هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 37 مورخ 99/3/10- قتل وحشیانه جورج فلوید و ، شورش آخرالزمانی در «شهرهای دوقلو» آمریکا ؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
قتل وحشیانه جورج فلوید و ، شورش آخرالزمانی در «شهرهای دوقلو» آمریکا ؟
پاسخ:
1-قتل وحشیانه جورج فلوید، در تاریخ ۲۵ می ۲۰۲۰ (دوشنبه ۵ خرداد ۹۹) یادآور اتفاق مشابهی بود که سال ۲۰۱۴ برای «اریک گارنر » ۴۴ ساله و سیاهپوست در نیویورک افتاد. گارنر هم در حالی که چندین مأمور پلیس او را دستگیر میکردند پیش از آنکه جان بدهد ۱۱ بار گفته بود «نمیتوانم نفس بکشم». علاوه بر جزئیات خشونت پلیس در هر دو پرونده، پیامدهای این دو قتل هم هر ساعت بیشتر به هم شبیه میشود. قتل اریک گارنر، انتشار ویدیوی آن و سپس تبرئه افسران پلیسی که او را کشته بودند، منجر به شکلگیری تظاهرات سراسری در آمریکا علیه خشونت پلیس و به طور خاص قتل سیاهپوستان توسط پلیس آمریکا شد. اینبار اگرچه چهار افسر حاضر در صحنه قتل جورج فلوید اخراج شدند، اما باز هم از خشم و شدت اعتراضات مردم آمریکا نسبت به خشونت پلیس این کشور کاسته نشده است؛ به خصوص وقتی این مردم هنوز داغ از دست رفتن «احمد آربری» جوان سیاهپوست آمریکایی به دست دو نژادپرست را فراموش نکردهاند.
2-اما واکنش ترامپ به اعتراضات مردمی: من نمیتوانم بنشینم و ببینم چنین اتفاقی دارد برای مینیاپولیس، یک شهر عالی آمریکایی، رخ میدهد. رهبری فوقالعاده ضعیفی [در این شهر] وجود دارد. یا «جاکوب فری» شهردار بسیار ضعیفِ چپ رادیکالی فکری بکند و شهر را تحت کنترل بگیرد، یا خودم گارد ملی را میفرستم و کار را درست میکنم. این «اراذل» دارند به یاد و خاطره جورج فلوید بیاحترامی میکنند و من نخواهم گذاشت این اتفاق بیفتد. همین الآن با «تیم والتز» فرماندار [ایالت مینهسوتا] صحبت کردم و به او گفتم که ارتش تا آخر خط همراهش است. کوچکترین مشکلی پیش بیاید، ما کنترل اوضاع را به دست میگیریم، اما وقتی غارت شروع شد، شلیک هم شروع میشود. متشکرم!
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 38 مورخ 99/3/11- دست کشیدن برقبور و طلب حاجت از صالحان و تبرک جستن از ایشان، شرک به خداوند است؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
دست کشیدن برقبور و طلب حاجت از صالحان و تبرک جستن از ایشان، شرک به خداوند است؟
پاسخ:
1-به مناسبت هشتم شوال، سالروز جنایت وحشیانه تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام توسط وهابیت، کانال شهید سید محمد باقر صدر بخشی از گفتگوی دکتر تیجانی با شهید صدر را که در خلال سفر وی به نجف اشرف صورت گرفت را منتشر کرد:
2-دکتر تیجانی: ((علمای سعودی می گویند: دست کشیدن بر قبور و طلب حاجت از صالحان و تبرک جستن از ایشان، شرک به خداوند است.نظر شما چیست؟))
3-شهید صدر: (( اگر دست کشیدن بر قبور و طلب حاجت از صاحبان آن ها با این نیت باشد که خود آنها ضرر و نفع می رسانند، این قطعا شرک است و شکی در این نیست. اما مسلمانان یکتاپرست هستند و می دانند که فقط خداوند یکتاست که ضرر و سود می رساند و اولیا و ائمه علیهم السلام را به عنوان واسطه نزد خداوند سبحان، مورد خطاب قرار می دهند و چنین چیزی شرک نیست. مسلمانان اعم از سنی و شیعه از زمان رسول الله صلی اله علیه و آله تا امروز بر این مطلب اتفاق نظر دارند، به جز وهابیون که-همان طور که گفتی- علمای سعودی هستند. اینها کسانی هستند که با این مکتب جدیدشان که در این قرن ظهور یافته، با اجماع مسلمانان مخالفت ورزیده و با این اعتقاد مسلمانان را آزار دادند و آنان را کافر خواندند و خونشان را مباح دانستند. ایشان حتی حجاج سالمند بیت الله الحرام را تنها به خاطر این سخن: السلام علیک یا رسول الله کتک می زنند، و به هیچ کس اجازه نمی دهند دست بر ضریح شریف آن حضرت بکشد. اینان با علمای ما مناظراتی داشته اند، اما با این وجود بر عناد خویش پای فشاری کرده و استکبار ورزیدند)).
