.
شبهه شماره328
📌متن شایعه 👇👇👇
سوال مردم از روحانیون و پاسخ هایشان. ..
سوال:
چرا با وجود اینکه میدانید سوسیس و کالباس سرطان زا هستند آنها را حرام یا ممنوع نمیکنید؟
پاسخ
مردم ما بیدار و هوشیار و آگاهند خودشان تشخیص میدهند که بخرند یا نخرند
سوال
چرا با وجود نبود کیفیت و امنیت در خودرو ها بخصوص پراید که بالغ بر 70 در صد کشته های تصادفات متعلق به این خودرو ست وخانواده های زیادی را داغدار و تعداد زیادی را به زیر خاک میبرد تولید آن را ممنوع یا فروش آن را حرام نمیکنید؟
پاسخ
مردم ما فهیم و آگاهند خود تشخیص میدهند چه خودرویی بخرند
سوال
چرا ربا در بانک ها ... چرا پالم در ماست ... چرا آرسنیک ...؟
پاسخ
مردم انقلابی ما هوشیارند میتوانند تشخیص دهند
سوال
چرا اینقدر به موی زنان گیر میدید؟
پاسخ
چون خدا خوشش نمیاد
(اگه خدا خوشش نمیاد از روز اول کچل درستشون میکرد)
سوال
چرا داشتن ماهواره با وجود داشتن تعداد شبکه های مفید و علمی ممنوع است؟
پاسخ
مردم ما نمیفهمند ماهواره بنیان خانواده را هدف دارد مردم متوجه نیستند مردم آگاهی ندارند وظیفه ماست که آخرت آنها خراب نشود
ولی خودمونیم بهشت رفتنم زوری شده
📌پاسخ شبهه:👇👇👇
1⃣حرام چیزی است که در آن مفسده ای وجود دارد و این مفسده به اندازه ای است که ترک آن الزامی است . بنابراین اگر چیزی مفسده ای دارد و حرام نشده یعنی مفسده آن به حد حرمت نرسیده است..
http://yon.ir/oqnv
2⃣. پاسخ هایی که در این مکالمه ها داده شده به نوعی سفسطه بازی است . اگر برای هرچیزی که سلامتی انسان را به خطر می اندازد روحانیون مکلف شوند حکم حرمت صادر کنند ، چیز حلالی باقی نمی ماند.
مثلاٌ:
- راه رفتن در آفتاب به دلیل امکان ابتلا به سرطان پوست، حرام !
- نشستن در قایق و کشتی و رفتن در دریا به دلیل امکان غرق شدن، حرام!
- پوشیدن کفش پاشنه بلند به دلیل امکان ابتلا به کمر درد و یا افتادن فرد و یا..، حرام!
- استفاده از بخاری گازی به دلیل امکان پخش دی اکسید کربن و خفگی افراد و... ، حرام!
و .....
3⃣. روحانیون موظفند نسبت به آنچه از حرام در جامعه رخ می دهد حساس باشند، تذکر دهند و طرحهای عملی بریزند. خواه « ربا » در بانکها باشد، بدحجابی باشد یا استفاده از ماهواره و...
4⃣. مواردی چون « پالم » در ماست و .. از مصادیق «غش» در معامله است که حکم حرمت آن در فقه داده شده.
http://yon.ir/J0qN
5⃣. اگر مردم ما نسبت به ترفندهای دشمنان در جنگ نرم آگاه نباشند و نتوانند در مقابل هجمه ها ی فرهنگی مقابله کنند مسلما استحاله فرهنگی شده، هویت خود را از دست می دهند . روحانیون موظفند برای جلوگیری از این شکنندگی اقدامات موثر انجام دهند و #بینش سیاسی فرهنگی جامعه را تقویت کنند.
6⃣ ناگفته نماند، این موضوع، ناقض اشکالات موجود در حوزه های علمیه نیست. فقه شیعه با وجود پویایی و متقن بودن، در برخی مقاطع، بدلایل مختلف، مورد اجحاف قرار میگیرد و روحانیون و فقها بایستی نسبت به رفع مشکلات جامعه از طریق فقه، پرتکاپوتر و موثرتر عمل کنند.
