نهضت احیای واحدهای اقتصادی نهاد ریاست جمهوری نماینده دانشگاهی و سازمانی داوطلب می پذیرد
نهضت احیای واحدهای اقتصادی نهاد ریاست جمهوری نماینده دانشگاهی و سازمانی داوطلب می پذیرد
بدین وسیله به اطلاع می رساند نهضت احیای واحدهای اقتصادی نهاد ریاست جمهوری در راستای توسعه شبکه انسانی و افزایش ضریب اثرگذاری خود در نقاط مختلف کشور، از بین دانشجویان فعال، متخصصین و کارآفرینان علاقه مند به صنعت احیا و تجدید ساختار کسب و کار های راکد و نیمه فعال در کلیه استان ها نماینده دانشگاهی و سازمانی داوطلب می پذیرد.
حوزه های تخصصی دارای اولویت:
پژوهش و سیاست گذاری
کسب و کار و مشاوره مدیریت
تأمین مالی و سرمایه گذاری
حقوقی
مالیاتی و بیمه
طراحی و توسعه محصول
بازاریابی
فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان
آموزش و توانمندسازی
فناوری اطلاعات و برنامه نویسی
تولید محتوا، هنر و رسانه
اجتماع سازی و برگزاری رویداد
بازرگانی خارجی و امور بین الملل
بهره وری و بهبود کسب و کار
علاقه مندان می توانند با مراجعه به تارنمای Evand.com/events/nehzatehya و تکمیل فرم مربوطه و ارسال سوابق کاری و تحصیلی ، درخواست خود را ارائه نمایند.
* شایان ذکر است نوع فعالیت نمایندگان داوطلبانه است و هیچ گونه رابطه استخدامی بین نهضت احیا و داوطلبان وجود ندارد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می کند.
🖊 کارگاه تخصصی نشریات دانشگاهی (مجازی)
🔰مدرس:
👤 دکترامیر هوشنگ قلندری/ مدرس حوزه رسانه، گرافیک رسانه ای و ارتباطات در نشریات دانشگاه های کشور
📗سرفصلهای دوره:
🔸تکنیک های انتشار رسانه های دانشجویی و دانشگاهی
🔹خبرنویسی
🔸گزارش نویسی
🔹مصاحبه خلاق
🔸مقاله رسانه ای و مقاله نویسی
🔹رسانه نوین
🔸معرفی جشنواره های رسانه های دانشگاهی و معیارهای امتیاز داوری
1️⃣جلسه اول
🗓سه شنبه 13 تیرماه ساعت 19 - 15
2️⃣جلسه دوم
🗓چهارشنبه 14 تیرماه ساعت 19 - 15
🔷 هزینه ثبت نام دوره:
دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: 50 هزار تومان
سایر دانشجویان: 70 هزار تومان
💯 با ارائه گواهی معتبر
✅ شماره کارت جهت واریز:
6063737005089170
به نام دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
✅ در صورت پرداخت هزینه، تصویر فیش واریزی به همراه مشخصات خود (نام و نام خانوادگی/نام دانشگاه محل تحصیل/شماره تلفن) را به شماره زیر در پیام رسان ایتا ارسال نمایید: 09158847650
👈 دوره برای تمامی صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشگاهی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، الزامی است.
👈 شرکت براي سایر دانشجويان، آزاد است؛
✅ورود شرکت کنندگان به سامانه کارگاه فقط با گزینهی میهمان امکان پذیر میباشد.
🔗لینک ورود به کارگاه
https://meet.quran.ac.ir/farhangi
👌 قبل از ورود به جلسه نرم فزار ادوبی کانکت نصب گردد.
🔻 معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم🔺
حضور ۵۰ متسابق در بخش نهایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن
سیدعلی قاسمیان، مسئول کمیته بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیان کرد: در بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم که از ۲۰ اردیبهشتماه در سالن علامه طباطبایی دانشکده علوم قرآنی قم برگزار میشود، بعد از ارزیابیهای انجام شده، ۵۰ اجرا برای شرکت انتخاب شد که ۳۰ نفر از آنها خانم و ۲۰ نفر آقا هستند.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
حضور ۵۰ متسابق در بخش نهایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن سیدعلی قاسمیان، مسئول کمی
ی در رابطه با رشتههای آوایی حاضر در این مسابقات اظهار کرد: رشتههای قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ ۵ جز، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل رشتههای حاضر در این مسابقات هستند و شرکتکنندگان از تمام دانشکدههای علوم قرآنی کشور در این مسابقات حضور دارند، اما بیشترین تعداد شرکتکننده به ترتیب از شهرهای قم، مشهد، شیراز، اصفهان و آمل هستند.
