پوستر های 👇👇👇ضوابط و شرایط جشنواره ویژه دانش آموزان مدارس متوسطه اول و دوم جهت نشر در گروه های ناحیه ای/منطقه ای و مدارس متوسطه اول و دوم تحت پوشش ارسال می گردد . خواهشمند است برای جلب مشارکت حداکثری دانش آموزان متوسطه برنامه ریزی مناسب انجام پذیرد. با تشکر
پوستر های 👇👇👇ضوابط و شرایط جشنواره ویژه همکاران محترم جهت نشر در گروه های ناحیه ای/منطقه ای و مدارس تحت پوشش ارسال می گردد . خواهشمند است برای جلب مشارکت حداکثری همکاران محترم برنامه ریزی مناسب انجام پذیرد. با تشکر
🌷. قابل توجه همکاران گرامی.
معاونین پرورشی و مربیان تربیتی مدارس.
یکی از مهمترین مسائل مطرح در سند تحول بنیادین، موضوع ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت است که تمام فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس می بایست بر محور این شش ساحت تربیتی قرار بگیرد و از آنجا که لازم است به طور خلاصه به این مسائل آشنا شوید ذیلا به طور اختصار، در شش قسمت تقدیم حضورتان می شود👇
مقدمه :
و ساحت در لغتنامه فارسی معین به معنای خانه، درگاه و آستانه آمده است ولی مقصود از ساحت در حوزه تعلیم و تربیت، محدوده و دامنهی خاصی است که مجموعهای از رفتارها و فعالیتهای تعلیم و تربیت در آن حوزه و دامنه قرار میگیرد.
انسان موجودی دارای ابعاد و ساحتهای مختلف است، از بینشها، گرایشها و تواناییهای مختلف برخوردار است و با دیگر موجودات جهان ارتباط غایی دارد واز آنها تأثیر میپذیرد وبر آنها تأثیر میگذارد.
هنگامیکه از تعلیم و تربیت سخن میگوییم، درواقع از نوعی از قابلیتها و ظرفیتهایی سخن میگوییم که در ابعاد مختلف روح و بدن انسان قرار دارند و انسان برای رسیدن به کمال مطلوب خود نیازمند آن است که با یاری دیگران آنها را به فعلیت برساند یا آنها را تصحیح، تعدیل، تقویت و هدایت کند.
بنابراین تعلیم و تربیت دارای حوزههای مختلفی است، حوزههایی که در آن نیازهای مشترک همعرض انسانها قرار گرفته است اصطلاح (ساحتهای تربیتی) به کار گرفته میشود.
ساحتهای ششگانه در سند تحول بنیادین آموزشوپرورش عبارت از مبانی نظری سند تحول بنیادین آموزشوپرورش می باشد که در قسمت های بعدی هریک از ساحت های تعریف شده در سند تحول را اشاره خواهم کرد.
معاونت پرورشی و فرهنگی استان قم
@qomparvareshi