🟣 نقشه رژیم صهیونیستی برای تغییرات بنیادی در نوار غزه
🔻 روزنامه یدیعوت آحارانوت چاپ فلسطین اشغالی درباره آینده غزه نوشت:
ارتش به دنبال ایجاد تغییرات ریشهای در غزه از طریق ساخت سه محور است که نوار غزه را تقسیم میکند.
🔻 این روزنامه در ادامه آورده است: ارتش تأسیسات نظامی ثابتی در نوار غزه ایجاد کرده تا به صورت دائمی و همیشگی در این منطقه حضور داشته باشد.
🔻 یدیعوت آحارانوت تأکید کرد: محور نتساریم با استقرار تأسیسات نظامی ثابت، بازداشتگاهها و مراکز فرماندهی به کانون نظامی گسترده اسرائیل تبدیل خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سردار اسدی (فرمانده پیشین نیروهای مستشاری ایران در سوریه): در وعده صادق ۱ آن تعداد موشک که ما انتظار داشتیم بر زمین بنشیند، ننشست. واقعا پدافندشان قوی بود اما وعده صادق ۲ کاملا تفاوت داشت
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا رژیم اقدام پیش دستانه می کند؟
🗣علی عبدی- کارشناس مسائل بین الملل و رژیم صهیونیستی:
در حاضر بحث اقدام پیش دستی رژیم بسیار جدی است و مسئولین نظامی ما باید توجه جدی به ای موضوع داشته باشند و برایش محاسبات جدی داشته باشند.در همین رابطه یکی از مشاورین اصلی ترامپ گفته بود تا 20 ژانویه فرصت دارید (اسرائیلی ها) هرکاری می کنید تا این تاریخ بکنید.
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاورمیانه جدید
🗣علی عبدی- کارشناس مسائل بین الملل و رژیم صهیونیستی:
کریدور آی مِک بدیلی برای کریدور شمال به جنوب یا کمربند جاده چینی ها بود و سال گذشته این موضوع را نتانیاهو مطرح کرد و گفت این قراره محور پیمان ابراهیم یا پروژه عادی سازی رژیم در منطقه باشه.
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازسازی کلان روایت رژیم از منازعه فعلی
🗣علی عبدی- کارشناس مسائل بین الملل و رژیم صهیونیستی:
اتفاقاتی که بعد از ماجرای پیجر ها تا الان افتاد فارغ از اون چیزی که در میدان رقم خورد و ضربات شدیدی که محور مقاومت به خصوص حزب الله لبنان متحمل شد که اوجش ترور سید مقاومت بود به موازاتش ما شاهد بازسازی مجدد کلان روایت رژیم صهیونیستی از این منازعه بودیم.
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه باید از قبل آماده ی جنگ روایت ها باشد
🗣علی عبدی- کارشناس مسائل بین الملل و رژیم صهیونیستی:
نوشتن یک گزارش 14000 کلمه ای کار 48 ساعت قبل نیست به نظر بنده رسانه باید در جریان بعضی امور قرار بگیرد تا برای آن آماده باشد، تا با دست پر وارد عرصه رقابت و جنگ روایت ها شود.
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ روایت ها
🗣علی عبدی- کارشناس مسائل بین الملل و رژیم صهیونیستی:
روایت یعنی شما یک قصه ای می سازی و در این قصه خودت و دشمنت و علت درگیریت رو باز تعریف می کنی و دیگران را با خودت همراه می کنی.یعنی می خوای خودت رو و اقداماتت رو مشروع کنی.
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقصد ماشین جنگی و رسانه ای دشمن یکی است
🗣علی عبدی- کارشناس مسائل بین الملل و رژیم صهیونیستی:
کاری که دشمن در حال انجام آن است این است که وحدت رویه و وحدت فرماندهی دارد در این عرصه یعنی مابین دستگاه نظامی و رسانه ای دشمن جدایی وجود ندارد و هردو در یک سو در حال حرکت هستند.
🛑 نتانیاهو جلسات خود را در یک مکان مستحکم در زیرزمین برگزار میکند
🔹کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از منابع امنیتی: نتانیاهو از ترس سوءقصد دوباره، جلسات خود را در یک مکان مستحکم در زیر زمین دفترش برگزار میکند.
🔹نتانیاهو از زمان حملۀ پهپادی به اقامتگاهش در قیساریا جلسات خود را در یک مکان مستحکم در زیر زمین دفتر خود برگزار میکند.