قاسمیان ادامه داد: داورهای حاضر در این مسابقات آقایان نصرالهی داور حسن حفظ، دهدشتی داور بخش صوت، حیدر کسمایی داور تجوید و وقف و ابتدا و شعاعی داور لحن در بخش آقایان و خانمها علیزاده داور صحت حفظ، عزتپژوه داور تجوید، میرقیاصی داور وقف و ابتدا، بنیفاطمی داور صوت و گلمحمدی داور لحن در بخش خانمها هستند.
مسئول کمیته بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم افزود: بعد از مراسم افتتاحیه که امروز، ۱۹ اردیبهشتماه، ساعت ۱۹:۳۰ در دانشگاه علوم و معارف قرآن برگزار میشود، یک جلسه توجیهی با حضور شرکتکنندگان خواهیم داشت که در آن جلسه، قرعهها و نوبت تلاوت شرکتکنندگان مشخص و تحویل داده میشود.
قاسمیان با اشاره به اینکه تعداد شرکتکنندگان در این دوره نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده است، زیرا امسال بعد از اینکه نفرات برتر مسابقات دانشکدهها مشخص شدند، یک بار دیگر فیلمهای اجرا در سازمان مرکزی دانشگاه ارزیابی و در نهایت تعداد ۵۰ نفر برای شرکت در این مسابقات انتخاب شدند، یادآور شد: البته برگزاری اولین دوره مسابقات بهصورت حضوری بعد از چند سال وقفه کرونایی را هم میتوان یکی دیگر از دلایل کاهش تعداد شرکتکننده دانست.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
جزئیات بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن
روحالله شفیعی، مسئول کمیته اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیان کرد: بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از روز چهارشنبه، ۲۰ اردیبهشتماه در دانشکده علوم قرآنی قم واقع در بلوار ۱۵ خرداد آغاز میشود و تا پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشتماه ادامه دارد. این دوره از جشنواره اولین برنامه حضوری بعد از وقفه چهار ساله در برگزاری حضوری مسابقات به علت شرایط کرونایی کشور است.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
وی درباره فهرست برنامههای جشنواره گفت: افتتاحیه مسابقات روز سهشنبه، ۱۹ اردیبهشتماه در دانشکده علوم قرآنی دانشگاه، روز چهارشنبه مسابقات در بخش آقایان و روز پنجشنبه مسابقات در بخش بانوان برگزار میشود. همچنین اختتامیه این مسابقات ساعت ۲۰ روز پنجشنبه در شبستان حضرت زهرا(س) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار میشود.
شفیعی در رابطه با اسکان شرکتکنندگان بیان کرد: اسکان شرکتکنندگان از ساعت ۱۴ روز سهشنبه، ۱۹ اردیبهشتماه آغاز شده است و عوامل اجرایی در بخش پذیرش و استقبال، آماده اسکان و میزبانی از شرکتکنندگان هستند. پایان اسکان و خروج نیز از ساعت ۸ روز جمعه و بعد از صرف صبحانه به مرور انجام میشود.
مسئول کمیته اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان اینکه مرحله دانشکدهای مسابقات در آذر و دیماه سال گذشته برگزار شد، گفت: ویدئو اجرای رتبههای برتر دانشکدهها به مرکز علوم قرآنی سازمان مرکزی دانشگاه ارسال و در این مرکز ویدئوهای ارسالی مجدداً بازنگری شد که نمایندگان هر کدام از دانشکدهها مشخص شدند.
وی در رابطه با نحوه اطلاعرسانی تصریح کرد: پس از مشخص شدن نفرات مجاز برای شرکت در این مسابقات، بهصورت مکتوب به آنها اعلام شد و طبق لیست نیز، مسئولان قرآنی دانشکدهها مجدد به منتخبان اطلاعرسانی و بلیت سفر و شرایط ایاب و ذهاب را فراهم کردند.
