eitaa logo
آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
10 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
371 ویدیو
592 فایل
💮در شــــام شــــوم خــــواص کـــــور نــور بصیــــــرت عمـــــــارم آرزوست💮 🌐#مجری_طرح_اتحاد_گروه های_ولایی 🇮🇷#عمــــــاریون_رهبـــــریم 🆔 @ammareyon 🚫#کپی برداری از #طراحی گپشن ها و#تنظیمات کنفرانس ها بدون اجازه مجاز نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🗯{7} برای صرف شام، بهتر است در همان وعده غذایی افطار به حد سیری افطاری میل شود، مگر آن که با یک فاصله زمانی شام میل کنید که در آن صورت باید مراعات نمایید تا با شکم پر نخوابید. 🗯{8}افطاری دادن در ماه رمضان ثواب بسیار زیادی دارد بگونه ای که پیامبر خدا صلوات الله فرمود هر كس یك مؤمن روزه‏ دار را در این ماه افطارى دهد، پاداشى برابر با آزاد كردن یك بنده نزد خدا داشته، و مایه آمرزش گناهان گذشته وى نیز خواهد بود ☄البته توجه داشته باشید که افطاری به اولین خوراکی گفته می شود که شخص روزه دار با آن روزه خود را باز می کند ممکن است ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🥘◁غذاهای اصلی طب اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف نشود. 🌩[1].تلبینه.....آرد کامل+شیر محلی 🌩[2].آش.....بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی 🌩[3].حلوا ..آرد کامل+شیره انگور+شحم 🌩[4].شله ‌زرد.....برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر 🌩[5].حلیم......گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند 🌩[6].زولبیا و بامیه.....روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر 🌩[7].بستنی وفالوده..ثعلب+زعفران+شیرمحلی 🌩[8].شربت زبیب....آب+مویز 🌩[9].شربت سکنجبین.....سرکه طبیعی+عسل 🌩[10].شربت لبعسل......شیر+عسل 🌩[11].شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام 🌩[12].شربت شیره ها......آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما 🌩[13].کمپوت میوه ها......پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل 🌩[14].چای و شربت ادویه طب اسلامی.....دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁توضیحات تدابیر ماه مبارک رمضان (1⃣)سویق..... سویق عبارت است از تفت دادن آرد حبوبات بهمراه سبوس. 🌾سویق گندم و جو 🌾استفاده از سویق عدس (2⃣)آب فاتر.......آبی است که بمحض جوش آمدن از روی آتش برداشته شده و ولرم شود.اب شب مانده و دوباره جوشیده نباشد. (3⃣)شربت سکنجبین.........یک پیمانه سرکه انگور، دو پیمانه عسل یا شکر سرخ •یا مخلوط عسل و شکر سرخ• بهمراه ماده ای خوشبو مانند چوب نعناع را روی آتش ملایم گذاشته تا قوام یابد. ☄نکته: خواص این شربت بسیار زیاد و درمان 70 درصد بیماریهاست. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ (4⃣).گوشت پخته شده با شیر...... این غذا بسیار مقوی میباشد. 🥣روش تهیه ....مانند آبگوشت تهیه میشود به این صورت که ابتدا گوشت را بهمراه پیاز و روغن تفت میدهند سپس بجای آب، شیر •که قبلا جوشانده شده است• را اضافه میکنند. ☄ اضاف کردن مقداری آب و ادویه بنابر ذائقه بلامانع است همچنین میتوان در انتها مقداری آرد یا سویق جو جهت خوشمزه شدن به آن اضافه کرد. ☄توجه شود که شیر ممکن است ببرد فلذا باید شعله کم باشد. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅🔟༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ (5⃣).چوب درخت زیتون برای مسواک....بیست الی سی سانتی متر از چوب درخت زیتون را جدا و پوست سر آن به اندازه یک سانتیمتر کنده شود و با انبر رشته رشته کرده و استفاده کنید. ☄جهت نرم شدن میتوانید در آب بگذارید بعلاوه پس از چند بار استفاده نرم میشود. ☄در صورت خراب شدن یا از بین رفتن رشته ها، دوباره رشته کردن را تکرار کنید. ☄ گر چوب تر باشد زودتر از بین میرود و اگر خشک باشد دوام بیشتری دارد. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁مزایای روزه در کمک به کشته شدن سلول های سرطانی 👤پروفسور محقق •والتر لونگو • از دانشگاه کالیفرنیا جنوبی میگه: آنچه که ما در اون سلول سرطانی مشاهده کردیم این بود که داشت، بعد از روزه گرفتن، برای جبران همه چیزهای از دست رفته در خون، تلاش میکرد، اون میتونه برای جایگزینی از دست رفته های خون تلاش کنه ولی نمیتونه.