📌زحمت تبلیغ گروه باشما✋
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇🏻
https://chat.whatsapp.com/K8YITsVm60d74ptYTqrcN7
📱پیام رسان ایتا👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱ادرس سایت👇🏻
🆔 www.pshobahat.ir
📱پیام رسان اینستاگرام
🆔http://Instagram.com/pshobahat
📱پیام رسان روبیکا👇🏻
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱 پیام رسان بله👇🏻
🆔https://ble.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام👇🏻
🆔https://t.me/poorseshgar
📱پیام رسان سروش👇🏻
🆔sapp.ir/poorseshgar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
.
شبهه شماره329
📌متن شبهه:👇👇👇
📌معنای صحیح وحدت اسلامی چیست؟
حفظ وحدت بین شیعه و اهل سنت را توضیح دهید. آیا این بدان معنا است که ما با آنها هیچ اختلافی در امور دینی و عقاید نداریم؟
📌 پاسخ شبهه👇👇👇:
1⃣ وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب نیست.این وحدت نه شدنی است ونه منظور داعیان این وحدت است.وحدت به معنای نادیده گرفتن اختلافات وشیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست.
2⃣مقصوداز وحدت اسلامی همبستگی مسلمانان واتحاد پیروان مذاهب گوناگون باوجود اختلافات مذهبی، در برابردشمنان اسلام و بیگانگان است.
3⃣معنای صحیح وحدت شیعه و اهل سنت این است که باتوجه به این که بین دومذهب مشترکات بسیاری است، دوگروه باید بر محور این مشترکات به هم نزدیک شوند؛ برای حفظ وتعالی اسلام با همدیگر همکاری وهمیاری داشته باشند؛ چرا که هر دودشمن واحدی دارند. دشمنان اسلام، دشمنان هر دو مذهب هستند.در برابر این دشمنان و برای جلوگیری از سوء استفاده آنان از اختلافات باید در مقابل آنها بر وجوه اشتراک خود تکیه کنند، تا بتوانند بر دشمنان اسلام که دشمن مشترک شیعه و سنی هستند، از خود دفاع کنند.
4⃣شیعه و سنی، قرنهای طولانی است که در مسائل گوناگون اختلاف نظر دارند و این امر، گاه از سوی فتنه انگیزان مایه گسستها، بلکه نزاعهای فراوان در تاریخ شده است، و بیگمان، یکی از عللِ ضعف مسلمانان در حال حاضر در برابر هجمه استعمار غرب، همین امر بوده است
5⃣شیعه وسنی هردومسلمان و در اعتقادات،احکام، اخلاق و...دارای مشترکات زیادی هستند،البته اختلاف هایی هم دارندکه انکارشدنی نیست، امااین اختلاف هانبایدمنجر به خصومت ودشمنی شودوبه اساس اتحادو برادری اسلامی ضربه وارد سازد
6⃣علامه شرف الدین می گوید: "سیاست سبب جدایی شیعه وسنی شد، همونیز باید سبب اتحاد شیعه و سنی شود". [۱] منظوراین است که سیاست استعماری ودسیسه های بی گانگان فرق اسلامی واز جمله شیعه و سنی رااز هم جدا کرده است، باید سیاست اسلامی به منظورمقابله با دشمن مشترک نیز آنها رابه هم پیوند دهد.
7⃣وحدت ومناظرات علمی
وحدت به معنای ترک وتعطیل کردن مباحثات ومناظرات علمی بین این دو مذهب نیست.باحفظ وحدت و یک پارچگی نیزمی توان درمحیط های علمی مناظرات علمی برقرار کرد؛به گونه ای که دشمنان نیزنتوانند سوء استفاده نمایند.روشن است که برای رسیدن به اتحاد، نخست باید عوامل تفرقه وموانع اتحاد را از سر راه برداشت، وبه طرفین شناختی صحیح از عقاید وافکارِ یکدیگر بخشید، و این، جز با بحث ومذاکره علمی بین دانشمندان ممکن نیست."اتحاد" به معنای نفی آزادی اندیشه و تحقیق، حقیقتجویی و عدالت خواهی نیست. اتحادی مطلوب است که در کنار این ارزش ها مطرح گردد.
