👥دیدار مدیر عامل بنیاد خیران و واقفان دانشگاه با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه
🔰حجت الاسلام محمدطاهر گرایلی مدیرعامل بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با حجت الاسلام محمد صالحی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه دیدار و گفتگو کرد.
✅ این دیدار که با حضور دکتر مجید چهری رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه همراه بود، پیرامون مسائل مربوط در حوزه تعاملات فی مابین دانشگاه و اداره کل همچون اجرای نیت برخی از موقوفات، برگزاری مسابقات قرآن سازمان اوقاف با همکاری دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه، پرداخت کمک هزینه تغذیه به دانشجویان کم برخوردار، مساعدت در امور رفاهی کارکنان دانشکده بحث و تبادل نظر گردید.
#دیدار_استانی
#دانشکده_علوم_قرآنی_کرمانشاه
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
معرفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:
حجت الاسلام والمسلمین علی عربی آیسک
عضو هیأت علمی دانشکده علوم قرآنی سبزوار
#دانشکده_سبزوار
#هیأت_علمی
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
معرفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: حجت الاسلام والمسلمین علی عربی آیسک عضو هیأت
حجت الاسلام والمسلمین علی عربی آیسک، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و رئیس دانشکده علوم قرآنی سبزوار، ضمن بیان چگونگی تحصیل خود گفت: تحصیلات ابتدایی خود، در شهر خودم آیسک، از توابع استان خراسان جنوبی به اتمام رسید. بعد از این مرحله، تحصیلاتم در دو ساحت هم حوزه و هم دانشگاه گذشت.
تحصیلات حوزوی را تا پایه شش در حوزه علمیه قم بودم و از پایه شش به بعد، یعنی سطح ۲، ۳ و سطح ۴ را در حوزه علمیه خراسان زیرنظر اساتید مجرب گذراندم.
وی افزود: تحصیلات دانشگاهی خود را از سال ۱۳۸۵ در دانشگاه علوم اسلامی رضوی آغاز کردم و هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را در این دانشگاه در رشته علوم قرآن و حدیث به اتمام رساندم. یعنی دوره تحصیلات دانشگاهی من از سال ۱۳۸۵ تا سال ۱۳۹۸ به طول انجامید.
حجت الاسلام والمسلمین عربی آیسک، ضمن معرفی مراکزی که در آن تدریس داشته، بیان کرد: مراکزی که بنده تدریس داشتهام بسیار زیاد و متنوع بوده و همچنین در گروههای متنوع مثل فقه و علوم قرآن و حدیث بوده است.
وی ادامه داد: در جامعه المصطفی العالمیه، واحد خراسان، درسهای متعددی از سال ۱۳۹۳ تا سال ۱۴۰۰ تدریس کردهام. همچنین در مدارس حوزه علمیه خراسان نیز تدریس داشتهام. در موسسه تابران، دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه علوم پزشکی هم بهصورت مدعو درسهایی را تدریس کردهام.
حجت الاسلام والمسلمین عربی درباره سوابق پژوهشی و علمی اظهار کرد: مقالاتی که از بنده در این مدت، چاپ شده است که نوعا بیشتر آنها در مدتی بوده است که عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بودم. در این مدت بالغ بر ۱۵ مقاله، اعم از علمی_پژوهشی، ترویجی، تخصصی، همایشی و بینالمللی بوده است. برخی از این مقالات، در برخی از جشنواره حائز عنوان برتر هم شده است. هم اکنون هم بیش از ۵ مقاله آماده است و در حال داوری است.
وی با بیان حضور در برخی نشست های علمی خود گفت: در مدتی که عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بودهام، به عنوان ارائه کننده، ۳ نشست و ۳ کرسی ترویجی بودم و در ۲ کرسی هم ناقد یا دبیر بودم.دورههای متعدد دانشافزایی را هم در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و هم در دانشگاه حکیم و هم در دانشگاه علوم پزشکی شرکت کردم.
