eitaa logo
🇵🇸قرارگاه شهید سلیمانی🇵🇸
150 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
10.6هزار ویدیو
39 فایل
کانال اطلاع رسانی اخبار سیاسی اجتماعی محلی، پایگاه‌های بسیج ولایت فقیه برادران،حضرت فاطمه خواهران، محله بهرام آباد،
مشاهده در ایتا
دانلود
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قصه ارادت حاج قاسم به یکی از همرزمان شهیدش...
📜«جای ترکش» هر ملاقاتی که مقامات سیاسی یک کشور با آقا داشتند و به حوزه مأموریتی حاج‌قاسم مربوط میشد خودش هم می‌آمد؛ فرقی نمیکرد رئیس جمهور فلان کشور باشد یا یکی از مقامات کشور فلان. وقتی از گیت‌های بازرسی X-RAY رد میشد دستگاه حسابی قاطی‌پاطی میکرد؛ صدا پشت صدا، بوق پشت بوق. از بس که ترکش توی بدن حاجی بود. خودش میگفت: «لحظه‌ای نیست جایی از بدنم به‌خاطر این ترکش‌ها درد نداشته باشد.» از شدت درد گاهی مُسکن میخورد، بلکه از درد زیادش، قدری کم کند...
شهید قاسم سلیمانی در ۲۰ اسفند سال ۱۳۳۵ در روستای قنات ملک از توابع رابر کرمان متولد شد. او پس از پایان تحصیلات ابتدایی به کرمان رفت، در سال ۱۳۵۳ پس از اخذ دیپلم در سازمان آب کرمان به عنوان پیمانکار به کار مشغول شد. در دوران نوجوانی علاوه بر تحصیل و بنایی به ورزش های رزمی پرداخت و کاراته کا و بعد ها مربی پرورش اندام بود، از همان دوران به جسارت و شجاعت شهره بود. او در حوادث پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با روحانی شهید سیدرضا کامیاب آشنا شد که او را به جریانات انقلاب وارد کرد و موجب آشنایی او با آیت الله خامنه ای شد، حجت الاسلام کامیاب در ۷ مرداد ۱۳۶۰ توسط منافقین ترور شد و به شهادت رسید. سهراب سلیمانی -برادر شهید سلیمانی- می گوید ایشان یکی از عناصر اصلی گرداننده راهپیمایی های کرمان در دوران انقلاب اسلامی بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۹ سردار سلیمانی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و پیش از وقوع جنگ تحمیلی با شورش کردها به مناطق غربی کشور رفت، با پایان یافتن شورش ها به کرمان بازگشت و فرمانده پادگان قدس کرمان شد، بعدها با شروع جنگ به آموزش گردان های سپاه کرمان پرداخت و با همراهی آنان به جبهه های جنوبی کشور رفت. سردار در سال ۱۳۶۰ با حکم محسن رضایی -فرمانده وقت سپاه پاسداران- فرماندهی تیپ ۴۱ ثارالله را برعهده گرفت، که شامل نیروهای کرمان، زاهدان و سیستان و بلوچستان می شد. تیپ ثارالله، به تیپ خط شکن معروف بود که در عملیات‌های نصر ۴، نصر ۵، کربلای ۱، کربلای ۴، کربلای ۵، بدر، خیبر، والفجر ۱، والفجر ۳ و والفجر ۴، عملیات رمضان، بیت‌المقدس و بیت‌المقدس ۷، فتح‌المبین و طریق‌القدس حاضر شد که از عملیات های مهم دوران دفاع مقدس محسوب می شوند.