این سلول در واقع داره خودکشی میکنه 🌀و اما قرآن، 1400 سال پیش.... 📖وَأَن تَصُومُوا خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُون...روزه داشتن برای شما است اگر بدانید! ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣2⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🥛◁تدابیر نوشیدن آب در ماه مبارک رمضان 🌀وَ لِكُلِّ شَیْ‏ءٍ زَكَاةٌ وَ زَكَاةُ الْأَبْدَانِ الصِّیَامُ... برای هر چیزی زکات است وزکات بدن هم روزه گرفتن است. 〽️با توجه به طبع و مزاجی که اکثر مردم ایران دارند عطش زیادی به افراد عارض می شود و نکاتی چند را باید یاداور شد که به شرح ذیل می باشد: 💦(1)باز کردن روزه با هر نوع نوشیدنی سرد به علت نبود غذایی که با آن مخلوط شود و گرمای بالای معده بعد از روزه داری موجب جمع شدن معده شده و پیرو آن موجبات سردی اعضای رئیسه مانند مغز، کبد، قلب و بیضتین را فراهم کرده که ضعف حرارت غریزی را در آن اعضاء به دنبال دارد و بیماریهایی از قبیل دیابت، ام اس، نازایی، رعشه• پارکینسون•و .... را پدید می آورد ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 💦(2)اگر موقع افطار عطش، بسیار باشد برای رفع آن کمی آب گرم بنوشید، یا بهمراه عسل یا خرما که باعث ذوب شدن و لطیف شدن و از بین رفتن خلطی که باعث عطش می شود، میل کنند. 💦(3)خوردن آب قبل و بعد از غذا، هضم را با مشکل روبرو می کند. 💦(4)آشامیدن آب در بین غذا مضر بوده خصوصا در افرادی که دارای معده سرد هستند و باعث پراکنده شدن غذا در معده شده که مانع جمع شدن غذا در قعر معده شده که هضم در آنجا قویتر است. 💦(5)آب سرد بعد از خوردن شیرینی یا ترشی و بعد از میوه ها بخصوص میوه هایی مرطوب باعث فساد معده می شود. 💦(6) به سرعت آب ننوشید بلکه بتدریج و حداقل در سه نفس. 💦(7)بهترین زمان آشامیدن آب زمانیست که غذا از دهانه معده گذشته باشد(تقریبا دو ساعت بعد از غذا). 💦(8)آب در وسط خواب و بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب به جهت مواردی که ذکر شد و آنکه باعث ایجاد امراض عصبی مثل سستی اعضاء و رعشه و امثال اینها می گردد، مضر است ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🥃◁جلوگیری از تشنگی در هنگام داری 💧{1}نوشیدن عرق کاسنی در سحری ؛ یکی از بهترین راه های جلوگیری از عرق کاسنی ضد عطــش و حرارت بدن، ضد سستی و رنگ پریدگی بوده و تصفیه کننده خون و شستشو دهنده کبد نیز هست ! ☄توصیه می شود شربتی با استفاده از تخم خرفه و عرق کاسنی تهیه و با نوشیدن آن در افطار و سحر از رطوبت حاصله و خاصیت ضد عطش آن بهره مند شوید. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 💧{2}شربت سرکه‌انگبین با آب گرم با یک قاشق غذاخوری خاکشیر خیس خورده، سحر قبل از خوردن سحری. ☄نکته: مصرف سرکه‌انگبین بصورت در درمان کبد بسیار مجرب است. 🥣طرز تهیه سرکه‌انگبین: یک لیوان سرکه طبیعی انگور را با دو لیوان عرق نعناء جوشانده، پس از سرد شدن با دو واحد عسل مخلوط کنید. 🥣طرز تهیه شربت سرکه‌انگبین: یک چهارم لیوان سرکه‌انگبین، بقیه آب گرم. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁آب، روغن و نمک سه عنصر مهم تشکیل دهنده بدن آدمی هستند؛ این سه ماده اصلی مثلث الکیان نامیده شده که ریشۀ آن از ۴ عنصر به نام مربع الطبایع اخذ گردیده است که اگر این سه عنصر درست باشد بدن انسان در ماه صیام سلامت و قدرتمند است. اگر این سؤال پیش آید که چه کنیم در ماه مبارک رمضان مقاومتمان در برابر گرسنگی و تشنگی بیشتر شود؟ این موضوع فقط به این ماه اختصاص ندارد؛ بهتر است بپرسیم چرا مقاومت ها کم شده است؟ ☄متأسفانه برای بهداشتی کردن آب ها مواد ضدعفونی کننده مثل کلر و … به آن می افزایند که در آزمایشات بی ضرر به نظر نمی رسد . ریختن کلر، وایتکس، سولفات آلومینیوم و … در آب بسیار مضر است به آن دلیل که امروزه پزشکان در رشتۀ انکولوژی •سرطان شناسی• بر این باورندکه التهاب های مزمن منجر به سرطان می شود آب های کلر دار و نوشابه های گاز دار این التهابات را تشدید می کنند . ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁چرا عمرهای بالای ۱۲۰ سال به یکباره به زیر ۵۰ سال اخیراً ۴۰ سال کاهش یافته است. روغن نباتی های کنونی طبیعت سرد دارند. ما باید روغنی مصرف کنیم که طبیعت آن گرم باشد. تا وقتی وارد بدن می شود با گرمای بدن سازگار باشد . روغن حیوانی، روغن زرد • که از شیر تهیه می شود •و روغن ارده کنجد همگی مزاجشان گرم و تر است. 🌀روغن سرد هنگامی که در پخت و پز حرارت می بیند شروع به سخت شدن می کند. و این ماده در کبد که گرمایش ۳۹ تا ۴۰ درجه است سخت می شود و ما در سونوگرافی کبد های چرب را به وضوح می بینیم. در واقع روغن سوخته در کبد رسوب کرده است. درحالی که اگر روغن سالم مصرف کنیم آن چربی سوخته داخل کبد را حل کرده و از بین می برد . ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁در طب ایرانی اسلامی سفارش شده است که غذای ارجح قلب روغن و غذای کبد نمک و غذای مغز آب است. آنچنان است که دلیل کاهش قدرت حافظه در حال حاضر همین آلودگی آبهاست . اگر قلب ها مشکل دارند مصرف روغن بد منجر به آن است و ترانس روغن کمکی به ما نخواهد کرد بلکه فقط روغن های گرم هستند که با ذوب شدن به عروق راه پیدا می کنند و به بافت ها رفته و غذای آنها را تهیه می نمایند . ☄همواره توصیه می گردد که در ماه مبارک رمضان مواد قندی، و غذاهایی با طبیعت گرم مصرف شود اما مصرف قند و شکر خود نیازمند تأمل و کنترل است. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅1⃣9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍚◁نکته ای که در مورد شکر مطرح است ، بحث تصفیۀ آن است که برای سفید کردن شکر در مرحلۀ آخر ،این عصاره تبدیل به مادۀ مؤثره می شود که بسیار قوی و خطرناک است کما اینکه بدون زدن این اسید و سفید کردن شکر رنگ سرخ قبلی آن بسیار هم بهتر است ضمن آنکه شکر سرخ از بین برنده خلط سوداست یعنی از مالیخولیا، وسواس، سرطان و… پیشگیری می کند ☄حال آنکه با تصفیه آن این خاصیت کاملاً دگرگون شده و شکر سفید مولد سودا می باشد و در ضمن با این تغییرات و تبدیل ماده آن به ماده مؤثره می بینیم که مصرف مادۀ مؤثره به تنهایی باعث التهاب سلول های بدن می شود که به صورت مزمن منجر به سرطان می گردد . نوشابه هم به دلیل وجود مواد قندی از همین نوع است . بر روی نوشابه ها نکته ای را متذکر می شوند که حداکثر استفاده از مواد قندی را ذکر می کنند این به آن معنا نیست که شما با خوردن این اندازه صدمه نمی بینید بلکه منظور آن است که شما فورأ نمی میرید بلکه مدت ها طول می کشد تا دچار آسیب جدی و مرگ شوید. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅2⃣0⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁علم امروز با تمام پیشرفتی که داشته است وبه برجستگی هایی که دانشمندان نائل گشته اند، انسجامی در ارائۀ آن نمی بینیم. در دانشگاه علوم پزشکی هرگز در مورد طبایع و بنیان طب سخنی گفته نمی شود. ☄مصرف نوشابه به هیچ وجه مجاز دانسته نمی شود؛ نوشابه ها و ماء شعیرها همگی گاز دارند . علم جدید این نکته را بیان می کند و نیز در منابع کهن و در رساله ها هم علما می گویند : « فوت کردن و دمیدن به غذا مکروه است .» منظور گاز co2 است که هنگامی که از ریۀ شما بیرون می آید نباید در غذا دمیده شود . 🌀گاز co2 به سه نقطه از بدن آدمی حمله می کند : « مغز، استخوان و عضلات » که باعث کندی حافظه ، پوکی استخوان و ضعف عضلات می گردد . و اتفاق بد تر آن است که با آنکه با کمبود کلسیم مواجهیم مغز در بخشی که باید بیاندیشد آیا کلسیم لازم را در بدن دارد یا خیر ؟ به لحاظ آسیبی که دیده است نمیتواند این نکته را دریابد و دستور به روده می دهد که اگر کلسیم در مواد غذایی هست آن هم جذب نگردد. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅2⃣1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁فوائد گرسنگی 👤امام هادی علیه السلام 🌤(1)گرسنگی بر خوشمزه بودن غذا می افزاید. ☄علاوه بر این غذا برای بدن سودمند تر می شود و بدن از غذا بهتر استفاده می کند چرا که غذا خوردن در حالی که به غذا اشتها داریم باعث می شود آنزیم های هضم غذا بهتر ترشح شوند و کار معده و دستگاه گوارش بهتر باشد. 👤پیامبر خدا صلوات الله 🌤(2)پرخورى نکنید که نور معرفت در دلهاى شما خاموش مى شود. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅2⃣2⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 👤امام علی علیه السلام 🌤(3) تا گرسنه نشده ای غذا نخور ☄فوائد دیگر این توصیه اعجاب انگیز را می توان از این حدیث دریافت کرد که 🌤(4)«هیچ بیماری با گرسنگی جمع نمی شود». 🌤(5) از پرخورى بپرهیز، که هر کس پایبند آن شود بیماری هایش زیاد مى گردد. 🌤(6)همیشه سیر بودن عامل انواع درد ها است. 🌤(7)سیری یاور خوبی برای گناهان است. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅2⃣3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁توصیه‌های غذایی در ماه مبارک رمضان: 💬(1). غذای افطاری در یک وعده میل شود. 💬(2). از خوردن تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری شود و روزه‌ داران برای خوردن وعده سحر کمی زودتر از خواب برخیزند. 💬(3). در وعده سحر از آشامیدن آب زیاد باید پرهیز نمود، زیرا موجب ایجاد نفخ و اختلال در هضم می‌شود. 💬(4). هنگام افطار نیز از آغاز کردن تغذیه با آب سرد، نوشابه و .. خودداری شود. به جای آن میتوان از مقداری آب جوش، آب گرم و عسل یا شیر گرم استفاده کرد. 💬(5).مصرف بعضی از غذاها که در هنگام افطار متداول است مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه، سیراب شیردان و .. مناسب نیست. به جای آن روزه داران با توجه به مزاج خود می‌توانند از آش‌ها و سوپ‌ها، حریره‌ها، مرباها و شیرینی‌جات طبیعی مثل عسل کشمش، مویز، خرما و .. استفاده نمایند. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅2⃣4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 💬(6). معده خالی در زمان ‌افطار تحمل غذای سنگین را ندارد بنابراین استفاده از غذاهایی با هضم راحت مانند آش، سوپ و حلیم در این وعده توصیه می‌شود. 💬(7). استفاده از غذاهای تند و پرادویه، شور و سرخ کرده، غذاهای آماده و بسته بندی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ، انواع فست فودها، یخ، چای پررنگ، قهوه و کاکائو، انواع نوشابه ها و آبمیوه‌های صنعتی چه در این ماه و چه در ماه‌های دیگر سال به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود مگر به ضرورت. به جای آن روزه‌داران می توانند به تناسب مزاج خود از غذاها و شربتها و آبمیوه‌های طبیعی استفاده نمایند. 💬(8). از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار و چه در وعده سحر پرهیز شود و نوشیدنی و میوه حداقل با ۱_۲ ساعت فاصله از غذا مصرف شوند. 📚طب اکبری ، تغذیه و روزه داری از دیدگاه طب ایرانی اسلامی ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅2⃣5⃣༅═┅─
4_6007820955387166816.mp3
8.68M
─┅═༅🍃🥗🍃༅═┅─ 🍵◁تدابیر ماه مبارک 🎙دکتر روازاده ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅2⃣6⃣༅═┅─
‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─ جناب استاد سپاس فراوان ..خدا قوت اجرکم عندالله از همـراهی همـه دوستان ولایی سپاسگزاریم... پایان کنفــــــرانس التماس دعای فرج یا علی ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌ ─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─ 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ 🇮🇷 🔍☆◁ 📖☆◁ 📖☆◁ ونبایدها از دیدگاه سنتی اسلامی 📖☆◁ دوم 🗓تاریخ:/02/10 🕰ساعت:19/00 👤ارائه:جناب استاد 👤◁طرح سوال 🆔 @mohammadamin8898 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ 🇮🇷 🆔 @Tebammareyon ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌🆔 @ammareyon 🚫 برداری از و کنفرانس ها بدون اجازه ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─ 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ 🇮🇷 🔍☆◁ 📖☆◁ 🗓تاریخ:/01/26 ⏰ساعت:22/30 👥با حضور 👤جناب دکتر 👤جناب مهندس 👤طرح سوال 🆔 @Tobayousefi61 🆔 @Bahar7751 🔮گفتمان ملی 🆔https://eitaa.com/joinchat/2216230965C6d9cc71f0b 🆔 @ammareyon ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎ ─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─ 🇮🇷