آخرین وضعیت شناور لجستیکی بهشاد؛ ناو الوند جایگزین البرز شد
پس از ورود شناور لجستیکی بهشاد به محدوده جنوبی تنگه بابالمندب و انداختن لنگر در ساحل جیبوتی، حالا این شناور با خروج از ساحل دوباره به میادین بازگشته است. بهشاد در آخرین موقعیت ارسالی مربوط به روز گذشته، در وضعیت فعال پیشرانه در محدوده خلیج عدن قرار گرفته.
ناو البرز هم که در قالب ناوگروه 94 نیروی دریایی مدتی شناور لجستیکی بهشاد را در محدوده دریای سرخ تا نزدیکی ساحل جیبوتی همراهی میکرد، با بازگشت به ایران در تاریخ 10 فوریه [21 بهمن]، با ناو همکلاس خود یعنی الوند جایگزین شده.
براساس دادههای ماهوارهای مربوط به بازه زمانی 15 ژانویه الی 21 فوریه [25 دی الی 2 اسفند]، ناو الوند و شناور لجستیکی بهشاد در 21 فوریه در خلیج عدن در مجاورت هم قرار گرفتهاند.
@Projectmeshkat
جان کربی: در حال حاضر مدارکی برای تایید ادعای ارسال موشک بالستیک ایران به روسیه در اختیار نداریم.
@Projectmeshkat
🚀 موشک بالستیک عماد در جریان بخش موشکی رزمایش پیامبر اعظم 18
@Projectmeshkat
🔴 به نقل از خبرگزاری مهر در سالروز دستگیری عبدالمالک ریگی، اسماعیل شه بخش از سرکردگان گروهک تروریستی جیش العدل و عامل اصلی عملیاتهای تروریستی اخیر در جنوب شرق کشور توسط نیروهای امنیتی برون مرزی انقلاب اسلامی در خاک پاکستان به هلاکت رسید.
@Projectmeshkat
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله به مقر تیپ 769 شرقی ارتش رژیم صهیونیستی با موشک خاص حزبالله لبنان
روز پنجشنبه حزبالله لبنان با انتشار بیانیهای اعلام کرد در ساعت 8:15 صبح پنجشنبه و در تاریخ 22 فوریه (3 اسفند)، مقر تیپ 769 شرقی در پادگان کریات شمونه را با استفاده از سلاح مناسب هدف قرار داده است.
حزبالله لبنان دقایقی پیش با انتشار ویدئوی فوق، حمله به مقر این تیپ را که با استفاده از موشک ضدزره تاپاتک انجام شده بود را منتشر و این حمله را تأیید کرد.
نکته مورد توجه در این ویدئو، استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از یک آدمک [00:53] بر روی ساختمان در نقش دامی بهمنظور گمراه کردن نیروهای حزبالله در حملات است (استفاده از آدمکها توسط ارتش رژیم صهیونیستی در نقاط مرزی پیش از این هم سابقه داشته است).
درنهایت موشک ضدزره ضمن عبور از مقابل آدمک، به منظور سلام و احوالپرسی با نفرات حاضر در مقر تیپ از مسیر پنجره وارد ساختمان شده و هدف خود اصابت میکند.
📝 @Projectmeshkat
نمایی از لحظه فرود هواپیمای ترابری B-747-2J9F ساها ایرلاین [EP-SIH] از زاویه دید عکاس روسی در فرودگاه بینالمللی شرمتیوو مسکو
این هواپیمای 46 ساله (سال ساخت 1977)، با آغاز ماه فوریه تاکنون و شروع پروازهای خود، درمجموع دو پرواز به مقصد فرودگاه بینالمللی شرمتیوو مسکو به انجام رسانده است.
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور ناو دنا در رزمایش دریایی میلان-2024
با آغاز فاز دریایی رزمایش میلان-2024 از 24 فوریه، ناو دنا به همراه شناورهای نیروی دریایی هند و شناورهای شرکتکننده در این رزمایش، برای انجام تمرینات تاکتیکی شامل تمرینات دفاع هوایی، عملیات ضدسطحی و ضد زیرسطحی، تیراندازی علیه اهداف سطحی و هوایی و مانورهای مشترک از بندر جدا شدهاند.
ایران با ناو دنا نیروی دریایی ارتش در کنار کشورهای آمریکا، روسیه، استرالیا، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی، مالزی، بنگلادش، سریلانکا و ویتنام که درکنار نیروی دریایی هند، 35 شناور حاضر در این رزمایش را تشکیل میدهد، از جمله کشورهای حاضر در این رزمایش است.
@Projectmeshkat
۶ اسفند؛ سالروز شهادت شهید حمید باکری جانشین فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا
@Projectmeshkat
MESHKAT | مشکات
بطور کلی موشکهای بالستیک سوخت مایع ایرانی در دو دسته میان برد و برد بلند به خدمت وارد شدند. در این بین موشکهای کوتاه/میان برد بر پایه شهاب ۱ (ارتقا به شهاب ۲ و سپس قیام ۱/۲ و رضوان) و عمده موشکهای برد بلند بر پایه شهاب ۳ (نسخههای بهینه شهاب ۳ در کنار خانواده قدر و عماد) توسعه یافتند.
پس از ساخت شهاب ۳ ٬موشکهای خانواده قدر در اوایل دهه هشتاد شمسی ساخته شدند که دستکم طی دو دهه بعدی پایه و اساس سوخت مایعهای سیلو پرتاب و متحرک جادهای کشور بودند. در این بین عماد آخرین نسخه مشتق شده شهاب ۳ است که اوایل دهه نود شمسی با برد ۱۷۰۰ کیلومتر معرفی شد. حسن تمایز عماد استفاده از کلاهکی جداشونده با قابلیت هدایت پذیری تا لحظه آخر بود که سابقا در خانواده قدر و حتی سجیل٬ وجود نداشت.
عماد پس از معرفی رسمی در سال ۱۳۹۴ در مدت زمان کمی وارد خدمت شد با این حال بنظر میرسد موشکی که به خدمت وارد شده٬ یک نمونه بهینهسازی شده است که در کلاهک خود دستخوش تغییراتی شده بود چراکه تمامی موشکهای عماد که طی پنج سال گذشته در رزمایشات و پایگاههای موشکی دیده شدند به همین نوع کلاهک بهینه مجهز بودند. بنظر میرسد با هدف کاهش هزینه٬ همین نوع کلاهک در خرمشهر ۲ نیز استفاده شده است. برخلاف پر استفاده بودن نسخه عماد بهینه٬ امروزه نسخه اولیه عماد صرفا در برخی تجمعات و مراسم رژه دیده میشود.
در سالهای اخیر با توجه به تهدیدات موجود٬ دو مسئله اصلی وجود داشت: افزایش کمیت موشکهای عملیاتی با برد ۲۰۰۰ کیلومتر و آماده نگه داشتن موشکهای تولید شده در سالهای قبل. به همین ترتیب بنظر میرسد سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و جهاد خودکفایی نیروی هوافضا دست به تولید نوع خاصی از کلاهکهای هدایتپذیر زدند که با کمترین تغییرات٬ امکان کاربری در خانواده عماد و قدر را داشته باشد. کلاهک مورد اشاره از ساختار دو مخروطی استفاده میکند و به نوعی حاصل افزوده شدن بخش کنترل به کلاهک قدیمی خانواده قدر است که برای اولین بار حدود ۴ سال پیش مشاهده شد. استفاده از این کلاهک باعث شده است تا برد عماد دستکم به ۲۰۰۰ کیلومتر برسد٬ افزایش برد مشابهی را میتوان برای خانواده قدر متصور بود.
@Projectmeshkat
ناو جمهوری اسلامی ایران؛ دنا
با آغاز فاز دریایی رزمایش دریایی میلان-2024 ناو دنا در کنار سایر شناورهای حاضر در این رزمایش برای انجام مانورهای دریایی رزمی به دریا زده است.
در تصاویر فوق علاوهبر حضور ناو دنا [کلاس موج / F-75] در جوار شناور تدارکاتی شاکتی [کلاس دیپک / A57] نیروی دریایی هند و رزمناو واریاگ [کلاس اسلاوا / 011] نیروی دریایی روسیه، کوروت اندونزیایی سلطان اسکندر مودا [کلاس دیپونگورو / 367] و فریگیت سین فیون شین [کلاس کیان سیتا / F-14] نیروی دریایی میانمار هم در تصاویر دیده میشوند.
فاز دریایی این رزمایش 27 فوریه (8 اسفند) ادامه دارد.
@Projectmeshkat