تهیه طرح استیضاح علی لاریجانی در مجلس
🔹«حجتالاسلام ذوالنوری»، در نشست علنی امروز مجلس، درحال اخذ امضای نمایندگان برای طرح استیضاح رئیس مجلس است.
🔹«ابطحی»، نماینده مردم خمینی شهر: به دنبال حواشی مربوط به افزایش قیمت بنزین تعدادی از نمایندگان طرح استیضاح علی لاریجانی را کلید زدهاند. تاکنون حدود ۵۰ نماینده این طرح را امضاء کردهاند.
@quds_sepah
📲سفیر ایران در انگلیس از تجمع چند نفره گروهک تجزیه طلب «الاحوازیه» مقابل سفارت ایران در لندن خبر داد.
@quds_sepah
آیا رهبری به جای حمایت از #مردم، از طرح #گرانی_بنزین حمایت کرده؟
- خیر این حرف درست نیست. رهبری از طرح گرون کردن بنزین به این شکل حمایت نکردن
بلکه ایشون فرمودن این طرح هم موافق داره و هم مخالف
🔵 یعنی مجلس باید ورود کنه و بررسی کنه اگه ایرادی هست تا برطرف بشه.
این طرح هم فقط از این جهت که "منتخبین مردم تصویبش کردن" مورد حمایت رهبری هست. در واقع رهبری از "تصمیم و رای و انتخاب خود مردم" حمایت کردند.
⭕️ تا زمانی که عموم مردم به "مسئولین بد و ضعیف" رای بدن و حمایت کنن، رهبری طبق روش "مدیریت تقوایی" که دارن نمیتونن بزنن زیر قوانینی که دولت مجلس تصویب میکنن؛ هرچند اون قوانین آسیب هایی رو به کشور بزنه...
تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل....
@quds_sepah
🔹گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
مردمسالاری یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
#یامین_پور
@quds_sepah
محدودیت دسترسی به اینترنت با تصویب شورای امنیت
یک مسؤول مطلع :
🔹محدودیت دسترسی به اینترنت با تصویب شورای امنیت صورت گرفته و زمان پایان آن هنوز مشخص نیست؛ دسترسی به سایتهای داخلی و خدمات آنلاین بومی مقدور است.
🔹در حال حاضر مکانهای ضروری همچون روزنامهها و سایتهای خبری این محدودیت را ندارند.
@quds_sepah
بیانیه سپاه: با هرگونه ناامنی قاطعانه برخورد میکنیم
🔹سپاه پاسداران در بیانیه ای با قدردانی از تیزهوشی و بصیرت مردم در جداسازی مطالبات و صف اعتراض از اغتشاشگران و تاکید بر لزوم تلاش همه قوا در پاسخگویی به مطالبات به حق مردمی، اعلام کرد: با ادامه هرگونه ناامنی و اقدامات مخل آسایش و آرامش مردم قاطعانه برخورد خواهیم کرد.
@quds_sepah
🌷شهید مبارزه با اشرار و آشوبگران
🔹پاسدار شهید مرتضی ابراهیمی، از نیروهای سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران در درگیری روز گذشته با منافقین و آشوبگران در ملارد به شهادت رسید.
@quds_sepah
در جلسه بنزینی سران قوه چه گذشت؟
🔹در نشست سران قوا پیشنهاد دولت درباره میزان سهمیه، قیمت بنزین سهمیهای و قیمت بنزین آزاد مطرح شده و بعد از ارزیابی به تصویب میرسد و به درخواست رئیسجمهور، سران قوا مصوبه و جمع بندی جلسه را درباره ۶۰ لیتر سهمیه، قیمت ۱۵۰۰ تومانی بنزین سهمیهای و قیمت ۳ هزار تومانی بنزین آزاد امضا میکنند.
🔹نحوه اجرای این تصمیم اعم از زمانبندی اجرا، شیوه اجرا، میزان و نحوه بازتوزیع منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین، تعداد خانوارهایی که شامل بازتوزیع یارانه بنزین میشوند و دیگر موارد در اختیار دولت گذاشته شد تا دولت درباره آن تصمیم بگیرد.
🔹همچنین درباره شیوه پرداخت این کمک معیشتی، مشمولان آن، میزان این کمک و امثال آن نیز به دولت اختیار کامل برای تصمیمگیری داده شده است.
@quds_sepah
🚨 فوری
🔹سیلی محکم به آل سعود
🔻انصارالله یمن اعلام کرد توانسته دو کشتی جنگی ائتلاف تحت رهبری سعودی را که در آبهای حدیده بودهاند، به کنترل خود درآورده است.
@quds_sepah
✍️ اطاعت از ولیّ خدا در «محکمات» هنر نیست /عیار ولایتمداری در روزهای سخت و در مواجهه با رفتارهای «متشابه» ولیّ خدا سنجیده میشود.
