مشاهده شدن تلار سامانه پدافندی باور 373
در رژه امروز صبح نیروی پدافندی ارتش لانچر این سامانه که مجهز به دکل مربوط به رادار کنترل آتش آن بود دیده شد.
همچنین این TELAR که پیش از این در اقداماتی سانسور و یا مخفی شده بود، مجهز به سیستم خنک کننده نسبتا بزرگی میباشد که ماهیت این سامانه را مشخص کرده و به احتمال زیاد مربوط به سامانه های راداری آن میباشد.
@Projectmeshkat
مراسم رژه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بر آبهای خلیج فارس و تنگه هرمز
این رژه با حضور ناوگان سطحی، زیرسطحی و بالگردهای یگان هوادریای نداجا برگزار شد.
📝 @Projectmeshkat
سامانه پدافند هوایی برد و ارتفاع بلند باور-373 نیروی پدافند هوایی ارتش
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 "100 درصد میزنیم، نگران نباشید"
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست موفق دریایی سامانه پدافندی سوم خرداد
در سالگرد شکار پهپاد برد و ارتفاع بلند RQ-4A گلوبال هاوک (BASM-D) توسط سوم خرداد بود که با انتشار تصاویری از این سامانه پدافندی، صحنههایی از استقرار و شلیک سامانه سوم خرداد بر روی شناور لجستیکی شهید سیاوشی که درحال حرکت بود، منتشر شد.
براساس روایت سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، در همکاری مشترک مابین ندسا و نهسا، سامانه پدافندی سوم خرداد موفق شد درطی این تست پهپاد هدف را با موفقیت کشف و رهگیری کند.
پیش از این نیز سردار سرتیپ رضا شبان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه بیان کرده بود نسخه دریاپایه این سامانه با موفقیت توسط هوافضای سپاه تست شده است.
@Projectmeshkat
شناور لجستیکی بهشاد به خانه بازگشت
شناور لجستیکی بهشاد که بهعنوان جایگزین شناور لجستیکی ساویز در تیر ماه 1400 به منظور اجرای مأموریتهای محول شده در راستای ایفای نقش بهعنوان شناور لجستیکی و پایگاه دریایی ایران در محدوده دریایی دریای سرخ و خلیج عدن به ایفای وظیفه میپرداخت، با روشن کردن دستگاه موقعیتیاب خود، اکنون در آبهای ایران و در بندرعباس قرار گرفته است.
بهشاد پس از اینکه در 4 آوریل دستگاه ارسال موقعیت خود را خاموش کرده بود، امروز برای اولینبار و درحالی که موقعیت خود را در آبهای داخلی ایران اعلام میکند، دستگاه موقعیتیاب خود را در آبهای بندرعباس روشن کرده است.
در آخرین وضعیت اعلام شده برای موقعیت قرارگیری شناورهای نظامی ایران، ناو الوند در آخرین موقعیت خود در محدوده دریای سرخ قرار داشته و ناو جماران نیز برای حفاظت از خطوط کشتیرانی به خلیج عدن اعزام شده است و بناست تا در دریای سرخ نیز حضور داشته باشد.
[تصویر دوم : ناو جماران در جوار بهشاد مربوط به ژانویه 2024]
📝 @Projectmeshkat
موشک های خرمشهر،سجیل،شهید حاج قاسم،خیبرشکن ۲ و هایپرسونیک فتاح در عملیات تنبیهی وعده صادق استفاده نشد. این را سردار حاجی زاده فرمانده هوا فضا گفت که برای خدا قوت به دیدنش رفته بودم. وی افزود؛در این مرحله باذن الله با توان حداقلی برظرفیت حداکثری قرارگاه عبری و غربی غلبه کردیم.
منبع: حسن عابدینی (@Hassanabedini2)
@Projectmeshkat
سردار حق طلب، فرمانده سپاه حفاظت و امنیت مراکز هستهای کشور:
تهدید رژیم صهیونیستی علیه مراکز هستهای ایران، تجدید نظر و عدول از «سیاستها و ملاحظات اعلامی هستهای» را محتمل میسازد.
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رادار موقعیتیاب سلاح؛ شکار جدید موشک تاپاتک الماس-3
حزبالله لبنان ظهر دیروز با انتشار بیانیهای اعلام کرد رزمندگان این نیرو در صبح روز 17 آوریل (روز گذشته) و در پاسخ به حملات اسرائیل به جنوب لبنان، پایگاه کنترل هوایی مرون را با موشک هدف قرار دادهاند.
