8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچ جا برای اسرائیلیها امن نیست
🔸پرتاب دهها موشک از شرق رفح به پایگاه نظامی صهیونیستها در کرم ابوصالح، اقدام جدید مقاومت فلسطین است که تاکنون منجر به هلاکت پنج نظامی اسرائیلی و زخمی شدن چندین نفر دیگر شد.
🔹در خان یونس هم نیروهای مقاومت یک پهپاد رژیم صهیونیستی را سرنگون کرده و تصاویر مربوط به آن را هم منتشر کردند.
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدرس: میدان شهدا، ولی این بار در قلب آمریکا
🔸نامگذاری میدان اصلی دانشگاه جورج واشنگتن به نام «میدان شهدا» اقدام جدید و متفاوت دانشجویان معترض آمریکایی بود.
23.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک فعال رسانهای: تعطیلی دفاتر الجزیره جریان اطلاعرسانی را متوقف نمیکند
علی ترابی - روزنامهنگار و فعال رسانهای:
🔸تعطیلی دفاتر شبکه الجزیره توسط صهیونیستها هر چند تاثیراتی دارد ولی شبکهای از رسانهها به وجود آمده که این اقدام نمیتواند جریان اطلاعرسانی را متوقف کند.
🔹مردم باید به صفحات و کانالهایی در شبکههای اجتماعی مراجعه کنند که مطمئنترند و در این بین باید دقت نظر فراوانی داشت.
🔸صاحبان کانال و صفحات مجازی در داخل کشور هم باید دقت کنند که اخبار و محتوای لازم را از منابع درست کسب کنند.
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنده به گور کردن فلسطینیها، جنایتی عادی برای اسرائیل
مازن بلبیسی - خبرنگار اختصاصی به افق فلسطین در غزه:
🔸با کشف گورهای دستهجمعی در اطراف بیمارستان ناصر، مشخص شده غیر نظامیان به صورت میدانی اعدام شده و با دستهای بسته، زیر خاک مدفون شدهاند.
🔹قطعا جهانیان متوجه جنایات صهیونیستها شده و امروز همه میدانند با رژیم وحشی مواجه هستند که انواع جنایتها را مرتکب شده است.
🔸زنده به گور کردن مجروحان، جنایت عجیبی است که البته برای اسرائیلیها عادی شده است.
65.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاسر عرفات که بود و چه کرد؟
🔹محمد یاسر عبد الرحمن عبد الرئوف عرفات القدوة الحسینی، که عموماً با نام یاسر عرفات یا کنیه أبو عمار شناخته میشود، رهبر سیاسی فلسطینی بود. او از ۱۹۶۹ تا ۲۰۰۴ رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین و از ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۴ رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بود. عرفات یکی از اعضای بنیانگذار حزب سیاسی فتح بود که از ۱۹۵۹ تا ۲۰۰۴ رهبری آن را بر عهده داشت.
🔸محمد علی صمدی - پژوهشگر تاریخ معاصر و دفاع مقدس - در این بخش به زندگی این مبارز فلسطینی پرداخته است؛ مردی که تا سالها به عنوان نماد حرکت مقاومت فلسطینیها شناخته میشد.
🔴 مهمترین شروط حماس برای توافق
🔺هنیه مهمترین شروط حماس برای توافق با اسرائیل را فاش کرد.
🔺رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) گفت: جنبش او مشتاق دستیابی به توافقی جامع و منسجم برای پایان دادن به جنگ اسرائیل در نوار غزه است.
🔺هنیه در بیانیهای که روز یکشنبه منتشر شد، با توجه به بحثهای جاری در قاهره برای دستیابی به یک آتشبس پایدار در نوار غزه، افزود: حماس همچنان مشتاق دستیابی به یک توافق جامع و منسجم برای مبادله اسرا است که به تجاوز پایان دهد و خروج ارتش اسرائیل از غزه را تضمین کند.
🔺هنیه افزود: جدیت و مثبت بودن جنبش قبل از دور کنونی مذاکرات تایید شده است و حماس یک سری تماس با میانجیها و جناحهای مقاومت انجام داد و قبل از اعزام هیأت خود به قاهره، جلسات و رایزنیهای فشردهای را در داخل و خارج انجام داد.
🔴 حماس: صهیونیستها از ورود به رفح میترسند
رئیس دفتر روابط بینالملل حماس:
🔹آغاز جنبش دانشجویی در آمریکا و انتقال آن به دیگر کشورهای جهان موید آن است که جهان حقیقت اسرائیل را شناخته است.
🔹دشمن صهیونیستی نتوانست به هیچ یک از اهداف خود در جنگ برسد و حتی یک اسیر خود را با زور آزاد نکرد.
🔹اشغالگران از ورود به رفح میترسند، زیرا این یک رسوایی برای آنها خواهد بود و تنها نتیجهای که نصیبشان میشود شکست است.
🔴بورل: قحطی از شمال غزه در حال سرایت به جنوب است
🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: سناریویی که از آن ترس زیادی وجود داشت، به وقوع پیوسته: به گفته مدیر برنامه غذای سازمان ملل سیندی مککین قحطی تمام و کمال در شمال غزه وجود دارد و به سمت جنوب میرود.
🔹باید به خواستههای جامعه بین المللی که تاکنون مورد توجه قرار نگرفته، گوش فرا داد: باید قطعنامه 2728 شورای امنیت سازمان ملل به طور کامل و فورا اجرایی شود.