اگر این مباحثات و مناظرات علمی با روش های علمی و رعایت آداب مناظره صورت گیرد، نه تنها سبب تفرقه و جدایی بین دو مذهب نخواهد شد، بلکه منجر به شناخت صحیح یکدیگر و تقریب و در نتیجه وحدت نیز می شود. از این رو مناظرات علمی نه تنها تفرقه انگیز نیست که وحدت آفرین است.
8⃣وحدت در گذر زمان
با مطالعه در تاریخ اسلام می توان شواهد فراوانی از وحدت و هم گرایی و ثمرات آن در بین مذاهب اسلامی یافت و آنها را به عنوان اسوه و نمونه به جوامع اسلامی معرفی نمود.
سیره حضرت علی (ع) بهترین الگو و اسوه برای برقراری اخوت و وحدت اسلامی است. ایشان برای حفظ وحدت مسلمانان نه تنها از حقوق خویش می گذشت، بلکه از همکاری با مخالفان خود نیز دریغ نمی کرد.
بزرگانی ازهر دو مذهب شیعه و سنی در جهت پاگرفتن این وحدت کوشیده اند. افرادی؛ چون آیت الله بروجردی، حضرت امام خمینی،علامه شرف الدین، سید جمال الدین اسدآبادی، امام موسی صدراز میان شیعه و شیخ شلتوت ودیگران از بین اهل سنت را بایدنام بردکه در عرصه شکل گیری وحدت بین مسلمانان گام های مؤثری برداشته اند.
9⃣با مراجعه به تاریخ نیزمی توانیم شواهد فراوانی ازهمکاری و وحدت شیعه و سنی بیابیم. برای نمونه صاحب بن عبادشیعه، که در دوران عباسیان وزیر بود،قاضی عبد الجبار را که ازبزرگان اهل سنت بود، به سمت قاضی القضاتی منصوب کرد.
🔟در بین مسلمانان زمینه های وحدت بسیاری وجوددارد که با محور قراردادن آنها می توان وحدت بین مسلمانانوقدرت یافتن آنها را شاهد بود؛ خدا،قرآن، رسول اکرم (ص)، حضرت علی (ع)،مسئله مهدویت، محبّت اهل بیت(ع)، دفاع از مردم فلسطین،مقابله بادشمنی های اسرائیل و آمریکا، اززمینه های وحدت امت اسلامی هستند.
پی نوشت:
[۱] .شرف الدین، عبد الحسین،اجتهاد درمقابل نص،ترجمه، دوانی،علی، ص ۸،چاپ دوم،کتابخانه بزرگ اسلامی، ۱۳۹۶ق.
📌زحمت تبلیغ گروه باشما✋
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇🏻
https://chat.whatsapp.com/K8YITsVm60d74ptYTqrcN7
📱پیام رسان ایتا👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱ادرس سایت👇🏻
🆔 www.pshobahat.ir
.
شبهه شماره330
📌متن شبهه:👇👇👇👇
چرا پیامبر فرمودند: من سه چیز: عطر زن ونماز را دوست دارم؟
📌پاسخ شبهه:👇👇👇
1⃣خداوند در مقام پیامبر خود در قرآن کریم میفرماید:
یقینا تو بر بلندای سجایای اخلاقی عظیمی قرار داری
قلم 4
و پیامبر گرامی خود می فرمایند:
«من تربیت شده پرودگارم هستم»
بحار الانوار ج16
2⃣اما هر حکمي داراي فلسفه اي است ، حکمت و دليل خيلي از مسائل ديني در روايات اسلامي و کلام بزرگان دين آمده است که با دقت مي توان به آن ها پي برد . به برخی از آنان میپردازیم:
🔮در مورد عطر
3⃣استفاده از «عطر» از سنّت پيامبر است. ايشان هم خود از بوي خوش به طور مدام استفاده ميکرد و هم به امّت خود سفارش اکيد نموده است. در اين باره احاديث فراوان به ما رسيده که در برخي به حکمت و دليل نيز اشاره شده است، از جمله استفاده از بوي خوش، عقل را کامل ميکند؛ به وي صورت زيبايي ميبخشد؛ در سرور و شادابي روح و اخلاق و خويشتنداري و صبر تأثيرگذار است.
