبی گام به گام در انسان نهادینه میشود.
💡به عنوان مثال چه بسیار اجناس و اقلامی که کاربران به آن احتیاجی ندارند، لکن به دلیل مشاهده انواع مختلف، رنگارنگ و زیبای آن در بسترهای تبلیغاتی به آن علاقمند شده و آن را تهیه مینمایند.
⛈ از آفات تنوعطلبی این است که این مساله کمکم به شئون مختلف زندگی انسان از جمله مسائل خانوادگی، اخلاقی و حتی باورهای او نیز سرایت میکند.
─┅═༅1⃣6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁این تنوع طلبی آثار ویرانگری زیادی دارد. بخشی از خیانت های خانوادگی به خاطر این تنوع طلبی تحمیلی بر افراد جامعه است. یعنی مردها و حتی خانم ها با دیدن تصاویر و فیلم های به شدت متنوع از اشخاص گوناگون با تیپ و قیافه و آرایش و ... مختلف؛ کم کم در دلشان این نیاز به ارتباط با افراد مختلف را به وجود می آورد و می بینیم که متاسفانه چه خیانت ها و بی بند و باریهایی در جامعه بوجود آمده است!
💡بله ولی ایکاش فقط تنوع طلبی درهمین زمینه هابود دیگر غمی نداشتیم.
🌀تنوع طلبی درزمینه مسایل جنسی بسیاری از رابطه های زوجین راویران کرده است متاسفانه.
─┅═༅1⃣7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁چالش بعدی که خیلی هم مهم است و خطرات و مشکلات بسیار جدی را هم ایجاد کرده است؛ مواجهه با شبهات دینی و اعتقادی است.
💡یکی از مواردی که در فضای مجازی فراوان وجود دارد، مباحث اعتقادی مختلف است که قرار گرفتن کاربر را در معرض شبهات اعتقادی بسیار محتمل میسازد.
🌀این مساله تدریجا بر باورهای مذهبی فرد تاثیر گذاشته و انگیزه و دلیل دینی او را در رعایت مسائل اخلاقی به عنوان یکی از قدرتمندترین عوامل از بین میبرد.
☄یک مشکل جدی در این موضوع این است که دیگر مثل سابق نیست که یک نفری شبهه ای در ذهنش ایجاد شده باشد که آنهم خیلی خطرناک نبود.
─┅═༅1⃣8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁الان شبهات سازماندهی شده تولید می شود گروه هایی نشسته اند و با مطالعه دقیق مشغول تولید شبهه اعتقادی و دینی هستند..
💡این نوع شبهات بسیار بسیار قوی و خطرناک هستند و به کمک سرعت نشر فجازی هم با حجم و سرعت بالا در سطح وسیعی از افراد بخش می شوند که همین موضوع کار پاسخ به آنها را هم مشکل تر نموده است.
🌀ما برای اینکه بتوانیم سرفصلهای مهم این موضوع را بیان کنیم لذا مجبوریم که با اشاره از کنار این موضوعات عبور کنیم چرا که هر کدام از این چالشها به تنهایی نیاز به یک یا چند جلسه مستقل دارند.
─┅═༅1⃣9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁چالش بعدی در فجازی، وجود حریم خصوصی قابل دسترس است.در فضای مجازی برای هر کاربری میتواند حریم خصوصی وجود داشته باشد.
💡از طرف دیگر انسانها نسبت به دستیابی به مسائلی که از رسیدن به آن ممنوع شدهاند حریصند؛ چنانکه در روایت نبوی است: «إِنَّ ابْنَ آدَمَ لَحَریصٌ عَلی ما مُنِعَ ؛ همانا فرزند آدم البته بر آن چیزی که از آن منع شده حریص است».
⛈البته اگر بخواهیم خیلی دقیق تر بگوییم درستش ایتن است که در فضای مجازی اصلا حریم خصوصی وجود ندارد.
☄و عدم توجه به این مسئله باعث بروز مشکلات شخصی و اجتماعی بسیاری در بین مردم شده است.اگر به گزارش های رسمی پلیس فتا مراجعه کنیم، پرونده های زیادی در همین موضوع وجود دارد.
─┅═༅2⃣0⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📘📙🍃༅═┅─
📡◁موضوع چالش های فضای مجازی هم به پایان رسید. ان شاءالله که بتوانیم با فهم درست این چالشها و آسیب های فجازی و همچنین فرصت های خوب این محیط؛ بتوانیم هم خود و خانواده و اظرافیانمان را از آسیبهای آن مصون و محفوظ بداریم و از فرصت های آن در راه اهداف عالی نظام مقدس اسلامی استفاده نماییم.
─┅═༅2⃣1⃣༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
جناب استاد #شریفی
عالی بود ...خدا قوت
اجرتون با صاحب الزمان
عجل الله
ازهمـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسگزاریم...
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
🇮🇷#عماریون_رهبریم
🕰ساعت::19/00
🔍☆◁#کنفرانس
📖☆◁#پلاک42
📖☆◁#قسمت اول
🎙ارائه:#جناب استاد #بابایی
👤◁طرح سوال
🆔 @ilyan313
🆔 @ammareyon
🚫#کپی برداری از طراحی وتنظیمات کنفرانس ها #جایز نیست
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
،┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام و ادب واحترام
خدمت
جناب استاد #بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفــــرانس
📖☆◁#پلاک 42
📖☆◁#قسمت_اول
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابایی
ضمن سپـاس فراوان
با جناب استاد و شما
گرامیان ولایی همراه
می شویم ....
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🇮🇷🌹🇮🇷༅═┅─
📖◁وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مَسْجِدًا ضِرَارًا وَكُفْرًا وَتَفْرِيقًا بَيْنَ الْمُؤْمِنِينَ وَإِرْصَادًا لِمَنْ حَارَبَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ مِنْ قَبْلُ ۚ وَلَيَحْلِفُنَّ إِنْ أَرَدْنَا إِلَّا الْحُسْنَىٰ ۖ وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ لَا تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا...
💬و آنهایی که مسجدی اختیار کردند که مایه زیان و کفر و پراکندگی میان مؤمنان است، و نیزکمینگاهی است برای کسی که قبلاً با خدا و پیامبر او به جنگ برخاسته بود، و سخت سوگند یاد میکنند که جز نیکی قصدی نداشتیم. ولی خدا گواهی میدهد که آنان قطعاً دروغگو هستند.
🍃 سوره توبه–۱۰۸-۱۰۷
┄┅═❁1⃣❁═┅┄
─┅═༅🇮🇷🌹🇮🇷༅═┅─
🗞◁در مجمعالبیان آمده که رسول خدا عاصم بن عوف عجلانی و مالک بن دخشم را که از قبیلهی بنی عمرو بن عوف بود، فرستاد و به ایشان فرمود
⛅️ به این مسجد که مردمی ظالم آن را ساختهاند بروید و خرابش نموده آن را آتش بزنید. در روایت دیگری آمده که پیامبر، عمار یاسر و یکی دیگر از یاران خویش را فرستاد و آن دو آن مسجد را آتش زدند. سپس دستور داد تا جای آن را خاکروبهدان نموده، کثافات محل را در آنجا بریزند.
┄┅═❁2⃣❁═┅┄