35.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگیری صد درصدی بندهای سنگی ملاتی و خاکی کهنوج
مدیرکل منابع طبیعی جنوب کرمان از آبگیری صد درصدی بندهای سنگی ملاتی و خاکی شهرستان کهنوج در پی بارشهای اخیر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما قاسم رحیمی نیا مدیرکل منابع طبیعی جنوب کرمان گفت: سطح حوزه های آبخیز شهرستان کهنوج ۲۱۰ هزار هکتار می باشد که تاکنون ۲۵ درصد آنها در ۵۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان کهنوج ۱۷۰ بند سنگی ملاتی و خاکی اجرا شده است که طی بارش های اخیر صد درصد آنها آبگیری شده اند .
مدیر کل منابع طبیعی جنوب کرمان تصریح کرد: با اجرای این بندهای سنگی ملاتی و خاکی حدود ده میلیون متر مکعب روان آبها مدیریت شده است.
رحیمی نیا در پایان خاطرنشان کرد: اجرای چنین پروژه هایی باعث جلوگیری از سیل های ویرانگر می شود و از طرفی نیز رسوب کنترل و در تغذیه سفره های زیرزمینی نیز بسیار موثر هستند.
افلاطون صالحی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما
هدایت شده از علی اکبر عظیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقایقی که به ما نمیگویند ...
به افتخار ایران🇮🇷🌷
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
🇮🇷پیشگامان آینده روستا کشاورزی و منابع
طبیعی
https://eitaa.com/joinchat/604242622Cd3471b1d36
https://splus.ir/joingroup/ACnX4TA-NJrzhmXZdBy5Sw
هدایت شده از اخبار اصناف کشاورزی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قله دماوند از زاویه دید دیگر
#قله_دماوند
#زندگی_جریان_دارد
هدایت شده از کوهستان جنگل مرتع ابخوان قنات رودخانه دریا
هدایت شده از بزرگان اخلاق
سد جگین هرمزگان سرریز شد
شرکت آب منطقهای هرمزگان:
🔹با توجه به بارندگیهای اخیر که از میزان و شدت قابل ملاحظهای برخوردار بودند، سدهای مهم استان هرمزگان هماکنون در حال آب گیری هستند و آورده این سدها نیز در حال افزایش است.
🔹در حال حاضر سدهای شمیل و نیان ۳.۵ میلیون متر مکعب، استقلال میناب ۲ میلیون متر مکعب، سرنی یک میلیون مترمکعب و جگین ۶۵ میلیون مترمکعب آبگیری شده و حجم کلی آبگیری سدهای این استان تا کنون به ۷۱.۵ میلیون مترمکعب رسیده است.
🔹براساس آخرین اطلاعات به دست آمده تا امروز، سد جگین هرمزگان، با حجم مخزن ۲۱۴ میلیون متر مکعب به مرحله سر ریز رسیده است.
@KhabarFouri
هدایت شده از خبر فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️میدانستید بزرگترین پل تاریخ ایران کجاست؟
@AkhbareFori
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
💐{پیام از عباس اسلامی:}
سلام چقدر شما جوش آب و قنات رو میزنی . مطمئن باش اگه روزی کمبود بشه دانشمندان هر فکری باشه بر میدارن ، الکی که نرفتن درس بخونن ، فعلا خیالشون جمع هست که آب هست ، حتی اگه شده از خاک و برگ و دود
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
🌱{پیام ازمرتضی امیرتیموری «سمرقند»}
درود و سلام
روش آقای اشرف گنجویی به محیط زیست ضربه نمی زند ....
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌾{پیام ازعباس اسلامی}
سلام منظورم اینه که آنچه از ما به جایی نرسد فریاد است ، مگه یواش یواش سوخت هسته ای و برق جایگزین نفت و گاز و بنزین نشدن ، برا آب هم هر کار باشه میکنن ، شاید هم روشی بهتر از حفر قنات پیدا کردن
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃{پیام از محمدرضا}
وقتی در مناطقی مثل راور و... سطح ابهای زیرزمینی حدود دویست متر پایین رفته، دگه کدوم اب مبخاد از قنات بیاد در ثانی در جاهایی که دهها پمپ اب مشغول ابیاری درختان هستند . کدوم قنات جوابگوی این حجم مصرف است؟؟ بیشترین ابدهی رو در قنوات بنظرم قنات گوهرریز جوپاره به زور به اندازه سه تا پمپ ابدهی داره
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺سلام و عرض ادب محضر بزرگوارانی که اظهار نظر فرمودند.
ولی تحقیقات صحرائی انجام شده از پنجاه درصد، بیش از سه هزار رشته قنات استان کرمان اثبات نموده که قنات با مادر چاه و بخشهای تران و خشکان ، کوره و مظهر قنات تعریف و معنی پیدا میکند. تمرکز تامین آب کوره قنات در بخش تران و مادر چاهی است که هیچگونه ارتباطی با آب سفره های زیرزمینی نداشته و ندارد. پیوند زه آب مادر چاه و بخش تران مرتبط با مناطق کوهستانی گسترده با سنگهای رسوبی درز و شکافدار، گسله، لایه بندی و شیب و امتدادهای متاثر از ساختار زمین شناسی میباشد. وقوع بارندگی و نفوذ آب باران در چنین کوهستانهائی جریان آبی را ایجاد مینماید که در تونلهای راهسازی به وضوح نمود پیدا کرده و کار را برای تونل زنی دشوار مینماید. تجربه هزاران ساله قنات و قنات داری ثابت نموده که استادان اهل فن موقعیت هر مادرچاهی را چنان ماهرانه انتخاب که با همه نوسانات جوی وفق و سازگاری ایجاد مینموده است. طرح مسئله احیاء قنوات در شرایط بن بست کنونی که سفره های زیر زمینی تخلیه شده اند، چاههای ژرف و سایر روشها جواب کرده اند صرفا بعنوان راهکاری اقتصادی، پایدار و تضمین شده برای تامین آب شرب و نجات بشریت میباشد.
در پایان از دانش علمی و تجربی حضرتعالی با خبر نیستم ولی توصیه میکنم بدون تحقیق اظهار نظر نفرمایید، اگر هزاران سال قبل چنین دیدگاهی جایگاه داشت امروزه یک رشته قنات در سطح جهان وجود نداشت. برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال مردمی احیاگران قنوات و چشمه سارهای ایران مراجعه بفرمائید. موفق باشید.
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀مطالعات صحرائی انجام شده از مادر چاه و بخش تران(زهکوم)قنوات، قابلیت احیاء و بازسازی آنها را در سال جهش تولید با مشارکت مردمی تائیدمینماید.🥀
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@qanat_kerman تاسیس آذر ماه ۱۴۰۱
🇮🇷 آیا فرهنگ #قنات و قناتداری برای نجات کشورمان حداقل برای #تامین آب شرب کفایت میکند؟
سال ۱۴۰۳، سال #جهشتولید_با_مشارکتمردم با #احياءوبازسازى_قنواتكشور و طرح #قنات_کوه
🏔 #تحقیقات_صحرائی انجام شده از پنجاه درصد، بیش از #سه_هزار_رشته_قنات استان #کرمان اثبات نموده که قنات با مادر چاه و بخشهای تران و خشکان، کوره و مظهر قنات تعریف و معنی پیدا میکند. تمرکز #تامین_آب کوره قنات در بخش تران و مادر چاهی است که #هیچگونه_ارتباطی با آب سفرههای زیرزمینی نداشته و ندارد.
پیوند زه آب مادر چاه و بخش تران مرتبط با #مناطق_کوهستانی_گسترده با سنگهای رسوبی درز و شکافدار، گسله، لایهبندی و شیب و امتدادهای متاثر از ساختار زمین شناسی میباشد.
#وقوع بارندگی و نفوذ آب باران در چنین کوهستانهائی جریان آبی را ایجاد مینماید که در تونلهای راهسازی به وضوح نمود پیدا کرده و کار را برای تونلزنی دشوار مینماید. #تجربه_هزارانساله_قناتوقناتداری ثابت نموده که استادان اهل فن #موقعیت هر مادرچاهی را چنان ماهرانه انتخاب که با همه نوسانات جوی وفق و سازگاری ایجاد مینموده است. طرح مسئله #احیاء_قنوات در شرایط بنبست کنونی که سفرههای زیرزمینی تخلیه شدهاند، چاههای ژرف و سایر روشها جواب کردهاند صرفا بعنوان راهکاری اقتصادی، پایدار و تضمین شده برای تامین آب شرب و نجات بشریت میباشد.
#نه_به_طرحهای_سند۲۰۳۰_درحوزهآبخیزداری_و_تامینآب_کشور
#نه_به_حفر_چاههای_ژرف_عمیق_نیمهعمیق
#نه_به_سدسازىهاى_ویرانگر
___
کانال جهاد کشاورزی در تمدن اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/484377320C00ed917f9a
🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