🔰 رهبر انقلاب در سخنانی در سال 73، پیرامون تأثیر پذیرش قطعنامه 598 در ایجاد تردید میان مؤمنین انقلابی نسبت به نظام اسلامی میفرمایند:
🔸«عامل ديگرى كه وجود دارد، اين است كه در جبهه ى خودى، بعضاً به دلايلى، در پايبندى نظام به حرفها و آرمانهاى خودش، ترديد شد. اگر بخواهيم مثال كاملًا واضحى بزنيم- و البته در خصوص اين مثال، عاملى هم وجود داشت كه مشكل را تا حدودى برطرف میکرد - مسأله ى قبول قطعنامه ى 598 و پايان جنگ بود كه عدّه اى را مردّد كرد. منتها گفتم: در آن قضيه، عاملى وجود داشت كه همان «وجود امام(ره)» بود. چون امام كُر بود؛ دريا بود و مورد ترديد قرار نمیگرفت. لذا عدّه ى كثير يا اكثرى- نمیگويم همه- به خاطرِ گُلِ روىِ امام و به اتكاى ايشان، حّجت را بر خود تمام شده دانستند. اما نفس اين حركت، خيلى از دلها را تكان داد كه: «هان! چه شد؟!» آنها در اينكه نظام به حرفهاى خودش پايبند است، احساس ترديد كردند. ناگفته نماند كه در طول پانزده سال اخير، از اين قبيل قضايا مكرّر اتّفاق افتاده است. گاهى احساس ترديد در عنصر خودى بجا، ولى اكثراً بیجا بوده است. چون خودِ من در سطوح تصميمگيرى كشور بوده ام و با خيلى از جوانان و عناصر مردّد ارتباطات عاطفى داشته ام، غالباً میديدم بيهوده دچار ترديد شده اند و اصلًا جاى ترديد و نگرانى نبوده است. آنها بيهوده احساس نگرانى میکردند كه «هان! چه شد؟!»
(۲۲/ ۰۴/ ۱۳۷۳ ؛ بيانات در ديدار هنرمندان و مسئولان فرهنگى كشور)
آنگاه ایشان در ادامه میفرمایند:
🔸«اين ترديدها، در زمينه هاى اقتصادى، در سياست و حتى در خودِ جنگ- همانطور كه گفتيم- ايجاد گرديد. اين هم عاملِ ديگرى از سايشْ در جبهه ى خودى است. بنده با خود فكر كردم اگر همين ترديد و تزلزل را، عوامل رزمنده ى ما پيدا میکردند، چه فاجعهای اتّفاق میافتاد! فرض كنيد كه مثلًا فرماندهان و عناصر اصلى جنگ، ناگهان مردّد میشدند كه «آيا نظام، پاى حرفهايش ايستاده است يا نه؟» ببينيد در جنگ چه اتّفاقى رخ میداد!»
🔰 حالت تردید در میان برخی مؤمنین انقلابی، با ضریب و گستره بالاتری در مسئله پذیرش مشروط برجام توسط رهبرانقلاب و حمایت ایشان از تصمیم سران قوا در ماجرای سهمیه بندی بنزین نیز تکرار شد؛ بگونهای که برخی مؤمنان انقلابی، نسبت به حقانیت نظام اسلامی و شخص رهبرانقلاب دچار تردید و تزلزل شدند.
اصولاً رفتارهای متشابه ولیّ خدا که بعضاً به دلیل مصالح مهمتری انجام میشود، همواره ریزشهایی در میان مؤمنین انقلابی به وجود خواهد آورد. ریزشهای مؤمنین انقلابی در وقایعی همچون پذیرش حکمیّت توسط امیرالمؤمنین(ع)، پذیرش صلح با معاویه توسط امام حسن(ع) و پذیرش ولایتعهدی مأمون توسط امام رضا(ع)، مصادیق تاریخی این گزاره هستند.