نيز آمده است بوي خوش قلب را جلا ميدهد و محکم ميکند . در تصميمگيريهاي مهم، اراده را قوي و نيرومند مينمايد. بوي خوش و عطر، جزئي از نظافت و پاکيزگي است. در احاديث وارد شده که در هر چيزي اسراف است، ولي براي هزينه بوي خوش، هر قدر که باشد اسراف نيست.
🔮در مورد زن:
4⃣از آنجا که در دوران جاهليت زن را انسانى همسطح حيوان و ضعيف مى دانستند كه اگر آزاد و مستقل باشد ، براى جامعه فساد و تـباهى به بار مى آورد!
زن را به مثابه خانه يا غذا كه از شرايط لازم براى زندگى است ، به حـسـاب مـى آوردند ، نه عضو و عنصرى سازنده اجتماع ! براى زن هيچ حقى و مالكيتى را به رسـميت نمى شناختند ، مگر به تبع مرد و تا آن جا كه براى مرد مفيد است ؛
اساس رفتار با زنان بر سلطه و به كار گيري استوار بود .
پیامبر،با اين سخن مي خواست مردم را به جايگاه زن در اسلام آشنا سازد؛
در جاهلیت شخصیت زن به قدری نزد انان بی ارزش بود که خداوند می فرماید:
«هرگاه به یکی از آنها بشارت دهند دختری نصیب تو شده صورتش سیاه می شود و مملو از خشم می شود و از قوم و قبیله خود بخاطر بشارت بدی که به او داده شده متواری می گردد»
نحل 57-58
5⃣ خداوند می فرماید:
«از نشانه های وجود او همسرانی است از جنس خودتان که برایتان افرید تا در کنار انان آرامش گیرید و در میانتان مودت و رحمت قرار داد»
روم22
پس این که پیامبر گرامی می فرماید از دنیای شما زنان محبوب من هستند یعنی من نسبت به همسران مومنه و شایسته ام محبت دارم و نگاه ابزاری به آنان ندارم .شما نیز به من اقتدا کنید و محبت انان را در سینه داشته باشید و با همسرانتان بد رفتار نکنید و با انان همانند حیوان برخورد نکنید .چنان که در جاهلیت چنین می کردید .
امام صادق:«از اخلاق انبیا محبت به زنان و همسرانشان بوده است»
وسائل الشیعه ج20 ص22
امام صادق همچنین میفرمایند:
«هر چقدر ایمان انسان بالا رود به همان مقداز محبتش نسبت به همسر و زنش افزایش می یابد»
الکافی ج5 ص320
6⃣اسـلام زن را مـانند مرد انسان مى داند . همه انسان ها را برابر مى داند، مگر آن كه تقوايش بيش تر است ( اِنَّ اكرمكم عنداللّه اتقيكم) (3) .
عشق و علاقه پیامبر به زن، به یقین به هدف شهوترانی و هوسرانی نیست. بلکه محبت و عشقی است که باید بین زن و شوهر باشد تا زندگی به حد کمال برسد . اگر محبت ویژه و علاقه خاص نباشد، زندگی به مرور زمان از بین می رود و به تبع آن زندگی و جامعه رو به کاستی و نابودي خواهد رفت . پیامبر اسلام نگاه ویژه به زن دارد.
👈در روایتی امده است که در نزد پیامبر به فردی خبر دادند که دارای دختر شده ای .او ناراحت شد .پیامبر خطاب به او فرمود:
«چرا ناراحت می شوی دختر همانند گلی در منزل تو است »
الکافی ج6 ص5
🔮 در موردنماز :
7⃣نماز مهم ترين و زيباترين روش خدا پرستي و تشکر و قدر داني از خالق هستي است . اولين سوال الهي در روز قيامت است و جذاب ترين روش مانوس شدن با خدا است
8⃣ده ها دلايل و حکمت هاي ديگر که در آن وجود دارد و مي شود ارائه داد که چرا پيامبر به اين سه چيز و چيز هاي ديگر علاقه مند بود و دوست شان داشت و همه اين ها از سنت پسنديده پيامبر است که ما هم بايد درس بگيريم و به آن ها عمل کنیم.همانطور که قران میفرماید:
« برای شما در زندگی و اخلاق رسول خدا اسوه نیکویی است»
#احزاب 21
📌زحمت تبلیغ گروه باشما✋
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇🏻
https://chat.whatsapp.com/K8YITsVm60d74ptYTqrcN7
📱پیام رسان ایتا👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱ادرس سایت👇🏻
🆔 www.pshobahat.ir
📱پیام رسان اینستاگرام
🆔http://Instagram.com/pshobahat
📱پیام رسان روبیکا👇🏻
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱 پیام رسان بله👇🏻
🆔https://ble.ir/porseshgar
.
