توئیت قابل تامل احمد قدیری درباره سعید جلیلی
قدیری شهر به شهر رفت برای جلیلی رای جمع کند
ویدئوی او را می بینید که فریاد میکشد : ملت به جلیلی رای بدهید
چند بار پشت فرمان شهر به شهر که میرفت برای جلیلی رای جمع کند نزدیک بود خوابش ببرد و تصادف کند.
امشب درباره ی او در شبنامه خواهم گفت مفصل
حالا با این درک توئیتش درباره جلیلی را با دقت بخوانید
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
🚨ماجرای جلسه اجماع مشهد چه بود؟
چیذری، عضو شورای پیشرفت و عدالت: از رفتارها احساس کردم جلیلی نخواسته هوادارانش واقعیات جلسه مشهد را مطلع شوند لذا وادار به شفافیت شدم تا واقعیت عیان شود
جلیلی در جلسه، توصیه سردار قاآنی را نپذیرفت. قالیباف که عدم انصراف جلیلی را شکست جبهه انقلاب میدید خودش داوطلب انصراف شد.جلیلی با اصرار از قالیباف خواست، بمانید
به واسطه اتفاق همزمانی که در منطقه افتاد سردارقاآنی باید جلسه را ترک میکرد پس بحثها تکنیکال شد. عالمی! در جلسه بود و ادامه بحث داد. آخر جلیلی قول داد فردا(پنجشنبه) نماز مغرب اعلام انصراف خواهم کرد!
جلیلی روز پنجشنبه بدون توجه به حرفی که در حضور چند آدم آبرودار زده بود گوشی همراهش را خاموش و به امید ظرفیت دولتی در روستاها وارد کارزار شد. به همین راحتی چند نوپای جویای قدرت، آینده انقلاب و کشور را به بازی گرفتند!
بی جهت نبود حاجقاسم عزیز از این جماعت اکراه داشت.
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸
قدسیان 🇮🇷 🇵🇸
🔸چوب نفهمی از سال ۹۲ تا ۷ تیر ۱۴۰۳
در مدت کوتاهی پس از انتخابات ۹۲ اشتباه بزرگ جبهه انقلاب در رقابتها و تقدیم ریاستجمهوری به آقای روحانی، بحثهای داغ و ریشهای در این جریان درگرفت که باید میماندیم و مامور به تکلیف بودیم و مردم باید انتخاب میکردند و نتیجه با ما مربوط نیست.
اما رهبر انقلاب در همان زمان در پاسخ به یک سوال در دیدار دانشجویی این قضیه را تشریح کردند اما متاسفانه دوستان نومن ببعض و نکفر ببعض با بینات انقلاب رفتار میکنند.
این چندخط را بخوانید:
یک سؤال دیگر این است - که اینجا هم باز بعضی از دوستان گفتند - که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟
امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟
چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟
حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه.
البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده.
اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده.
بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست
🇮🇷 🇵🇸 @Qodsiyan 🇮🇷 🇵🇸