*کنار قدمهای جابر چه کتابی بخوانیم؟*
✅تو پیادهروی اربعین (و نیمه شعبان) به نظرم بهتره کتاب همراهتون نبرید!
✅به جاش، از مسیر استفاده کنید برای تأمل و فکر کردن. پیادهروی فرصت خوبی برای تعامل با دیگران و درسآموزی از فرهنگ اربعین است. تو راه، موقع استراحت، تو موکبها ترجیحاً با عراقیها حرف بزنید.
✅قرآن و مفاتیح معمولاً تو موکبها (به ویژه ساختمانیها) هست. بخونید! بهتر هم هست چند نفری با هم ادعیه و زیارات را با هم مباحثه کنید. مثلاً همین زیارت عاشورا و زیارت اربعین را وقتی با دوستان دانشجو یا طلبه با هم صحبت میکنید، میبینید ایدههای جدیدی به ذهن میرسد که قبلاً اینطور نبود.
🔹در ضمن، سرگرم کتب قرآن و ادعیه بودن، اثر خوبی هم بر عراقیها دارد که همهاش سیگار میکشند! بذارید تصویر خوبی از ایرانیها داشته باشند و تأثیر بپذیرند.
حیف است این فضا را از دست بدهید.
✅اگر هم اصرار بر همراه بردن کتاب دارید، کتابهای حاج آقای #سید_علی_اصغر_علوی را پیشنهاد میکنم. مثلاً ششجلدی باغ سیب که تو جیب هم جا میشود. یا تکجلدی «خادم ارباب کیست» یا «دعوا سر اولویت است» که این کتابها بیش از هر چیز از جنس تلنگر هستند و فرصت و ایده فکر کردن به شما میدهند تا به بازسازی سبک زندگی بپردازید.
*تو پیادهروی چی گوش بدهیم؟*
هیچی!
باز هم بنا به تجربه میگم که تو مسیر،
✅نگاه کردن و تأمل درباره پدیدهها،
✅حرف زدن با عراقیها، ایرانیها، رفقای خودتون،
✅گوش دادن به صدای طبیعت و همهمه زوار
خیلی بهتر از شنیدن مداحی و کتاب صوتیهاست!
به جای گوش دادن به مداحی، خودتون شعر بخونید، یکی روضه بخونه و...
*پیشنهاد ویژه*
این رو بذارید اینجا اضافه کنم.
یک دعایی هست به اسم «#عالیه_المضامین» پیداکردنش تو مفاتیح خیلی سخته ولی میارزه.
این دعا که از اسمش هم پیداست، مضامین عالی فراوانی دارد؛ هم نیازهای دنیوی هست و هم اخروی. تازه فقط دعا نیست، زیارتنامه امام هست و در مشاهد همه امامان معصوم میشود خواندش.
مهمتر از اینها اینست که با خواندنش، هرکس را که دیدید میتوانید بگویید برای شما هم دعا کردم و نایبالزیاره بودهام!
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
چشمچرانی! به قلم جمعی از بانوان
انتشارات #پیام_اسلام، ۲۱۶ صفحه، جیبی، سال انتشار ۱۳۵۸
این کتابهای قدیمی که با مشارکت مخاطبان و چاپ نامههای اونا منتشر میشد، خیلی دوستداشتنی هستند. ساده، صریح و بدون تکلف، به ابعاد مختلف ماجرا پرداخته است. امروزه مجلههای ما هم اینقدر تعاملی نیستند.
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
#مشتاقینیا:
کتاب خاطرات این شهید را شاید کمتر از یک ساعت بتوان خواند؛ اما ساعتها خلوت و فکر و خجلت، کمترین دستاورد انس با مضامین آن است که به راستی اگر سربازی و محبت به امام عصر این است، ما کجای این معرکه ایستادهایم؟!
بفرمایید کتاب:
yon.ir/geraili
#شهید_گرائیلی، محب امام زمان، نوشته #مهدی_قائمی_امیری
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
مسئولیت تربیت را نخستین بار سال ۱۳۸۱ خواندم؛ وقتی دانشآموز دبیرستان بودم. آنجا بود که فهمیدم غرب چقدر برای ما برنامه دارد؛ شعار دو فرزند کافیست و فرزند کمتر، زندگی بهتر در این کتاب نقد شده بود و من تازه داشتم میفهمیدم قضیه چیست!
نویسنده، پژوهشگر ارجمند مرحوم #محمد_دشتی است که ترجمه نهجالبلاغهاش مشهور است. روحش شاد!
نشر مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امیرالمؤمنین قم، چاپ نهم، ۱۶۰ صفحه، ۱۳۸۱
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
بعضی کتابها سرشار از داستانهای شگفت اما امروزی و واقعی هستند.
دو تانک را آتش زده بود. گلوله دژخیمان ستمشاهی به مغز قهرمان این کتاب، شهید زنده #غلامرضا_عالی اصابت میکند، مراسم شهادتش هم برگزار میشود، اما... خلاصه، #چای نیمخورده امام روحالله معجزه میکند.
این پایان ماجرا نیست و شگفتیهای فراوانی در کنار دشواریها ادامه دارد.
شب چهلم، نشر #شهید_ابراهیم_هادی، ۱۴۴ صفحه
پ.ن: این انقلاب، آسان و ارزان به دست ما نرسیده.
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
«در مواجهه با تفکرات مارکسیستی و التقاطی مبنای فکری ما کتابهای #شهید_مطهری بود.»
📕قایقی با هشت سرنشین، خاطرات شهید ترکاشوند، نوشته #مصطفی_رحیمی، #نشر_شاهد، ص۶۰
🔹این مضمون در کتابهای #خاطرات #شهدا بارها تکرار شده است.
💡به نظر میرسد نسل اول امت حزبالله در دهه ۵۰ و ۶۰، #کتابخانه و #کتابخوانی به ویژه مطالعه آثار شهید مطهری را به منظور داشتن یک #نظام_فکری جدیتر گرفته بودند.
💡پاسداری از انقلاب، نیازمند کتابخوانی و انس با آثار شهید مطهری است؛ جدی بگیریم!
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
شاید برای شما هم پیش آمده باشد کتابتان به مدت طولانی دست دوستی به امانت مانده باشد. دا قریب به ۱۰ سال امانت بود! این انتظار تشنگی مرا برای خواندنش بیشتر کرد! شبهایی که در دانشگاه میماندم، قبل خواب، چند صفحه میخواندم و مقاومت و پرکاری خانم #سیده_زهرا_حسینی را تحسین میکردم.
اینجاست که میگویند فی تقلب الاحوال علم جواهر الرجال. گوهر وجودی خواهر حسینی با تغییر شرایط معمولی، خودش را نشان داد؛ او پیروز واقعی مقاومت ۴۵ روزه خرمشهر است.
راستی دا اسم خوبی برای کتاب نبود.
به قلم #سیده_اعظم_حسینی، انتشارات #سوره_مهر، ۸۱۲ ص
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
آسیبهای بیسوادی رسانهای کم و بیش خودش را نشان میدهد.
اینگونه کتابها هم نیاز به تازگی و بومیشدن دارند.
#محمدصادق_افراسیابی از دانشجویان ممتاز رشته فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق در دهه ۸۰ بوده است.
۱۰۴ ص، نشر #خبرگزاری_فارس
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
هدایت شده از مسجدانه
#کتاب_خوب
قیدار
این کتاب شامل 9 فصل است که هر فصل حاوی حکایتی از زندگی قیدار است. در توضیحات پشت جلد کتاب آمده است: «در قرآن، اسم بعضی پیامبران آمده است، اسم بعضی غیر از پیامبران هم، چه صالح و چه طالح آمده است.... صلحا عاشق حضرت باری هستند... اما حضرت حق، بعضی را خودش هم عاشق است... عاشقی خدا توفیر دارد با عاشقی ما... خدا عاشقی است که حتی دوست ندارد، اسم معشوقش را کسی بداند، به او میگوید: رجل، همین مرد.. همین... میفرماید و جاء من اقصی المدینه رجل یسعی، جای دیگر میفرماید و جاء رجل من اقصی المدینه یسعی، یعنی این دو تا رجل با هم فرق میکنند، یکی میآید موسای نبی را نجات میدهد، قوم بنیاسرائیل را در اصل نجات میدهد. دیگری هم قومی را از عذاب نجات میدهد. اسمش چیست؟ اسمشان چیست؟ نمیدانیم. رجل است...»
نویسنده: رضا امیرخانی، ناشر: نشر افق، قیمت: 18700، تعداد صفحات: 294
@madresenama | madresenama.ir
قفسه
کتاب داستان #کف_خیابون نوشته #محمدرضا_حدادپور_جهرمی داستانی امنیتی در فضای فروش زنان و دختران ایران
*کتاب داستان «کف خیابون» نوشته محمدرضا حدادپور جهرمی*
مستند داستانی «کف خیابون» که از خودکشی نوجوانی به نام افشین به دلیل بی بند و باریهای خواهر و مادرش (!) آغاز می شود، با درایت، کاردانی و فداکاری تیم چهار نفره امنیتی: (محمد، ابوالفضل، عبداللهی و ٢٣٣ و همکاریهای افشین؟)، منجر به شناسایی سازمانهای اطلاعاتی خارجی که در پوشش مزون و باشگاه و ... فعالیتهای گسترده خود را برای فتنه و کودتا در انتخابات سال ٨٨ سازماندهی میکنند.
*همه چیز از تلگرام شروع شد! *
«کف خیابون» که نویسنده آن را مستند داستانی مینامد، ابتدا به صورت نوشتههای پیدرپی در پیامرسان تلگرام منتشر میشد. نویسنده که طلبه علوم دینی است، در کانال شخصی خود «دلنوشتههای یک طلبه» با ذوق و پشتکار عالی خود، به انتشار تدریجی «کف خیابون» پرداخت. بیش از هر چیز، این اثر مورد استقبال قرار گرفت و به شهرت نویسنده انجامید.
*نقدها و سؤالات*
البته از همان موقع برخی سؤالات و مخالفتها نیز وجود داشت و هنوز نیز وجود دارد. از آن جمله:
حجم قابل توجه مضامین بالای ۱۸ سال در زمینه مسائل جنسی و اخلاق عمومی. (آیا برای پرفروششدن کار، باید از هر وسیلهای استفاده کنیم؟!)
صحت اتفاقات و رویدادها.
جنبههای فنی و نگارشی و لزوم ویراستاری داستان. تا جایی که برخی اساساً او را نویسنده ندانستهاند.
*دیگر آثار بالای ۱۸ سال*
گفتنی است حجتالاسلام حدادپور جهرمی پس از این کتاب، داستانهای دیگری نیز با عناوینی چون «تب مژگان»، «حیفا»، «نه»، «حجره پریا»، «همه نوکرها» و «دفترچه نیمسوخته یک تکفیری» نیز منتشر کرده است که به نظر میرسد همه آنها را بتوان در گونه «مستند امنیتی» طبقهبندی کرد. متأسفانه تقریباً همه این آثار تنها برای مخاطب بالای ۱۸ سال مناسب هستند!
*چرا این کارها مورد توجه قرار گرفت؟*
نکته قابل توجه استقبال فراوان از آثار این نویسنده است. برخی، با توجه به مضمون خاص و استقبال ناگهانی از اثر، آن را مشکوک دانستهاند و احتمال وجود توطئه را جدی اعلام کردهاند. اما به نظر من، او از ظرفیت فضای مجازی استفاده کرد و خدا هم خواست اثرش دیده شود. دربارهاش صحبت شد و مورد توجه قرار گرفت. به همین سادگی! نیت خالص نویسنده در کنار استفاده پرتکرار از تعلیقها هم باعث شده داستانهایش کشش داشته باشد و خوانندگان نتوانند به راحتی، کتاب را زمین بگذارند. نثر فریبنده محاورهای هم باعث شده تا تصور شود نویسنده ساده و صمیمانه نوشته است. بله! شبهداستانهای یک نانویسنده هم میتواند برای مخاطب عمومی خواندنی باشد. ضمن اینکه محتوا و حرفهای ناگفته جبهه انقلاب اسلامی آنقدر زیاد است که حالا حالاها جا دارد امت حزبالله به عرصه وارد بشوند و واقعیتها را بنویسند.
*و اما کف خیابون و محتوایش! *
نیمه اول کتاب هیچ ربطی به فتنه ۸۸ (انتخابات و مسائل سیاسی) ندارد. حداکثرش این است که شبکهای از فساد سازمانیافته وجود دارد که در کار مزون و باشگاه است و البته این بیغیرتیها در سطح بینالمللی هم هست. اما نیمه دوم کتاب که به انتخابات نزدیک میشود، در ترسیم شرایط فتنهگون آن سال نسبتاً خوب و موفق و ستودنی عمل کرده است.
*دیگر آثار نویسنده*
نویسنده آثار جدیتر پژوهشی دینی هم دارد:
* چرا شیعه هستم؟
* چرا سنی نیستم؟
* شرح خطبه امام حسین در منا
* گناهشناسی
* ما قبل الشهاده: جریان شناسی تاریخ اسلام از غدیر تا کربلا (دو جلدی)
*اطلاعات کتابشناسی کف خیابون*
مستند داستانی کف خیابون، نوشته محمدرضا حدادپور جهرمی (متولد ۱۳۶۳)
چاپ دوازدهم (۱۳۹۷) ۵۰۰۰ نسخه، ۳۰۸ صفحه، ۲۱۰۰۰ تومان
ناشر: مؤلف (شیراز: محمدرضا حدادپور جهرمی). چاپ قبلی: نشر مصلی
راستی درباره فتنه، یکی از کتابهای خوبی که به اتفاقات فتنه واقعی کف خیابون (۲۳ خرداد تا ۳۰ خرداد ۱۳۸۸) پرداخته و مستند واقعی است، کتاب «#خاطرات_یک_لباسشخصی» است که بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیهالسلام (نشر سدید) منتشر کرده است.