شبهه شماره 331
متن شبهه👇👇👇
📌ما چرا روزه می گیریم علتش چی هست؟
📌پاسخ👇👇👇
یكى از مسلّمات اسلامى اين است كه احكام شرعى تابع و برگرفته از مصالح و مفاسد واقعى است، يعنى هر امر شرعى به علت مصلحت ضرورى است و هر نهى شرعى ناشى از مفسدهاى است كه بايد ترك شود. خدا براى اين كه بشر را به يك سلسله مصالح واقعى كه سعادت او در آن است برساند، امورى را واجب يا مستحب كرده است . براى اين كه بشر از مفاسد دور بماند، او را از پارهاى كارها منع نموده است. اگر مصالح و مفاسد نبود، نه امرى بود و نه نهيى.
مصالح و مفاسد و به تعبير ديگر حكمتها به گونهاى است كه اگر عقل انسان به آنها آگاه گردد، عقل نيز همان حكم را مىكند كه شرع بيان كرده است. ولي ممکن است عقل به همه آن حکمت ها و مصالح نرسد اما يک مسلمان چون معتقد است به اين که همه احکام اسلام صد در صد مصلحت دارد و خداي حکيم محال است که دستور بي حکمت صادر کند ،در جايي هم که عقلش قادر به کشف مصلحت حکم نباشد، عمل به دستور و حکم خدا مي کند، چون يقين به وجود مصلحت در حکم دارد و مي داند که عقلش به خاطر کمي آگاهي نتوانسته مصلحت را کشف کند. پس مسلمان روزه مي گيرد ،گرچه اصلا نداند روزه چه منافعي دارد ،زيرا روزه را خدا واجب فرموده است و به طور يقين مي دانيم اگر روزه منافعي اعم از منافع جسمي و روحي براي انسان نداشت ،هرگز خدا آن را واجب نمي فرمود.
در مورد روزه :
روزه داراى حكمتها و فوايدى است که در قرآن و روايات به آن اشاره شده است و مهمترين آن ها عبارت است از:
1. تقوي وپرهيز از گناه:
از فوائد مهم روزه اين است كه تقواي الهي را در وجود انسان تقويت مي کند . روح انسان را «تلطيف»، و اراده انسان را «قوى»، و غرائز او را «تعديل» مىكند.
يكى از بزرگ ترين فلسفه روزه همين اثر روحانى و معنوى آن است. انسانى كه انواع غذاها و نوشابهها در اختيار دارد و هر لحظه تشنه و گرسنه شد ،به سراغ آن مىرود، همانند درختانى است كه در پناه ديوارهاى باغ بر لب نهرها مىرويند. اين درختان ناز پرورده، بسيار كم مقاومت و كم دوامند. اگر چند روزى آب از پاى آن ها قطع شود، پژمرده مىشوند و مىخشكند.
اما درختانى كه از لابلاى صخرهها در دل كوه ها و بيابان ها مىرويند و نوازشگر شاخههاي شان از همان طفوليت، طوفان هاى سخت، و آفتاب سوزان، و سرماى زمستان است، و با انواع محروميت ها دست به گريبانند، محكم و بادوام و پراستقامت و سخت كوش و سخت جانند!
روزه نيز با روح و جان انسان همين عمل را انجام مىدهد. با محدوديت هاى موقت به او مقاومت و قدرت اراده و توان مبارزه با حوادث سخت مىبخشد، و چون غرائز سركش را كنترل مىكند، به قلب انسان نور و صفا مى دهد.