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 39 مورخ 99/3/12- آیا فاجعه تالش با لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان ارتباط دارد؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
آیا فاجعه تالش با لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان ارتباط دارد؟
پاسخ:
1-معصومه ابتکار که با قتل رومینا دختر تالشی دستاویز و بهانه ای برای پیگیری تفکرات فمینیستی خود پیدا کرده و سعی دارد از آبی گل آلود ماهی بگیرد، طی مطالبی نسنجیده، از سر بی اطلاعی و عدم آگاهی، بسیار تلاش داشت تا فاجعه تالش را به لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان ارتباط دهد و از این نمد کلاهی برای خود ببافد که با واکنش قاطع دو نفر از از اعضای شورای نگهبان مواجه شد:
2-هادی طحان نظیف( عضو شورای نگهبان): لایحه حمایت از اطفال و نوجوانان در سال 1390به پیشنهاد قوه قضائیه و توسط دولت وقت به مجلس ارسال شد و سال 1397 به تصویب رسید...با حادثه تلخ رومینا بی ارتباط است.
3-عباسعلی کدخدایی( سخنگوی شورای نگهبان): اینگونه مسائل فقط با یک قانون حل نمی شود...لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان ارتباطی به این موضوع ندارد. به جرات می توان گفت تمام اصرارهای ابتکار فقط و فقط به خاطر ماده 2 این لایحه است که در آن سن کودک را مطابق نظر غربی ها 18 سال در نظر می گیرد وگرنه مابقی ماجرا شواف و غوغاسالاری بیش نیست. چرا که اگر ابتکار ذره ای برای زنان و دختران این مرز و بوم ارزشی قائل بود لایحه صیانت از حقوق بانوان که 253 روز است معطل اعلام نظر و ارسال دولت به مجلس است را پیگیری می کرد، که در آن صراحتا به مسائلی همچون قتل رومینا پرداخته شده است(ماده 31 و ماده 71).
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 40 مورخ 99/3/13- آیا امام (ره) می ترسید؟
سلام علیکم، با عرض تسلیت به مناسبت سالروز رحلت امام(ره) و قیام پانزده خرداد و عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
آیا امام (ره) می ترسید؟
پاسخ:
1-به مناسبت 14 خرداد و سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره): کلید واژه ی اصلی فرمایشات رهبر انقلاب در سخنرانی 14 خرداد سال گذشته منطق مقامت در اندیشه ی سیاسی امام راحل بود.
2-با اطمینان می توان گفت ترس از تهدیدات آمریکا در ادراک و سیستم محاسباتی امام راحل اصلا یافت نمی شد. اما این سخن بدین معنا نیست که امام با مفهوم ترس هیچ میانه ای نداشت. امام می ترسید اما نمی ترسید!
3-امام می ترسید اما از خدا و نه از کدخدا! امام می ترسید از روزی که انقلاب به دست نااهلان بیفتد و مستضعفین به پای مانور اشرافیت قربانی شوند. امام می ترسید که در قاموس سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران کدخدا خوانی و کدخدا باوری جایگزین خدا باوری و توکل بر خدا شود.
4-اما ترس امام (ره) مختصات الهی داشت: 1-هیچگاه به خاطر منافع مادی، شخصی و حزبی هراسی به دل نداشت. نگرانی او از خطر ارتجاع و انحراف انقلاب بود. 2-ترس او از قدرت ها نبود، بلکه از استحاله انقلابیون فرسوده و موج سواری نفوذی ها بود.3-از تهدیدات نظامی و ناوهای جنگی آمریکا نمی ترسید؛ ترس او از مرعوبین و ساده لوحان داخلی بود که مبادا با راهبرد فشار و جنگ روانی تسلیم تاکتیک مذاکره با شیطان بزرگ شوند و توئیت بزنند که بایست سواری بدهیم!
