خبرنگار فجر رشمال
تبیین یکی از نیاز های اساسی جامعه و از عوامل مهم مشارکت حداکثری انتخابات است
سرهنگ پورقربان فرمانده سپاه در نشست روشنگری و جهاد تبیین که تحت عنوان برنامه چهل چراغ نور در روستای سالدوز کلا از توابع بخش تالارپی شهرستان سیمرغ برگزار شد ،اظهار داشتند:این نشست در راستای تحقق توصیهها و منویات مقام معظم رهبری به امر خطیر جهاد تبیین برگزار شده است.
در بیانات آیتالله خامنهای مسئله جهاد تبیین بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته است و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کردهاند که در این خصوص بیان دستاوردهای انقلاب وظیفه همه ماست.
وی تأکید کرد: هدف جهاد تبیین و برپایی نشستهای بصیرتی با نگاه گفتوگو محوری، حل مشکل و گرهگشایی و امیدآفرینی و جذب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.
جهاد تبیین، از مهمترین کلیدواژگانی است که در رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی به کار برده شده است.
وی افزود: جهاد تبیین یک وظیفه دینی، واجب و حرکتی لازم در عرصه حفظ هویت دینی و ملی است.
فرمانده سپاه شهرستان با اشاره به اینکه اگرچه طی ۴۴ سال گذشته هم دشمن در ابعاد مختلف نظامی، امنیتی، فشارها و تحریمها شکست خورده است، اظهار کرد: همه هدف و تلاش دشمن این است که امروز با تمام توان دست و پا میزند تا مردم را ناامید کرده و دستاوردهای بزرگ نظام را سیاهنمایی کند.
وی افزود : بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری «مدظله العالی » همه موظف هستیم جهاد کنیم و دستاوردهای ۴۴ ساله نظام و انقلاب و افتخارات ملت ایران را در زمینههای مختلف تبیین کنیم.
هدایت شده از مجید اسدی
📣دولت، کار و خدمت
خبرنگار فجر شمال
♻️جشن ملی، مشارکت پر شور و آیندهای روشن
در راستای گرامیداشت ایام الله دهه فجر و پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی ایران، کلاس آموزشی آشنایی دانش آموزان با وظایف ادارات دامپزشکی در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ در مدارس شهرستان سیمرغ برگزار گردید.
✏️روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان سیمرغ
هدایت شده از مجید اسدی
📣دولت، کار و خدمت
خبرنگار فجر شمال
♻️جشن ملی، مشارکت پر شور و آیندهای روشن
در راستای گرامیداشت ایام الله دهه فجر و نیز پیگیری دستورالعمل های تنظیم بازار استان،در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ طی اقدامی مشترک توسط نمایندگان ادارات دامپزشکی، صمت و جهاد کشاورزی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان سیمرغ بازدید بعمل آورده شد.
✏️روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان سیمرغ
خبرنگار فجر شمال
آموزش پیشگیری از سرطان به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان (من مسئولم ،برای پیشگیری از سرطان خودم ،خانواده ام وجامعه ام)توسط خانم دکتر فیروزجاهی پایگاه غیر ضمیمه
#روابط_عمومی_شبکه_بهداشت_سیمرغ
هدایت شده از مجید اسدی
خبرنگار فجر شمال
بمناسبت گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی :نشست بصیرتی وروشنگری
باحضور فرمانده سپاه ناحیه سیمرغ،فرمانده حوزه بسیج ادارات وکارمندی سیمرغ،مدیرمحترم امورآبفا وامام جماعت امور وکارکنان امورآب وفاضلاب سیمرغ
پایگاه مقاومت بسیج شهدای غواص آبفا و
روابط عمومی امورآبفاسیمرغ
حوزه انتخابیه قائم شهر (سوادکوه، جویبار و سیمرغ) qaemshahr & cimorgh
⛔️ پردهای که روز گذشته در شورای ائتلاف شهرستان قائمشهر به زمین افتاد ... . #نشریه_مذاکره #مذاکره_ن
تبصره - هيئت مديره مي تواند نسبت به ايجاد دفتر يا دفاتر فرعي نمايندگي در ساير نقاط داخل و خارج از كشور اقدام نموده و يا در صورت لزوم در مورد تغيير آن اقدام كند، در اين صورت موضوع بايد به مرجع ثبت اعلام و نسبت به درج آگهي آن در روزنامه رسمي جمهوري اسلامي ايران اقدام و يك نسخه از آن به اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعي شهرستان حوزه فعاليت تعاوني كه از اين پس در اين اساسنامه اداره تعاون ناميده مي شود ارسال شود.
ماده 7 - سرمايه تعاوني مبلغ ....................... ريال است كه به تعداد ........... سهم به مبلغ اسمي ................... ريالي منقسم گرديده است و مبلغ ................. ريال آن توسط اعضا و مبلغ ............. ريال آن توسط سهامداران .............. غير عضو بصورت نقد پرداخت شده است و همچنين معادل .................. ريال از آن توسط اعضا و …………ريال آن توسط سهامداران غيرعضو بصورت آورده غيرنقدي بوده كه تقويم و به تعاوني تسليم شده است و بقيه در تعهد آنها مي باشد.
تبصره ۱ - سرمايه ثبتي تعاوني در زمان تاسيس و فعاليت نبايد از ده درصد سرمايه گذاري پيش بيني شده براي انجام فعاليت هاي مورد نظر و نيز نبايد از سه ميليارد ريال كمتر باشد.