حزبالله لبنان با انتشار ویدئوی فوق حمله به پایگاه هوایی مرون را تایید کرد. براساس این ویدئو، موشک الماس-3 پس از شلیک از پرتابگر زمینی و هدایت تا پایگاه هوایی مرون بهعنوان محل هدف، رادار AN/TPQ-37 را بهعنوان هدف خود تشخیص داده و با انجام قفل بر روی آن درنهایت به هدف اصابت میکند.
رادار AN/TPQ-37 بهعنوان یک رادار با وظیفه موقعیتیاب سلاح، میتواند برای شناسایی و ردیابی گلولههای توپخانه و موشکها برای تعیین نقطه مبدأ شلیک، مورد استفاده قرار بگیرد.
در لحظه 00:46 هدف بهعنوان رادار EL/M-2084 (رادار کشف، رهگیری و کنترل آتش گنبدآهنین و فلاخن داوود) معرفی میشود که باتوجه شباهت رادار نمایش داده شده بهعنوان هدف با رادار TPQ-37، هدف موشک الماس-3 رادار AN/TPQ-37 بوده است.
📝 @Projectmeshkat
اولین نمای واضح از موشک زوبین
تصاویر تازه منتشر شده از موشک پدافندی زوبین (نواب) حاوی نکته جالبی است. باتوجه به گرد بودن نسبی بخش فوقانی بدنه٬ اینطور بنظر میرسد که موشک به کاونده تصویرساز مجهز است. زوبین احتمالا در این نسخه با هدایت رادیویی به سمت مکان کلی هدف هدایت میشود و درنهایت فاز پایانی هدفیابی به کاونده موشک سپرده میشود.
در این شیوه پرتاب، موشک وابستگی چندانی به رادار (جز کشف اولیه اهداف) نخواهد داشت و حتی فرایند کشف هدف نیز با سیستمهای الکترواپتیکی قابل انجام است که شیوه مناسبی جهت استفاده در شناورهای کوچک و سیستمهای زمینپایه غیر فعال محسوب میشود.
با این حال انتظار میرود نسخههای هدایت نیمهفعال راداری و فرمانی این موشک نیز توسعه داده شده باشند یا در آینده ساخته شوند.
@Projectmeshkat
MESHKAT
اولین نمای واضح از موشک زوبین تصاویر تازه منتشر شده از موشک پدافندی زوبین (نواب) حاوی نکته جالبی اس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از لحظه شلیک موشک سطح به هوای نواب توسط شناور موشکانداز شهید سلیمانی
@Projectmeshkat
پیرو اخبار منتشر شده پیرامون فعالیت پدافند هوایی در اصفهان امیر میهندوست ارشد نظامی ارتش در این استان اعلام کرد: صدای انفجار صبح امروز مربوط به شلیک پدافند هوایی به اشیاء مشکوک بوده و هیچ حادثه و خسارتی در پی نداشته است. اطلاعات تکمیلی تا ساعات آینده اعلام خواهد شد.
@Projectmeshkat
ایران قصدی برای انجام واکنش فوری ندارد.
خبرگزاری رویترز در واکنش اتفاقات بامداد امروز در اصفهان و برخی دیگر از مناطق کشور به نقل از مقامات ایرانی بیان کرده انفجارهای رخ داده ناشی از فعالیت پدافند هوایی بوده است.
خبرگزاری رویترز ضمن اشاره به سکوت مقامات رژیم صهیونیستی، به نقل از یک مقام ایرانی بیان میکند که ایران قصدی برای انجام واکنش فوری به اتفاق رخ داده در بامداد امروز ندارد.
مقام ایرانی که با رویترز مصاحبه کرده در واکنش به منشأ حمله اعلام کرده مسئولیت رژیم صهیونیستی در این حمله مورد تردید است. منبع و منشأ خارجی برای این حمله مورد تایید نیست و حملهای از سوی خارج انجام نشده؛ اتفاقات بیشتر به بحث نفوذ (انجام عملیات از داخل) میل میکند تا حمله.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز در واکنش به انتشار اخباری درمورد حمله به تاسیسات اتمی ایران با تأیید گزارشهای منتشر شده توسط رسانههای ایرانی بیان کرده در حمله ادعایی هیچ آسیبی به سایتهای هستهای ایران وارد نشده است.
@Projectmeshkat
MESHKAT
پیرو اخبار منتشر شده پیرامون فعالیت پدافند هوایی در اصفهان امیر میهندوست ارشد نظامی ارتش در این است
😁درگیری پدافند هوایی با اهدافی در آسمان ایران
بامداد امروز و در حوالی ساعت 3 بامداد بود که با انتشار برخی اخبار از فعالیت سامانههای پدافندی در اصفهان و برخی نقاط دیگر در کشور، تصاویر و اخباری از شنیده شدن صدای انفجار و شلیک پدافندهای توپخانهای به اهدافی در آسمان منتشر شد. براساس اخبار منتشر شده، صدای انفجار در شهر قهجاورستان در شمال شرق اصفهان و در ناحیه جنوبی فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی اصفهان و پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی اصفهان شنیده شده است.
به این ترتیب و با صحت اخبار منتشر شده، بهنظر میرسد اهداف مدنظر این اشيای ناشناس (که باتوجه به اقدامات پیشین برعلیه برخی تاسیسات کشور، احتمالا کووادکوپتر باشند) برخی نقاط حساس و ارزشمند پایگاه هشتم شکاری بوده باشد. درحالحاضر درکنار جنگندههای رهگیر F-14A تامکت که پایگاه هشتم شکاری میزبان آنان است، این پایگاه محل حضور برخی از سیستمهای پدافندی برد و ارتفاع بلند درکنار رادارهای کشف و شناسایی دیگر است که وظیفه پوشش هوایی و تأمین برای برخی نقاط حساس در نقاط مرکزی کشور را بهعهده دارند.
باتوجه به این اخبار، بهنظر میرسد هدف در این مرحله، تلاشی برای ایجاد درگیری با پدافند ایران (مشخص کردن سطح آمادگی ایران پدافندی هوایی ایران) و یا تلاشی در جهت انهدام سامانههای پدافندی بردبلند و رادارهای کشف و شناسایی در برخی نقاط کشور از جمله اصفهان بوده است.
در این بین درصورت صحت اخبار منتشر شده درمورد نسبت دادن اشیای پرنده به کووادکوپتر، میتوان نتیجه گرفت منشأ این پرندهها نه در خارج از کشور، بلکه منشأ پرواز آن از داخل کشور و در چند کیلومتری مناطق مدنظر بوده باشد. کما اینکه در گذشته نیز اقدامات موفق و ناموفقی در جهت حمله به برخی از تاسیسات نظامی و هستهای کشور با استفاده از کووادکوپتر انجام شده بود. فعال شدن برخی از سامانههای پدافندی توپخانهای در کشور و انتشار اخباری درباره عدم فعالیت سامانههای پدافندی موشکی نیز میتواند تأيیدکننده گزاره فوق باشد.
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشاهده شدن آثار و بقایای دو موشک شلیک شده توسط رژیم صهیونیستی در حومه بغداد
صابریننیوز با انتشار تصاویری از بقایای دو پرتابه شلیک شده در محدوده حومه بغداد، بیان کرد پرتابه فوق توسط رژیم صهیونیستی شلیک شده است.
براساس تصاویر منتشر شده و وجود قلابهایی جهت اتصال به پایلونهای جنگنده برای بدنه پرتابه فوق، بهنظر میرسد شاهد شلیک موشک بالستیک هواپرتاب خانواده sparrow در آسمان عراق توسط جنگندههای رژیم صهیونیستی هستیم.
موشکهای بالستیک هواپرتاب اسپارو بهعنوان بالستیک هواپرتاب توسط صنایع رافائل رژیم صهیونیستی تولید شده و بهعنوان هدف بالستیک تست برای سامانههای پدافندی این رژیم کاربرد دارد. کلاهک این موشک ماژولار بوده و امکان حمل سرجنگی را نیز دارد. این موشک در سه نسخه بلک اسپارو (شبیهساز کوتاهبرد)، بلو اسپارو (شبیهساز میانبرد) و سیلور اسپارو با بردی مابین 1500 الی 2000 کیلومتر تولید شده است.
📝 @Projectmeshkat