جزئیات بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن
روحالله شفیعی، مسئول کمیته اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیان کرد: بیستمین دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از روز چهارشنبه، ۲۰ اردیبهشتماه در دانشکده علوم قرآنی قم واقع در بلوار ۱۵ خرداد آغاز میشود و تا پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشتماه ادامه دارد. این دوره از جشنواره اولین برنامه حضوری بعد از وقفه چهار ساله در برگزاری حضوری مسابقات به علت شرایط کرونایی کشور است.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
وی درباره فهرست برنامههای جشنواره گفت: افتتاحیه مسابقات روز سهشنبه، ۱۹ اردیبهشتماه در دانشکده علوم قرآنی دانشگاه، روز چهارشنبه مسابقات در بخش آقایان و روز پنجشنبه مسابقات در بخش بانوان برگزار میشود. همچنین اختتامیه این مسابقات ساعت ۲۰ روز پنجشنبه در شبستان حضرت زهرا(س) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار میشود.
شفیعی در رابطه با اسکان شرکتکنندگان بیان کرد: اسکان شرکتکنندگان از ساعت ۱۴ روز سهشنبه، ۱۹ اردیبهشتماه آغاز شده است و عوامل اجرایی در بخش پذیرش و استقبال، آماده اسکان و میزبانی از شرکتکنندگان هستند. پایان اسکان و خروج نیز از ساعت ۸ روز جمعه و بعد از صرف صبحانه به مرور انجام میشود.
مسئول کمیته اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان اینکه مرحله دانشکدهای مسابقات در آذر و دیماه سال گذشته برگزار شد، گفت: ویدئو اجرای رتبههای برتر دانشکدهها به مرکز علوم قرآنی سازمان مرکزی دانشگاه ارسال و در این مرکز ویدئوهای ارسالی مجدداً بازنگری شد که نمایندگان هر کدام از دانشکدهها مشخص شدند.
وی در رابطه با نحوه اطلاعرسانی تصریح کرد: پس از مشخص شدن نفرات مجاز برای شرکت در این مسابقات، بهصورت مکتوب به آنها اعلام شد و طبق لیست نیز، مسئولان قرآنی دانشکدهها مجدد به منتخبان اطلاعرسانی و بلیت سفر و شرایط ایاب و ذهاب را فراهم کردند.
شفیعی گفت: همچنین مسئولان پذیرش در قم نیز با شرکتکنندگان تماس گرفتند و ساعت پذیرش آنها را دریافت کردند تا برای استقبال از متسابقان شرایط فراهم باشد.
وی درباره برنامههای جنبی جشنواره بیان کرد: در خلال برگزاری جشنواره هر گروه از بانوان و آقایان یک روز برنامه فوقالعاده دارند که از جمله آن میتوان به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران و نیز بقاع متبرکه مانند مرقد امامزاده موسی مبرقع(ع) اشاره کرد. همچنین بازدید از موزه فاطمی و کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی، یک برنامه تفریحی و دیدار با یکی از علما نیز در دستور کار قرار دارد.
مسئول کمیته اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم یادآور شد: نفرات اول هر رشته در بخش آوایی و نفرات اول تا سوم بخش معارفی که مسابقات آن هفته گذشته بهصورت کتبی برگزار شد به مرحله ملی راه پیدا کردند.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
💢پیام وزیر علوم به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور
🔹وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای کشور صادر کرد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
💢پیام وزیر علوم به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور 🔹وزیر علوم، تحقیقات و فنا
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم متن پیام وزیر به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
هَذَا بَیَانٌ لِلنَّاسِ وَهُدًى وَمَوْعِظَةٌ لِلْمُتَّقِینَ(آیه 138 سوره آل عمران)
این(قرآن)، بیانى است براى عموم مردم؛ و هدایت و اندرزى است براى پرهیزگاران.
جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور یکی از برگهای زرین فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور است. اکنون که بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، این جشنواره به مثابه شجره طیبه ای شده که ثمرات آن در عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و کشور مبتنی بر اراده و عزم دانشگاهیان قرآنی در حفظ ارزشهای دینی و قرآنی بنا نهاده شده است. مجموعهای از فعالیتهای حوزه قرآن و عترت که بر پایه ایمان، اخلاق و باورهای دینی بنا نهاده شده و از پس فراز و نشیب سالهای پر بار حیات طیبه خود، اکنون به یک رویداد بزرگ و مستحکمی برای حفظ و استمرار معنویت و ارزشهای الهی در دانشگاههای کشور شده است.
نقشآفرینی مؤثر دانشجویان قرآنی در صحنههای فرهنگی و اجتماعی کشور، جلوه های پر طراواتی از طنین روح افزای تلاوت و انس با قرآن و عترت را به ذهن متبادر میسازد. تقویت این باور و نشاط معنوی میتواند، موجبات تحقق اهداف سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه راهبردهای تاکیده شده مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) با محوریت معنویت و اخلاق را فراهم نماید. در عرصه اخلاق و معنویت همچون دیگر عرصه ها، هریک از اجزاء این جشنواره پویا و اصیل، به عنوان سرمایهای نمادین در محیط های دانشگاهی به شمار میرود که تاکنون سهم مهمی را در ارتقاء دانش، بینش و رفتارهای دینی و قرآنی دانشجویان کشور داشته است.
بی تردید، تقویت و ارتقاء فعالیتهای دینی و قرآنی در محیطهای علمی و دانشگاهی علاوه بر شکوفایی و بالندگی استعدادهای فردی دانشگاهیان، منجر به تربیت انسانهایی در طراز دانشگاه مطلوب انقلاب اسلامی میشود. ظرفیتهای موجود در دانشگاهها شامل؛ کانونهای قرآن و عترت، هیئتهای مذهبی و مجموعههای فعال دانشجویی در حوزه های مختلف دینی و قرآنی، با روحیه و عزمی که دارند، قطعا افق های روشنی از پیشبرد دانشگاه برای تقویت و اعتلای معنوی دانشگاهها و نیز اعتلای توان علمی، بصیرتی و معرفتی کشور در رسیدن به قله های کمال را نمایان خواهد ساخت.
از این رو بر خود لازم می دانم ضمن گرامیداشت این رخداد با عظمت قرآنی و پاسداشت خدمات ارزنده همکاران عزیز در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی وزارت علوم، نسبت به حضور گرم و معنوی متسابقان حاضر در این جشنواره به ویژه برگزیدگان جشنواره، داوران و استادان قرآنی دانشگاه ها و مراکز علمی کشور ادای احترام نموده و عزت و سربلندی روزافزون همه عزیزمان را از درگاه خداوند متعال مسألت نمایم.
محمدعلی زلفیگل
نشست اعضاء روابط عمومی دانشگاه های شیراز با معاون رسانه و فضای مجازی سازمان بسیج اساتید استان فارس
به گزارش خبر از شیراز: این نشست با حضور دکتر مرادی معاون رسانه و فضای مجازی بسیج اساتید استان فارس و دکتر تقوایی مسئول روابط عمومی دانشگاه شیراز، سرور مسئول روابط عمومی دانشگاه صنعتی شیراز، خانم زهد مسئول روابط عمومی دانشکده علوم قرآنی شیراز، اثنی عشری مسئول روابط عمومی دانشگاه هنر شیراز، احمدی مسئول روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای شیراز و کشاورز مسئول روابط عمومی دانشگاه پیام نور شیراز، در دفتر سازمان بسیج اساتید استان فارس برگزار و پیرامون همکاری، تعامل و هم افزایی هر چه بیشتر رسانه ای مابین دانشگاه ها ی شیراز و بسیج اساتید استان فارس بحث، تبادل نظر و ارائه طریق صورت گرفت.
در این نشست، مسئولان رسانه دانشگاه های شیراز ضمن ارائه ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه های مربوطه در حوزه های مختلف،نسبت به ارتباط بیشتر سازمان بسیج اساتید با دانشگا ها استقبال و در اولین گام، ایجاد گروهی مجازی در پیام رسان ایتا با حضور مسئولان روابط عمومی دانشگاه های شیراز و معاون رسانه و فضای مجازی سازمان بسیج اساتید استان جهت تعامل خبری بسیج اساتید و دانشگاه های شیراز ، تصویب گردید.
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
47.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
⏳ 19 لغایت 21 اردیبهشت ماه 1402
🔻 شهر مقدس قم
✅ برنامه ها:
افتتاحیه: سه شنبه 19 اردیبهشت ساعت 19:30
مسابقات برادران: چهارشنبه 20 اردبهشت ساعت 8 صبح
مسابقات خواهران: پنجشنبه 21 اردیبهشت ساعت 8 صبح
مکان: سالن اجتماعات دانشکده علوم قرآنی قم
اختتامیه: پنجشنبه 21 اردیبهشت ماه ساعت 19:30
مکان: حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها، شبستان حضرت زهرا سلام الله علیها
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم آغاز به کار کرد
به گزارش ستاد خبری بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، این جشنواره پساز وقفهای دوساله بهعلت شیوع ویروس کرونا در کشور امسال به صورت حضوری با یادبود مرحوم حجتالاسلام والمسلمین شهیدیپور و با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم شامگاه ۱۹ اردیبشتماه به میزبانی دانشکده علوم قرآنی قم آغاز بکار کرد.
در ابتدای این مراسم که با تلاوت علی میرشمس، قاری نوجوان قرآن کریم آغاز شد، حجت الاسلام والمسلمین عشریه رئیس دانشکده علوم قرآنی قم ضم عرض خیر مقدم به بیان جزئیاتی از این دوره جشنواره پرداخت.
در ادامه، گروه سرودخوانی و جمعخوانی «انصارالحجه» با اجرای زیبای خود در وصف قرآن و حضرت ولی عصر(عج) معطرکننده فضای مراسم شد.
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بخش بعدی این مراسم بود.
در پایان این مراسم، جلسه توجیهی ویژه شرکتکنندگان بیستمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با حضور دکتر علی اصغر شعاعی، دبیر بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار شد.
حسنختام این مراسم قرآنی، همخوانی سورههای حمد و بلد توسط رضا خجسته و محمدحسین غفاری، قاریان نوجوان کشورمان بود.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
رئیس دانشکده علوم قرآنی قم:
توجه و اهتمام ویژه به قرآن و اهل بیت علیهم السلام، فرد را به چهره و سیمای انسانی کامل می رساند
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
رئیس دانشکده علوم قرآنی قم: توجه و اهتمام ویژه به قرآن و اهل بیت علیهم السلام، فرد را به چهره و سیم
به گزارش ستاد خبری بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، حجتالاسلام والمسلمین رحمان عشریه، رئیس دانشکده علوم قرآنی قم در آیین افتتاحیه این جشنواره ضمن خیرمقدم به حضار بیان کرد: قرآن و عترت، مکمل یکدیگر و جدانشدنی هستند، ممکن نیست که ما از قرآن سخن بگوییم، اما اهل بیت(ع) را کوچک بشماریم، چون همین قرآن، آیه تطهیر را در خصوص اهل بیت(ع) دارد. همچنین امکان ندارد که ما از عترت سخن بگوییم، اما به قرآن بی توجهی کنیم.
وی افزود: اگر کسی به قرآن توجه و اهتمام ویژه داشته باشد، قرآن او را به سیما و چهره انسانی کامل می رساند، از طرفی اگر کسی بهحقیقت، سراغ عترت برود،اهل بیت(ع)، فهم و عمل به قرآن را برای انسان آسان میکند.
عشریه درباره اهمیت توسل به اهل بیت(ع)، اظهار کرد: مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی بهجت با توجه به اهمیت ویژه موضوع مهدویت، کتاب«حضرت حجت عجلاللهتعالیفرجهالشریف» با محوریت حضرت ولی عصر(عج)، برگرفته از گفتار و سیره فقیه عارف و معلم بزرگ اخلاق و عرفان، حضرت آیتالله بهجت منتشر کرده است. با مطالعه این کتاب به این موضوع دست پیدا میکنیم که آیتالله بهجت هیچوقت از اهل بیت(ع) جدا نبود.
وی ادامه داد: در بخش از این کتاب آمده است که آیتالله بهجت بر این باور بودند، در عصر غیبت امام عصر از دید ظالمان پنهان است. اگر کسی در زندگی روزمره خود از مصادیق ظالمین نباشد برای این شخص راهی برای رؤیت امام زمان وجود دارد بنابراین از منظر نقلی و عقلی، امام برای غیرظالمان، پنهان نیست زیرا پنهان بودن ولی عصر(عج) براساس یک خوف است و از یار و همراه خویش نمیترسد.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:
نفرات برتر این دوره از جشنواره جهت ارزیابی و بررسی برای استخدام درآموزش و پرورش، معرفی خواهند شد
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با تاکید بر اینکه باید فضای قرآنی در دانشگاههای کشور گسترش پیدا کند، بیان کرد: برگزاری جشنوارههای قرآنی در دانشگاههای آزاد و دولتی و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم سبب گسترش و ترویج فضای قرآنی بین دانشجویان میشود.
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: نفرات برتر این دوره از جشنواره جهت ارزیابی و بررسی برای استخدا
به گزارش ستاد خبری بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ، حجت الاسلام سید محمد نقیب در آیین افتتاحیه این جشنواره گفت: پیامبر اکرم فرمود:« مَأدَبَتَهُ الله؛ قرآن ادبستان خداست» در روایتی دیگر فرمود:« مَأْدُبَةُ اللَّهِ ؛ قرآن سفره خداست». در معنای اول، یعنی باید در محضر قرآن ادب بشویم و قرآن بهترین تربیتکننده بشر است، در معنای دوم، یعنی قرآن سفرهای از خوبیها برای ما گشوده است و شرط بهرهمند شدن از آن سفره، نزدیک بودن و نشستن پای سفره است؛ خداوند در ماه مبارک رمضان، قرآن را سفره خود و این ماه را ماه قرآن قرار داده است و انسان میتواند به سهم خود از این سفره بهرهمند شود.
وی گفت: حضرت امیرالمؤمنین(ع) در نهجالبلاغه فرمود:« ذَلِكَ الْقُرْآنُ فَاسْتَنْطِقُوهُ وَ لَنْ يَنْطِقَ لَكُمْ..؛ اين نسخه همان قرآن است، از او باز پرسيد، او هرگز به زبان شما سخن نكند»، با استناد به حدیث پیامبر(ص) و سخن امام علی(ع) میتوان دریافت، اگر سراغ قرآن نروید، قرآن سخنی برای شما ندارد، باید به سراغ آن بروید آنگاه، قرآن برای شما سخن فراوان دارد.
نقیب تصریح کرد: در روابط بین افراد هم همین مسئله برقرار است، انسان اسرار زندگی خود را تنها با کسی درمیان میگذارد که به او اعتماد کامل داشته و با او صمیمی باشد، بنابراین قرآن زمانی با شما سخن میگوید که با آن مأنوس باشید.
وی در ادامه با اشاره به استقبال پرشور دانشجویان، کارکنان و اساتید در بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم سراسر کشور، افزود: این جشنواره یکی از بزرگترین جشنوارههای قرآن و عترت در سطح دانشگاهی است، علیرغم همه تبلیغات و تلاشهای دیگران برای حذف قرآن کریم از زندگی مردم، شاهد حضور و استقبال چشمگیر دانشجویان از این جشنواره هستیم.
نقیب تصریح کرد: درصد اشتغال دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در مراکز اداری، ۷۵درصد است و آمار خوبی به شمار میرود اما با اینوجود، درحال رایزنی برای اشتغال سایر دانشجویان هستیم.
وی ادامه داد: براساس تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و آموزش و پرورش مقرر شد، مدارس وابسته به دانشگاه تأسیس شود و هدف بهرهمند شدن از ظرفیت دانشجویان این دانشگاه و اشتغال در این مدارس است هماکنون چهار دانشکده علوم قرآنی قم، دانشکده علوم قرآنی میبد، دانشکده علوم قرآنی شیراز و دانشکده علوم قرآن آمل درحال آمادهسازی برای جذب دانشآموز و تبدیل شدن به مدرسه است.
نقیب تصریح کرد: در سالهای آینده میتوانیم، کلیه دانشکدههای علوم قرآنی سراسر کشور را برای جذب دانشآموز آماده کنیم و همچنین به دانشجویانی که علاقهمند به راهاندازی مدرسه غیرانتفاعی در شهر خود باشند که در آن دانشکده علوم قرآنی نیست، مجوز تأسیس مدرسه را به او میدهیم.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان اینکه استخدام نخبگان قرآنی در آموزش و پرورش تصویب شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش با کمبود معلم قرآنی مواجه است و بههمینخاطر و با رایزنیهای انجام شده با مرکز امور قرآنی وزارت آموزش و پرورش، تفاهمنامه همکاری منعقد و مقرر شد که وزارت آموزش و پرورش سالیانه حدود 300 دانشجوی نخبه قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم را در بخش های مختلف آموزشی و تربیتی جذب کنند.
وی تصریح کرد: برترین های این دوره از جشنواره جهت ارزیابی بهعنوان معلم قرآنی، به آموزش و پرورش معرفی میشوند.
گزارش تصویری آیین افتتاحیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
#بیستمین_جشنواره_قرآن_و_عترت
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir