فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیردریایی های کشورهای مختلف دنیا
براساس #آمار سال 2020
برداشت شما چیه ؟؟؟
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
امیر حاتمی مطرح کرد: موتور اوج که در سال 95 رونمایی شد در هواپیمای کوثر مورد استفاده قرار گفت همه تست های خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و اکنون به مرحله تولید انبوه رسیده است. امروز موتور جهش 700 رونمایی می شود در این موتور که یک موتور پیشرفته است ساخت پره های تک کریستال که از حساس ترین فناوری ها در صنعت هوایی است اکتساب شده است و موجب تحول در کشور می شود.
وزیر دفاع مطرح کرد: این موتور مشابه موتور پهپاد هایی است که در کشور های پیشرفته استفاده می شود و در پهباد متجاوز امریکای ار کیو 170 که به غنیمت گرفته شد همین موتور استفاده شده بود در حوزه موشکی که خار چشم دشمنان است علاوه بر پرداختن کمیت و کیفیت که دو مولفه مهم است به افزایش برد در ذیل 2000کیلومتر که مورد نظر سیاست دفاعی ایران است توجه ویژه ای شده به نحوی که در کروز های دریایی که با برد سیصد کلیومتر رسیده بودیم امروز با یک جهش دونیم برابری و با ساخت موشک مجاهد ابومهدی به برد بالای هزار کیلومتر دست یافته ایم.
او گفت: در حوزه موشک های بالستیک سوخت جامد که در عملیات های مختلف علیه دعش و جنایتکاران امریکایی ببعد از شهادت سردار سلیمانی کاررایی خود را به خوبی نشان دادند امروز با جهش صد در صدی به برد هزار و 400 کیلومتری از ذوالفقار800 کیلومتری رسیدهایم که هردو رونمایی می شود. موشک بالستیک شهید حاج قاسم و موشک کروز شهید ابومهدی جزو دستاوردهای جدید وزارت دفاع است.
به زودی اطلاعاتی از این دو دستاورد راخدمت شما ارائه میکنیم
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|موشک های حاج قاسم و ابومهدی:
جانشین وزیر دفاع در تشریح موشک بالستیک حاج قاسم گفت: موشک شهیدقاسم موشک بالستیکی است که با برد ۱۴۰۰ کیلومتر مایل پرتاب کاملاً تاکتیکی و بر خلاف تمام موشک های مشابه آن در دنیا مبتنی بر کنترل آیرودینامیکی است؛ چیزی که در دنیا سابقه ندارد؛ رسیدن به موشک شهید حاج قاسم حاصل تجربیات متعددی است که نمونههای آن در نمایشگاه اقتدار موشک های بالستیک به نمایش درآمده است؛
جانشین وزیر دفاع در تشریح مشخصات موشک راهبردی کروز گفت: موشک ابومهدی یک موشک کروز برد بلند است که نام مجاهد بزرگ شهید ابومهدی المهندس بر آن نهاده شده است؛ ویژگی اصلی موشک های کروز قابلیت شلیک از عمق را دارد و در آینده نزدیک، نیروی دریایی راهبردی کشور نیز به آن مجهز خواهد شد که با تجهیز نیروهای مسلح ما به موشک شهید ابومهدی امنیت مرزهای آبی از هزار کیلومتری تامین خواهد شد.
وی افزود: این موشک قابلیت دارد که در زمان های متفاوت و از چند مسیر مختلف به یک هدف برسد و بدین ترتیب پدافند دشمن در این حالت ناتوان و ناکارآمد خواهد شد.
#موشک
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
31مردادسالروز توان دفاعی گرامی باد
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|ماهواره برسیمرغ
این موشک ماهواره بر در ۲۶ دی سال ۹۷ و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی توسط امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از پایگاه فضایی امام خمینی (ره) سمنان شلیک شده و ماهواره پیام را به فضا پرتاب کرد. البته این موشک یک سال پیش از پرتاب واقعی، یعنی در سال ۹۶ به صورت آزمایشی شلیک شده بود.
موشک ماهواره بر سیمرغ یک ماهواره بر دو مرحلهای است که سوخت پشیران موتور آن سوخت مایع و میتواند ماهواره هایی با جرم سنگینتر نسبت به ماهواره سفیر یعنی تا ۲۵۰ کیلوگرم را به مدار حدود ۵۰۰ کیلومتری زمین با زاویه میل مداری ۵۵ درجه پرتاب کند. این موشک همچنین این توان را دارد که ماهوارههایی با جرم چند صد کیلوگرم در مدارهای نزدیک به زمین (LEO) تزریق کند.
طول موشک سیمرغ ۲۵.۹ متر است که ۱۷.۸ آن مربوط به مرحله اول و ۸.۱ متر آن نیز متعلق به مرحله دوم آن است. قطر مرحله اول این موشک برابر ۲.۴ متر و قطر مرحله دوم آن برابر ۱.۵ متر است. همچنین در زمان رونمایی رانش مرحله اول ۱۴۲ و مرحله دوم نیز ۷.۲ تن نیرو اعلام شد.
