🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌷استاد برشان:
این گروه در اولین فرصت ممکن از مورگن دیدن خواهند کرد هماهنگی با آقای مهندس اشرف گنجوی خواهد بود
انشالله موضوع مورگن را برای همیشه حل خواهیم کرد
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
سلام: مجبورم فرمودید که این نامه را که بصورت محرمانه،مورخ۱۳۹۸/۱۲/۲۸ مرا با مدرک معادل،بدون اشاره به سطح تحصیلی، ایثارگری، جانبازی به تامین اجتماعی معرفی و از ۱۳۹۹/۲ در زمره مشاغل غیرتخصصی بازنشستم نمودند.این کپی نامه اواخر سال ۱۴۰۱ پس از چند ماه دوندگی بدستم رسید.با مدارک و مستندات برای رد آن از طریق استانداری پیگیری و نهایتا به بازرسی و رویت آقای دکتر نعمت الهی،در اوایل پذیرفتن مسئولیت رسید. تمامی پیگیری هائی که داشتم تا این تاریخ بی نتیجه بوده است!(سوال این است که تخصص در سیستم اداری یعنی چه؟؟) مطرح نمودم که مامور به خدمت از جهادکشاورزی در مقطع زمانی 1385لغایت1390بوده ام، طرح وقایع مسائل آب و خاک در بازرسی به گونه ای رئیس سازمان وقت را به خشم آورده که چنین نامه ای را تنظیم و با پایمال کردن حقوق ایثارگری،جانبازی، تحصیلات فوق لیسانس ،کارشناسی رسمی نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ،با حق الناس ویژه، بانشستم نمودند،که متاسفانه همکاری نکردند.یعنی اینکه آقای دکتر همه حق الناس انجام شده را تائید نمودند.
تحت چنین شرایطی چگونه حضرتعالی مسئولیت هماهنگی آنهم کار مورگن را به اینجانب محول میفرمایید؟
مسئولیت شما چیست؟
تا چه حد توان دفاع برای پیگیری موضوع مورگن را دارید؟
ابلاغ رسمی با مهر و امضاء و شماره دفتر بازرسی و امکانات مورد نیاز تهیه فرمائید ، تا مسئله را پیگیری نمایم. موفق باشید حسن اشرف گنجوئی ۱۴۰۲/۹/۳۰
هدایت شده از احیا گران قنات کهریزسنگ گروه جهادی امام علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات مرحوم حاج حسن امینی درمورد اسیل یا گوراب قنات باستانی کهریزسنگ در زمانهای قدیم
در حفظ و حراست از اسیل های قنوات کوشا باشیم
هدایت شده از Zeraatkar Hosein
با سلام و عرض ادب
ضمن تشکر از کارشناسان محترم که نظرات خود را در جلسات دفتر بازرسی استانداری به صورت حضوری و نیز در فضای مجازی گروه محیط زیست ابراز نموده اند اجازه می خواهم نظر کلی خود را اعلام و از فرهیختگان محترم تقاضا نمایم به نقد موارد مطروحه بپردازند .
سمت و سوی مباحثات و مطالب مطرح شده تا کنون دو جهت کلی پیدا نموده است گروهی از کارشناسان معتقدند بحث آموزش و تبیین مسائل فرهنگی از اولویت بیشتری برخوردار است در مقابل تعدادی دیگر از کارشناسان دیدار از طرحها و پروژه های شکست خورده و یا بحث پیرامون کم کاری و تعلل تعدادی از دست اندرکاران منابع آب را دارای اهمیت بیشتری دانسته و معتقدند ابتدا باید به این موارد پرداخت .
قطعا هر دو مورد مذکور دارای اهمیت هستند و برای اینکه ما بتوانیم با بحران ناشی از کم آبی مقابله کنیم باید در هر دو مو د مذکور تلاش نماییم . اما جای یک سوال باقی می ماند .
