💎 ثمره حق و حقمداری
🔻امام حسن عسكرى عليهالسلام:
ما تَرَكَ الحَقَّ عَزيزٌ إلاّ ذَلَّ و لا أخَذَ بِهِ ذَليلٌ إلاّ عَزَّ
◻️هيچ عزّتمندى حق را ترك نکرد مگر آن كه خوار شود و
◻️ هيچ خوارى حق را نگرفت مگر آن كه عزّت يابد.
📚 تحف العقول، ج ۱، ص ۴۸۹
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
فَمَنْ حَآجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَأَبْنَاءكُمْ وَنِسَاءنَا وَنِسَاءكُمْ وَأَنفُسَنَا وأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةَ اللّهِ عَلَي الْكَاذِبِينَ :
پس هر كه با تو، بعد از علم و دانشى كه به تو رسيده است، درباره او (عيسى) به ستيز و محاجّه برخيزد (و از قبول حقّ شانه خالى كند) بگو: بيائيد پسرانمان وپسرانتان وزنانمان وزنانتان وخودمان را (كسى كه به منزله خودمان است) وخودتان را بخوانيم، سپس (به درگاه خدا) مباهله و زارى كنيم و لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم.
سوره آل عمران آیه۶۱
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
قرآن کتاب هدایت
فَمَنْ حَآجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَأ
✳ علی، خودِ پیغمبر است...
🔻 دربارهی #پيغمبر (صلی الله علیه و آله) و #على (علیه السلام) در آيهی #مباهله چه مىگوييم؟ منظور از «انفسنا» در آيهی مزبور، على است. پس على، جان پيغمبر است. به مخالفان مىگوييم: وقتى خود پيغمبر هست، براى چه دعوا مىكنيد كه خليفه كيست؟ وقتى على هست، خود پيغمبر هست. اما متأسفانه گرفتار تعصبهاى ناروا هستند.
👤 #آیت_الله_محمدعلی_گرامی
📚 از کتاب «لو لا علی علیه السلام» (اگر علی علیه السلام نبود...)
📖 صفحات ۴۲ و ۴۳
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
✳ دنبال دستورات خاص نباش!
🔻 #علامه_طباطبایی میفرمودند: «هر شب که میخواهی بخوابی، ببین از صبح تا شب، ساعت به ساعتِ عمر خود را چه کردهای.» از نظر علامه، این مراقبه بر ایام، کلید نجات و رستگاری است. بسیاری از افراد بهدنبال دستورات خاص از استاد هستند و افسوس میخورند که چرا دسترسی به اساتید اخلاق و سلوک برای ما میسر نیست! درحالی که همین توصیههای عمومی و مهم اگر در زندگی ما جدی گرفته میشد و به آنها عمل میکردیم، در مسیر قرب الهی پیش افتاده بودیم.
👤 #حجت_الاسلام_عابدینی
📚 از کتاب #ادب_عاشقی
📖 ص ۲۵
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیارعالی بسیار‼️
الله اکبر الله اکبر‼️
بشنوید سخن تازه شیخ تیجانی را در مورد سنی های متعصبی که بخاطر ماجرای غزه شیعه شده اند .
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
#دانستنی_های_قرآنی
📚مطالعه پیرامون قرآن ما را با اصالتهای سه گانه این کتاب آشنا میکند.
1⃣ اصالت انتساب
یعنی این که بدون شبهه آن چه امروز به نام قرآن تلاوت میشود عین همان کتابی است که پیامبر اسلام به مردم جهان عرضه کرده است.
2⃣ اصالت مطالب
به این معنی که معارف قرآن اقتباس از کتاب های دیگر نیست، بلکه ابتکاری است.
3⃣ اصالت الهی
یعنی این که معارف قرآن از ماوراء فکر حضرت رسول اکرم افاضه شده است و ایشان صرفا حامل این وحی بوده اند.
📚آشنایی با قرآن، استاد مطهری، ج1، ص19
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
34.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 این کلیپ رزق ویژه امروز شماست 🌹
🌱 اگه می خواهی خدا کارگردان زندگیت بشه، این کلیپ رو از دست نده😍
💥 اگر خوب بود و استفاده کردی، منتشر کن که بقیه هم استفاده کنن🙏
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
#انگیزشی
🌼اگر کسی می خواهد موفق به تلاوت قرآن شود باید برای آن وقت خالی کند و این را مهم بداند؛ نه این که همه کارهایش را پر کند و اگر یک وقتی هم خالی ماند قرآن بخواند؛
❌ خیلی واضح است که وقتی باقی نمی ماند؛ بعد می بینی این ماه رمضان که تمام شد تا ماه رمضان دیگر یک قرآنی که دست گرفته را تمام نکرده است، دلیلش این است.
✅اگر انسان می خواهد قرآن بخواند باید برای قرآن وقت بگذارد... اگر انسان بخواهد از این کتاب الهی بهره مند شود باید برای خودش فراغت ایجاد کند.