#ماهواره
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
ساخت ایران|هواپیمای T90
در خصوص ویژگیهای هواپیمای T-90 تحویل داده شده به نیروی هوایی نیز، گفت: در خصوص هواپیمای تی 90 نیز که برای ماموریت های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد و چند فروند از آن از سوی هواپیماسازی ایران (هسا) متعلق به وزارت دفاع تحویل ما شده نیز باید بگویم که نسبت به هواپیمای آموزشی پی سی 7 با تغییراتی داخل کابین و البته بخش های دیگر همراه است.
فرمانده پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان عنوان کرد: به دلیل نمایشگرهای نسل جدید نصب شده در این هواپیما، می تواند برای آموزش خلبانان تازه وارد که بنا است با جنگنده های ساخت داخل همچون کوثر پرواز کنند، مورد استفاده قرار گیرد.
#هواپیما
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
امیر سرتیپ دوم «افشین خواجه فرد» مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع صبح امروز در آیین رونمایی از موتور بومی توربوفن سبک «جهش» که با دستور رئیس جمهور انجام شد، اظهار داشت: طراحی و ساخت موتور توربوفن سبک، یکی از مهمترین دستاوردهای فناورانه در حوزه ساخت موتورهای هوایی کشور است که به صورت کاملاً بومی و با استفاده از ظرفیتهای فنی شرکتهای دانشبنیان و توان علمی و پژوهشی دانشگاههای برتر کشور محقق شده است.
وی با بیان اینکه موتور توربوفن سبک بهعنوان اولین موتور توربوفن بومی در کلاس موتورهای نسل چهار توسعه یافته، قابلیت نصب بر روی انواع پرندههای با سرنشین و بدون سرنشین سبک با تراست ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیلوگرم و در محدوده وزن چهار هزار کیلوگرم را دارا است گفت: به دلیل قابلیت اطمینان بالای طراحی، این موتور در کنار حوزه بدون سرنشین در هوانوردی عمومی نیز قابل بهرهبرداری است.
ویژگی موتور توربو فن جهش 700 این است که این موتور از ویژگی پرههای تککریستال بهره میبرد و میتواند روی هواپیما با وزن 4 هزار کیلوگرم نصب شود. همچنین مصرف سوخت این موتور پایین است و قدرت تراست آن 700 کیلوگرم است.
با بکارگیری این موتور ارتفاع پروازی پهپادهای ایران به 60 هزار پا خواهد رسید.
#موتور_جهش
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
هواپیمایc130:
در سال 1951 تنها یک سال بعد از اغاز جنگ کره ارتش امریکا خواهان هواپیما ترابری جدید با توان حمل 92 مسافر،72 سرباز کاملا مسلح ویا 64 چتر باز شد که دارای محفظه باری با 12 متر طول ،2.7 متر ارتفاع و 3 متر پهنا بود. این یک مناقصه جدید بود که شرکت های بسیاری از جمله بوئینگ، فیریجارد، لاکهید، نوروپ روپ و…. در ان شرکت کردند . همچنین از دیگر نیاز مهم این طرح عبارت بود از توان نشست و برخواست در زمین های نا اماده خاکی و همچنین دارا بودن یک سطح شیب دار برای بارگیری هر چیزی بدون نیاز به تجهیزات بارگیری بود.در نهایت در اواخر همان سال از چنیدن شرکت ،شرکت کننده در مناقصه تنها پنج شرکت در مناقصه باقی ماند که انها نیز در مجموع ده طرح به نیروی هوایی پیشنهاد دادند
طرح کمپانی لاکهید یک طرح چهار موتوره بود که از موتور توربوپراپ بهره می برد. موتور توربوپراپ در ان دوران به تازگی از موتور جت مشتق شده بود و یک پدیده نوظهور بود.موتور توربوپراپ دارای کارکردی مشابه موتور جت بود ولی به جای فن ملخ داشت. دور موتور همیشه ثابت بود و دسته گاز به جای افزایش قدرت موتور به تنظیم زاویه ملخ ها می پرداخت که باعث افزایش و یا کاهش پس زنی امواج هوا می شد.
از این هواپیما در ایران حدود43 فروند موجود است
#هواپیما_c130
https://eitaa.com/pulse1/10◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محققان دانشگاه تهران موفق به ساخت دستگاهی شدند که با نمونه خلط بیمار میتواند بیمار مبتلا به کووید۱۹ را تشخیص دهد.
این فناوری ایرانی در کنار ورود به بازارهای داخلی آماده ورود به بازارهای جهانی است این دستگاه از هفته آینده وارد فرایند تولید می شود و نقش موثری در تشخیص کرونا ایفا خواهد کرد.
https://eitaa.com/pulse1/10◼️