حجت الاسلام والمسلمین عربی آیسک ادامه داد: هماکنون داور برخی از مجلات علمی_پژوهشی مثل آموزههای قرآنی و حدیثی هستم. همچنین داور مقالات حوزه علمیه خراسان در بحث فراخوانها هستم و داور مقالات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بودم.
وی درباره افتخار آفرینی های خود در طول تحصیل، تطریح کرد: در این مدت با عنایات الهی، افتخاراتی هم داشتم که به صورت مختصر به آنها اشاره میکنم. افتخاری نصیب بنده شد که طلبه ممتاز حوزه علمیه قم در سطح ۱، با معدل ۱۸.۹۶ شدم و همچنین طلبه ممتاز حوزه علمیه خراسان تا اتمام درس خارج، با معدل ۱۹.۶۳ شدم. دانشآموخته رتبه اول، در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه بین ورودیهای خودم بودم.
رئیس دانشکده علوم قرآنی سبزوار گفت: در بخش تدوین پایاننامه سطح ۳ در دهمین فراخوان حوزه علمیه خراسان، پایاننامه ارشد بنده از طرف دانشگاه فرستاده شد و پایاننامه بنده در آن فراخوان، عنوان《شایسته تقدیر》را کسب کرد. در پانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی، پایاننامه دکتری اینجانب ارسال شد و عنوان《شایسته تحسین》را کسب کرد. در هفدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان، به عنوان پژوهشگر برگزیده از بنده تقدیر شد.
وی با معرفی دو اثر با ارزش خود بیان کرد: بنده ۲ کتاب هم تألیف کردهام. در یک کتاب به عنوان یکی از نویسندگان و در دیگری نویسنده تنها بودم. نام دو کتاب بنده، بررسی تحلیلی روایات تفسیری امام رضا(ع) و کتاب آسیب های ادعایی حاکمیت دینی بررسی و نقد قرآنی و روایی است. کتاب روایات تفسیری امام رضا(ع)، به عنوان کتاب سال خراسان در بخش دین تقدیر شد و به عنوان کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نیز انتخاب شد. همینطور در هجدهمین فراخوان آثار حوزه علمیه خراسان، این کتاب به عنوان رتبه ۲، انتخاب شد.
حجت الاسلام والمسلمین عربی همچنین در المپیاد دانشجویی حضور داشته و در این بازه بیان کرد: حائز رتبه ۳ مرحله اول المپیاد دانشجویی قطب ۳ کشوری شدم و رتبه ۱۳ مرحله نهایی المپیاد دانشجویی سال ۱۳۹۰ در رشته علوم قرآن و حدیث و به همین طریق هم کسب سهمیه کردم برای انتخاب ورود به دانشگاهها. عضویت در بنیاد ملی نخبگان و استفاده از طرح جایگزینی خدمت، عضویت در نخبگان حوزه علمیه خراسان و بهرهمندی از جایزههای این بنیاد، دو دوره دریافت جایزه طرح شهید وزوایی داشتهام.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
معرفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: حجت الاسلام والمسلمین علی عربی آیسک عضو هیأت
وی ادامه داد: کتاب بنده که در واقع به عنوان آسیب های ادعای حاکمیتی دینی بررسی و نقد قرآنی و روایی بود، در ۲۷ آذر ۱۴۰۳، در جشنواره بینالمللی فارابی عنوان 《شایسته تقدیر》 گرفت و در واقع با لوحی و جوایز از بنده تقدیر شد.
فعالیتهای دکتر عربی منحصر به پژوهش و علم نبوده و ایشان در بخش فرهنگی نیز فعالیت داشتهاند که دکتر عربی ضمن معرفی اینگونه فعالیتها افزود: در این مدت در کنار فعالیتهای علمی، فعالیتهای فرهنگی هم داشتم. عضویت در هم بسیج طلاب، بسیج اساتید و تبلیغ در شهرهای آیسک و مشهد. همچنین امام جماعت برخی از مدارس بودم. هماکنون نیز امام جماعت دانشکده هستم. سخنرانی در مراسمات مذهبی، حضور در بخش اساتید اخلاق جامع المصطفی العالمیه، ناظر انتخابات شورای نگهبان، استاد مشاور فرهنگی دانشکده علوم قرآنی سبزوار و استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی دانشکده بودم.