چرا با وجود اینکه سالها با انواع روشها سعی کرده ایم مردم را به صرفه جویی دعوت کنیم به نتایج مفیدی دست نیافته ایم و یا چرا با وجود اینکه در طول سالهای گذشته دهها طرح و پروژه آبی شکست خورده ولی همچنان هر ساله شاهد موارد دیگری هستیم .
به گمان اینجانب اشکال کار جای دیگری است و آنهم ساختار نظام قانونی آب در کشور است و تا زمانی که این ساختار تغییرات بنیادین نکند این مشکلات همچنان ادامه خواهد یافت . مشکلاتی که ما را به سمت یک بحران عظیم به پیش می برد و آینده ای نگران کننده برای ما و آیندگان ترسیم می کند . در این مورد مسائل مهم و عدیده ای وجود دارد اما اجازه می خواهم بطور خلاصه به ۳ مورد اشاره کنم .
۱ تمرکزگرایی و عدم مشارکت صاحبان منابع آب در تصمیم گیریها .
در سال ۱۳۴۷ قانون آب و نحوه ملی شدن آن به تصویب مجلس شورای ملی آن زمان رسید این قانون اگر چه کامل ترین و جامع ترین نسخه ای بود که تا آن زمان در مورد منابع آب تهیه شده بود ولی طبق آن کلیه منابع آب تحت مالکیت حکومت در آمد و تقریبا صاحبان منابع آب از هر گونه مشارکت در تصمیم گیریها منع گردیدند . پس از انقلاب نیز قانون توزیع عادلانه آب ادامه همان روند را تثبیت کرد . عدم مشارکت صاحبان منابع آب در هر گونه تصمیم گیری باعث بی تفاوتی و عدم انگیزه ایشان جهت حفظ منابع آب شد در نتیجه هر کس به خود حق داد تا آنجا که می تواند از منابع آب زیرزمینی استفاده نماید . دهها هزار چاه غیر مجاز حفر شد و چاههایی هم که مجوز داشتند به خود حق دادند که بر خلاف پروانه خود هر چه می توانند از دشتها بهره برداری کنند بطور حتم اگر صاحبان منابع آب خودشان با ایجاد اتحادیه های که از نمایندگان صاحب منابع تشکیل می گردید مدیریت منابع آب را به عهده داشتند و دولت صرفا به عنوان یک ناظر عالی بر کار آنان نظارت داشت به این شرایط بحرانی نمی رسیدیم . دیگر شاهد این نوع طرحهای شکست خورده هم نبودیم .
۲ کنترل میزان برداشت از منابع آب
مشکل بزرگی که اکنون ما با آن روبرو هستیم برداشت بیش از توان از سفره های آب است . مالکان چاهها به خود حق میدهند تا آنجا که می توانند از سفره های ابی برداشت کنند بدون اینکه اهمیتی به عواقب آن بدهند . در یک نظام تصمیم گیری منطقی لازم است میزان برداشت از چاهها در هر دشت به اندازه توان آن دشت باشد به عنوان مثال در دشت رفسنجان محاسبات نشان میدهد ما باید حدود ۳۰۰ میلیون متر مکعب در سال برداشت نماییم حال انکه در حال حاضر میزان برداشت بیش از ۵۰۰ میلیون متر مکعب است بنابر این لازم است به هر قیمت ممکن و با استفاده از تمام امکانات و ابزارهای پیشرفته اولا میزان مجاز برداشت از هر چاه را تعیین کنیم و ثانیا کنترل نماییم تا همان میزان تعیین شده از چاه برداشت گردد . این موضوع بسیار حیاتی است . چنین کاری نیز بدون مشارکت و احساس مسئولیت صاحبان منابع آب امکان پذیر نیست . ای کاش حق النظاره ای که مالکان چاهها هر ساله به وزارت نیرو می پردازند به همان اتحادیه ای که زیر نظر خودشان اداره میشد می پرداختند . بدین ترتیب مشخص میشد که آیا نظام متمرکز غیرپاسخگوی فعلی بهتر جواب میدهد یا نظام شفاف مدیریتی توسط صاحبان چاهها .
۳ ایجاد بازار آب .
نطام حقوقی ما عملا شرایطی فراهم کرده که آب ارزش واقعی خود را از دست داده است . در یک بازار واقعی هر کالایی بنا به کیفیت آن و با توجه به میزان عرضه و تقاضا دارای ارزشی است که بازار تعیین می کند . اما در حال حاضر در کشور ما هیچ حساب و کتاب منطقی در مورد ارزش واقعی آب وجود ندارد . در بخشهای مختلف شرب ، کشاورزی و صنعت قیمتها متفاوت است . مثالی در این مورد می تواند به روشن شدن موضوع کمک کند .شرکت مس سرچشمه قرار است بخش از نیازهای خود را از طریق انتقال آب از خلیج فارس تامین کند به گفته بعضی از کارشناسان قیمت آب تمام شده در هر متر مکعب حدود ۲۰۰ هزار تومان میشود در جنب همین شرکت در دشت خاتون آباد چاههای
هدایت شده از Zeraatkar Hosein
وجود دارند که از آب آنها برای کشاورزی استفاده می شود بعضی از این چاهها در زمینهای نامرغوب حفر شده اند و بازدهی بسیار پایینی دارند فرض کنید از یکی از این چاهها در سال ۵۰۰ هزار متر مکعب یعنی حدود ۲۳ لیتر در ثانیه و شش هزار ساعت در سال برداشت می گردد اگر این مقدار برداشت از آب را در رقم ۲۰۰ هزار تومان در مترمکعب ضرب کنیم مقدار حاصل شده یک صد میلیارد تومان میشود مطمئن باشید کل در آمد چنین چاهی دهها برابر کمتر از این مقدار است . اگر یک بازار واقعی وجود داشت که در آن آب به راحتی به فروش میرسید شرکت مس هیچگاه حاضر نمی شد برای تامین آب مورد نیاز خود از طریق انتقال آب از خلیج فارس اقدام کند متقابلا صاحبان آن چاه هم حاضر نمی شدند آب چاه خود را در آن خاکهای غیر حاصلخیز هدر دهند . در چنین بازاری آب ارزش واقعی خود را پیدا میکرد و اینچنین آب که ارزشمندترین سرمایه ملی ماست به تاراج نمی رفت .
در پایان باید گفت در این موارد حرف بسار است ولی ما در شرایط فعلی مجبوریم از ظرفیتهای همین قوانین موجود تا آنجا که می توانیم استفاده کنیم تا حداقل شرایط خیلی بدتر از این نشود و اینجاست که باید تلاشهای کارشناسان محترم را چه در زمینه کارهای فرهنگی و چه نظارت بر عملکرد مسئولان و مدیران آب را قدر دانست اما اگر تصور شود می توان با همین ساختار فعلی مشکلات منابع آب را به کلی حل کرد شخصا چنین باوری ندارم .