www.Qafase.ir/post/257 | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
ble.im/join/ZTk3NGIyNT
قفسه
*مستند داستانی ضد صهیونیزمی تکفیری حیفا* نوشته *محمدرضا حدادپور جهرمی* این کتاب هم مثل «کف خیابون»؛
*مستند داستانی ضد صهیونیزمی تکفیری حیفا*
نوشته *محمدرضا حدادپور جهرمی*
این کتاب هم مثل «کف خیابون»؛ qafase.ir/post/257 حتی ضعیفتر از آن ولی خوشدستتر و کوتاهتر.
البته یک چیز برای من عجیب بود و اون هم اینکه با وجود ویراستاری اثر توسط مؤسسه ویراستاران و رسیدن به چاپ شانزدهم در نشر معارف، غلطهای فاحش املایی و حروفچینی هم دیدم. مثلاً قساوت قلب، برخاستن، ضربالاجل و در به صورت قصاوت قلب، برخواستن، ضربالعجل و درب نوشته شده بودند.
خواندن «کف خیابون» جنبهها و نکات مفیدی در تشخیص شرایط فتنهگون میدهد اما خواندن «حیفا» برای اهل کتاب حرفهای، سخت است و نسبتاً هم چیز دندانگیری در پی ندارد. ابعاد مختلف ماجراهای کتاب چه اصل داستان (اینکه یک زن مأمور امنیتی فاحشه اسرائیلی با بزرگان داعش رابطه داشت) و چه رویدادهای حاشیهای آن هم باورپذیر نیست. بر فرض هم اگر باور کنیم، اطلاع خاص و مفیدی به دست نمیدهد.
مستند ضد صهیونیزمی-تکفیری حیفا، #محمدرضا_حدادپور_جهرمی (متولد ۱۳۶۶)
چاپ شانزدهم (۳۰۰۰ نسخه)، ۱۳۹۷
ناشر: قم: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها؛ دفتر نشر #معارف
۱۸۸ صفحه، قطع رقعی، ۱۵۰۰۰ تومان (این هم گرون شده!)
راستی، بهترین کتابی که درباره #داعش خوندم، کتاب «ده روز با داعش؛ از درون دولت اسلامی» Qafase.ir/post/259 نوشته خبرنگاری به اسم یورگن تودنهوفر بود؛ خبرنگاری که به درون خلافت اسلامی رفت و از نزدیک پای صحبتشان نشست.
qafase.ir/post/258 | @qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
ble.im/join/ZTk3NGIyNT
زندگی ساده و دوستداشتنی در دهه ۶۰ را با #داستان #طنز آبنبات هلدار تجربه کنید!
خداقوت به نویسنده: #مهرداد_صدقی
۴۱۶ ص
پس از موفقیت و استقبال صورتگرفته، #سوره_مهر جلد سوم این کتاب را پیشفروش میکند.
www.Qafase.ir/post/260 | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
هدایت شده از مسجدانه
دیروز کتاب جدید آبنبات دارچینی که #سوره_مهر پیشفروش کرده بود، در یک بستهبندی زیبا و خلاقانه به انضمام چوب دارچین (!) رسید.
#مهرداد_صدقی در این مجموعه #داستان_طنز بخشهای کمتر دیدهشده جامعه ایران را روایت میکند.
جلد اول این کتاب با عنوان آبنبات هلدار جزو کتب منتخب مسابقه خنداونه قرار گرفته بود.
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT
www.PavaraQi.ir | @PavaraQi
تازه بمانید:
👉 ble.im/join/NzBiYmQwYT
#تکاپو
تلفن همراه موقوف!
یکی از چیزهایی که باعث حواس پرتی هنگام مطالعه میشود، تلفن همراه است! اگرشما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که از اتلاف وقتتان موقع درس خواندن گلایه دارید، توصیه میکنیم از همین الآن تمرین کنید به دور از تلفن همراهتان مطالعه کنید. بار روانی ناشی از کنجکاوی برای دیدن اخبار یا پیامهای جدید سبب میشود نتوانید روی مطلب تمرکز کنید و متوجه شوید بعد از گذشت ساعتها هنوز همان صفحه اول کتاب یا جزوه هستید!
@madresenama | madresenama.ir
www.Qafase.ir | @Qafase
با #کتاب، تازه بمانید:
👉 ble.im/join/ZTk3NGIyNT