پس از پایان جنگ تحمیلی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و با باندهای قاچاق موادمخدر در مرز ایران و افغانستان به مبارزه پرداخت، سردار علی قاسمی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی، در این باره می گوید: "زمانی اشرار منطقه را ناامن کرده بودند تا جایی که در جاده بیرجند - قاین چند نفر از مردم را گرفته بودند و در محور بیرجند به زاهدان هم شب کسی جرات تردد را نداشت. اما سردار سلیمانی این محور را بعد از ۶ ماه امن کرد. آن موقع که مردم از اشرار می‌ترسیدند، او از مرز تایباد تا زابل و زاهدان به دیدن مردم رفت و به همه قول داد که امنیت را برقرار خواهد کرد. " سردار سلیمانی در سال ۱۳۷۶ با حکم فرمانده معظم کل قوا پس از سردار احمد وحیدی، دومین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران شد، در این مدت وی نقش کلیدی در خاورمیانه به ویژه در بیداری اسلامی در منطقه ایفا کرد. در سال ۱۳۸۹ سردار سلیمانی از سوی آیت الله خامنه ای، فرمانده کل قوا با یک درجه ارتقا به درجه سرلشگری رسید، و رهبر انقلاب او را "شهید زنده" نامید. این شهید بزرگوار نقشی اساسی در تقویت گروه های مبارز فلسطین و نیروهای حزب الله لبنان داشت، و پیروزی این گروه ها در جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه غزه در مقابل رژیم صهیونیستی شاهدی بر حضور و نقش آفرینی سردار سلیمانی است. از مهمترین فعالیت های سردار سلیمانی حضور در عراق و سوریه و نقش آفرینی غیرقابل انکار در پایان کار داعش در خاورمیانه است. سردار سلیمانی در مدت حضورش علیه داعش، در عراق و سوریه در آزادسازی مناطقی مانند "تکریت"، "جرف‌الصخر"، "موصل"، حفظ "سامرا" و "کربلا" از چنگ داعش، جلوگیری از سقوط اربیل و... در عملیات «ام‌المعارک» نقش محوری را ایفا کرد. سردار بزرگ اسلام در نامه ای به رهبر معظم انقلاب پایان داعش را اعلام کرد و در بخشی از آن نوشت: "حقیر به‌عنوان سرباز مکلف‌شده از جانب حضرت‌عالی در این میدان، با اتمام عملیات آزادسازی ابوکمال آخرین قلعه‌ی داعش با پایین کشیدن پرچم این گروه آمریکایی-صهیونیستی و برافراشتن پرچم سوریه، پایان سیطره‌ی این شجره‌ی خبیثه‌ی ملعونه را اعلام می‌کنم. " بعد از این موفقیت در اسفند ۱۳۹۷ نشان عالی ذوالفقار -بالاترین نشان نظامی ایران- توسط فرمانده کل قوا به ایشان اعطا شد. مطابق با آئین‌نامه اهدای نشان‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، این نشان به فرماندهان عالی‌رتبه و رؤسای ستاد‌های عالی‌رتبه در نیرو‌های مسلح اهدا می‌شود که تدابیر آن‌ها در طرح‌ریزی و هدایت عملیات‌های رزمی موجب حصول نتایج مطلوب شده باشد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سردار حاج قاسم سلیمانی نخستین کسی است که این نشان را دریافت کرده است. ایشان تا پیش از دریافت این نشان سه نشان فتح را هم از دستان فرمانده معظم کل قوا دریافت کرده بودند.
دی ماه ۱۳۹۸ حاج قاسم سلیمانی بعد از ۴ را دهه مجاهدت توسط موشک های لیزری پهپاد آمریکایی به همراه ابومهدی المهندس، فرمانده حشدالشعبی عراق ، سردار پورجعفری رئیس دفتر شهید سلیمانی، شهید وحید زمانی نیا و شهید هادی طارمی و شهید محمدرضا الجابری رئیس تشریفات حشد الشعبی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید. پس از تشییع پیکر شهید سپهبد سلیمانی به همراه دیگر شهدا در عراق مردم قدرشناس ایران با استقبال گسترده از فرزند شجاع خود در مشهد، تهران، قم و کرمان پیکر این شهید بزرگوار را تشییع کردند و مطابق با وصیت شهید در کرمان به خاک سپردند. برآوردها نشان از آن دارد که حدود ۲۵ میلیون نفر در تشییع پیکر این شهید بزرگوار حاضر شدند. آخرین وصیت حاج قاسم سلیمانی به همسرش: "همسرم من جای قبرم را در مزار شهدای کرمان مشخص کرده ام. محمود می‌داند. قبر من ساده باشد مثل دوستان شهیدم. بر آن کلمه سرباز قاسم سلیمانی بنویسید نه عبارت‌های عنوان دار"
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🗒️ تقویم ☀️ امروز: قمری: الأربعاء -‌ ۲۰ جمادي الثانيه ۱۴۴۵ شمسی: چهارشنبه - ۱۳ دی ۱۴۰۲ میلادی:Wednesday - 2024 03 January 🌹 امروز متعلق است به: 🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام 🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليه السّلام 🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليه السّلام 🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليه السّلام 🔹 ذکر روز چهارشنبه: یا حَیّ یا قَیّوم
🌺به دل نگیر اگر تولد شما را تبریک نمی‌گویند، ذوق ولادت مادرتان غافل‌گیرشان کرده.❤️ 🦋 تولدت مبارک بزرگ مرد سرزمینم🇮🇷