حسین زراعتکار کارشناس آب زیرزمینی
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
💐{پیام ازZerastkar Hosein}
{چرا با وجود اینکه سالها با انواع روشها سعی کرده ایم مردم را به صرفه جویی دعوت کنیم به نتایج مفیدی دست نیافته ایم و یا چرا با وجود اینکه در طول سالهای گذشته دهها طرح و پروژه آبی شکست خورده ولی همچنان هر ساله شاهد موارد دیگری هستیم.}
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ج_بازدیدهای صحرائی از طرحهای آبی اجرا شده در سطح استان(آبیاری تحت فشار ،کانالسازی، بندهای انحرافی ،آبخیز داری، سدهای خاکی ، امور اجرائی تحت عنوان احیاء و مرمت قنوات) به گونه ای در دهها سال گذشته برنامهریزی و صورت اجرائی پیدا نموده، که جایگاه کار آب و خاک،در سطح علم و دانش دانشگاهی، تجربه، نوآوری،دلسوزی، خدمت به مردم،دفاع از کیان و حیثیت مهندسی را در ذهن مردم به شدت تخریب و لکه دار نموده، تا حدی که دیگر مردم کار مهندسی آب و خاک را به نوعی راهکار سو استفاده از بیت المال میدانند، دیگر مردم کرمان هر جا که اثری از عملکرد کانالسازن، احیاگران قنوات،سدسازان(سدهای خاکی)، آبخیزکاران، و...و....وجود دارد، منتظر خرابکاری جدید هستند، مهندسی آب و خاک را به رسمیت نمیشناسند. تحت چنین شرایطی و یا فرهنگی که ساخته شده ،انتظار دارید که با طرح مسئله صرفه جوئی به نتایج مفیدی دسترسی شود. مردمی که بایستی حرف صرفه جویی را پذیرش نمایند، در هر منطقه عملکردهای آبی در مجاورشان هست،معیار قضاوتشان امور اجرائی طرحهای آبی کف عرصه یا میدانه. اینها که شاهد و گواه خرابکاریهای مستمر و نهادینه شده هستند، دیگر آموزش پذیر و یا نصیحت پذیر برای صرفه جوئی آب نیستند و نخواهند بود. و اما اینطرف قضیه مجریان این قبیل طرحها حاضر به بازبینی و تجدید نظر در عملکردشان نبوده و نمیشوند، اینجاست که این چرخ لنگ در دهه های شصت،هفتاد،هشتاد، نود روز به روز بر لنگشش افزوده شده و توان تخریبی یا بحران آب فعلی خصوصا آب شرب را متبلور نموده است. نیز میرود به ناکجا آبادی که عده ای دانسته و یا ندانسته شعله ورش مینمایند. ورود به چنین بحرانی با آموزش به مردم و داشتن توقع و انتظار از مردم هرگز میسر نمیگردد. در چنین شرایطی نقش مدیریت ارزیابی عملکرد استانداری معنی دار و تعیین کننده هست ، اصلا این وقایعی که اتفاق افتاده را قبول دارد یا خیر؟ اگر قبول ندارد که همه وقتهائی که تا بحال گذاشته ایم بیهوده است، اگر قبول دارد راهکار در بازدیدهای از مورد به مورد طرحهای آب و خاک و برگزاری جلسات با مسئولین که چنین کارهايی را اجرائی نمودند، آموزش بازسازی و اصلاح و ورود به اولین پله ها برای مهار بحران آب. اگر چنین راهی را مدیریت ارزیابی عملکرد باز و هموار نمود، حاصل تمامی تحقیقات کارشناسی برای ایجاد تحول و مهار بحران آب را به حرمت خون شهدا تقدیم و پیگیری مینمائیم. حسن اشرف گنجوئی ۱۴۰۲/۱۰/۱
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃بسمه تعالی::بحران آب شرب شهر و یا استان کرمان با ناکارآمدی طرحهای آب و خاک و یا مدفون شدن پتانسیلهای آبی پشتوانه دار(قنوات،چشمه سارها) شکل گرفته است. برای حل چنین معضلی نیاز به بازدید از طرحهای آب و خاک اجرا شده و شناسائی پتانسیلهای مدفون شده میباشد. به غیر از این به حاشیه و یا انحراف سوق دادن کار است.
