فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات امام هادی علیه السلام
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان
ضوابط-ثبت-نام-آزمونها.pdf
612K
ضوابط-ثبت-نام-آزمونها.pdf
(ظاهرا نسبت به پارسال تغییر نکرده و فعلا خبر جدیدی ندارم اگه اطلاعی به دست اوردم حتما در گروه و کانال درج می کنم)
التماس دعا
ثبتنام هفدهمین دوره آزمونهای طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن از اول تا ۲۵ اسفندماه انجام میشود.
به گزارش ایکنا، ثبتنام هفدهمین دوره آزمونهای طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن از اول اسفندماه آغاز و حداکثر تا بیست و پنجم اسفندماه ادامه خواهد داشت.
علاقهمندان میتوانند به بخش ثبتنام طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در پایگاه اینترنتی تلاوت به نشانی Telavat.ir مراجعه و سپس نسبت به تکمیل اطلاعات شخصی و بارگذاری تصویر کارت ملی، شناسنامه و عکس ۴×۳ اقدام کنند.
محمد رمضانیفرد، مدیر کل آموزش و سنجش حفظ سازمان دارالقرآن الکریم افزود: آزمونهای تخصصی طرح اعطای مدرک به حافظان قرآن شامل آزمونهای بخش ۱۰ و ۲۰ جزء، حفظ کل قرآن و با درجات ۱ تا ۵ و همترازی با مدارک دیپلم تا دکترا است که هر ساله از سوی سازمان دارالقرآن الکریم برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه مدارک فوق با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به افراد برگزیده اعطا میشود، اظهار کرد: این آزمون برای حافظان کل متقاضی مدرک حفظ درجه ۳ در دو مرحله کتبی و شفاهی برپا میشود و حفاظ در صورت قبولی در بخش کتبی، در آزمون شفاهی شرکت کرده و مواردی همچون تجوید، وقف و ابتدا، صوت و لحن و حسن حفظ آنها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
رمضانی گفت: مرحله کتبی این آزمون اردیبهشتماه سال ۱۴۰۱ و مرحله شفاهی در اواخر مردادماه سال آینده و بر اساس جدول زمانبندی برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه حافظان ثبتنام را به روزهای پایانی موکول نکنند، تصریح کرد: لازم است حافظان آییننامه طرح ارزیابی را مطالعه کنند.
#حدیث
پیامبر رحمت(صلیاللهعلیهوآلهوسلم):
❣عشق به وطن، نشانگر ایمان است.
📖الحزائن، ص۴۸۷
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨
🛑 آثار شگفت انگیز عبادت در ماه رجب!
✅از ثوبان غلام پیامبر(صلی الله علیه و آله) نقل شده که گفت: ما جمعی در خدمت پیامبر بجایی می رفتیم.
✨ عبورمان به گورستانی افتاد. حضرت اندکی در میان قبرها بایستاد و سپس به راه افتاد.
🌀 من عرض کردم توقف شما در قبرستان به چه خاطر بود؟ حضرت سخت گریه کرد و ما نیز محزون و گریه کردیم،
🌹سپس فرمود: ای ثوبان اینان در قبرهایشان معذّبند آنچنان که من ناله آنها را شنیدم و دلم به حالشان به رحم آمد و از خدا خواستم عذابشان را تخفیف دهد و خداوند اجابت فرمود.
✍ اگر اینها در ماه رجب روزه گرفته بودند، در قبرهایشان عذاب نمی شدند.
💠عرض کردم: یا رسول اللّه روزه و عبادت در ماه رجب از عذاب قبر ایمنی می دهد؟
🌹 فرمود: آری سوگند به آنکه مرا به حق فرستاد هر مرد و زن مسلمانی که یک روز از رجب را روزه بدارد و یک شب آن را به عبادت برخیزد و جز رضای خدا نظری نداشته باشد
🔆عبادت هزار سال در نامه عملش ثبت گردد که روزهایش را روزه و شبهایش را به عبادت گذرانده باشد
📚منبع:
بحارالانوار، ج 49، ص 39.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨
بایدها_و_نبایدها
⚠️ بعضی حفاظ مرورها و تلاوت هایشان را بدون صدا و فقط با لب زدن انجام میدهند.
اگر شما هم از این دسته افراد هستید، روشتان را تغییر بدهید
زیرا
🔸عملا حافظه سمعی، کلامی و حرکتی را کنار گذاشته اید
🔹دقت و تمرکز خود را کاهش داده اید
🔸تجوید، صوت و لحن خود را تضعیف می کنید.
🔹و کیفیت و اثرگذاری مرورتان را به پایین ترین حد رسانده اید.
✅ مرور و تلاوت هایتان را با پرده صوتی متوسط به نحوی بخوانید که صدای خودتان را به راحتی بشنوید.
🧠 هرچه حواس و دریچه های بیشتری را برای ورود اطلاعات به مغز به کار بگیرید، ماندگاری بیشتر آن ها را تضمین کرده اید.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨
🇮🇷جامعه القرآن مرکز🇵🇸
✳️ #آداب_مباحثه (قسمت اول) 💠 گروه دو نفره تشکیل بدهید. سعی کنید تعداد افراد در مباحثه، بیشتر از د
✳️ #آداب_مباحثه (قسمت هفتم)
💠 از شیوه پرسشی استفاده کنید.
در پایان هر جلسه مباحثه ترتیبی، از محدوده ای که مباحثه کرده اید از هم پرسش کنید.
مباحثه باید علاوه بر مهارت پیوسته خوانی، مهارت جستجوی ذهنی و پاسخگویی به سؤال را هم در شما تقویت کند.
💠 به اتصالات توجه کنید.
اگر صفحه به صفحه تلاوت میکنید، خط اول صفحه بعد
اگر آیه به آیه تلاوت میکنید، کلمه اول آیه بعد
و اگر سوره به سوره تلاوت میکنید(در سور قصار)، آیه اول سوره بعد را هم تلاوت کنید و بعد نوبت تلاوت را به همبحث خود واگذار کنید.
✍ ادامه دارد.......
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨
1_1455684244.pdf
293.9K
📌مساجد برگزارکننده اعتکاف یزد
جهت ثبتنام به مساجد مذکور مراجعه فرمایید
👈 مصوبات ستاد اعتکاف
┅═┄⊰༻↭༺⊱
🌹مراحل_حفظ_آیات
❶- مرحله اول : #ترجمه_و_فهم_معناى_كلى
✍ عزيزان در مرحله اول لازم است، ترجمه و مفاهیم آیات مورد مطالعه و توجه قرار گیرد. البته بهتر این است که از ترجمه بصورت تحت الفظی اجتناب كنيد و درك و فهم معناى كلى آيات كفايت ميكند. بدیهی است فهم آیات علاوه بر لذت بخش بودن برای حافظ، باعث برخورداری از اثرات معنوی و تربیتی قرآن و افزایش سرعت به یادسپاری و بالا رفتن ماندگاری آیات در ذهن میشود. چرا که با همراه بودن مفاهیم و معانی، الفاظ بهتر در حافظه نقش بسته و پایدارتر نیز خواهد بود.
🔺توصیه میشود تفسیر مختصر آیات (تفسیر نمونه، تک جلدی مبین یا ذکرمبارک)را مطالعه کنید تا بتوانید درک مناسبی از مفاهیم آیات دریافت کنید و با ساختار آیات قران هم آشنا شوید.
❷- مرحله دوم : #استماع_ترتیل_الگو
✍ در این مرحله حافظان باید با کمک گرفتن از حافظه شنیداری، ترتیل یک قاری برتر ( استاد منشاوی یا استاد پرهیزگار) را خوب گوش بگیرد و آیات را چند بار همزمان با نگاه به خط قرآن استماع کنند و چند بار با صدای استاد همخوانی کنند. در این مرحله اگر شخصی مشکل روخوانی دارد، باید آنرا برطرف کند و با صوت و لحن هم کم کم آشنا شود و با دقت در تلاوت استاد، مواضع وقف و ابتدا را مشخص کند و بایستی آن را در قرآن خود علامت گذاری کند.