🔰 «اطاعت از ولیّ» تنها در «محکمات»، هنر نیست. عیار ولایتمداری افراد در مواجهه با «متشابهات» ولیّ خدا سنجیده میشود. مؤمنین انقلابی اگر در روزها و ساعات سخت، از فرامین ولیّ خدا تبعیت نمایند، آنگاه رحمت و مغفرت الهی نیز شامل آنها خواهد شد:
🔸«لَقَدْ تابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَ الْمُهاجِرِينَ وَ الْأَنْصارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي ساعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ ما كادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَرِيقٍ مِنْهُمْ ثُمَّ تابَ عَلَيْهِمْ إِنَّهُ بِهِمْ رَؤُفٌ رَحِيمٌ؛ خداوند رحمت خود را شامل حال پيامبر، و (همچنين) مهاجران و انصار كه در زمان عسرت و شدت از او پيروى كردند، نمود، پس از آنكه نزديك بود دلهاى گروهى از آنها از حق منحرف شود (و از ميدان جنگ باز گردند) سپس خدا توبه آنها را پذيرفت كه او نسبت به آنان مهربان و رحيم است.» (توبه: ۱۱۷)
مؤمنان انقلابی باید همچون «راسخان در علم» باشند که نسبت به متشابهات الهی نیز، اظهار اطاعت مینمایند:
🔸«وَالرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا؛ راسخان در علم میگویند: ما به همه آن (هم محکمات و هم متشابهات) ايمان آورديم، همه از طرف پروردگار ماست.» (آل عمران: ۷)
این تبعیت و اطاعت از ولیّ خدا در متشابهات، البته به معنای بستن راه فکر و تحقیق و پرسش نیست. بلکه به معنای عدم تردید در حقانیت اوست. همانگونه که راسخان در علم نیز ضمن اعتراف به حقانیت قرآن کریم و بدون کوچکترین تردید در این باره، با مراجعه به محکمات قرآن، به تفسیر و تحلیل آیات متشابه میپردازند.
@quds_sepah
💢 لطفا حرف نزنید!
🔺ربیعی امروز گفته «روحانی خودش را فدای مردم و کشور کرد.»
🔹سخنگوی دولت این حرف عجیب را درحالی می زند که روحانی مصلحت کشور را فدای سیاسی کاری و لجبازی کرد و طرح موفق سهمیه بندی بنزین و کارت سوخت را فقط به دلیل اینکه مربوط به دولت قبل بوده متوقف کرد و آنقدر افزایش قیمت بنزین را برخلاف قانون به تاخیر انداخت که مصرف بنزین و قاچاق سربه فلک گذاشت و کشور به جایی رسید که ناچار شد امروز در دقیقه نود قیمت را آزاد کند.
🔹اما همین کار ضروری را هم با بی تدبیری تمام، بدون اعلام قبلی، بدون زمینه سازی، بدون اعتماد سازی در مردم با بیشترین هزینه بر دوش کشور انجام داد.
🔹روحانی خود را فدا کرد؟! روحانی مردم، رهبری، امنیت کشور، مصلحت، اماکن عمومی، جوانان مردم، اموال شخصی مردم و آبروی کشور را فدا کرد!
🔻کاش این جماعت لیبرال اصلا حرف نزنند. چون این کار را هم مثل سایر کارهایشان به بدترین شکل ممکن انجام می دهند.
رها عبدالهی
@quds_sepah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اظهارات تکاندهنده همسر شهید امنیت ایرج جواهری که توسط اغتشاشگران به شهادت رسید
+اقای روحانی فقط بگو چه طور میخوای جواب بدی!!!
@quds_sepah
🔴 موضع قابل تامل حسین دهباشی، کارگردان فیلم انتخاباتی روحانی:
♦️دائما بین بنیصدر و روحانی قیاس غیر منصفانهای میشود.
♦️برخی با این مقایسه خودشان را مدیون بنیصدر میکنند ....
@quds_sepah
🔸تولید ۲ درصد علم دنیا و ۲۲ درصد علم کشورهای اسلامی توسط ایران
رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام:
🔷بیش از ۲ درصد علم دنیا توسط پژوهشگران و دانشگاههای ایرانی تولید میشود.
🔷۲۲ درصد از سهم کل کشورهای اسلامی با بالاترین میزان تولید از آن جمهوری اسلامی ایران است.
@quds_sepah
قهرمان نمایی اُمیدیها!
🔻در چند روزگذشته، برخی نمایندگان لیست امید از جمله محمود صادقی به بهانهی اعتراض به "در راس امور نبودن مجلس" در قضایای مختلف از جمله گرون شدن بنزین، قراره استعفا بدن.
🔺اما این ژست پوپولیستی لیست امید جهت قهرمان سازی از خودشون (البته به گمان خودشون!) و جدا کردن خودشون از دولتی هست که برای رای آوردنش، از هیچ کاری دریغ نکردن و الان هم به جای نظارت بر دولت جهت اجرای هر چه بهتر امور، به دنبال استعفا و مظلوم نشون دادن خودشون هستن❗️
@quds_sepah
🔴 محبوبیت یا منفوریت، مسأله این است
🔻حمید رسایی: مسخره ترین حرفی که ممکن بود، در این وضعیت شنیده شود توسط سخنگوی دولت بیان شد. علی ربیعی در گفتگوی با خبرنگاران ادعا کرد که «حسن روحانی خودش را فدای مردم و کشور کرد» وی توضیح نداد که روحانی چگونه خودش را فدا کرده است، در حالی که وضعیت موجود حاصل بیتدبیری یدولت است.