شفیعی گفت: همچنین مسئولان پذیرش در قم نیز با شرکتکنندگان تماس گرفتند و ساعت پذیرش آنها را دریافت کردند تا برای استقبال از متسابقان شرایط فراهم باشد.
وی درباره برنامههای جنبی جشنواره بیان کرد: در خلال برگزاری جشنواره هر گروه از بانوان و آقایان یک روز برنامه فوقالعاده دارند که از جمله آن میتوان به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران و نیز بقاع متبرکه مانند مرقد امامزاده موسی مبرقع(ع) اشاره کرد. همچنین بازدید از موزه فاطمی و کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی، یک برنامه تفریحی و دیدار با یکی از علما نیز در دستور کار قرار دارد.
مسئول کمیته اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم یادآور شد: نفرات اول هر رشته در بخش آوایی و نفرات اول تا سوم بخش معارفی که مسابقات آن هفته گذشته بهصورت کتبی برگزار شد به مرحله ملی راه پیدا کردند.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
💢پیام وزیر علوم به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور
🔹وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای کشور صادر کرد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
💢پیام وزیر علوم به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور 🔹وزیر علوم، تحقیقات و فنا
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم متن پیام وزیر به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
هَذَا بَیَانٌ لِلنَّاسِ وَهُدًى وَمَوْعِظَةٌ لِلْمُتَّقِینَ(آیه 138 سوره آل عمران)
این(قرآن)، بیانى است براى عموم مردم؛ و هدایت و اندرزى است براى پرهیزگاران.
جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور یکی از برگهای زرین فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور است. اکنون که بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، این جشنواره به مثابه شجره طیبه ای شده که ثمرات آن در عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و کشور مبتنی بر اراده و عزم دانشگاهیان قرآنی در حفظ ارزشهای دینی و قرآنی بنا نهاده شده است. مجموعهای از فعالیتهای حوزه قرآن و عترت که بر پایه ایمان، اخلاق و باورهای دینی بنا نهاده شده و از پس فراز و نشیب سالهای پر بار حیات طیبه خود، اکنون به یک رویداد بزرگ و مستحکمی برای حفظ و استمرار معنویت و ارزشهای الهی در دانشگاههای کشور شده است.
نقشآفرینی مؤثر دانشجویان قرآنی در صحنههای فرهنگی و اجتماعی کشور، جلوه های پر طراواتی از طنین روح افزای تلاوت و انس با قرآن و عترت را به ذهن متبادر میسازد. تقویت این باور و نشاط معنوی میتواند، موجبات تحقق اهداف سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه راهبردهای تاکیده شده مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) با محوریت معنویت و اخلاق را فراهم نماید. در عرصه اخلاق و معنویت همچون دیگر عرصه ها، هریک از اجزاء این جشنواره پویا و اصیل، به عنوان سرمایهای نمادین در محیط های دانشگاهی به شمار میرود که تاکنون سهم مهمی را در ارتقاء دانش، بینش و رفتارهای دینی و قرآنی دانشجویان کشور داشته است.
بی تردید، تقویت و ارتقاء فعالیتهای دینی و قرآنی در محیطهای علمی و دانشگاهی علاوه بر شکوفایی و بالندگی استعدادهای فردی دانشگاهیان، منجر به تربیت انسانهایی در طراز دانشگاه مطلوب انقلاب اسلامی میشود. ظرفیتهای موجود در دانشگاهها شامل؛ کانونهای قرآن و عترت، هیئتهای مذهبی و مجموعههای فعال دانشجویی در حوزه های مختلف دینی و قرآنی، با روحیه و عزمی که دارند، قطعا افق های روشنی از پیشبرد دانشگاه برای تقویت و اعتلای معنوی دانشگاهها و نیز اعتلای توان علمی، بصیرتی و معرفتی کشور در رسیدن به قله های کمال را نمایان خواهد ساخت.
از این رو بر خود لازم می دانم ضمن گرامیداشت این رخداد با عظمت قرآنی و پاسداشت خدمات ارزنده همکاران عزیز در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی وزارت علوم، نسبت به حضور گرم و معنوی متسابقان حاضر در این جشنواره به ویژه برگزیدگان جشنواره، داوران و استادان قرآنی دانشگاه ها و مراکز علمی کشور ادای احترام نموده و عزت و سربلندی روزافزون همه عزیزمان را از درگاه خداوند متعال مسألت نمایم.
محمدعلی زلفیگل