32.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰میراث حدیثی فاطمی اعم از میراث مکتوب و شفاهی، دربرگیرنده دو دسته از روایات است: احادیث فاطمه س و احادیث دیگر معصومان درباره فاطمه س. در این بحث، پس از بیان فضایل ایشان در آینه روایات، ذیل تعریف دو عنوان «محدِّثه» و «محدَّثه»، چندوچون و کموکیف «مصحف فاطمه س» بررسیده میشود که میتوان آن را بخش مهمی از میراث مکتوب فاطمه س شمرد...
لینک ثبت نام در دوره:
https://porsemanonline.com/fatemeoffline/
50.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰یکی از حوزههای مهم در خصوص شخصیت حضرت زهرا سلاماللهعلیها میراث علمی آن حضرت است.
🔰شناخت و معرفت جایگاه حضرت صدیقه بدون آشنایی با میراث برجای مانده از ایشان معرفتی ناقص و نادرست بلکه غیر ممکن است. این میراث علمی گرانبها را که میتوان بر آن عنوان «تراث السیدة الزهراء علیهاالسلام» نام نهاد، عمدتاً در سه بخش اصلی قابل پیگیری است:...
🔻لینک ثبت نام در دوره:
https://porsemanonline.com/fatemeoffline/
🌐جلسات آنلاین پرسشوپاسخ
🔻دانشجویان محترم، هنگام استماع فایل جلسات هر یک از اساتید دوره، در صورتی که با پرسش معتنابهی برخوردند، میتوانند پرسشهای مربوطه را به ایتا یا واتساپ پشتیبان محترم دوره ارسال کنند.
🔻در صورت به حدِّ نصاب رسیدن پرسشها، تلاش میشود با هماهنگی استاد مربوطه، جلسه ویژهای برای پاسخ به سؤالات گردآوری شده تدارک دیده شود.
🔻در صورت تشکیل جلسه پرسشوپاسخ، اطلاعرسانی از طریق گروه ویژه دانشجویان دوره در ایتا و واتساپ صورت میگیرد.
39.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰در این گفتار سعی خواهد شد با هدفگذاری تمدنی، ورود حضرت زهرا سلاماللهعلیها به مسأله جانشینی پیامبر صلّیاللهعلیهوآله در سه بخش، چیستی، چرایی و چگونگی اندیشه ایشان مورد توجه قرار گیرد.
🔻لینک ثبت نام در دوره:
https://porsemanonline.com/fatemeoffline/
🔻🔻🔻اطلاعیه
قابل توجه ثبت نام کنندگان در دوره درآمدی بر تاریخ تحلیلی حضرت فاطمه سلام الله علیها
محتوای این دوره پس از ثبت نام به صورت کامل تا اول دی ماه 1403 ( 19 جمادیالثانی 1446، 21 دسامبر 2024)
در دسترس خواهد بود.
لذا از شما عزیزان خواهشمندیم استفاده از محتوا را به روز های پایانی موکول نکنید.
📚تلقی گذشتگان از سیره، در واقع همان تاریخ بوده است، و رفتار های پیامبر(ص) را به صورت خام گزارش کرده اند. اما یک نوآوری، و پویایی را در نگاه مرحوم شهید مطهری درباره سیره مشاهده می کنیم. ایشان می فرماید که واژه سیره از ریشه سیر است.
📚 آن چه که در کتب گذشته، مانند السيرة النبوية، انجام گرفته است، سیر است، یعنی سیر، گزارشی است از رفتار های پیامبر و این ها. اما ایشان می فرماید سیره یعنی نوع رفتار. سبک رفتار، به تعبیر شهید مطهری متد رفتار، منطق رفتار. در سیره ما دنبال چنین چیزی هستیم،که سبک رفتار پیامبر(ص)، حضرت زهرا سلام الله علیها، دیگر معصومین(علیهم السلام) چگونه بود؟
برای مشاهده فیلم کامل به لینک زیر مراجعه کنید👇
https://B2n.ir/g94786
🌐مؤسسه علمی فرهنگی پرسمان
38.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰یکی از محورهای مهم بررسی زندگانی حضرت فاطمه سلاماللهعلیها، محور سیره و سبک زندگی ایشان است که خود فروعات و شاخههای متعددی دارد.
پیوندی که سیره با تاریخ دارد، ربط و نسبت این موضوع را با رویکرد تاریخی دوره نشان میدهد...
جزئیات بیشتر دوره در لینک زیر:
https://porsemanonline.com/fatemeoffline/
🔸خانه های مدینه در نداشتند تا آتش بگیرند؟!!!
🔻در روایات مختلف نوع درها، جنس درها مشخص شده است. تاکید شده است، خانه ها افزون بر در ، قفل داشته اند،تاکید شده است، افزون بر در، خانهها پرده هم داشتند. کتاب الإمامة و السیاسة إبن قتیبه دینوری که در قرن سوم تدوین شده است، در آنجا تصریح میکند که عمر آمد پشت در و دَقُالباب کرد. پس بابی بوده است که دقالباب شد. یا مسالهی جریان سد ابواب را چه می گویند؟
استاد محمدرضا جباری
پژوهشگر و استاد تاریخ اهل بیت
🔰برای مشاهده فیلم کامل وارد لینک زیر شوید:👇
https://porsemanonline.com/madinehouses/
🌐مؤسسه علمی فرهنگی پرسمان