روزه انسان را از عالم حيوانيت ترقى داده و به جهان فرشتگان صعود مىدهد. جمله لعلكم تتقون (باشد كه پرهيزگار شويد) در آيه 183 سوره بقره در بيان فلسفه وجوب روزه اشاره به همه اين حقايق است.(1)
براي همين مسئله است که در ماه مبارک رمضان در کشور هاي اسلامي آمار جنايت و گناه به صورت چشم گير کاهش پيدا مي کند . انجام کارهاي نيک زياد مي شود. در اثر همين تقويت تقواي الهي درماهاي ديگر نيز جنايت و گناه کم تر صورت مي گيرد.
انجام گناه و خيانت به خاطر ضعف تقوي است . کساني مرتکب گناه و جنايت مي شوند که يا معتقد به روزه و نماز نيستند يا به نحوي از روزه و نماز فرار مي کند.
اگر آمار جنايات در کشورهاي غير اسلامي را در نظر بگيريم، جنايات در کشورهاي اسلامي به مراتب کم تر از جنايات در کشور هاي غير اسلامي است. اين درحالي که است که در کشور هاي غير اسلامي مسئله ايثار و فداکاري، کمک به ديگران و انجام کارهاي نيک و خيرات بسيار به ندرت انجام مي شود ،ولي در بين مسلمانان انجام کارهاي نيک و خيرات و احسان و خدمت به ديگران به صورت يک فرهنگ عمومي و ضروري مي باشد. عامل اصلي آن تقويت روح در تقوي در کشورهاي اسلامي بين مسلمانان است.روزه تقويت گر تقوي و روحيه ايثار و فداکاري مي باشد.
2. روزه براى برقرارى مساوات ميان فقير و غنى است تا مردم با چشيدن طعم گرسنگى، به ياد فقيران و محرومان بيفتند و حق آنان را ادا كنند.(2)
3. روزه آرام بخش دلها است.(3)
4. روزه اثر بهداشتى و درمانى فراوان دارد و باعث سلامتى و تندرستى جسم مىگردد.
پيغمبر مىفرمايد: «صوموا تصحوا؛روزه بگيريد تا سالم شويد» ( 4)
در حديث معروف ديگر نيز از پيغمبر رسيده است: «المعدة بيت كل داء و الحمية رأس كل دواء؛معده خانه تمام دردها است و امساك بالاترين دارو». ( 5)-
الكسى سوفورين (دانشمند روسى) روزهدارى را طريق درمان بسيارى از بيمارىها- از جمله كم خونى، ضعف رودهها، رماتيسم، نقرس، بيمارىهاى چشم، مرض قند و بيمارىهاى كليه و كبد- مىداند.(6)
ممکن است حکمت و فايده هاي روزه منحصر به آنچه ذکر شد نباشد و حکمت هاي ديگري نيز ممکن است داشته باشد که ما به آن آگاهي پيدا نکرده باشيم.
پىنوشت
1. آيت ا
لله مکارم، يكصد و هشتاد پرسش و پاسخ، ص 418.
2. من لايحضره الفقيه، ج 2، ح 9671- 6671.
3. امام باقرعليه السلام مىفرمايد: الّصيامُ وَ الْحَجُّ تَسْكينُ الْقُلُوبِ .بحارالانوار، ج 78، ص 381.
4. همان، ج 96 ،ص 255.
5. همان،ج 14 چاپ قديم.
6. تفسير نمونه، ج 1، ص 236
📌زحمت تبلیغ گروه باشما✋
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇🏻
https://chat.whatsapp.com/K8YITsVm60d74ptYTqrcN7
📱پیام رسان ایتا👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱ادرس سایت👇🏻
🆔 www.pshobahat.ir
📱پیام رسان اینستاگرام
🆔http://Instagram.com/pshobahat
📱پیام رسان روبیکا👇🏻
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱 پیام رسان بله👇🏻
🆔https://ble.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام👇🏻
🆔https://t.me/poorseshgar
📱پیام رسان سروش👇🏻
🆔sapp.ir/poorseshgar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
.
شبهه شماره332
📌 متن شایعه:👇👇👇
« ناسا: ۱۲ بهمن زمین نابود میشود!
کارمندان ناسا اطلاعاتی را منتشر کردند که مدعی است کره زمین تا یک ماه آینده به پایان عمر خود میرسد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، طبق این گزارش ادعایی کارمندان ناسا، ستارهای به نام «ان. تی۷- ۲۰۰۲» در اولین روز ماه فوریه ۲۰۱۸ (۱۲ بهمن) ساعت ۱۱:۴۷ به وقت محلی به زمین برخورد میکند و این کره خاکی را از بین میبرد.