5-امام خمینی(ره) نمی ترسید؟ چرا که پرچمدار رسالت الهی بود "الذین یبلغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون احدا الا الله"؛ آن حکیم الهی با منطق قرآنی، توکل برخدا و اعتماد به ملت اهل منطق مقاومت بود. کلید واژه شخصیتی امام عزت بود ولی از تحقیر و بدگویی علیه خودش، تبیعد به نجف و نوفل لوشاتو، تحریم، تهدید غرب و شرق با فانتوم و آواکس و میراژ ابایی نداشت..
6-نترسیدن امام (ره) ریشه در منطق مقاومت داشت؛ منطقی با مختصات زیر: 1-فقط باید از خدا ترسید: لا یخشون احدا الا الله 2-پیروزی نهایی با جبهه حق است: والعاقبه للمتقین 3- استقامت و مقاومت شرط یاری خداوند است: ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقامو تتنزل علیهم الملائکه الا تخافوا و لا تحزنوا 4-عهد الهی بر نصرت مومنان است: و کان حقا علینا نصر المومنین.
-به دلیل اهمیت موضوع کمی طولانی شد.حلال بفرمایید.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 41 مورخ 99/3/17- قوه قضائیه و مبارزه با فساد در شرایط کنونی جامعه؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش: قوه قضائیه و مبارزه با فساد در شرایط کنونی جامعه؟
پاسخ:
1-یک مقام عالیرتبه ی قضایی فاسد که با تشکیل شبکه ای سازمان یافته، زمینه ی فساد تعداد زیادی از افراد صاحب نفوذ را فراهم کرده بود در حال محاکمه است.
2-پای کلی مسئول فاسد دیگر هم در میان است که امیدواریم به نوبت، اتهاماتشان مورد رسیدگی قرار گرفته و در صورت اثبات( فارغ از هرگونه ملاحضه و مصلحت اندیشی واهی) به اشد مجازات محکوم شوند.
3-اینکه هنوز هم قوه ی قضائیه با وضعیت مطلوب فاصله ی زیادی دارد و چرا فساد تا این سطح از قوه ای که کارکرد اصلی اش مبارزه با فساد و برقراری عدالت است رسوخ کرده دغدغه های بسیار جدی است که امید است مدیریت جدید قوه ی قضا از آنها رمزگشایی و به آنها رسیدگی نماید.
4-اما مهمتر و جالب توجه تر، رویکرد تحسین برانگیزی است که پس از روی کار آمدن رئیس جدید بر دستگاه قضایی حاکم شده است.
5-همین که قوه قضائیه این جسارت و عزم را پیدا کرده که فساد را تا عالی ترین سطوح خود پیگیری کند و بدون ملاحضه و مماشات از هر کسی که فساد کرده یا زمینه فساد را فراهم نموده در هر جایگاهی که هست حساب بکشد، بسیار مطلوب و شایسته تقدیر است.
6-اینکه چرا برخی جریان ها و چهره های سیاسی و رسانه ای کشور این نقطه قوت و تحول جدید را نمی بینند و به جای تقدیر و تقویت آن، مشغول پنجه کشیدن به روی نظام هستند هم، از دو حالت خارج نیست: 1-کور شدن دیدگان بر اثر تعصبات حزبی و منفعت طلبی های شخصی و جریانی 2-آلوده بودن دامان و ترس از برافتادن تشت رسوایی متاثر از رویکرد جدید قوه قضائیه.
7-به هر حال امیدواریم این حرکت مبارک قوه قضائیه که در درجه ی اول برآمده از سلامت و عزم انقلابی رئیس کنونی است، بیش از پیش ادامه یافته و زمینه ی جبران پایمالی بیت المال، احقاق حقوق عامه، بازسازی پیکر رنجور اعتماد عمومی و ترمیم سرمایه اجتماعی نظام را فراهم آورده و موجب امیدواری دوستان و ناامیدی دشمنان گردد.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 43 مورخ 99/3/19- دلایل فاصله گذاری اجتماعی اصلاح طلبان با روحانی چیست؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
دلایل فاصله گذاری اجتماعی اصلاح طلبان با روحانی چیست؟
پاسخ:
1-هر چه به پایان دولت روحانی نزدیک تر می شویم، حجم فعالیت رسانه ای اصلاح طلبان برای فاصله گذاری و جدا کردن سفره خود از دولت پر رنگ تر می شود.