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
🌐 [اقتصاد مقاومتی وسیله ستاد مردمی تامین آب شرب و توسعه شهرکهای مولد با احداث قنات کوه، احیاء قنوات و چشمه سارهای ایران، میسر میگردد]
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
🌹[پشتوانه کوهستانی تامین و تغذیه بخش تران و یا زهدار قنوات و استمرار آبدهی با کیفیت، وجه تمایز آنها با چاههای تخلیه کننده سفره های آب زیرزمینی بی کیفیت و بی ثبات، اثبات شده است]
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
💐{پیام ازZerastkar Hosein}
{چرا با وجود اینکه سالها با انواع روشها سعی کرده ایم مردم را به صرفه جویی دعوت کنیم به نتایج مفیدی دست نیافته ایم و یا چرا با وجود اینکه در طول سالهای گذشته دهها طرح و پروژه آبی شکست خورده ولی همچنان هر ساله شاهد موارد دیگری هستیم.}
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ج_بازدیدهای صحرائی از طرحهای آبی اجرا شده در سطح استان(آبیاری تحت فشار ،کانالسازی، بندهای انحرافی ،آبخیز داری، سدهای خاکی ، امور اجرائی تحت عنوان احیاء و مرمت قنوات) به گونه ای در دهها سال گذشته برنامهریزی و صورت اجرائی پیدا نموده، که جایگاه کار آب و خاک،در سطح علم و دانش دانشگاهی، تجربه، نوآوری،دلسوزی، خدمت به مردم،دفاع از کیان و حیثیت مهندسی را در ذهن مردم به شدت تخریب و لکه دار نموده، تا حدی که دیگر مردم کار مهندسی آب و خاک را به نوعی راهکار سو استفاده از بیت المال میدانند، دیگر مردم کرمان هر جا که اثری از عملکرد کانالسازن، احیاگران قنوات،سدسازان(سدهای خاکی)، آبخیزکاران، و...و....وجود دارد، منتظر خرابکاری جدید هستند، مهندسی آب و خاک را به رسمیت نمیشناسند. تحت چنین شرایطی و یا فرهنگی که ساخته شده ،انتظار دارید که با طرح مسئله صرفه جوئی به نتایج مفیدی دسترسی شود. مردمی که بایستی حرف صرفه جویی را پذیرش نمایند، در هر منطقه عملکردهای آبی در مجاورشان هست،معیار قضاوتشان امور اجرائی طرحهای آبی کف عرصه یا میدانه. اینها که شاهد و گواه خرابکاریهای مستمر و نهادینه شده هستند، دیگر آموزش پذیر و یا نصیحت پذیر برای صرفه جوئی آب نیستند و نخواهند بود. و اما اینطرف قضیه مجریان این قبیل طرحها حاضر به بازبینی و تجدید نظر در عملکردشان نبوده و نمیشوند، اینجاست که این چرخ لنگ در دهه های شصت،هفتاد،هشتاد، نود روز به روز بر لنگشش افزوده شده و توان تخریبی یا بحران آب فعلی خصوصا آب شرب را متبلور نموده است. نیز میرود به ناکجا آبادی که عده ای دانسته و یا ندانسته شعله ورش مینمایند. ورود به چنین بحرانی با آموزش به مردم و داشتن توقع و انتظار از مردم هرگز میسر نمیگردد. در چنین شرایطی نقش مدیریت ارزیابی عملکرد استانداری معنی دار و تعیین کننده هست ، اصلا این وقایعی که اتفاق افتاده را قبول دارد یا خیر؟ اگر قبول ندارد که همه وقتهائی که تا بحال گذاشته ایم بیهوده است، اگر قبول دارد راهکار در بازدیدهای از مورد به مورد طرحهای آب و خاک و برگزاری جلسات با مسئولین که چنین کارهايی را اجرائی نمودند، آموزش بازسازی و اصلاح و ورود به اولین پله ها برای مهار بحران آب. اگر چنین راهی را مدیریت ارزیابی عملکرد باز و هموار نمود، حاصل تمامی تحقیقات کارشناسی برای ایجاد تحول و مهار بحران آب را به حرمت خون شهدا تقدیم و پیگیری مینمائیم. حسن اشرف گنجوئی ۱۴۰۲/۱۰/۱
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃بسمه تعالی::بحران آب شرب شهر و یا استان کرمان با ناکارآمدی طرحهای آب و خاک و یا مدفون شدن پتانسیلهای آبی پشتوانه دار(قنوات،چشمه سارها) شکل گرفته است. برای حل چنین معضلی نیاز به بازدید از طرحهای آب و خاک اجرا شده و شناسائی پتانسیلهای مدفون شده میباشد. به غیر از این به حاشیه و یا انحراف سوق دادن کار است.