🔻جمله مضحکتر این بود که ربیعی گفته است: «دولت میدانست که این اقدام، تبعاتی برای محبوبیتش دارد» واقعا از نظر علی ربیعی، میزان محبوبیت حسن روحانی چقدر است؟
🔻نظرسنجیهای مراکز رسمی و دولتی، محبوبیت دولت را نزدیک به هفت درصد میدانند. حتی حاضر به گفتگوی رو در رو با مردم (آن هم از طریق تلویزیون نه حضوری) نیست.
🔻اتفاقا دولت روحانی در مرحله بحران مشروعیت بسر میبرد و اگر توصیهها و حمایتهای رهبر معظم انقلاب نبود، این دولت نه توسط منتقدان که به دست حامیانش ساقط شده بود.
@quds_sepah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹مداحی فرزند شهید مرتضی ابراهیمی بالاسر پیکر مطهر شهید
🌹شهید ابراهیمی وصیت کرده بود اگر در این روزها شهید شد این مداحی را در کنار پیکرش بخواند
@quds_sepah
🔰 هماکنون در حال برگزاری است | دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کار آفرینان و فعالان اقتصادی با رهبر انقلاب
🔺️ جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی امشب (سهشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
@quds_sepah
رهبر انقلاب: دوستان و دشمنان بدانند در حوادث امنیتی چند روز اخیر، دشمن را عقب زدیم
رهبر انقلاب، امشب در جمع تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹 هم دوستان و هم دشمنان بدانند، ما در عرصهی جنگ نظامی و سیاسی و امنیتی دشمن را عقب زدیم؛ همین کارهای این چند روز کارهای امنیتی بود، مردمی که نبود.
🔹در عرصههای مختلف دشمن را عقب زدیم و به توفیق الهی در عرصهی جنگ اقتصادی هم بهطور قاطع دشمن را عقب خواهیم زد. ۹۸/۸/۲۸
اخبار قدس
رهبر انقلاب: دوستان و دشمنان بدانند در حوادث امنیتی چند روز اخیر، دشمن را عقب زدیم رهبر انقلاب، ام
ان شالله به لطف خدا...
✅ این صحبت رهبر خیلی پیام داره. ظاهرا این اغتشاش آخرین اغتشاشی هست که با این هماهنگی و گستردگی صورت میگیره و از این به بعد باید شاهد عقب رفتن دشمن و ضعیف تر شدنش باشیم.
و اینکه رهبری برای اولین بار هست که میفرمایند ما در جنگ اقتصادی هم به طور قاطع دشمن رو عقب میزنیم خیلی جالبه.
به لطف خدا دیگه تمومه....
دورزدن تحریم یک تاکتیک است
👈 کار اصلی باید مصون سازی کشور از تحریم باشد
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ اینکه ما برای #نجات_اقتصاد_کشور، چشم امید به تمام شدن تحریم داشته باشیم یا اینکه این شخصِ [رئیسجمهور فعلی آمریکا] نباشد، اینها تأثیری ندارد.
🔹️ حالا بعضی زرنگی میکنند و تحریم را دور میزنند، دستشان درد نکند اما کار اصلی «مصونسازی کشور از تحریم» است. دور زدن تحریم یک تاکتیک است و مصونسازی کشور از تحریم یک راهبرد است.
🔺️ باید کاری کنیم که از #تحریم آسیب نبینیم؛ الان اینجور نیست. ۹۸/۸/۲۸
@quds_sepah
⚡️ کارشناسان میگویند ۲۰ سال فرصت داریم از ظرفیت جوان کشور استفاده کنیم
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ یکی از ظرفیتها «جمعیت جوان کشور» است. به قول جمعیتشناسان، این پنجرهی جمعیتی است.
🔹️ کارشناسان میگویند ما ۲۰ سال دیگر فرصت داریم از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر در این ۲۰ سال توانستیم که پایهی خود را محکم کنیم، بُرد کردیم اما اگر کشور وارد سالمندی شود، دیگر کاری نمیتوانیم بکنیم.
🔹️ در این ۲۰ سال چه کار کنیم؟ اول اینکه نگذاریم #جمعیت_جوان کاهش پیدا کند؛ دوم، ایجاد ثروت پایدار برای کشور.
🔺️ اینکه بر #فرزندآوری اصرار میکنم، دلیلش این است که اگر این بیتوجهی که در برههای طولانی به مسئلهی جمعیت شد ادامه پیدا کند، ما ۲۰ سال آینده وارد یک مسیری خواهیم شد که دیگر کار بسیار مشکل خواهد شد. ۹۸/۸/۲۸
@quds_sepah