وی در پایان تصریح کرد: اینها به هر حال فعالیتهای فرهنگی است که وظیفه خودم میدونستم که انجام بدم. سوابق اجرایی هم عرض کردم؛ الان مسئول دانشکده علوم قرآنی هستم و قبلاً مدیر گروه علوم قرآن حدیث دانشکده بودم و همینطور عضویت در هیئت اندیشهورز ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی استان خراسان رضوی که هم اکنون هم عضو این هیئت اندیشه ورز، از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی هستم.
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
📚 پنجمین جایزه کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
🌏 در سطح بین الملل و داخل؛ ویژه حوزویان و دانشگاهیان
✅ شرایط شرکت در فراخوان👇
1️⃣ کتابهای ارسالی، می بایست برای اولین بار از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان دی ماه ۱۴۰۳ به چاپ رسیده باشد؛
2️⃣ رساله های دکتری که در سال ۱۴۰۲ تا پایان دی ماه ۱۴۰۳ دفاع شده باشند؛
3️⃣ آثار ارسالی میبایستی داری مجوز اعلام وصول و مجوز دفاع باشد؛
4️⃣ ارسال اصل آثار به دبیرخانه جشنواره الزامی بوده و پس از ارزیابی بازگردانده نخواهد شد.
⏰ اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان در بهمنماه ۱۴۰۳ برگزار میشود.
⏳مهلت ارسال مدارک تا پنجم بهمن ماه ۱۴۰۳
🌐 کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام
https://quran.ac.ir/book
🏢آدرس دبیرخانه👇
قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوچه شهید میثمی، جنب امامزاده احمد میانی سازمان مرکزی دانشگاه
📬 کدپستی: ۳۷۱۹۱۵۴۴۳۶
☎️ تلفن:۳۷۶۰۴۰۷۰ داخلی ۳۵۵
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ایتا
🔺دیدار رئیس دانشکده علوم قرآنی سبزوار با سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه سبزوار
حجت الاسلام والمسلمین عربی رئیس دانشکده علوم قرآنی سبزوار با دکتر قربانی سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه سبزوار دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار رئیس دانشکده علوم قرآنی سبزوار ضمن تبریک انتصاب، به ارائه گزارش اجمالی از وضعیت کنونی دانشگاه و نیز افق پیش روی این دانشگاه پرداخت و برنامه های آینده دانشکده در حوزه های مختلف آموزشی، قرآنی، پژوهشی و فرهنگی و ... را تشریح کرد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
حلول ماه مبارک رجب، ماه مناجات و بندگی و ماه خانه تکانی دلها و سالروز میلاد امام محمد باقر علیه السلام شکافنده علوم، وارث دانش نبوی و علم علوی تبریک و تهیت باد.
💐💐💐💐💐
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
☑️ شهادت دهمین پیشوای شیعیان امام هادی علیه السلام تسلیت باد.
🟢 آشنایی مختصر با زندگینامه امام هادی علیه السلام
امام هادی (علیهالسلام) پیشوای دهم شیعیان است که بنا بر نظر مورخان در نیمۀ ذیحجه سال ۲۱۲ق در مدینه به دنیا آمدند. پدر ایشان پیشوای نهم شیعیان، امام جواد (علیهالسلام) و مادرشان «سمانه مغربیه» است که کنیزی با فضیلت و باتقوا بود. مشهورترین القاب امام دهم، «نقی» و «هادی» است و به آن حضرت «ابوالحسن الثالث» نیز میگویند.
علم و دانش امام هادی (علیهالسلام) همانند آباء و اجداد گرامیشان، علم لدُنّی بود؛ یعنی مستقیماً از طریق غیب و همچنین از علوم و معارف قرآن و سنت رسول الله (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) و پدران بزرگوارشان دریافت مینمود.