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
🌐 [اقتصاد مقاومتی وسیله ستاد مردمی تامین آب شرب و توسعه شهرکهای مولد با احداث قنات کوه، احیاء قنوات و چشمه سارهای ایران، میسر میگردد]
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
🌹[پشتوانه کوهستانی تامین و تغذیه بخش تران و یا زهدار قنوات و استمرار آبدهی با کیفیت، وجه تمایز آنها با چاههای تخلیه کننده سفره های آب زیرزمینی بی کیفیت و بی ثبات، اثبات شده است]
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
هدایت شده از محمدسعید موسویان
🔶 نظرسنجی دانشگاه هاروارد: نسل جوان آمریکا خواهان محو رژیم صهیونیستی است
🔹 بر اساس نتایج "تکان دهنده" یک نظرسنجی دانشگاه هارواد – هریس، ۵۱ درصد از جوانان بین ۱۸ تا ۲۴ سال آمریکایی معتقدند راه حل نهایی خاتمه دادن به درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطین این است که "حاکمیت صهیونیستی پایان یابد و اراضی فلسطینی اشغال شده به حماس داده شود تا یک کشور واحد فلسطینی در آن تاسیس کند."
🔺 در بین ۴۹ درصد باقی مانده، تنها ۳۲ درصد گفتند که به راه حل دو دولتی اعتقاد دارند و فقط ۱۷ درصد معتقد یه دولت واحد صهیونیستی بوده و گفتند که باید از دیگر کشورهای عربی خواسته شود که جمعیت فلسطینی را جذب کنند
✅ کانال اخبار فوری 👇
https://eitaa.com/joinchat/3229614083Cb41ed6037c
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
💐{پیام از حق پیروزس}
راه گنجویی ها حق است زیرا ایران باقنات ومنابع آبی کوهسارها تابه امروز تاب آورده است
سد کرج سدطالقان سد لتیان و......همه ازکوهسارها تعمیین میشوند
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
سلام و عرض ادب: ولی با صدور پروانه چاه بجای قنات و تشویق بی توجهی و سهل انگاری نسبت به احیاء و بازسازی قنوات، امانتداریمان برای حفاظت و حراست از بزرگترین دست آورد نیاکانمان را خدشه دار نمودند.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍃بسمه تعالی::بحران آب شرب شهر و یا استان کرمان با ناکارآمدی طرحهای آب و خاک و یا مدفون شدن پتانسیلهای آبی پشتوانه دار(قنوات،چشمه سارها) شکل گرفته است. برای حل چنین معضلی نیاز به بازدید از طرحهای آب و خاک اجرا شده و شناسائی پتانسیلهای مدفون شده میباشد. به غیر از این به حاشیه و یا انحراف سوق دادن کار است.
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
🌐 [اقتصاد مقاومتی وسیله ستاد مردمی تامین آب شرب و توسعه شهرکهای مولد با احداث قنات کوه، احیاء قنوات و چشمه سارهای ایران، میسر میگردد]
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
🌹[پشتوانه کوهستانی تامین و تغذیه بخش تران و یا زهدار قنوات و استمرار آبدهی با کیفیت، وجه تمایز آنها با چاههای تخلیه کننده سفره های آب زیرزمینی بی کیفیت و بی ثبات، اثبات شده است]
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴
تحلیل همایش قنات میراث ماندگار ایرانیان (۱۶ الی ۱۸ بهمن ماه) هتل جهانگردی کرمان - پایگاه خبری آبتاب
https://www.abtaab.ir/1400/11/21/
👇👇👇👇👇
yun.ir/kzsc45
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃بسمه تعالی::بحران آب شرب شهر و یا استان کرمان با ناکارآمدی طرحهای آب و خاک و یا مدفون شدن پتانسیلهای آبی پشتوانه دار(قنوات،چشمه سارها) شکل گرفته است. برای حل چنین معضلی نیاز به بازدید از طرحهای آب و خاک اجرا شده و شناسائی پتانسیلهای مدفون شده میباشد. به غیر از این به حاشیه و یا انحراف سوق دادن کار است.