2-اصلاح طلبان در ماههای اخیر دو ادعا را بارها تکرار کرده اند؛ یکی اینکه آقای روحانی((نامزد اجاره ای))! این طیف در سالهای 92 و 96 بوده و دیگر اینکه اصلاح طلبان در دولت اول و دوم روحانی، پشت در پاستور ماندند و هیچ گاه به دولت راه نیافتند. در روزهای گذشته(( محمد قوچانی)) از فعالین اصلاح طلب در پاسخ به ادعای اول هم قطاران خود گفت: ((دوستان اصلاح طلب ما می گویند دیگر نامزد اجاره ای نمی خواهیم. حال آنکه به باور من آقای روحانی از خیلی از اصلاح طلب ها اصلاح طلب تر است. اصلاح طلبی ژن نیست. افکار آقای روحانی در سیاست خارجی، سیاست داخلی، اقتصاد و در مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیار بازتر از بسیاری از دوستان اصلاح طلب است.))
3-برخلاف ادعای فعالین اصلاح طلب، دولت روحانی، دولت اصلاح طلبان است. برای همین ((محمدرضا خاتمی)) در سال 96 گفت(( ما اصلاح طلبان، تضمین روحانی هستیم.)) معاون اول رئیس جمهور، وزیر نفت، وزیر کار، وزیر اقتصاد، وزیر خارجه، وزیر صنعت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و بسیاری از مقامات ارشد دولت همگی از جناح اصلاح طلب هستند.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 44 مورخ 99/3/20- جایگاه آقای طبری در قوه قضائیه و نزدیکی ایشان به ریاست سابق این قوه و..؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
جایگاه آقای طبری درقوه قضائیه ونزدیکی ایشان به ریاست سابق این قوه،موجب شده تا در حاشیه ی جلسه محاکمه وی،ابهاماتی متوجه برخی
شخصیتها و نهادهای دیگر نظام گردد. دراین نوشته سعی خواهد شد تا به سه پرسش ِاساسی پاسخ داده شود:
نکته:با توجه به اینکه فضای کافی برای پاسخ به هر سه سئوال در یک شماره نیست، در سه شماره 44-45-46 سئوالت پاسخ داده می شود:
یکم: آیاطیف انقلابی و ارزشی باید به این موضوع ورود نماید و یباید ازکنار آن باسکوت عبور کند تا موجبات سوءاستفاده دشمن فراهم نشود؟
پاسخ:
یک تاکتیک همیشگی در رویکرد دشمن وجودداشته که باحمله به افراد منصوب رهبری و یاتضعیف نهادهای نزدیک به ایشان،اعتبار و مقبولیت ولایت را در میان
ملت کمرنگ کند. موضوع حائزاهمیت اینکه این حربه دشمن نباید مانع ازمطالبه گری در برابر اشتباهات و سهل انگاری مسئولین شود. مهم است که میان
ایندویک تعادلی برقرارگردد.در خصوص آیت الله لاریجانی به نظرمی رسدحداقل موضوع این باشد که ایشان هشدارها را نادیده گرفته اند که چنین فسادی با این
مشخصات درحیطه کاری وی ایجادشده است. چرا که اخباری مبنی بر تذکر نهادهای دلسوز به رییس سابق قوه قضائیه درخصوص عملکرد آقای طبری وجود دارد.
بنابراین اصل گلایه جریان انقلاب از ایشان به قوت خود باقیست،اما نوع مواجهه باموضوع نباید القای ناامیدی و یا کمک به جنگ رسانه ای دشمن نماید.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 45 مورخ 99/3/21- جایگاه آقای طبری در قوه قضائیه و نزدیکی ایشان به ریاست سابق این قوه و..؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
جایگاه آقای طبری درقوه قضائیه ونزدیکی ایشان به ریاست سابق این قوه،موجب شده تا در حاشیه ی جلسه محاکمه وی،ابهاماتی متوجه برخی
شخصیتها و نهادهای دیگر نظام گردد. دراین نوشته سعی خواهد شد تا به سه پرسش ِاساسی پاسخ داده شود:
نکته:با توجه به اینکه فضای کافی برای پاسخ به هر سه سئوال در یک شماره نیست، در سه شماره 44-45-46 سئوالت پاسخ داده می شود:
دوم: آیاایشان بایدازمجمع تشخیص مصلحت استعفادهندومحاکمه شوند؟
پاسخ:
درحوزه ساختاری وچارچوب نظام استعفای ایشان نه تنهامرحمی بردردنخواهدبودبلکه موضوع راپیچیدهتر،سختتروهزینههای آنرابیشترخواهدکرد.
درخصوص صحبت درموردمحاکمه ایشان نیز،باید به این نکته توجه داشت که نبایدبدون اطلاع وعلم کافی صحبت کرد و یا زود قضاوت نمود( وَلاتَقفُ مالَيسَ لَكَ بِهِ عِلمٌ...)*. صِرف گمانه زنی واتهام به آقای لاریجانی بدون ادله کافی،عین بیتقوایی است. بایداداره اموررابه گذرزمان وریاست فعلی دستگاه قضاگذاشت. اماچنانچه ادله کافی مبنی برقصوریاتقصیرآقای لاریجانی حاصل شود،محاکمه ایشان بارعایت رأفت اسلامی،مردم راامیدوارترخواهدکرد.
توجه به این نکته نیزمهم میباشدکه هرجایی ممکن است فسادایجادشود. اصل این است که باآن برخوردصورت گیردواگرسیستمی باشدمافوق آن بایدمحاکمه شود؛امااگرسیستمی نباشد،رافع ازقضایی شدن مافوق است،به شرطی که مافوق قصوریاتقصیری نداشته باشد.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 46 مورخ 99/3/22- جایگاه آقای طبری در قوه قضائیه و نزدیکی ایشان به ریاست سابق این قوه و..؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
جایگاه آقای طبری درقوه قضائیه ونزدیکی ایشان به ریاست سابق این قوه،موجب شده تا در حاشیه ی جلسه محاکمه وی،ابهاماتی متوجه برخی
شخصیتها و نهادهای دیگر نظام گردد. دراین نوشته سعی خواهد شد تا به سه پرسش ِاساسی پاسخ داده شود:
نکته:با توجه به اینکه فضای کافی برای پاسخ به هر سه سئوال در یک شماره نیست، در سه شماره 44-45-46 سئوالت پاسخ داده می شود:
سوم: چگونه میتوان از رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع کرد؟
پاسخ:
با یادآوری پاسخ اول،و با تذکرِ وقایعِ تاریخیِ مختلف، همچون اینکه، با آغاز خلافت امام علی علیه السلام ، قاضی شُریح از مقام خود عزل نگردید و حضرت وی را به همراه برخی قضات دیگر که مورد تأیید او بودند، برای قضاوت به شهرهای مختلف فرستاد( قصد مقایسه شریح با آقای لاریجانی نیست)،نتیجه میگیریم که عملکرد افراد ارتباطی با ولایت و نظام ندارد. مضافاً اینکه رهبری در جلسات خصوصی و عمومی راهنماییها و دستورات لازم را صادرکردند و لکن رویکرد اجرایی نهاد و نظارت برعملکرد دستگاه تحت نظر، باخود مسئول میباشد. درواقع قانون اجازه دخالت رهبری در اجرائیات قوه قضاییه را نداده مگر در موارد خاص و با شرایط ویژه. بنابراین عملکرد افراد جزئی از مسئولیتی است که برگردن آنهاهست.
درخصوص حضور وی در مجمع نیز دو دلیل عمده وجود دارد: اول اینکه تاکنون ادله ای مبنی بر اثبات اتهامات وجود ندارد و دوم اینکه رویکرد رهبری استفاده از تجارب همه افراد در مجمع میباشد.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 47 مورخ 99/3/24- برجام به فنا رفته اما آژانس ما را رها نمی کند؟چرا؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
برجام به فنا رفته اما آژانس ما را رها نمی کند؟چرا؟
پاسخ:
1-یکی از فجایع برجام که ناشی از اعتماد بیش از حد به غرب توسط لیبرال های ایرانی است، این است که برای اجرای تعهدات غرب یعنی رفع تحریم ها هیچ
ناظری در نظر گرفته نشده، اما آژانس بین المللی انرژی اتمی ناظر اجرای تعهدات هسته ای ایران شده است. ماجرا این نیست که آژانس مرتب گزارش می
دهد و می گوید ایران باید تعهدات خود را اجرا کند، اما در آن سو کسی اجرای تعهدات غرب را مطالبه نمی کند.فکاهی بزرگ ماجرا اینجاست که برجام به فنا رفته اما آژانس ما را رها نمی کند!
2-ایران در برجام داوطلبانه و در ازای لغو تحریم ها پذیرفته بود که پروتکل الحاقی را اجرا کند. الان آژانس بدون توجه به وضع برجام گزارش می دهد که ایران چرا
طبق پرتکل الحاقی اجازه بازرسی از اماکن نظامی اش را به ما نمی دهد! فاجعه بزرگتر اینکه سه کشور اروپایی به همین بهانه پیش نویس قطعنامه ای را در شورای حکام آژانس علیه ایران آماده کرده اند.