یکی از آثار ماندگار و ارزشمند امام هادی (علیهالسلام)، زیارت جامعه کبیره است که متقنترین متن در «امامشناسی» است.
دورۀ امامت حضرت هادی (علیهالسلام) در زمان چند تن از خلفای عباسی بود که به ترتیب زمان، عبارتاند از:
۱. معتصم، برادر مأمون (۲۱۷ ـ ۲۲۷).
۲. واثق، پسر معتصم (۲۲۷ ـ ۲۳۲).
۳. متوکل، برادر واثق (۲۳۲ ـ ۲۴۸).
۴. منتصر، پسر متوکل (۶ ماه).
۵. مستعین، پسر عموی منتصر (۲۴۸ ـ ۲۵۲).
۶. معتز، پسر دیگر متوکل (۲۵۲ ـ ۲۵۵).
امام هادی (علیهالسلام) در سوم رجب سال ۲۵۴ هـ . ق در شهر سامرا به وسیله زهری که به ایشان خورانده شد، به شهادت رسیدند.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
با تایید وزارت علوم، حکم ریاست رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر خاموشی رئیس هیأت امناء دانشگاه به مدت دو سال تمدید شد
بنابر مصوبه جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حکم ریاست حجت الاسلام و المسلمین سید محمد نقیب به مدت دو سال دیگر تمدید شد.
با توجه به حکم انتصابی که از سوی حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و رئیس هیأت امنای دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم صادر گردید، اجرای دقیق سند راهبردی و چشم انداز دانشگاه، ارتقاء سطح علمی و پژوهشی استادان و دانشجویان و تبدیل دانشگاه به قطب قرآنی، توسعه مباحث مطالعاتی و رشته های تحصیلی میان رشته ای مورد نیاز جامعه و تلاش در جهت تربیت نیروهای متعهد قرآنی، بخشی از وظایف ابلاغی برای دوره جدید ریاست دانشگاه می باشد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
بازدید گروه نظارت و ارزیابی وزارت علوم از دانشکده علوم قرآنی شاهرود
بازدید و سرکشی گروه نظارت و ارزیابی وزارت علوم از دانشکده علوم قرآنی شاهرود صورت پذیرفت.
به گزارش ایحا از شاهرود؛ بازدید و سرکشی گروه نظارت و ارزیابی وزارت علوم از دانشکده علوم قرآنی شاهرود صورت پذیرفت. در این بازدید که توسط دکتر سعدی، جناب آقای خدیر و همراهان صورت پذیرفت و از واحدهای مختلف دانشکده بازرسی و بازدید شد که دکتر صائمی پس از پاسخ به سوالات گزارشی در خصوص دانشکده ارائه نمودند.
#نظارت_و_ارزیابی
#دانشکده_علوم_قرآنی_شاهرود
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دیدار جناب آقای نوروزی ریاست محترم اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان از دانشکده علوم قرآنی ملایر
✍️جناب آقای نوروزی، ریاست محترم اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر، از دانشکده علوم قرآنی ملایر بازدید کردند. این دیدار با هدف بررسی همکاریهای بیشتر بین اداره اوقاف و دانشکده و همچنین ارتقاء سطح علمی و فرهنگی در این حوزه صورت گرفت.
در این دیدار، آقای نوروزی با اشاره به اهمیت تحصیلات دینی و علوم قرآنی، به تأثیر این علوم در نهادینه کردن ارزشهای اسلامی در جامعه پرداختند. ایشان همچنین به بیان چالشها و فرصتهای موجود در زمینه آموزش علوم قرآنی و نحوه حمایت بیشتر از دانشجویان و پژوهشگران این رشته پرداختند.
قابل ذکر است که دانشکده علوم قرآنی ملایر از مراکز معتبر آموزشی در سطح استان همدان به شمار میرود و همواره تأکید دارد که باید با ارائه برنامههای پژوهشی و آموزشی مناسب، به تربیت دانشجویان متخصص در این زمینه بپردازد.