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
🌐 [اقتصاد مقاومتی وسیله ستاد مردمی تامین آب شرب و توسعه شهرکهای مولد با احداث قنات کوه، احیاء قنوات و چشمه سارهای ایران، میسر میگردد]
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
🌹[پشتوانه کوهستانی تامین و تغذیه بخش تران و یا زهدار قنوات و استمرار آبدهی با کیفیت، وجه تمایز آنها با چاههای تخلیه کننده سفره های آب زیرزمینی بی کیفیت و بی ثبات، اثبات شده است]
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🌴تقدیم به همایش قنات میراث ماندگار ایرانیان - پایگاه خبری آبتاب
https://www.abtaab.ir/1400/11/16/
👇👇👇👇👇
B2n.ir/z88056
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
هدایت شده از هادی سیدآبادی
پیگیری مرمت و احیا قنات آروخلی بالا در حال انجام هست .
به محض تامین اعتبار از سوی اداره محترم جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب ،
ان شاءالله شاهد روزهای خوبی برای این قنات قدیمی روستامون باشیم.
روابط عمومی شورای اسلامی و دهیاری روستای سیدآباد
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اعتراض اهالی شهرک کارگرنشینِ جوپارستان کرمان به نداشتن آب آشامیدنی
https://www.ilna.ir/
http://B2n.ir/p58869
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💐جوپارستان شهر کرمان در مجاورت سلسله کوههای جوپار واقع شده است. یعنی در جایگاهی که روزگاری(۷۰سال قبل) با دیدگاه و علم نیاکانمان از قرنها قبل دهها مادرچاه قنات حفاری وبا رشته چاههای میله ای و کوره بطول بیش از ۱۵ کیلومتر از آنجائیکه به شهر کرمان مشرف بودند، آب کشاورزی و شرب این شهر را تامین مینمودند. امروزه در شرایطی این قنوات را خشک شده اعلام نمودند، که از برکت توان زه آبهای این کوهستانهای گسترده هرگز مادرچاهها و بخش تران ایندسته از قنوات خشک نشده و نخواهد شد. متاسفانه بعلت عدم شناخت از موقعیت این مادر چاهها و نداشتن تفکری علمی از چگونگی بهرهبرداری از آنها، مردم جوپارستان گالونهای خالی را ردیف و درست در کنار پایدارترین سقاخانه کشورمان،داد تشنگی میزنند.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
{عکس از هفتواد کرمان}
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃بسمه تعالی::بحران آب شرب شهر و یا استان کرمان با ناکارآمدی طرحهای آب و خاک و یا مدفون شدن پتانسیلهای آبی پشتوانه دار(قنوات،چشمه سارها) شکل گرفته است. برای حل چنین معضلی نیاز به بازدید از طرحهای آب و خاک اجرا شده و شناسائی پتانسیلهای مدفون شده میباشد. به غیر از این به حاشیه و یا انحراف سوق دادن کار است.