روزنامه دیلیاستار نیز در این باره نوشت: «کارکنان ناسا تاکید کردند پایان جهان در این زمان آغاز میشود و جهان با نیرویی معادل انفجار ۳۰ میلیون بمب هستهای نابود خواهد شد.»
این اطلاعات تنها چهار روز بر پایگاه اینترنتی ناسا باقی ماند و بعد از آن کارشناسان این سازمان آن را حذف کردند.
برخی کارشناسان ناسا معتقدند باید بیانیههای مرتبط با تهدیدات واقعی این خطر که کره زمین را تهدید میکند مخفی نگه داشته شود، اما برخی دیگر از کارشناسان نیز درباره قدرتی که قادر به نابودی زمین باشد، تردید دارند. »
📌پاسخ شایعه:👇👇👇
1️⃣ خبری که تحت عنوان “نابودی زمین در ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۶” یا اول فوریه سال ۲۰۱۸ در بسیاری از وبسایت های خبری و خبرگزاری های معتبری همچون برنا، باشگاه خبرنگاران جوان، تابناک و … درج شده است یک شایعه بین المللی است و صحت ندارد. نمونه های این شایعه را می توانید در لینک های زیر مشاهده نمایید.
📎 url.faranama.co/tabnak
📎 url.faranama.co/borna
📎 url.faranama.co/yjc1
2️⃣ اطلاع رسانی سازمان ناسا از طریق وبسایت دیلی استار و یا وبسیات های خبری دیگر نخواهد بود. همینطور بر خلاف ادعای متن شایعه در وبسایت رسمی ناسا نیز هرگز هشداری در رابطه با برخورد ستاره یا سیاره ای با زمین و نابودی کل آن درج نشده است.
📎 url.faranama.co/nasa
3️⃣ ناسا پیش تر تهدید نابودی زمین توسط برخورد هرگونه سیاره یا ستاره به آن را به کل تکذیب نموده است و نابودی زمین را شایعه دانسته است.
📎 url.faranama.co/Fa2pB
4️⃣ سیارک NT7 در سال ۲۰۰۲ در مداری نزدیک به زمین کشف شد و بنام (۸۹۹۵۹) ۲۰۰۲ NT7 نامگذاری شد. این سیارک که در ابتدا تهدیدی برای زمین برشمرده می شد، در تاریخ اول آگوست ۲۰۰۲ از لیست تهدیدهای زمین حذف شد.
5️⃣ بر خلاف ادعای متن شایعه سیارک NT7 در ژانویه سال ۲۰۱۹ و نه ۲۰۱۸ از فاصلهی ۶۰ میلیون کیلومتری زمین عبور خواهد کرد و هیچ خطری برای سیاره ی ما ایجاد نخواهد کرد.
📎 url.faranama.co/NT7
6️⃣ شایان ذکر است که دفتر هماهنگی دفاع سیارهای در ناسا، وظیفه ی گردآوری اطلاعات مربوط به سیارکها و زیر نظر داشتن آنها را دارد، به نحوی که در صورت نزدیک شدن یک سیارک به زمین، پیشاپیش احتمال برخورد آن را محاسبه کرده و در صورت لزوم، اقدامات لازم را برای مقابله با این خطر به جریان اندازد.
📎 url.faranama.co/LoXyI
📎 url.faranama.co/aPsMT
📌زحمت تبلیغ گروه باشما✋
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇🏻
https://chat.whatsapp.com/K8YITsVm60d74ptYTqrcN7
📱پیام رسان ایتا👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱ادرس سایت👇🏻
🆔 www.pshobahat.ir
📱پیام رسان اینستاگرام
🆔http://Instagram.com/pshobahat
📱پیام رسان روبیکا👇🏻
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱 پیام رسان بله👇🏻
🆔https://ble.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام👇🏻
🆔https://t.me/poorseshgar
📱پیام رسان سروش👇🏻
🆔sapp.ir/poorseshgar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
.
متن شماره333
✅ دو استناد محکم برای اثبات #ولایت_فقیه و واجب بودن تبعیت از او
1️⃣ حدیث #امام_جعفر_صادق "ع" درباره ولایت فقیه :
«مَن کانَ مِنکُم قَد رَوی حَدیثُنا وَ نَظَرَ فی حَلالِنا وَ حَرامِنا وَ عَرَفَ اَحکامِنا، فَلیَرِضوا بِهِ حَکَماً، فَاِنّی قَد جَعَلتُهُ عَلَیکُم حاکِماً. فَاِذا حَکَمَ بِحُکمِنا فَلَم یَقبلهُ مِنهُ، فَاِنّما استَخَفَّ بِحُکمِ الله وَ عَلَینا رَدّ، وَالرادُّ عَلَینا اَلرّادُّ عَلَی اللهِ وَ هُوَ حَدُّ الشّرک بِالله».
ترجمه: از شما، کسی که حدیث ما را روایت کند و در حلال و حرام ما مطالعه کرده و صاحبنظر شده باشد و احکام و قوانین ما را بشناسد، بایستی او را به عنوان #حاکم بپذیرید زیرا که من او را بر شما حاکم قرار دادم، پس اگر بر این اساس (حکم ما) حکومت کرد و از او اطاعت نکردید، حکم خدا را سبک شمردهاید و ما را نافرمانی کردهاید و کسی که نافرمانی ما را کند، خدا را نافرمانی کرده است و این در حد شرک به خداست.
2️⃣ #امام_خمینی: ولی فقیه تمام اختیارات پیامبر اکرم را دارد
«اگر فرد لایقی که دارای این دو خصلت [علم به قانون و عدالت] باشد، بپاخاست و تشکیل حکومت داد، همان ولایتی را که حضرت رسول اکرم"ص" در امر اداره جامعه داشت دارا میباشد، و بر همه مردم لازم است که از او اطاعت کنند.
این توهّم که #اختیارات_حکومتی رسول اکرم"ص" بیشتر از حضرت امیر"ع" بود یا اختیارات حکومتی حضرت امیر"ع" بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته #فضائل حضرت رسول اکرم"ص" بیش از همه عالَم است و بعد از ایشان، فضائل حضرت امیر"ع" از همه بیشتر است. لکن زیادیِ فضائل معنوی، اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد. همان اختیارات و ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه «صلوات الله علیهم» در تدارک و بسیج سپاه، تعیین وُلات و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فعلی قرار داده است، منتها شخص معیّنی نیست، روی عنوانِ «عالِم عادل» است.
وقتی میگوییم ولایتی را که رسول اکرم"ص" و ائمه"ع" داشتند، بعد از غیبت، فقیهِ عادل دارد، برای هیچ کس این توهّم نباید پیدا شود که مقام فقها، همان مقام ائمه"ع" و رسول اکرم"ص" است. زیرا اینجا صحبت از #مقام نیست بلکه صحبت از #وظیفه است. ولایت یعنی حکومت و اداره کشور و اجرای قوانین شرع مقدس، یک وظیفه سنگین و مهم است نه اینکه برای کسی شأن و مقام غیر عادی به وجود بیاورد و او را از حد انسان عادی بالاتر ببرد. به عبارت دیگر، ولایت مورد بحث یعنی حکومت و اجرا و اداره، بر خلاف تصوری که خیلی افراد دارند امتیاز نیست، بلکه وظیفهای خطیر است».
منابع:
📗ولایت فقیه استمرار حرکت انبیا
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی
(چاپ چهارم: تهران: تیر ماه١٣۶٠)صفحه ۴
📗سید روح الله موسوی خمینی
ولایت فقیه و حکومت اسلامی
صفحات ۵۵ و ۵۶
📌زحمت تبلیغ گروه باشما✋
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇🏻
https://chat.whatsapp.com/K8YITsVm60d74ptYTqrcN7
📱پیام رسان ایتا👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱ادرس سایت👇🏻
🆔 www.pshobahat.ir
📱پیام رسان اینستاگرام
🆔http://Instagram.com/pshobahat
📱پیام رسان روبیکا👇🏻
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱 پیام رسان بله👇🏻
🆔https://ble.ir/porseshgar
📱پیام رسان تلگرام👇🏻
🆔https://t.me/poorseshgar
📱پیام رسان سروش👇🏻
🆔sapp.ir/poorseshgar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