در پایان این دیدار، توافقاتی برای همکاریهای آتی بین اداره اوقاف و دانشکده علوم قرآنی ملایر به امضا رسید که شامل برگزاری کارگاهها و همایشهای علمی و دینی مشترک میشد. این اقدامات میتواند به بهبود کیفیت آموزش و پژوهش در حوزه قرآن و علوم آن کمک شایانی نماید و به توسعه بیشتر فرهنگ اسلامی در جامعه بر پایههای علمی منجر شود.
#دانشکده_علوم_قرآنی_ملایر
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
وبینار رایگان «جایگاه علوم قرآنی و دانش تفسیر قرآن کریم»
⏰ زمان: سه شنبه ۱۸ دی ساعت ۱۹
🎯 این وبینار برای شماست اگر:
👈 شناخت کاملی از دانشهای قرآنی ندارید.
👈 جایگاه و تأثیر علوم قرآنی و دانش تفسیر قرآن کریم را نمیدانید.
👈 کتابهای مختلف در زمینه علوم قرآنی و تفسیر را نمیشناسید.
🎤 ارائه دهنده: استاد سیدعلی میرآفتاب
- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
✅ همراه با فرصت پرسش و پاسخ با استاد محترم
📝 برای ثبتنام در وبینار نام و نام خانوادگی به همراه شماره تماس خود را به اکانت زیر ارسال نمایید:
@emtedadsite_support
@emtedadsite_support
🌱امتداد، راهی نو در تحصیل علوم دینی
https://eitaa.com/emtedadonline
به همت ایرانداک؛
کرسی ترویجی «جایگاه کتابخانههای دانشگاهی در نظام آموزش عالی کشور» برگزار میشود
ــ به صورت حضوری و مجازی
لینک خبر:
https://www.msrt.ir/fa/news/89891
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
برگزاری دوره آموزشی کاربری هوش مصنوعی در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به منظور ارتقاء دانش و مهارتهای فناوری اطلاعات، برگزارکننده دوره آموزشی کاربری هوش مصنوعی میباشد. این دوره با هدف آشنایی اساتید، کارکنان،دانشجویان و علاقهمندان با اصول و کاربردهای هوش مصنوعی راهاندازی شده و کمک خواهد کرد تا با این فناوری نوین در حوزههای مختلف آشنا شوند.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
برگزاری دوره آموزشی کاربری هوش مصنوعی در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم دانشگاه علوم و معارف قرآن ک
مهندس دلیران، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، در این خصوص اعلام کرد: «با توجه به پیشرفتهای سریع در زمینه هوش مصنوعی و نقش آن در صنایع گوناگون، ضروری است که ما با این تکنولوژی آشنا شوند و بتوانند از آن بهرهبرداری کنند. این دوره فرصتی استثنایی برای کسب علم و مهارتهای کاربردی در دنیای فناوری اطلاعات به شمار میرود.»
دوره آموزشی کاربری هوش مصنوعی شامل مباحثی از قبیل معرفی هوش مصنوعی،یادگیری ماشین، پردازش زبان طبیعی، و کاربردهای عملی در راستای پژوهشهای اسلامی و انسانی خواهد بود. تمرکز این دوره بر روی ارائه آموزشهای عملی و پروژههای گروهی است که دانشجویان را به چالش میکشد تا بتوانند مفاهیم آموخته شده را در دنیای واقعی پیادهسازی کنند.
علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام و دریافت اطلاعات بیشتر به وبسایت مرکز آموزش های فراگیر دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به آدرس https://yad.quran.ac.ir/Home/Index مراجعه کنند.
این دوره، گامی دیگر در راستای ارتقاء سطح علمی و عملی اساتید، کارکنان،دانشجویان است و انتظار میرود که به ایجاد یک جامعه علمی توانمند و پرانگیزه در زمینه فناوریهای نوین کمک کند.