eitaa logo
بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
4.8هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
160 فایل
بنیاد ملی سبک زندگی سالم پروفسور علی کرمی، بنیادی مستقل و مردمی با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی برای سلامت جسمی روحی روانی و اجتماعی و اصلاح الگوی مصرف است. بیایید با اصلاح سبک زندگی سلامت را به جامعه برگردانیم. ارتباط با ادمین : @sabkzendegii
مشاهده در ایتا
دانلود
از دامان زن است که مردان بزرگ مجاهدان؛ قهرمانان و یا افراد شکست خورده ایجاد می شود. ما در معرفی الگوی زن و مادر سالم موفق و تاثیرگذار کم کاری کرده ایم. دانشمندان؛ علما؛ فرهیختگان و اهل رسانه باید بطور جدی شروع کنند به تولید محتوا های منطبق با روز هنرمندانه علمی و زیبا برای زن و سبک زندگی سالم.
علوم زیستی پیشران تمام علوم و فناوری های جهان و حلال مشکلات بشر: غذا؛ سلامت؛ انرژی و حفظ محیط زیست با علوم و فناوری های منطبق با طبیعت (PDF) زیست شناسی نوین در قرن ۲۱ ده سال پیش این کتاب ارزشمند را با دانشجویان ارشد و دکترا ترجمه و فایل رایگان آن را تقدیم جامعه علمی کردیم. https://www.researchgate.net/publication/351284415_zyst_shnasy_nwyn_dr_qrn_21
دکتر کرمی در پایان جلسه امروز: قصد داریم تا اخر عمر؛ تمام وقت؛ علم دانش و تجربیات خود را وقف خدمت به سلامت و سبک زندگی سالم مردم عزیز ایران کنیم. تنها خواسته ام از شما این است که؛ مطالب را جدی بگیرید و اجرا کنید برای سبک زندگی سالم و سلامت جسمی؛ روحی؛ روانی خود؛ خانواده و جامعه. انشا الله کلیپ اینجا https://gap.im/sabkezendegiesalem/53
۹ آبان گفته شد بزودی لیست محصولات و شرکت های حامی اسرائیل منتشر می شود: https://tn.ai/2980790 چند روز پیش اعلام شد لیست به گمرک داده شده؟ ولی باز اعلام عمومی نشد. چرا؟! امروز ۶ اذر است و هنوز لیست محصولات و کمپانی های حامی صهیونیسم اعلام نشده؟ مردم می پرسند چرا؟ کسی هست پاسخ قانع کننده ای دهد؟
۳۰ ابان: فهرست کالاهای ممنوعه مرتبط با رژیم صهیونیستی به گمرک ارسال می شود. چرا این لیست برای اطلاع مردم خشمگین و داغدار جنایات رژیم صهیونیستی منتشر نمی شود تا تحریم کنند؟ آیا اگر مردم بدانند و تحریم کنند به تولید کنندگان؛ تاجران و وارد کنندگان خسارت وارد می شود؟ چرا با مردم شفاف حرف زده نمی شود؟
«واکسن ضد سرطان» در راه است. چرا سیستم ایمنی قادر به شناسایی و نابودی سلول سرطانی نیست؟ جواب: ضعیف شدن سیستم ایمنی با سبک زندگی غلط؛ تغذیه بد و... دانشمندان در حال شناسایی پروتئین های خاص سلول های سرطانی هستند تا واکسن‌هایی بسازند که سیستم ایمنی بدن را علیه انها فعال شناسایی؛ شکار و نابود کنند.
آیا واکسن سرطان در حال حاضر وجود دارد؟ بله دو واکسن سرطان سالهاست که استفاده می شود اولی Bacillus Calmette-Guérin (BCG): واکسنی که از باکتری های ضعیف شده برای تحریک سیستم ایمنی بیماران مبتلا به سرطان مثانه استفاده می شود و در انستیتو پاستور ایران تولید می شود دوم واکسن ضد سرطان پروستات با نام Sipuleucel-T (Provenge ساختن شده غز سلول های دندریتیک تحریک شده خود بیماران مبتلا به سرطان پروستات.
انواع واکسن های ۱- برای افراد مبتلا به سرطان. که دو نوع بیش از ۱۵ سال است با اثرات بسیار خوب درمانی در ایران استفاده می شود. ۲- برای از ابتلا به سرطان. که چند نوع در حال طی فازهای بالینی هستند و با توجه به کشفیات ارزشمند شناسایی مارکر های سرطانی آینده امید بخشی دارند.
با سبک زندگی سالم از ابتلا به سرطان پیشگیری کنیم مثل: اجتناب از مصرف دخانیات و مواد مخدر محدود کردن مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده تغذیه سالم که عمدتاً بر غذاهای گیاهی، پروتئین‌های بدون چربی و چربی‌های سالم متمرکز باشد. اجتناب از مصرف مشروبات الکلی چاقی متاسفانه در ابتلا به سرطان نقش دارد انجام فعالیت بدنی ​​و ورزش منظم به مدت ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه در هفته پرهیز از قرارگرفتن در معرض مستقیم خورشید یا استفاده از کرم ضد افتاب خودداری از سولاریوم واکسینه شدن در برابر عفونت‌های ویروسی سرطان‌زا مانند هپاتیت B و .. این مقاله را کامل بخوانید سرطان چیست؟ + معرفی انواع سرطان و علت آن‌ها https://www.homeca.ir/mag/physical-health/internal/cancer
پیشگیری مقدم بر درمان پیشگیری از حوادث آمادگی قبل از بحران اول ایمنی بعد کار و قانون را قبول داریم ولی چرا عمل نمی کنیم؟ چرا اینهمه حادثه؛ فاجعه؛ بیماری؛ مرگ؛ معلولیت؛ خسارت و ضایعه؟ سالی ۲۰۰۰۰ فوتی تصادفات؟ صدها هزار مرگ از سرطان و سکته؟ علت: ۱- قانون شکنی ۲- عدم رعایت سبک زندگی سالم.
واکسن درمانی (۱) سابقه ای طولانی دارد و نوعی ایمنی درمانی است. سیستم ایمنی یا دفاعی بدن عامل اصلی پیشگیری ومقابله با بیماری ها است؛ عفونی یا غیر عفونی و ضعیف شدن ان سبب بیماری. طب سنتی در واقع نوعی تقویت سیستم ایمنی است ولی واکسن درمانی یعنی تقویت سیستم ایمنی علیه عامل بیماری زا.
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرنوشت را باید از سر نوشت شاید این بار کمی بهتر نوشت عاشقی را غرق در باور نوشت غصه ها را قصه ای دیگر نوشت از کجایی این باور آمد که گفت گر رود سر برنگردد سرنوشت؟ گل بکاریم گر بخواهیم اگر نخواهیم ای سرنوشت؟