❌خیال نکنید که وقت پای قرآن گذاشتن حیف است؛ وقتی ائمه _علیهم السلام_ اینقدر قرآن می خواندند، ما حسابمان پاک است. چه کاری بهتر از انس با قرآن و تلاوت قرآن است؟
❤️امیرالمؤمنین فرمود احدی بعد از قرآن فقیر نیست و تا دستش به قرآن نرسیده غنی نیست.
🔰هیچ چیز انسان را مستغنی از قرآن نمی کند؛ نه فلسفه نه عرفان نه تاریخ نه کسب و کار.
✳️ یکی از بهترین عبادات بین الطلوعین تلاوت قرآن است. در روایت دارد اگر کسی بین الطلوعین بیدار باشد و مشغول به عبادت باشد اثرش در وسعت روزی از مسافرت در راه کسب روزی بیشتر است. کافی است که آدم بیدار بماند و تجربه بکند. باید برای تلاوت قرآن فرصت خالی کرد.
✍ استاد میرباقری
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
💠 آدم شدن
🔹 به ما گفتند اگر در حوزه ها و دانشگاه ها كار علمی انجام می دهید، علم به تنهایی سودمند نیست باید با وارستگی همراه باشد، اینكه در بخش های فراوانی از قرآن كریم فرمود: ﴿یعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ یزَكِّیهِم﴾؛[1] یعنی عالم حوزوی یا استاد دانشگاهی باید عالم باشد؛ محقّق باشد علماً، متحقّق باشد عملاً تا بیراهه نرود و راه كسی را هم نبندد. نه از روحانی عالم بی عمل كاری ساخته است, نه از دانشگاهی محقّق بی تحقّق كاری ساخته است.
🔹 اصرار قرآن كریم بر این است كه اگر كار علمی انجام میدهید، حتماً باید با عمل صالح همراه باشد؛ منتها گاهی تزكیه را قبل از تعلیم ذكر می كند[2] و گاهی تعلیم را قبل از تزكیه؛ آن جا كه میفرماید: ﴿یعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ یزَكِّیهِم﴾، نه برای آن است كه علم از وارستگی بالاتر است، علم مقدّم بر وارستگی نیست، بلكه مقدّمه است! اگر كسی حوزه درس میخواند یا دانشگاه می رود، علمش مقدمه بر آدم شدن است نه مقدّم! لذا فرمود: ﴿یعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ یزَكِّیهِمْ﴾؛ اما آن بخش هایی كه تزكیه را بر علم مقدّم می دارد، برای اینكه آدم شدن مقدّم بر عالِم شدن است، چه عالم حوزوی و چه عالم دانشگاهی. پس اگر كسی در محور دانش حركت میكند، باید بداند علم یك طرف قضیه است، آن آدمیت و بی راهه نرفتن و راه كسی را نبستن طرف دوم قضیه است.
[1]. سوره بقره، آیه129.
[2]. سوره آل عمران، آیه164؛ سوره جمعه، آیه2.
#وارستگی
#علم_و_عمل_صالح
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
4_5918205449143848455.mp3
23.36M
🖤🍃😌
🍎ٵࢪٵݦـــــۺ ۺب انهٜٜ
طبق قࢪاࢪهࢪشب
.یه ساعت طلایی 🌟داࢪیم
🍎خلوت شبانہ باقࢪانمون....
🌱#حالـــــتوسادهخوبکن
قاری: امیرحسین ساجدی
#سوره_ذاریات
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯
🌴آیا کسی که به صورت حقیقی از گناهان کبیره گذشته خود پشیمان شده و توبه کند، می تواند از آثار تکلیفی و وضعی آن به طورکلی نجات پیدا کند؟
دل ما باید همواره به وعدههای خداوند ایمان و اطمینان داشته و دل خوش باشد. این وعدههای خدای متعال و اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ را جدّی بدانیم که خود اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ فرمودند: اگر به خدا توکّل کرده و صادقانه پشیمان شده و توبه کنید که دیگر به آن گناهان برنگردید، إنشاءالله آثار آن از بین میرود. منتها گاهی انسان ممکن است بعد از این که واقعاً هم توبه کرده دچار غفلت شود؛ بدون عمد یا گاهی عمداً لغزشی از او سر بزند. نباید از الطاف الهی مأیوس شود. می تواند و باید دوباره توبه کند و به وسوسههای شیطان اعتنا نکند. شیطان در این مواقع به او القاء می کند: توبه کردی! دو مرتبه گناه انجام دادی، توبهی تو چه فایدهای دارد؟!
از این جهت ما همواره باید در صدد انجام کارهای نیک و دوری از گناهان باشیم. از خدا و اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ هم کمک بخواهیم و بدانیم خدای متعال و اولیای او حتماً در جهت رفع این نواقص به ما کمک خواهند کرد.
🔰بیانات استاد تحریری
╭━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╮
@qoranketabehedayt
╰━═━⊰ 🍃🌸🍃 ⊱━═━╯