3-اجرای پروتکل الحاقی یک تعهد برجامی است و ارتباطی به آژانس و شورای حکام ندارد که آنها طلبکار باشند. وزارت خارجه باید صریحا بیانیه داده و اعلام کند
که اجرای پروتکل الحاقی یک تعهد برجامی است و شورای حکام صلاحیت رسیدگی به اجرا یا عدم اجرای آن را ندارد.
4-بماند که قبل از امضای برجام، به آقای سیدعباس عراقچی پیام دادم(سید یاسر جبرائیلی) و خواستم که به هیچ وجه آژانس را به عنوان ناظر اجرای تعهدات
ایران نپذیرند؛ که توجهی به آن پیشنهاد دلسوزانه نشد و بازی های امروز، نتیجه بازی گرفتن مذاکره با گرگ ها توسط آقایان است. البته زبان دنیا را بلد هستند،
اما فقط همین اندازه بلد هستند که حرف بزنند، اما اینکه چه حرفی بزنند و فرجامش را بسنجند، چیزی است که بلد نیستند.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 48 مورخ 99/3/25- ایران پس از تصویب قطعنامه چه اقدامی انجام میدهد؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
ایران پس از تصویب قطعنامه چه اقدامی انجام میدهد؟
پاسخ:
1-شورای حکام آژانس اتمی قطعنامه انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران درباره عدم همکاری با تحقیقات آژانس را تصویب کرد.
2-این اولین قطعنامه آژانس اتمی علیه ایران از سال 2012 است.
3-ترکیب آرا به قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام: رای موافق: استرالیا، بلژیک، برزیل، کانادا، اکوادور، مصر، استونی، فرانسه، آلمان، غنا، یونان، مجارستان،
ایتالیا، ژاپن، کویت، مراکش، نیجریه، نروژ، پاناما، عربستان سعودی، سوئد، انگلیس، آمریکا، اروگوئه، و آرژانتین رای منفی: چین و روسیه رای ممتنع: آذربایجان،
هند، مغولستان، نیجر، پاکستان، آفریقای جنوبی و تایلند.
پاسخ اییران به قطعنامه، نماینده ایران در آژانس اتمی:
1-قطعنامه شورای حکام هیچ الزام حقوقی برای ایران به منظور همکاری با آژانس ایجاد نمی کند.
2-اقدام مقتضی و مناسب را در واکنش به قطعنامه شورای حکام اتخاذ می کنیم.
3-این قطعنامه نه موجب ترغیب ایران به ارائه دسترسی به آژانس بر اساس ادعاهای واهی و بی اساس می شود و نه موجب اعمال فشار به آن.
4-جمهوری اسلامی ایران، این قطعنامه را کاملا رد می نماید و اقدام مقتضی و مناسب را در واکنش به آن اتخاذ خواهد نمود که مسولیت و عواقب آن، بر عهده
بانیان چنین قطعنامه ای خواهد بود.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 49 مورخ 99/3/26- چند پرده از خودکشی یا قتل متهم منصوری؟!
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
چند پرده از خودکشی یا قتل متهم منصوری؟!
پاسخ:
1-اسم او در پرونده طبری مطرح می شود.
2-بررسی ها نشان می دهد که او به خارج از کشور متواری شده ست و این موضوع اعلام می شود.
3-اینترپل ایران علیه او اعلام جرم می کند.
4-او توسط اینترپل بازداشت و پس از چند ساعت توسط پلیس رومانی آزاد می شود( اینجا می توان دستهای پنهان سرویسهای امنیتی غربی برای کمک به او را مشاهده کرد)
5-به ناگاه رادیو فردا ارگان رسانه ای سازمان جاسوسی آمریکا خبر درگذشت متهم منصوری را رسانه ای می کند.
نکته: جدای از اینکه این ماجرا نشان می دهد عمق استراژیک فرار متهمان اقتصادی و امنیتی غیر از کانادا به اروپا هم رسیده است چند سوال مهم می تواند به بررسی این پرونده کمک کند:
1-چطور هم خبر بازداشت و آزادی پس از چند ساعت و هم خودکشی توسط رسانه سازمان سیا منتشر می شود.
2-چگونه است که پلیس رومانی منصوری را بازداشت و پس از ساعاتی آزاد کرد،در این ساعت چه گذشته است
3-و سوال مهمتر اینکه چگونه وقتی این متهم توسط پلیس رومانی آزاد شد تحت حفاظت پلیس قرار نگرفت؟!!!
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi