این کلیپها را با دقت گوش دهید تا مافیا های جنایتکار واردات و کشت تراریخته ها را بشناسید.
سخنان دردناک محمد درویش متخصص و فعال محیط زیست از دروغ و فریب کمپانی های مافیایی تراریخته در کمبود تولیدات کشاورزی و ضرورت واردات و تولید تراریخته ها.
به صحبت ها و آمارهایی که می دهد خوب دقت کنید
در جهان بیش از نیاز جمعیت جهان غذا تولید می شود پس چرا یک میلیارد گرسنه وجود دارد؟
چون مافیای تراریخته به فکر سود و تجارت خود است و اجاره رسیدن غذا به گرسنگان را نمی دهد؟
در ایران چند برابر نیاز جمعیت کشور محصولات کشاورزی تولید می شود و مقدار زیادی هم وارد می شود پس چه نیازی به واردات و کشت محصولات تراریخته هست؟
مافیای واردات و کشت تراریخته با دادن آمار های غلطاساتید دانشجویان و مردم را فریب می دهند.
تجارت کثیف رانت خواران واردات مواد غذایی و سم فروشان و تاجران مرگ را متوقف کنید.
قوه قضائیه این فیلم ها را ببیند و جلوی مافیاهای که با سلامت مردم تجارت می کنند را بگیرد.
نشر گسترده دهید تا به دست مسئولین قوای سه گانه و امنیتی و اطلاعاتی برسد تا کی مردم باید این تبعیض ها را تحمل کنند؟
سی و نه جلد کتابی که مافیاهای سرمایه داری ظالم حاکم بر جهان دوست ندارند هیچکس مطالعه کند چون اسرار و نقشه های جنایات آنها را افشا می کند.
یک آمریکایی که یکی از این کتاب ها را سفارش داده بود می نویسد وقتی کتاب توسط پست به او رسید متوجه یک علامت قرمز بروی آن شد وقتی تحقیق کرد معلوم شد سازمان مرکزی جاسوسی آمریکا همه کسانی که این کتابهای افشاگرانه در باره نظام سلطه جهانی را سفارش دهند در لیست سیاه قرار می دهد.
بله مافیاهای دروغگو و فریبکار چون کمپانی های صهیونیستی تراریخته نمی خواهند شما حقایق را بدانید.
آنها دشمن انسان های آگاه و هشیار هستند و دوست دارند شما خیلی ندانید؟!!
ببینید چه کسی رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور است؟
مدافع سر سخت تراریخته هر روز گاف جدیدی دارد
دانشمندان و دلسوزان محیط زیست ک رسانه ها کارشان از انتقاد از انتخاب فردی ناکارامد و غیر متخصص بر سازمانی مهم که وظیفه حفاظت از محیط زیست را دارد گذشته و به فریاد و خشم رسیده است ولی گویا هیچ گوش شنوایی در این دولت به انتقادات و فریادها ک التماس ها وجود ندارد؟؟
گاف های وحشتناک رئیس مثلا حفاظت از محیط زیست از زمان نشستن بر مدیریت این سازمان آنقدر زیاد است که هر کشور دیگری بود نه تنها غزل بلکه توبیخ هم می کرد ولی گویا در اینجا برعکس است؟!
واحیرتا واحیرتا
گیلانی ها اینجا را بخوانند
https://tn.ai/2023227
نامه پویش ملی نه به تراریخته به:
وزیر محترم بهداشت.
ریاست محترم سازمان غذا و دارو.
ریاست محترم سازمان بازرسی کل کشور.
ریاست محترم سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان.
نمایندگان محترم مردم در مجلس.
موضوع: ابهامات در اجرای کامل قانون برچسب زنی محصولات تراریخته:
با سلام و احترام و تبریک عید سعید فطر، همانگونه که مستحضر هستید قانون مصوب مجلس در زمینه تراریخته ها شامل ۳ بخش است:
الف: ممنوعیت واردات، کشت و مصرف تراریخته ها مگر با کسب مجوز.
ب: لزوم اطلاع رسانی شفاف در مورد محصولات تراریخته به مردم.
ج: الزام برچسب زنی تراریخته ها.
خوشبختانه سازمان غذا و دارو مهرماه ۱۳۹۷ دستور برچسب زنی تراریخته ها را ابلاغ کرد که سبب خوشنودی مردمدر شناخت تراریخته ها گردید.
در ابتدا قرار بود برچسب اصلی یعنی دایره مشکی که در وسط آن کلمه تراریخته نوشته شده نصب شود ( شکل زیر) ولی صنایع غذایی با عذر اینکه پوشش بسته بندی را در انبار دارند مقرر شد تا چاپ جدید، کلمه تراریخته در محل تاریخ و قیمت به شکل جت پرینت درج شود که برخی دستکاری شده ژنتیکی یا دستکاری ژنتیک شده هم چاپ کردند.
حال ۸ ماه از از زمان ابلاغ قانون گذشته است و به نظر می رسد وقت اجرای دقیق و کامل آن فرا رسیده است ولی گویا نظارت کامل و دقیقی بر اجرای این قانون نمی شود و مردم ابهامات بسیاری دارند که نیازمند پاسخ شفاف مسئولین است:
۱- چرا برچسب اصلی نصب نمی شود؟
۲- چرا برخی از اقلامی که قبلا کلمه تراریخته را داشتند اینک حذف کرده اند؟
۳- چرا برخی اقلام در شهرهای بزرگ کلمه تراریخته را دارد ولی در مراکز دیگر ندارند؟
۴- این نوشته بسیار کوچک است و مشاهده آن بروی محصولات دشوار است؟
۶- چرا هیچ اطلاع رسانی شفاف به مردم در مورد محصولات تراریخته موجود در بازار صورت نمی گیرد.
۷- مردم شکایت ها و اعتراضات خود در این مورد را به کجا اطلاع دهند؟
۸- چرا مراجع نظارتی هیچ رسیدگی جدی بر اجرای قانون برچسب زنی تراریخته ندارند.
۹- چرا بین اظهار نظر رسمی وزیر جدید بهداشت که فرمودند ما نه موافقیم نه مخالف، با مسئولین سازمان غذا و دارو که از تراریخته ها دفاع می کنند تناقض وجود دارد (سخنان جدید نماینده غذا و دارو در رادیو گفتگو).
مطالبه حق مردم این است که وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان حمایت از مصرف کننده و نهاد های مردمی حمایت از حقوق مصرف کنندگان ضمن اطلاع رسانی شفاف به مردم بطور جدی بر اجرای این قانون نظارت دقیق داشته باشند و حافظ حقوق طبیعی مردم باشند.
۲۴۰ هزار نفره از مردم عزیز ایران و اساتید محترم دانشگاه.
۱۴ خرداد ۱۳۹۸ مطابق با عید سعید فطر
سومین جلسه
کارگاه های خلاقیت، نو آوری، ایده پردازی، کار آفرینی پروفسور علی کرمی موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی آغاز شد.
این کارگاه ها با هدف آموزش
روش های تفکر خلاق،
روش های ایده پردازی
ایده های نو برای کار آفرینی
تولید
بهره وری
برای همه اقشار شامل اساتید دانشگاه، دانشجویان دکترا و فوق لیسانس و لیسانس، محققین، اندیشمندان و افرادی که به دنبال ایجاد اشتغال و کار هستند برگزار می شود.
تاریخ و محل برگزاری: جلسه سوم
شنبه 18 خرداد ساعت ۱۰ تا ۱۲
دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان. دانشکده فنی و مهندسی. سالن همایش خواجه نصیر الدین طوسی
داوطلبان برای ثبت نام : نام نام خانوادگی تحصیلات و رشته خود را به 09380743085 پیامک نمایند.
شرکت فقط با ثبت نام و تایید آن
نوشته اف؛ و یلیلام انگدار
ترجمه قاسم دلیری
انتشارات ققنوس
آیا بدون غذاهای تراریخته می توان غذای جهان را تأمین کرد؟ محصولات دستکاری شده ژنتیکی که در زبان فارسی معادل «تراریخته» را برایش انتخاب کرده اند، موضوعی مناقشه برانگیز است و در سال های اخیر در ایران و سراسر جهان، توجه گسترده ای به آن نشان داده شده. محققان زیادی سعی کرده اند با انجام آزمایش های علمی منصفانه به شناخت و معرفی جنبه های مختلف محصولات تراریخته نظیر میزان محصول، میزان کود مورد نیاز، میزان مصرف آب یا خطرهای احتمالی شان برای سلامت انسان ها، حیوانات و محیط زیست بپردازند.
آن طور که مترجم کتاب در ابتدای این اثر تذکر می دهد، «بر حسب تصادف، حامیان محصولات تراریخته، عمدتاً همان کسانی اند که از تجارت در این عرصه به سوده های فراوانی رسیده اند.»، اما کتاب «بذرهای نابودی» تنها یک کتاب معمولی برای هشدار درباره خطرهای ارگانیسم های تراریخته نیست. بلکه نویسنده در آن، مناسبات پشت پرده و دالان های تو در توی سیاست را که به آزمایشگاه های علمی متصل هستند، مقابل مخاطب می گذارد.
انگدال، در این کتاب، دسیسه های سیاسی، فساد و سرکوب دولتی منفعت طلبانه را برملا کرده و از ساختاری گفته که در آن، از دستکاری ژنتیکی و ثبت انحصاری موجودات زنده برای در دست گرفتن کنترل جهانی تولید غذا استفاده می شود. به این ترتیب، مترجم کتاب معتقد است مطالعه اش برای افرادی که به تحقق عدالت اجتماعی و صلح جهانی باور دارند، واجب است.
جلسه سوم کارگاه خلاقیت، نو آوری، ایده پردازی، کار آفرینی با هدف آموزش
روش های تفکر خلاق،
روش های ایده پردازی
ایده های نو برای کار آفرینی
تولید
بهره وری
شنبه 18 خرداد ساعت ۱۰ تا ۱۲
دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان. دانشکده فنی و مهندسی. سالن همایش خواجه نصیر الدین طوسی
داوطلبان برای ثبت نام : به 09380743085 پیامک نمایند.
بزودی کارگاه در شهر رشت و لنگرود هم برگزار خواهد شد علاقمندان پیامک دهند
دبیرخانه کارگاه.
هر سوال و نظری و پیشنهادی برای بهبود کارگاه تفکر، خلاقیت، ایده پردازی، نو آوری، کار آفرینی و اشتغال و تولید و اهداف و روش اجرای آن در سراسر کشور دارید به ادمین دبیرخانه کارگاه در زیر ارسال کنید.
با تشکر دبیرخانه کارگاه های بنیاد ملی سبک زندگی سالم پروفسور علی کرمی.
https://t.me/Samira_1395
وحید مفید مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی سازمان غذا و دارو : هیچ میوه تراریخته ای در کشور وجود ندارد، و چهار محصول سویا، ذرت، کلزا و پنبه دانه تراریخته هستند. کارخانه هایی که از محصول تراریخته در تولید استفاده می کنند باید برچسب تراریختگی را بر روی محصول خود درج کنند. وی به رادیو اقتصاد یادآور شد: مردم در صورت مشاهده تخلف می توانند گزارش های خود را به سامانه های 1490 و 190، شماره پیامکی 200008822 و معانت های غذاو دارو ارائه تا مورد رسیدگی قرار گیرد. منبع : https://bit.ly/2wGbm35
ملت عزیز ایران: مطالبه گری حق شماست.
قانون برچسب زنی تراریخته از ابتدای سال 97 ابلاغ شده و همه کارخانه هایی که از محصول تراریخته در تولید استفاده می کنند باید برچسب تراریختگی را بر روی محصول درج کنند.
در صورت مشاهده تخلف و عدم نصب برچسب تراریخته، اعتراض خود را با شماره تلفن های 1490 و 190 و یا شماره پیامک 200008822 سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اطلاع دهید تا رسیدگی شود.
بنیاد ملی سبک زندگی سالم
@proffessorkarami
شعارسال: کمپین 240 هزار نفرهی «نه به تراریخته» با محوریت استاد بیوتکنولوژی پزشکی، علی کرمی، از عید 98 آغاز به کار کرده و بهسرعت گسترش یافته است. اهداف اصلی این کمپین مردمی در دو مورد «آگاهیبخشی در خصوص محصولات تراریخته» و «مطالبهگری مردمی» خلاصه میشود. متن زیر، نامهی اخیر این کمپین، با موضوع «ابهامات در اجرای کامل قانون برچسب زنی محصولات تراریخته» است.
منبع خبر : سایت خبری شعار سال
http://shoaresal.ir/fa/news/212806/نامهی-مطالبهی-۲۴۰-هزار-نفره-مردم-از-مسئولان-درباره-تراریخت
این پست توسط تعداد بسیاری از اعضا ارسال شده.
مراقب باشید عده ای قصد سو استفاده و تجارت به نام علم دارند .
هرگز به اینها اعتماد نکنید و مراقب باشید به دلیل تنفر مردم از محصولات تراریخته و گرایش به سمت تغذیه سالم و ارگانیک از این گرایش عده ای سو استفاده نکنند و جیب شما را خالی نکنند.
ما ادمین های این صفحه در حال بررسی این پست های دریافتی هستیم.
اطلاع رسانی کنید تا مردم فریب این تبلیغات های تجاری افراد سود جو و اهداف مشکوک آنها را نخورند.
هیچ نمونه بیولوژیکی را برای انجام آزمایشات بدون نظر پزشک متخصص به هیچ آزمایشگاه یا فردی ندهید
قبلا نیز تبلیغات مشابهی برای جمع آوری بزاق دهان و آزمایشات ژنتیکی منتشر شده بود که با هشدار و آگاهی مردم متوقف شد پس مراقب باشید فریب نخورید.
هدف اصلی پروفسور کرمی در تاسیس بنیاد ملی سبک زندگی سالم فقط خدمت صادقانه و بی منت و ارتقا آگاهی و دانش ملت در حوزه سبک زندگی سالم و ترویج سلامت در جامعه است.
ما دستیاران و ادمین های استاد در تمام فصای مجازی بنیاد و با همکاری ده ها استاد برجسته دانشگاه بدون هیچ چشم داشت مادی و یا عشق به قدرت و ثروت و شهرت تلاش داریم با ترویج فرهنگ سلامتی جامعه ای سالم با نشاط و سرزنده داشته باشیم
و با اینکه در حوزه هایی ورود می کنیم که بسیاری در باره آن سکوت می کنند چون دردسر ساز است و مورد هجوم و تخریب و توهین و تهدید و فشار رو شکایت سرکردگان تراریخته و ... قرار می گیریم.
ولی مهم نیست ما خود را آماده هر نوع انتقاد، حمله توهین ،تخریب و تهدید و شکایت کرده ایم چون معتقدیم نباید بی تفاوت بود نباید سکوت کرد.
ما همه مسئولیم.
#بنیاد_ملی_سبک_زندگی_سالم
@proffessorkarami