🔴 مایک اِونس کشیش اونجلیست ترامپ:
🔴ترامپ به نتانیاهو یک فرصت عالی ۸ هفتهای داده تا حساب خود را با جمهوری اسلامی را تسویه کند.
💠درسهایی که باید از حزب الله آموخت
🔻 رهبران ارشد حزب الله ترسی ندارند که خاستگاه فکری این حرکت عظیم مردمی و لبنانی را انقلاب اسلامی و اندیشه های امام خمینی دانسته و خود را پیرو ولایت فقیه بدانند. حزب الله در اجرائیات نیز از تجربه سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی بهره فراوانی برده است. جهاد البناء پیاده سازی تجربه جهاد سازندگی ایران است. موسسه الشهید، همان بنیاد شهید است و لجنه الامام خمینی همان کمیته امداد امام خمینی است، حتی طراحی صندوقهای امداد نیز همان طراحی صندوق های معروف آبی و زرد رنگی است که در خیابان های ایران به نام صندوق کمیته امداد معروف است.
با این وجود "ملاحظات لبنانی" در حزب الله کاملا مشهود است. تصور اینکه حزب الله دست نشانده ایران است تصوری اشتباه، ناقص و البته توهین آمیز است و اتفاقا دشمنان مقاومت سعی در القای این تصوُر دارند.
🔻حزب الله یکی از موئتلفین ایران است که می توان نام ائتلاف استراتژیک را بر آن نهاد. کنش های حزب الله اگر چه در کلان مسیر انقلاب اسلامی است اما لزوما اجرای خواسته های جمهوری اسلامی نیست و به دلیل شرایط متفاوت جامعه ایرانی و لبنانی، گاهی تاکتیک هایی که حزب الله در مواجهه با موضوعات بر میگزیند لزوماً تکنیکهای ایرانی نیست.
حزب اللهِ امروز چنان کفایت و کارایی از خود نشان داده که بعید است هیچ کدام از دولتهای رسمی عربی بتوانند چنین توانمندی و صلابتی را از خود نشان دهند. به گمان من حتی جمهوری اسلامی که حزب الله در بسیاری از موارد از تجربه آن برای رشد و ارتقاع خود استفاده کرده، باید از موفقیت های حزب الله درس بیاموزد. همانند پدری که گاه از جوان رشید و هوشمند و توانمند خود نکته و درس فرا میگیرد. این درسها چیست؟
1⃣ایجاد جامعه قوی و مقاوم
حزب الله توانسته است طی چهار دهه، جامعه ای قوی، مبارز، معتقد، تقریبا یکدست، ایثارگر و آماده برای رویارویی با انواع بحرانها از دل جمعیت شیعه ایجاد کند. جامعه ای که در میان جامعه پر طایفه و متکثر لبنان به عنوان همگرا ترین جامعه شناخته می شود. اینکه اسراییل بعد از حدود ۵۰ روز یورش جنون آمیز نتوانسته شیعیان را علیه حزب الله بشوراند، ناشی از هنر جامعهشناسی و جامعه سازی حزب الله است.
2⃣مدیریت ارتباط با سایر ادیان و احزاب
در لبنان به جز شیعه، ۱۷ دین و مذهب دیگر که صاحب رای و کرسی و جایگاه در سیاست و حکومت لبنان هستند وجود دارد. علاوه بر این صدها حزب و گروه کوچک و بزرگ به فعالیت مشغولند، از احزاب تند پان عرب تا جریانهای سوسیالیستی، بنیادگرای تکفیری، فدرالخواه، ناصری و بعثی با فرهنگها و ایدئولوژیهایی که گاهی در تضاد کامل با یکدیگر هستند.
اینکه حزب الله در بحرانی به وسعت بحران امروز لبنان، توانسته خود را نه تنها از فروپاشی حفظ کند بلکه همچنان جریان برتر و پرقدرت این کشور محسوب می شود و احزاب و ادیان و جریانها همچنان روابط خود را با حزب الله به عنوان عنصر تاثیرگذار فردایِ لبنان حفظ کرده اند، ناشی از قدرت مدیریت ارتباط حزب الله با سایر ادیان و احزاب است.
3⃣رسانه قوی
حزب الله توانسته اعتماد عمومی مخاطبین و یا حداقل جامعه حامی مقاومت را به دست آورد. در کشوری که بوقهای قدرتمند و ثروتمند رسانه ای دنیا دارای شعبه و خبرنگار هستند، حزب الله با حکمت و شناخت دقیق از ماهیت رسانه و فهم مخاطب، توانسته برای بخش عظیمی از جامعه، به مرجع اصلی تبدیل شود. این توانمندی را نه فقط از طریق تلویزیون، رادیو و روزنامه، بلکه در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر و واتس آپ که بستر آن در اختیار دشمن است؛ اعمال کند.
4⃣ ساماندهی اجتماعی و مدیریت بحران
میزبانی جامعه غیر شیعه از شیعیانی که از منازل خود آواره شده اند، صرفا یک همدلی و انسان دوستی لحظه ای نیست بلکه حاصل کار حزب الله طی ده ها سال ارتباط سازی با جریان های اجتماعی غیر شیعه و آمادگی برای روزهای بحرانی است. ضربات شوکه کننده و مستمری که رژیم صهیونیستی از ۲۶ شهریور تا ۱۰ مهر به حزب الله وارد کرد، برای ساقط کردن یک دولت بزرگ کافی بود اما حزب الله خود را برای چنین شرایطی آماده کرده بود و ساماندهی اجتماعی در شرایط بحران که طی سالها روی آن کار کرده بود را به اجرا در آورد.
5⃣ پیروی از ولایت فقیه
گفتیم که حزب الله، حزب اللهِ لبنان است. سربازان و فرماندهانش لبنانی هستند. به وطن خود افتخار می کنند و در راه خاک، عقیده و ایمان خود جانفشانی می کنند. با این وجود ایدئولوژی آنها "ولایت فقیه" است. آنها عمل به توصیههای کلان حضرت آیت الله خامنه ای را حکم شرعی میدانند. یکی از هنرمندیهای حزب الله بومی سازی نگاه کلان رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در لبنان است. این میزان توجه و اهتمام به ولایت فقیه برای دستگاههای ایرانی که علاوه بر شرع، قانوناً موظف به اجرای دستورات رهبر انقلاب هستند، درس آموز است.
6⃣ تعامل صحیح با ارتش و دولت لبنان
معمولا گروه هایی با مختصات شبیه به حزب الله حداقل در قبال معیشت و سامان سیاسی، خود را پاسخگو نمی دانند. حزب الله نه تنها اینگونه نیست بلکه خود بخشی از دولت است. در قبال ارتش نیز به مثلث طلایی معروف ارتش، ملت و مقاومت باورمند است. حزب الله برای ارتش شخصیتی حتی فراتر از توان واقعی آن، قائل است. در بسیاری موارد کنش ها و توان و ظرفیت خود را در راستای موفقیت دولت به کار می گیرد نمونه بارز آن نقش آفرینی در تحقق حقوق مرزی لبنان و میدان گازی این کشور است. در خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ و اعاده حاکمیت دولت بیروت به سراسر لبنان نیز حزب الله نقش اساسی ایفا کرد. همین تعامل موجب شده که اسراییل کلیت حاکمیت لبنان را هدف قرار داده و ارتش و دولت را نیز مورد تاخت و تاز قرار دهد. تل آویو و همدستانش از جمله آمریکا و آلمان امید دارند که بتواند با دسیسههای گوناگون بین حزب الله و ارتش و دولت این کشور انشقاق ایجاد کنند.
7⃣ استفاده از ظرفیت لبنانیهای خارج از لبنان
لبنان از لحاظ درصد تعداد شهروندانی که خارج از مرزهای کشورشان زندگی می کنند در رتبه اول است. سه برابر جمعیت لبنان خارج از این کشور حضور دارند. اگر چه همه آنها حامی حزب الله نیستند اما کنش عزتمندانه حزب الله در دفاع از جغرافیای لبنان و اهتمام به مساله فلسطین، موجب شده جمعیت کثیری از لبنانیان خارج نشین، همصدای حزب الله شوند.
8⃣ صدای واحد حزب الله
حزب الله به عنوان بزرگترین قدرت لبنان که دارای ابعاد و کارکردهای متعددی است، صدها هزار عضو رسمی و غیررسمی دارد ده ها نفر در آن به عنوان عضو موسس و مقام ارشد محسوب می شوند، قاعدتا می بایست در شرایط بحران دچار چند صدایی شوند اما در هنر، حکمت و ظرافت کار حزب الله همین بس که در بحرانی ترین شرایط نیز صدایش واحد است. هیچ مسئولی در حزب الله در هیچ سطحی موضعی اتخاذ نمی کند که اولا مورد سوء استفاده دشمن قرار بگیرد، ثانیا با روح حرکت حزب الله در تعارض باشد و ثالثا انعکاس تضاد و اختلافات داخلی حزب الله باشد.