تبصره 2 - اعضا و سهامداران غيرعضو مكلفند ظرف ............... روز مبلغ پرداخت نشده سهام خود را تأديه نمايند.
تبصره 3 - هيئت مديره موظف است ترتيبي اتخاذ نمايد تا سهام تعاوني به ميزان كافي براي عرضه به متقاضيان واجد شرايط عضويت جديد، در هر يك از ادوار ......... ساله تهيه و ارائه شود. به اين منظور مجمع عمومي عادي مي تواند در هر زمان، لزوم افزايش سرمايه و ميزان و چگونگي آن را تصويب و به هيئت مديره مأموريت دهد تا ظرف ............ سال اقدامات لازم را به عمل آورد. تعاوني مي تواند تمام يا بخشي از سهام اعضا يا سهامداران غيرعضو را كه براي فروش عرضه مي شود، رأساً خريداري كند.
تبصره ۴ - افزايش يا كاهش سرمايه از طريق افزايش يا كاهش ارزش اسمي سهام مجاز نيست. در زمان افزايش سرمايه، سهام جديد بدون حق تقدم براي سهامداران قبلي انتشار مي يابد. سهام جديد به ارزش اسمي منتشر ولي به ارزش واقعي فروخته مي شود.
تبصره 5 - كساني كه سهام قبلي را خريداري مي كنند بايد آنرا به ارزش اسمي بعلاوه سود بلند مدت سپرده هاي بانكي اعلام شده توسط بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران خريداري كننده مگر اينكه با توجه به ارزش واقعي سهام توافق ديگري نمايند.
تبصره 6 - آورده هاي غيرنقد بايد توسط يك كارشناس رسمي دادگستري منتخب هيئت مؤسس قبل از تشكيل اولين مجمع عمومي عادي ارزيابي شده و قبول و ميزان آن به تصويب مجمع عمومي مذكور برسد. مجمع عمومي ابتدا بايد در خصوص آن تصميم گيري كند و مادام كه مصوب نشده باشد دارندگان آن، عضو يا سهامدار غيرعضو محسوب نشده و فاقد حق رأي خواهند بود.
ماده 8 - سهام تعاوني با نام است و انتقال آن به اعضا، متقاضيان عضويت واجد شرايط جديد، سهامداران غيرعضو و يا سايرين با رعايت سقف مجاز سهام و ساير مقررات اساسنامه و تاييد هيئت مديره از نظر تطبيق با مقررات مجاز مي باشد.
تبصره - تعاوني بايد داراي دفتر سهام باشد. نام و نشاني شامل شماره ملي و نشاني پستي و تعداد سهم هر يك از سهامداران عضو و غيرعضو و موارد نقل و انتقال آن بايد در دفتر مذكور به ثبت برسد. هر نقل و انتقالي كه بدون رعايت تشريفات فوق بعمل آيد، فاقد اعتبار است. هر گونه ابلاغ به نشاني صاحب سهم تا زماني كه نشاني ديگري توسط وي به تعاوني اعلام نشده باشد معتبر خواهد بود.
ماده 9 - تعاوني ظرف يك سال از تاريخ ثبت يا افزايش سرمايه، براي هر يك از اعضا و سهامداران غيرعضو به ميزان سهامي كه خريداري كرده اند ورقه سهم صادر و تحويل خواهد نمود. ورقه سهم بايد متحدالشكل، چاپي و داراي شماره ترتيب بوده و نام تعاوني و شماره ثبت آن و مبلغ اسمي سهم و تعداد سهامي كه هر ورقه نماينده آن است و نام صاحب سهم و شماره ملي وي در آن درج و به امضاي صاحبان امضاي مجاز برسد. مادام كه اوراق سهام صادر نشده، تعاوني بايد به اعضا و سهامداران غيرعضو گواهينامه موقت سهم كه معرف تعداد، مبلغ اسمي و مبلغ پرداخت شده است تحويل نمايد.
تبصره - در پايان هر سال مالي، تعاوني بايد قيمت ارزش واقعي سهام را طبق دستورالعمل موضوع تبصره (1) ماده (4) قانون تأسيس محاسبه و به اطلاع مجمع عمومي عادي برساند.
فصل دوم - مقررات مربوط به اعضا و سهامداران غيرعضو
ماده 10 - عضويت در تعاوني براي اشخاص حقيقي واجد شرايط موضوع ماده (9) قانون بخش تعاوني اقتصاد جمهوري اسلامي ايران - مصوب 1377 - و اصلاحات بعدي آن كه از اين پس در اين اساسنامه به اختصار "قانون بخش" ناميده مي شود، كه تولد يا سكونت يا اشتغال آنها در شهرستان حوزه فعاليت تعاوني باشد آزاد است.
حوزه انتخابیه قائم شهر (سوادکوه، جویبار و سیمرغ) qaemshahr & cimorgh
⛔️ پردهای که روز گذشته در شورای ائتلاف شهرستان قائمشهر به زمین افتاد ... . #نشریه_مذاکره #مذاکره_ن
اساسنامه نمونه شركتهاي تعاوني توسعه و عمران شهرستاني - مصوب 1391/06/26
هيئت وزيران در جلسه مورخ 1391/6/26 بنا به پيشنهاد شماره 30538 /1 مورخ 1390/4/27 وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و به استناد ماده (14) قانون تأسيس شركتهاي تعاوني توسعه و عمران شهرستاني - مصوب 1389 - اساسنامه نمونه شركتهاي تعاوني توسعه و عمران شهرستاني را به شرح زير تصويب نمود:
اساسنامه نمونه شركتهاي تعاوني توسعه و عمران شهرستاني
مصوب 1391,06,26
با اصلاحات و الحاقات بعدي

فصل اول - كليات
ماده 1 - نام شركت، شركت تعاوني توسعه و عمران شهرستان ........ و نوع آن متعارف چندمنظوره است كه از اين پس در اين اساسنامه به اختصار تعاوني ناميده مي شود.
ماده ۲ - اهداف تعاوني عبارت است از اهداف موضوع ماده (۱) قانون تأسيس شركتهاي تعاوني توسعه و عمران شهرستاني- مصوب ۱۳۸۹ - كه از اين پس در اين اساسنامه به اختصار "قانون تأسيس" ناميده مي شود.
ماده 3 (اصلاحي 17ˏ10ˏ1399)- تعاوني مي تواند براي تحقق اهداف موضوع ماده (2) اين اساسنامه در چارچوپ مقررات مندرج در ماده (1) قانون تأسيس فعاليت نمايد، مشروط به اينكه طرح داراي توجيه فني، اقتصادي و مالي بوده و در صورت نياز به اخذ مجوز فعاليت از دستگاه هاي ذيربط، مجوز آن دريافت شده باشد. موارد زير نيز جزء فعاليت هاي مجاز تعاوني با رعايت مقررات مربوط تعيين مي شود:
1 - انجام فعاليت هاي عمران و آباداني شهرها و روستاهاي شهرستان حوزه فعاليت و سرمايه گذاري، مالكيت و مديريت در فعاليت ها و بنگاه هاي اقتصادي مربوط
2 - ايجاد و اداره واحدهاي اقتصادي توليدي، توزيعي و خدماتي كه مرتبط با تحقق اهداف تعاوني باشد.
3 - خريد سهام بنگاه هاي دولتي مستقر در شهرستان حوزه فعاليت كه كالاها وخدمات توليدي آنها در اين شهرستان عرضه مي شود از طريق مذاكره و مديريت آنها
4 - سرمايه گذاري در طرح هاي توسعه اي شهرستان از جمله به صورت شركت مادر تخصصي (هلدينگ) و با تشكيل شركت هاي اقماري در صورت تصويب مجمع عمومي عادي.
5 - تملك اراضي واقع در بافت هاي فرسوده شهري و روستايي مصوب شوراي عالي شهرسازي و معماري از طريق پرداخت حقوق دولتي و استفاده از تسهيلات قوانين مربوط به تملك اراضي واقع در طرح هاي مصوب شهري و روستايي در جهت اهداف تعاوني.
6 - استفاده و بهره برداري از فعاليت ها، طرح ها ، زمين ها و املاك قابل واگذاري دولت در بخش هاي توليدي، توزيعي و خدماتي شهرستان كه اگر برگزاري مزايده به صرفه و صلاح نباشد با تأييد يكي از كميسيون هاي دولت از طريق ترك تشريفات مزايده انجام خواهد شد.
7 - مشاركت با اشخاص حقيقي و حقوقي با اولويت تعاوني ها.
8 - انجام هر گونه معاملات از قبيل خريد و فروش، اجاره و نظاير آن و تملك اراضي،اموال منقول و غيرمنقول و تامين نيازمندي هاي خود به طريق مقتضي و مقرون به صرفه در جهت اهداف تعاوني.
9 - خريد اوراق بهادار براي مديريت منابع تعاوني.
10- هر موضوع فعاليت مجاز ديگري كه مطابق ضوابط دستگاه هاي اجرايي ذي ربط، مستلزم درج در اساسنامه باشد.
تبصره 1- هر گونه استخدام و بكارگيري نيروي انساني در واحدها و فعاليت ها و دفاتر تعاوني با رعايت قوانين و مقررات كار و تامين اجتماعي و اين اساسنامه صرفاً در چارچوپ آيين نامه استخدامي مصوب مجمع عمومي عادي امكانپذير است. بكارگيري افراد غيرعضو در مشاغل تعاوني مجاز نيست مگر در موارد استثنا كه حدود آن در آيين نامه استخدامي تعيين شده باشد . موارد استثنا و دلايل آن بايد در گزارش سالانه به مجمع عمومي قيد گردد.
تبصره ۲ - معاملات تعاوني با رعايت اين اساسنامه صرفاً در چارچوپ آيين نامه معاملات مصوب مجمع عمومي عادي انجام مي گيرد.
تبصره 3 - تأمين نيازهاي تعاوني و اعضا بايد با استفاده از ظرفيت توليد و خدمات تعاوني و يا از مبادي توليد (داخلي يا خارجي) و يا از اتحاديه تعاوني ذيربط كه تعاوني در آن عضو است، حتي المقدور به صورت عمده تامين شود و در صورتي كه امكانپذير يا بصرفه نباشد از ساير منابع در حد محدود با رعايت صرفه و صلاح اعضا تامين شود.
تبصره ۴ - ارايه تسهيلات و خدمات تعاوني بايد بدون تبعيض و براي همه اعضا باشد و در صورت محدوديت، نحوه ارايه و توزيع آن بايد به تصويب مجمع عمومي عادي رسيده باشد.
ماده ۴ - حوزه فعاليت تعاوني محدود به حوزه شهرستان ...................... مي باشد .
ماده ۵ - تابعيت تعاوني، ايراني و مدت تعاوني، از تاريخ ثبت نامحدود است .
ماده ۶ - مركز اصلي (اقامتگاه قانوني) تعاوني، شهر مركز شهرستان ............... و نشاني آن ........................... است.
حوزه انتخابیه قائم شهر (سوادکوه، جویبار و سیمرغ) qaemshahr & cimorgh
⛔️ پردهای که روز گذشته در شورای ائتلاف شهرستان قائمشهر به زمین افتاد ... . #نشریه_مذاکره #مذاکره_ن
احراز شرايط عضويت در زمان تشكيل يا اثناي فعاليت، حسب مورد با هيئت مؤسس يا هيئت مديره است و هيچ گونه تبعيض يا محدوديتي براي عضويت واجدين شرايط نبايد وجود داشته باشد. هيئت موسس يا هيئت مديره مكلف است در مواردي كه متقاضيان داراي شرايط مذكور باشند، درخواست عضويت آنها را قبول و در غير اينصورت، درخواست عضويت آنها را رد كند.
تبصره ۱ - حداقل سهام هر عضو نبايد از نيم در ده هزارم ميزان سرمايه تعاوني بيشتر باشد. حداكثر سهم هر عضو در زمان تأسيس و طول فعاليت نبايد از نيم درصد سرمايه تعاوني تجاوز كند.
تبصره ۲ - عضويت در ساير تعاوني ها مانع از عضويت در اين تعاوني نيست و استمرار عضويت در تعاوني منوط به ادامه اشتغال يا سكونت در شهرستان حوزه فعاليت تعاوني نمي باشد.
ماده 11- تعاوني در شرف تأسيس يا تعاوني ثبت شده مي تواند با تصويب اكثريت اعضا در مجمع عمومي عادي با رعايت ماده (10) قانون اجراي سياست هاي كلي اصل (44) قانون اساسي، اشخاص حقيقي كه فاقد شرايط عضويت باشند و اشخاص حقوقي اعم از دولتي يا عمومي غيردولتي، تعاوني يا خصوصي، ايراني يا غيرايراني را به شرطي كه بنا به قوانين و مقررات كشور يا به حكم مراجع قانوني از تملك سهام ممنوع نباشند به عنوان سهامدار غيرعضو بپذيرد. مادام كه پذيرش هر سهامدار غيرعضو به تصويب مجمع عمومي نرسيده باشد فاقد حق رأي خواهد بود.
تبصره - براي هر يك از سهامداران غير عضو حداقل سهام مقرر تعداد ........... سهم است و حداكثر آن براي هر يك از اشخاص حقوقي دولتي و يا عمومي غير دولتي چهل و نه درصد، براي تعاونيهاي فراگير ملي ده درصد، ساير اشخاص حقوقي پنج درصد، اشخاص حقيقي نيم درصد و براي مجموع آنها تا چهل و نه درصد كل سهام تعاوني مجاز است.
ماده 12 - مسئوليت مالي اعضا و سهامداران غيرعضو در تعاوني محدود به ميزان سهم آنان مي باشد.
تبصره - مسئوليت دستگاههاي عمومي تأمين كننده سرمايه تعاوني (موضوع ماده 17 قانون بخش) به ميزان سرمايه متعلق به آنان مي باشد، مگر اينكه در قرارداد مربوط ترتيب ديگري شرط شده باشد.
ماده 13 - تعاوني مي تواند طلب خود را از عضو يا سهامدار غيرعضو با اخطار كتبي مطالبه نمايد و در صورت وصول نشان طلب و سپري شدن سي روز از تاريخ اخطارنامه از كل مطالبات وي از تعاوني و در صورت عدم تكافو از سهام وي برداشت كند و هرگاه مبالغ مذكور كفايت نكند تعاوني براي وصول مازاد طلب خود به بدهكار مراجعه خواهد كرد.
ماده ۱۴ - در صورت لغو عضويت به سبب فوت، استعفا و اخراج، ارزش واقعي سهام عضو محاسبه و پس از منظور نمودن ساير حقوق و مطالبات وي، به ديون تعاوني تبديل مي شود و پس از كسر بدهي وي به تعاوني به او يا ورثه اش ظرف سه ماه پرداخت و تسويه حساب خواهد شد.
فصل سوم - اركان تعاوني
ماده ۱۵ - اركان تعاوني عبارت است از:
۱ - مجمع عمومي
۲ - هيئت مديره
۳ - بازرسان
ماده 16 - مجامع عمومي به دو صورت مجمع عمومي عادي و مجمع عمومي فوق العاده تشكيل مي گردد. چگونگي تشكيل مجمع عمومي با رعايت تبصره (2) ماده (4) قانون تأسيس، مطابق دستورالعملي است كه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي تهيه و ابلاغ مي كند . وظايف و اختيارات مجامع عمومي و ساير مقررات آنها همان وظايف و اختيارات و مقررات قانون بخش و اين اساسنامه است.
تبصره ۱ - دعوت مجامع عمومي بايد از طريق روزنامه كثيرالانتشار منتخب مجمع عمومي عادي به عمل آيد. علاوه بر اين الصاق آگهي دعوت در محل دفتر اصلي، دفاتر نمايندگي، محل كارگاهها و فروشگاههاي تعاوني و در پايگاه اطلاع رساني مربوط نيز الزامي است.
تبصره ۲ - حضور سهامداران غير عضو براي رسميت دادن به مجامع عمومي الزامي نيست، ولي دعوت از آنان الزامي است.
تبصره ۳ - هر يك از اعضا يا سهامداران غير عضو مي تواند استفاده از حق خود براي حضور و اعمال رأي در مجمع عمومي را به يك عضو يا سهامدار غيرعضو و يا شخص ثالث با وكالت واگذار كند، در اين صورت به استثناي عضو يا سهامدار غير عضوي كه اصالتاً حداقل ده درصد كل آراي تعاوني را دارد و يا وكيل وي كه هيچ يك از آنها نمي تواند وكيل ديگري هم باشد، در ساير موارد قبول وكالت و اعمال رأي وكيل با احتساب راي اصالتي خود تا ده درصد كل آرا مجاز است .
تبصره ۴ - دعوت از نماينده اداره تعاون در مجامع عمومي به عنوان ناظر الزامي است و در صورت حضور وي رئيس مجمع مكلف است تذكرات او را به حاضرين در جلسه اعلام نمايد.
تبصره ۵ - مصوبات مجامع عمومي نبايد مغاير قوانين ومقررات جاري كشور باشد.
ماده 17 - در صورتي كه تعاوني سهامدار غير عضو داشته باشد، نحوه اعمال رأي بترتيب زير است:
حوزه انتخابیه قائم شهر (سوادکوه، جویبار و سیمرغ) qaemshahr & cimorgh
⛔️ پردهای که روز گذشته در شورای ائتلاف شهرستان قائمشهر به زمین افتاد ... . #نشریه_مذاکره #مذاکره_ن
1 - درصد آراي مجمع سهامداران غير عضو اعم از حاضر و غايب به شرط دارا بودن چهل و نه درصد سهام تعاوني، سي و پنج درصد كل آرا است و در صورت دارا بودن كمتر از آن عبارت است از تعداد سهم آنان تقسيم بر تعداد كل سهام تعاوني تا چهار رقم اعشار ضرب در كسرسي و پنج به چهل و نه تا چهار رقم اعشار ضرب در عدد صد.
2 - درصد آراي مجمع اعضا اعم از حاضر و غايب عبارت است از عدد صد منهاي عدد حاصل از بند (1)
3 - درصد آراي اعضاي حاضر در مجمع به هر شخص يا هر موضوع، عبارت است از تعداد آراي داده شده آنها (هر عضو يك راي) تقسيم بر عدد تعداد اعضاي حاضر در جلسه مجمع با چهار رقم اعشار ضرب در عدد حاصل از بند (2) با دو رقم اعشار.
4 - درصد آراي سهامداران غيرعضو حاضر در مجمع به هر شخص يا هر موضوع عبارت است از تعداد آراي داده شده آنها (هر سهم يك راي) ، تقسيم بر عدد تعداد كل سهام سهامداران غيرعضو حاضر در جلسه مجمع با چهار رقم اعشار ضرب در عدد حاصل از بند (1) با دو رقم اعشار.
5 - درصد مجموع آراي اعضا و سهامداران غيرعضو به هر شخص يا موضوع، عبارت است از مجموع آراي حاصل از بندهاي (3) و (4).
تبصره - ميزان سهام و رأي تمام و يا هريك از اتباع غيرايراني ناشي از سهامداري غيرعضو نبايد مغاير قوانين ومقررات عمومي حاكم بر سرمايه گذاري خارجي در كشور باشد.

ماده ۱۸ - هيئت مديره مركب از سه، پنج يا هفت نفر عضو اصلي و به تعداد يك سوم اعضاي اصلي عضو علي البدل است كه از ميان اعضا يا سهامداران غير عضو با رعايت ماده (۷) قانون تأسيس براي مدت سه سال با رأي مخفي و اكثريت نسبي آرا انتخاب مي شوند. حائزين اكثريت بعد از اعضاي اصلي به ترتيب علي البدل شناخته شده و انتخاب مجدد آنها حداكثر براي دو نوبت متوالي بلامانع است.
تبصره ۱ - افرادي كه در هر يك از نوبتهاي متوالي بعدي موفق به كسب دو سوم آراي كل اعضاي تعاوني شوند از ممنوعيت مندرج در اين ماده مستثني خواهند بود.
تبصره ۲ - سهامداران غير عضو براي عضويت در هيئت مديره از دارا بودن شرايط عضويت در تعاوني مستثني هستند و حداكثر تا سي و پنج درصد تعداد كرسيهاي هيئت مديره قابل تصدي توسط آنها خواهد بود.
ماده ۱۹ - وظايف و اختيارات هيئت مديره همان وظايف و اختيارات موضوع ماده (۳۶) قانون بخش است و در مواراي كه موضوعي در صلاحيت آن نباشد و در وظايف و اختيارات مجامع عمومي نيز تصريح نشده باشد براي انجام آن بايد به نحو مقتضي از مجمع عمومي عادي كسب اجازه كند.
ماده 20 - تصدي هيئت مديره بلافاصله بعد از تاريخ قبولي سمت و تأييد اداره تعاون مبني بر صحت انتخاب آنها شروع مي شود. تحويل و تحول و انتقال مسئوليت از هيئت مديره سابق به هيئت مديره بعدي بايد بلافاصله بعد از آن صورت گيرد و اوراق و اسناد و دفاتر و حسابها و موجودي تعاوني به هيئت مديره جديد تحويل مي شود. تغييرات در اداره ثبت شركتها به ثبت مي رسد و ترتيب معرفي امضاهاي مجاز داده مي شود.
تبصره ۱ - بعد از شروع تصدي تا زماني كه ترتيب معرفي امضاهاي مجاز داده نشده است، هيئت مديره جديد مي تواند براي جلوگيري از وقفه در امور، اختيارات محدودي را به هيئت مديره قبلي تفويض كند.
تبصره 2 - مراتب نقل و انتقال مسئوليت از هيئت مديره قبلي به هيئت مديره بعدي و انتقال اسناد و مدارك و اموال و وجوه تعاوني بايد در صورتمجلسي منعكس و به امضاي اكثريت اعضاي هيئت مديره سابق و جديد و بازرسان تعاوني برسد. صورتمجلس مذكور بايد جزء اسناد تعاوني نگهداري شود.
ماده ۲۱ - جلسات هيئت مديره هر دو هفته يك بار در موعد و محل معيني كه قبلأ به تصويب هيئت مديره رسيده است، با حضور بيش از نصف اعضاي اصلي هيئت مديره تشكيل و رسميت مي يابد و براي اتخاذ تصميم، رأي اكثريت اعضاي حاضر در جلسه ضروري است، منشي هيئت مديره بايد براي هر جلسه، صورت جلسه اي تنظيم و در آن، تاريخ، ساعت، محل تشكيل جلسه، اسامي حاضران، موضوعات مطرح شده در جلسه، خلاصه مذاكرات، مصوبات، اساس و نظرات مخالف هر مصوبه را درج و به امضاي اكثريت اعضاي حاضر در جلسه برساند. صورت جلسه هيئت مديره حداقل در دو نسخه تهيه و به ترتيب تاريخ شماره گذاري مي شود و يك نسخه از آن در تعاوني بايگاني شده و يك نسخه بايد به اداره تعاون تحويل شود.
تبصره ۱- جلسه هيئت مديره با دعوت كتبي رئيس يا نايب رئيس هيئت مديره يا مدير عامل و يا اكثريت اعضاي هيئت مديره تشكيل مي شود و بطور فوق العاده نيز قابل تشكيل است.
تبصره ۲ - اداره جلسه هيئت مديره با رئيس هيئت مديره و در غياب او با نايب رئيس هيئت مديره و در غياب اين دو با عضوي از اعضاي هيئت مديره است كه در همان جلسه با اكثريت آراي اعضاي حاضر انتخاب مي شود.
حوزه انتخابیه قائم شهر (سوادکوه، جویبار و سیمرغ) qaemshahr & cimorgh
⛔️ پردهای که روز گذشته در شورای ائتلاف شهرستان قائمشهر به زمین افتاد ... . #نشریه_مذاکره #مذاکره_ن
تبصره ۳ - مقام دعوت كننده جلسه هيئت مديره بايد دعوت نامه تشكيل جلسه را كه حاوي موضوعات قابل طرح، محل، تاريخ و ساعت تشكيل جلسه است براي اعضاي هيئت مديره به طريق مورد نظر و نسخه اي از آن را به بازرس / بازرسان ارسال نمايد. علاوه بر اين هر يك از اعضاي هيئت مديره مي تواند با ذكر موضوع و تاريخ و ساعت مورد نظر خود تقاضاي تشكيل جلسه را به تعاوني بدهد.
تبصره ۴ - صرف ادعاي هر يك از اعضاي هيئت مديره مبني بر عدم دريافت دعوت نامه نمي تواند تصميمات هيئت مديره را بي اعتبار سازد، ولي هيئت مديره بايد به درخواست عضو مدعي، به موضوع رسيدگي و تصميم مقتضي اتخاذ كند. در صورت اثبات عدم دعوت، تصميمات اتخاذ شده فاقد اعتبار خواهد بود.
ماده ۲۲ - هيئت مديره مكلف است ظرف يك ماه از شروع تصدي و نيز در صورتي كه به هر دليل سمت مدير عاملي بلاتصدي شود، جهت مديريت تعاوني و اجراي تصميمات مجامع عمومي و هيئت مديره با رعايت ماده (۷) قانون تاسيس يك نفر شخص حقيقي واجد شرايط را از بين اعضا يا خارج از تعاوني، براي مدت دو سال به عنوان مديرعامل بصورت تمام وقت انتخاب كند كه زير نظر هيئت مديره انجام وظيفه نمايد.
تبصره ۱ - تفويض حق اقامه دعوا از هيئت مديره به مدير عامل امكانپذير است.
تبصره ۲ - تصدي همزمان سمت مديريت عامل در اين تعاوني و شركت هاي ديگر مجاز نيست.
تبصره ۳ - چنانچه به تشخيص هيئت مديره يا اداره تعاون يا دادگاه صلاحيتدار، مدير عامل شرايط را طي دوره مسئوليت از دست بدهد يا مشخص شود كه از ابتدا حائز شرايط لازم نبوده است، هيئت مديره بايد او را از اين سمت عزل و شخص ديگري را با رعايت ماده (۷) قانون تأسيس جايگزين وي نمايد.
تبصره ۴ - انتخاب مدير عامل براي مدت دوسال مانع ازعزل وي دراثناي مدت نخواهد بود.
تبصره ۵ - نام و مشخصات و حدود اختيارات مدير عامل بايد با ارسال نسخه اي از صورتجلسه هيئت مديره به اداره تعاون اعلام و پس از تأييد اداره تعاون جهت ثبت و درج آگهي در روزنامه رسمي جمهوري اسلامي ايران به مرجع ثبت شركت ها ارسال شود.
ماده ۲۳ - غيبت غير موجه مكرر هر يك از اعضاي هيئت مديره موجب عزل وي خواهد شد و به مواراي اطلاق مي شود كه عضو هيئت مديره علي رغم اطلاع بدون اجازه قبلي و يا عذر موجه حداقل در چهار جلسه متوالي و يا هشت جلسه غير متوالي طي يك سال در جلسات هيئت مديره حاضر نشود.
ماده ۲۴ - در صورتي كه عضوعلي البدل تعيين نشده باشد و يا تعداد اعضاي علي البدل كافي براي تصدي محل هاي خالي در هيئت مديره نباشد مديران باقيمانده بايد بلافاصله مجمع عمومي عادي را جهت تكميل اعضاي هيئت مديره دعوت نمايند. هرگاه مديران باقيمانده از دعوت مجمع عمومي براي انتخاب مديري كه سمت او بلا تصدي مانده خودداري كنند، هر ذينفع حق دارد از اداره تعاون بخواهد كه جهت تكميل تعداد مديران، مجمع عمومي عادي را دعوت كند.
ماده ۲۵ - در صورت دعوت مجمع عمومي فوق العاده براي قبول استعفا و يا عزل تمام يا هر يك از اعضاي هيئت مديره، مقام دعوت كننده بايد همزمان مجمع عمومي عادي را نيز براي انتخاب جانشينان آنها دعوت نمايد و در صورتي كه مجمع عمومي عادي دعوت نشده يا تشكيل نشده هر ذينفع مي تواند از اداره تعاون درخواست برگزاري مجمع عمومي عادي كند.
ماده ۲۶ - هيئت مديره مكلف است حداقل دو ماه قبل از انقضاي مدت تصدي خود يا مدت تصدي بازرس / بازرسان اقدام به دعوت مجمع عمومي عادي حسب مورد با دستور انتخاب اعضاي هيئت مديره و يا بازرس / بازرسان نمايد، در غير اين صورت هر ذينفع مي تواند از اداره تعاون درخواست برگزاري مجمع عمومي براي انتخاب آنها كند.
تبصره - شروع تصدي هيئت مديره جديد پس از خاتمه مدت مأموريت هيئت مديره قبلي خواهد بود، مگر اينكه هيئت مديره قبلي بدليل قبول استعفا يا عزل آنان فاقد سمت شده باشند.
ماده ۲۷ - معاملات هر يك از اعضاي هيئت مديره و مدير عامل با تعاوني، اعم از اينكه بطور مستقيم طرف معامله باشند و يا در شركت يا موسسه يا بنگاه طرف معامله، ذينفع يا داراي سهم باشند تابع مقررات ماده (۱۲۹) لايحه قانوني اصلاح قسمتي از قانون تجارت- مصوب ۱۳۴۷ - خواهد بود.
تبصره ۱- مدير عامل تعاوني و اعضاي هيئت مديره حق ندارند هيچ گونه وام يا اعتبار از تعاوني تحصيل نمايند و تعاوني نمي تواند ديون آنان را تضمين يا تعهد كند. اينگونه عمليات به خودي خود باطل است.
تبصره ۲ - هيئت مديره و مدير عامل نمي توانند معاملاتي نظير معاملات تعاوني كه متضمن رقابت با عمليات تعاوني باشد انجام دهند. هر مديري كه ازمقررات اين تبصره تخلف كند و تخلف او موجب ضرر تعاوني گردد مسئول جبران آن خواهد بود. منظور از ضرر در اين تبصره اعم است از ورود خسارت يا فوت منفعت است.
حوزه انتخابیه قائم شهر (سوادکوه، جویبار و سیمرغ) qaemshahr & cimorgh
⛔️ پردهای که روز گذشته در شورای ائتلاف شهرستان قائمشهر به زمین افتاد ... . #نشریه_مذاکره #مذاکره_ن
ماده ۲۸ - مجمع عمومي عادي تعداد ......... شخص حقيقي يا حقوقي را با رعايت ماده (۷) قانون تأسيس براي مدت يك سال مالي به عنوان بازرس / بازرسان اصلي و يك شخص را بعنوان بازرس علي البدل انتخاب مي كند و انتخاب مجدد آن / آن ها بلامانع است. بازرس / بازرسان نبايد همزمان در تعاوني شاغل باشد / باشند.
تبصره ۱- تعاوني مكلف است حداقل يك بازرس خود را از ميان موسسات حسابرسي عضو جامعه حسابداران رسمي ايران انتخاب نمايد و يا اينكه حسابرسي سالانه توسط حداقل يكي از مؤسسات مذكور تحت نظر بازرس / بازرسان انجام شود / شوند.
تبصره ۲ - بازرسان اصلي و علي البدل بايد قبول سمت و مسئوليت كنند.
تبصره ۳ - مجمع عمومي عادي مي تواند بازرسان اصلي و علي البدل را با تعيين جانشين بركنار كند.
تبصره 4 - چنانچه پس از انقضاي مدت تصدي، انتخاب بازرس / بازرسان جديد انجام نشده باشد، بازرس / بازرسان قبلي كماكان مسئوليت انجام وظايف محوله را بر عهده خواهداخواهند داشت.
ماده 29 – بازرس / بازرسان نمي تواند نمي توانند در هيچ يك از معاملاتي كه با تعاوني يا به حساب تعاوني انجام مي گيرد، مستقيم يا غيرمستقيم ذينفع باشد / باشند. استفاده بازرس / بازرسان عضو تعاوني از مزاياي عضويت مشمول مقررات اين ماده نمي باشد.
ماده ۳۰ - هر بازرس مي تواند در هر زمان هر گونه رسيدگي و بازرسي لازم را انجام داده و اسناد و مدارك و اطلاعات مربوط به تعاوني را مطالبه كرده و مورد رسيدگي قرار دهد. بازرسان مي توانند در حدود بودجه مصوب مجمع عمومي به مسئوليت خود در انجام وظايفي كه بر عهده دارند از نظر كارشناساني كه آنها را قبلاً به تعاوني معرفي كرده باشند استفاده كنند.
ماده ۳۱ - بازرس / بازرسان موظف است / موظفند هر گونه تخلف ، وقوع جرم يا تقصيري را كه در امور تعاوني از ناحيه هيئت مديره و مدير عامل مشاهده مي كنند به اولين مجمع عمومي و اداره تعاون اطلاع دهد / دهند.
ماده ۳۲ - بازرس نسبت به تخلفاتي كه در انجام وظايف مرتكب مي شود حسب مورد داراي مسئوليت قانوني است.
ماده 33 - گزارش بازرس / بازرسان بايد لااقل ده روز قبل از تشكيل مجمع عمومي عادي ساليانه جهت مراجعه صاحبان سهام در مركز تعاوني آماده باشد و يك نسخه از آن بايد به اداره تعاون ارسال گردد. در صورت تعدد بازرسان هر يك از آنها مي تواند به تنهايي وظايف خود را انجام دهد، ولي بايد گزارش واحدي مطابق نمونه اي كه توسط اداره تعاون ابلاغ خواهد شد تهيه كنند و در صورت وجود اختلاف نظر بين بازرسان، موارد اختلاف با ذكر دليل در گزارش ذكر شود.
ماده 34 - تصويب صورت هاي مالي سالانه تعاوني پس از قرائت گزارش بازرس / بازرسان قانوني معتبر خواهد بود. اين موضوع در مورد صورت هاي مالي اصلاح شده نيز بايد رعايت شود. در صورتي كه مجمع عمومي بدون دريافت گزارش بازرس / بازرسان يا بر اساس گزارشي اشخاصي كه بر خلاف اين اساسنامه به عنوان بازرس تعيين شده اند صورت دارايي و ترازنامه و حساب سود و زيان تعاوني را مورد تصويب قرار دهد از درجه اعتبار ساقط خواهد بود.
فصل چهارم : مقررات مالي
ماده ۳۵ - ابتداي سالي مالي تعاوني، اول فروردين ماه و انتهاي آن اخر اسفند ماه همان سال خواهد بود، به استثناي سال اول تأسيس كه از تاريخ تشكيل تا پايان اسفند ماه است.
ماده ۳۶ - هيئت مديره بايد نسخه اي از گزارش ها، صورت هاي مالي تا پايان سال مالي از قبيل ترازنامه و حسابهاي عملكرد و سود و زيان، پيشنهاد نحوه تقسيم سود خالص و برنامه و بودجه پيشنهادي سال بعد تعاوني و واحدهاي تابع تعاوني را تهيه و حداكثر تا سي روز قبل از تاريخ تشكيل جلسه مجمع عمومي عادي سالانه براي رسيدگي به بازرس / بازرسان تسليم نموده و علاوه بر آن نسخه اي از آنها را نيز به اداره تعاون ارسال نمايد. خلاصه اين گزارش بايد در جلسه مجمع عمومي كه به منظور رسيدگي به عملكرد و صورت هاي مالي تعاوني تشكيل مي گردد توسط رئيس يا يكي از اعضاي هيئت مديره قرائت شود.
تبصره ۱ - هيئت مديره موظف است لااقل هر سه ماه يك بار به استثناي سه ماهه چهارم سالي مالي تراز آزمايشي حساب هاي تعاوني را همراه با تجزيه و تحليل فعاليت سه ماهه تعاوني و واحدهاي تابع تهيه و حداكثر چهل و پنج روز پس از گذشت هرسه ماه مذكور،جهت اظهارنظر به بازرس / بازرسان اريه دهد.
بازرس / بازرسان موظف است / موظفند ظرف يك ماه از تاريخ دريافت، اظهارنظر خود را به تعاوني ارائه نمايد/ نمايند.
تبصره ۲ - در صورتي كه صورتهاي مالي تعاوني در جلسه مجمع عمومي مربوط به تصويب نرسد، مجمع عمومي بايد در همان جلسه، اصلاحات لازم را در صورت هاي مالي مشخص كرده و يا هيئتي را مأمور شناسايي و اعلام اصلاحات كند. صورت هاي مالي اصلاح شده بايد در مجمع عمومي عادي كه حداكثر ظرف سه ماه از تاريخ تشكيل مجمع عمومي قبلي تشكيل خواهد شد مورد بررسي و اتخاذ تصميم قرار گيرد.
حوزه انتخابیه قائم شهر (سوادکوه، جویبار و سیمرغ) qaemshahr & cimorgh
⛔️ پردهای که روز گذشته در شورای ائتلاف شهرستان قائمشهر به زمین افتاد ... . #نشریه_مذاکره #مذاکره_ن
ماده ۵۴ - اين اساسنامه كه شرايط عمومي آن بر اساس ماده (۱۴) قانون تأسيس در تاريخ ۲۶/۶/۱۳۹۱ به تصويب هيئت وزيران رسيده است توسط هيئت مؤسس موضوع مواد (۳۱) و (۳۲) قانون بخش تكميل و با ......... ماده و ......... تبصره در تاريخ ........... به تصويب اولين مجمع عمومي عادي رسيده است و آنچه در آن پيش بيني نشده است تابع قانون تأسيس، قانون بخش، قانون اجراي سياست هاي كلي اصل (۴۴) قانون اساسي و قانون شركتهاي تعاوني- مصوب ۱۳۵۰ - و اصلاحات بعدي آنها، آيين نامه ها، دستور العمل هاي قانوني و قرارداد هاي منعقده بين تعاوني و سهامداران غير عضو و يا مؤسسات طرف قرارداد مي باشد.
محمدرضا رحيمي
معاون اول رييس جمهور