🔴تعلیق مذاکرات و گام به سوی رفح
همانگونه که پیش بینی میشد تا مسئله " آتش بس دائم " در مذاکرات حل نشود، هیچ امیدی به توافق نبود.
مسئله ای که برخی معتقدند بهانه از سوی نتانیاهو برای عدم پایان جنگ و توافق است.
اما از سویی تاکید حماس بر ذکر آتش بس دائمی نه تنها ۶ هفته ای هم منطقی است.
علی رغم اینکه مسئله بازگشت به شمال نوارغزه در مذاکرات و تاحدودی در میدان حل شده، اما عنوان آتش بس دائم همچنان مانع توافق شد
و از سویی حماس تنها به آزادی ۳۳ اسیر در دوران موقت آتش بس رضایت داد و این رفتار حماس هم کاملا منطقی است که تنها برگ برنده اش یعنی اسرا را زود نفروشد
نتانیاهو اصرارش بر رفح ادامه دارد و گویا اقداماتی در حد پالس واقعی از سوی ارتش اسرائیل برای رفح از امروز آغاز شده و تخلیه شرق رفح شروع و به طرف مصری هم اطلاع داده شده است
حمله دیروز حماس به مرکز فرماندهی گذرگاه کرم سالوم را هم میشود در همین پازل دید. تجمعی که رسانه های اسرائیلی آن را مرکز نگهداری و مدیریت تجهیزات برای حمله به رفح نام بردند
اما سوال مهم، آیا حمله به رفح، تغییرات میدانی و راهبردی خاصی ایجاد خواهد کرد؟
اگر منظور، آزادی تعدادی قابل توجه از اسرا یا ترور رهبران است که باید گفت احتمالا خیر
اما در راهبرد زمین سوخته، رفح هم باید مانند دیگر شهرها چون غزه، خان یونس، دیرالبلح و... ۶۰ درصد تخریب شود، ۳۰ درصد تونل ها منفجر شود و....
و البته یک امتیاز جدی دارد برای نتانیاهو: خرید زمان!
و البته تاب آوری نتانیاهو برابر جامعه اسرائیلی در خصوص سرنوشت اسرا هم تا اینجا بیشاز انتظار برای من بوده
ببینیم چه میشود! آیا حمله محدود به رفح منجر به توافق میشود؟ و حماس تن به آتش بس می دهد یا با فشار دیگران و جامعه اسرائیلی نتانیاهو تلویحا و منوط به آینده کردن مذاکرات آتش بس دائمی را میپذیرد؟
یا شاهد ادامه دار شدن شرایطی شبه آتش بس( بدون حملات زمینی و هم زمان ورود کالا) طولانی مدت در غزه خواهیم بود؟
معادلات جبهه شمالی یعنی مرز لبنان هم به شدت مهم است. اما وضعیت نسبتا آرام کنونی غزه، امکان عملیات هم زمان در لبنان و تلاش برای برگرداندن شرایط به ۷ اکتبر در آن منطقه را به اسرائیل خواهد داد
تجار اسرائیلی و ترک چگونه تحریمها را دور میزنند؟
پس از ممنوعیت صادرات ۵۴ قلم کالا از ترکیه به فلسطین اشغالی از حدود یک ماه پیش، واردکنندگان اسرائیلی استفاده از مقصدهای سوم مانند اسلوونی را برای انتقال کالا به فلسطین اشغالی آغاز کردند. اکنون در حالی که دولت های دو کشور در حال تبادل ضربات متقابل هستند، واردکنندگان و صادرکنندگان از هر دو طرف دست به دست هم داده اند تا راه حلی بیابند.
همان روندی که حدود یک ماه پیش آغاز شد، در آخر هفته گذشته بسیار گسترش یافته است. آنها به جای نوشتن اسرائیل به عنوان بندر مقصد در بارنامه، حمل و نقل به بندر سوم - و از آنجا به فلسطین اشغالی منتقل می شود. آنکارا احتمالاً مایل است از این سیستم جلوگیری کند، اما حجم صادرات ترکیه به کل جهان، انجام این کار را برای آنها دشوار می کند.
اگرچه گمرک ترکیه یکی از سخت ترین گمرک های دنیا در زمینه بازرسی به حساب می آید، اما در عمل بررسی عمیق مقصد نهایی برای او دشوار است. بنابراین، صادرکنندگان ترکیه، کالاها را به بندر سوم ارسال می کنند و رویه ای به نام «اظهار» را انجام می دهند. در این روش، کالا به کشور ثالث فوق الذکر منتقل می شود، جایی که بارنامه ها مبادله می شود، کالا در کشتی دیگری بارگیری می شود - و به اسرائیل حمل می شود.
این رویه ای است که ممکن است هزینه های معمول حمل و نقل بین ترکیه و اسرائیل را دوبرابر و حتی بیشتر کند، اما به احتمال زیاد تداوم جریان کالا را تضمین می کند. در نتیجه، کالاهای ترکیه که مقصد نهایی آنها فلسطین اشغالی است، در روزهای اخیر حتی با حجم کمتر به بنادر کشورهای مختلف مانند بلغارستان، یونان و مصر به حرکت خود ادامه داده است و از آنجا بالاخره به اینجا می رسند.