✅ رسانه عبری زبان: حزب الله قابل پیش بینی نیست
🔸پایگاه عبری زبان میوازیک: طی سالهای اخیر وضعیت امنیتی در شمال (فلسطین اشغالی) روز به روز بدتر شده است، این مسئله ارتباط مستقیمی به تقویت جایگاه حزب الله در لبنان دارد.
🔸 جامعه اسرائیل و به ویژه ساکنان شمال هزینه سنگینی را میپردازند، احساس ناامنی و وحشت از هدف قرار گرفتن با موشکها از غزه یا لبنان به احساس روزمره اسرائیلیها تبدیل شده است و باید گفت که اسرائیل قادر نیست به شکل مستمری زندگی در چنین شرایطی را تاب آوری داشته باشد.
🔸 بعد از ترور (شهید) سید حسن نصر الله دیگر کسی نمیتواند پیش بینی کند گام بعدی حزب الله چه خواهد بود. واکنش طرف لبنانی میتواند قوی و غیرقابل پیش بینی باشد و احتمال زیادی هم وجود دارد که وارد جنگ دیگری هم با آنها بشویم.
.
✅ مورخ مطرح صهیونیست: 10 درصد جمعیت، اسرائیل را برای همیشه ترک کرده اند
پروفسور ایلان پاپه: پس از شروع جنگ، بیش از 700 هزار اسرائیلی "کشور" (سرزمین های اشغالی) را ترک کردهاند.
🔺بر اساس آمار، سرزمین های اشغالی در حدود 7 میلیون و 250 هزار نفر جمعیت دارد که این تعداد به جز 2 میلیون عربی است که ساکن این اراضی هستند.
.
🚨حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به شهر طورا در جنوب لبنان
🚨حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به مرجعیون در جنوب لبنان
.
📍 نجات سرگردانی نظام بانکداری پس از ۵۰ سال توسط مجلس
🔹بانکها که یکی از ستونهای مهم اقتصاد کشور هستند و نه تنها در حوزه پولی و مالی و گردش آن در کشور فعال هستند بلکه در حوزه های سرمایه گذاری نیز منشاء اثرند، گاها حتی از ریل اصلی اقدامات خود خارج شده و به اموری ممنوعه از جمله بنگاهداری مشغول شدهاند.
یکی از دلایل تورم هم همین ناترازی نظام بانکی است که ناشی از نواقص در قوانین و مقررات اداره بانک مرکزی میشد. در گذشته بانک مرکزی با کمک مصوبات سران قوا به ساماندهی بانکها میپرداخت اما این مصوبات یکساله بود و باید قانونی دائمی برای جلوگیری از خلق پول و نقدینگی به تصویب میرسید.
🔹از آنجا بود که قالیباف و مجلس یازدهم در پی اصلاحی ساختاری در بانکداری برآمدند و پس از گذشت چند دهه از تصویب قانون پولی و بانکی در سال ۵۱ برای اولین بار، در مجلس یازدهم با هدف اصلاح قوانین حوزه بانک مرکزی، طرح بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار گرفت. این قانون در ۶۷ ماده، سال گذشته، قبل از بررسی لایحه بودجه به تصویب نمایندگان مجلس رسید. با تصویب این قانون، اقتدار و جایگاه بانک مرکزی را ارتقاء یافته و موجب فعالیت حرفهای این نهاد اقتصادی شد.
🔹جالبی تصویب این قانون آنجاست که به مدت ۵۰ سال در قانون بانک مرکزی تجدیدنظر نشده بود و در ۳ مجلس گذشته جریانات سیاسی، اقتصاد دولتی، اقتصاد رانتی و مؤسسات بانکی و خصوصی همگی در تنظیم قانون بانک مرکزی اعمال نفوذ میکردند و مجالس قبلتر نتوانستند این تصمیم را بگیرند اما مجلس یازدهم شجاعانه ایستاد و این تصمیم را گرفت.
.
📍چرا قانون حجاب ابلاغ نمی شود؟
🔹سید مصطفی موسوی نژاد عضو شورای مرکزی حزب پایداری مدعی عدم ابلاغ قانون حجاب و عفاف به دولت بعد از ۲.۵ ماه توسط قالیباف شده است این در حالی است که آقای آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و رییس شورای مرکزی حزب پایداری اشاره کرد که صراحتا بیان کرده است:
🔹بعد از پیگیری چرایی تاخیر در ابلاغ قانون عفاف و حجاب، مطلع شدیم دبیر شورای عالی امنیت ملی، در نامهای به آقای قالیباف اشکالی را به قانون مصوب مجلس وارد کرده و از رییس مجلس درخواست کردهاند فعلا برای چندماه ابلاغ این قانون مسکوت بماند.
🔹با تلاش برخی اعضای کمیسیون فرهنگی و پیگیری سردار رادان و حمایت آقای قالیباف، ابهام آقای احمدیان دبیر شعام رفع میشود. بعد از این وقفه و با تدبیر ویژه رییس مجلس به زودی قانون عفاف و حجاب برای اجرا به دولت ابلاغ خواهد شد.
🔹حال باید دید که چه جریانی اینبار در پشت قانون عفاف و حجاب برای دور جدیدی از تسویه حساب سیاسی با قالیباف قایم شدهاند.
.