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
🌐 [اقتصاد مقاومتی وسیله ستاد مردمی تامین آب شرب و توسعه شهرکهای مولد با احداث قنات کوه، احیاء قنوات و چشمه سارهای ایران، میسر میگردد]
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
🌹[پشتوانه کوهستانی تامین و تغذیه بخش تران و یا زهدار قنوات و استمرار آبدهی با کیفیت، وجه تمایز آنها با چاههای تخلیه کننده سفره های آب زیرزمینی بی کیفیت و بی ثبات، اثبات شده است]
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐{پیام از جبهه ملی همت}
🔹گفته های این کارشناس واستاد اقتصادی اگر درست است،بایستی دولتی انقلابی آقای رییسی به زیر ساختهای جدید خود در این حوزه ها دقت کند
و
قوه قضائیه به فعلهای مجرمانه یا مشکوک به نفوذ ورود داشته باشد.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌴{تامین آب شرب آحاد مردم کشورمان خصوصا استانهای کویری از مناطق کوهستانی گسترده موجود امکانپذیر می باشد}
🌐 [اقتصاد مقاومتی وسیله ستاد مردمی تامین آب شرب و توسعه شهرکهای مولد با احداث قنات کوه، احیاء قنوات و چشمه سارهای ایران، میسر میگردد]
[روش تامین آب شرب قنات کوه(بیدانجیر) محور کارمان]
https://1drv.ms/w/s!Alml-r8SfzQZhEV5_BZ49H3XEW__
🌹[پشتوانه کوهستانی تامین و تغذیه بخش تران و یا زهدار قنوات و استمرار آبدهی با کیفیت، وجه تمایز آنها با چاههای تخلیه کننده سفره های آب زیرزمینی بی کیفیت و بی ثبات، اثبات شده است]
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
هدایت شده از امیر رمضانزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سیل آب هم که موجب مرگ عده ای از زوار عراقی شد در همین روز اتفاق افتاد با فاصله ۱۰_۱۵کیلومتری از هم
😔قطره بارانی که می توانست نعمت شود و آب ما را در تابستان تامین کند.
سیل شد 🌊🌊.خاکشویی کرد .تخریب کرد ،جان گرفت ،و۲۴ساعت بعد از مرز خارج شد 😳😔😔.
می گویند پروژه هارپ باعث شده ایران خشکسالی شود 🤔.
اگر صد در صد این حرف درست باشد ما باید درخت کاری کنیم .
اگر صد در صد هم غلط باشد باز هم باید درخت بکاریم .
اینکه باران تهدید شود یا فرصت به این عامل بستگی دارد که مردم برای آبادی کوهستان ها تلاش می کنند یا خیر .
https://eitaa.com/joinchat/1657798807Cb2cf028aca
🌱🌱 احیاء آب وخاک خراسان 🌱🌱
هدایت شده از امیر رمضانزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکان این سیل آب تا مکانی که بذر کاری کردیم راهی نیست.
یعنی روزی که این باران آمده در حوزه های بذر کاری شده هم اتفاق افتاده
اینکه این سیلاب ها کم شود بستگی به رویکرد مردمی دارد که در سال ۱یا ۲یا ۳روز (علی حسین سعادت)
می شوند 😊🤔
هدایت شده از امیر رمضانزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم.
با عرض سلام خدمت اعضا محترم.
گزارشی کوتاه از برنامه جمعه.
🔰 حضور خانوادگی در عرصه ،در یک حوزه آبریز وبذر کاری از خط الراس به پایین،ساخت سازه چک دم (سنگ چین )برای جلوگیری از روان آب.
بذر کاری بادام تنگرس.توسط زن و مرد و کودک وپیرمرد 😊🌱🌱
هدایت شده از ان معی ربی سیهدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبر_خوب
😍 زیستشهر ۱۰۰۰ متری کلید خورد 😍
آغاز عملیات اجرایی نخستین شهر مولّد کشاورزی کشور 👏👏
در بوشهر به نام شهر دلیران
خونههای ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ متری که ساکنان آن به پرورش آبزیان و به طور عمده پرورش میگو مشغول خواهند بود.
📆 تاریخ خبر: ۹ آذر ۱۴۰۲
#زیست_شهر
https://eitaa.com/shipaa