❸- مرحله سوم : #خواندن
✍ در این مرحله تعداد دفعات خواندن با صدای متوسط و به شیوه ی ترتیل به اندازه ای است که تصویری اجمالی از همه ی آیاتی که قرار است حفظ کنیم در ذهن شکل بگیرد.
❹- مرحله چهارم : #تقطیع_و_تکرار
✍ در این مرحله که یکی از مراحل مهم هست، حافظ با تقطیع و جمله بندی یک آیه بلند به بخش های کوچک تر و قابل حفظ و بعد تکرار هر بخش به صورت جداگانه آن را به خاطر می سپارد. چون آیات طولانی را نمیشود یکباره حفظ کرد و باید به قطعه های نیم سطری تقسیم شود و بعد آنرا حفظ کرد. پس از آن بخش دوم آیه را حفظ کرده و آن گاه دو بخش را با تکرار زیاد به هم پیوند می دهد.
🔺ذکر این نکته را لازم میدانیم که پایه ریزی حفظ متقن و بدون هرگونه اشکال و فراموشی از همین مرحله آغاز میشود. به همین علت افرادی که با بی حوصلگی و شتاب زدگی و بدون دقت کافی این مرحله را طی می کنند به ندرت به موفقیت چشم گیر دست می یابند.
❺- مرحله پنجم : #پیوند_محفوظات
#الف) برقراری پیوند میان جملات هر آیه :
☝️برای اینکه حافظ بتواند آیات را پس از حفظ بصورت سلسله وار و پیوسته از حفظ قرائت نماید، لازم است بعد از حفظ هر جمله، بین مقاطع و جملاتی که حفظ کرده است پیوند برقرار نماید.
#ب) برقراری پیوند میان آیات :
☝️بعد از حفظ هر آیه، برقراری پیوند میان هر آیه با آیات قبلی، نیز لازم است. به این صورت که پس از حفظ آیه نخست، آیه دوم را حفظ می نماییم. پس از آن هر دو آیه را بصورت پیوسته از حفظ تلاوت میکنیم. این کار باعث میشود، ترتیب آیات در ذهن ما جای گیرد. همچنین لازم است حافظ قرآن بلافاصله بعد از پایان حفظ محدوده ی روز، برای حصول اطمینان از صحت و کیفیت حفظ و ترتیب آیات، محدوده ی حفظ شده را سه تا پنج مرتبه از حفظ بخواند.
❻- مرحله ششم : #تحکیم_و_تکمیل_حفظ
✍ بعد از گذشت چند ساعت از حفظ اولیه، معمولا بخشی از محفوظات انسان دچار آسیب شده و در ذهن کمرنگ میگردد. چرا که آیات حفظ شده ابتدا در حافظه کوتاه مدت ذخیره گشته است. برای تجدید حفظ و ترمیم این بخش از محفوظات لازم است حافظ در طول روز چند بار محفوظات خود را تکرار نماید تا کلماتی که در این فاصله فراموش شده اند، بازیابی گردد. پیشنهاد میشود حداقل یکبار پس از گذشت دو ساعت از حفظ، مرتبه ی دیگر پس از گذشت شش ساعت و در مرتبه آخر پس از دوازده ساعت از حفظ اولیه، محفوظات تکرار گشته و در صورت بروز اشکال یا فراموشی محفوظات ترمیم و بازسازی گردد.
❼- مرحله هفتم : #نوشتن_محفوظات
✍ یکی از مراحل کار حفظ که در برخی از کشور ها به عنوان اصلی ترین مرحله برای حفظ بکار میرود، نوشتن محفوظات است. نوشتن نقش به سزایی در تقویت و تثبیت محفوظات در ذهن حافظ دارد. البته بهتر است به جایگاه آیات در صفحه نیز توجه شده و در نوشتن سعی کنیم، مطابق جایگاه اصلی کلمات در مصحف، آیات را بنویسیم. برای اینکار استفاده از مشق نور توصیه میشود.
8⃣- مرحله ی هشتم: #تکرار_و_مرور_محفوظات
✍برای ماندگار شدن محفوظات حافظان باید با تکرار محفوظات جدید حداقل به مدت 10 روز به صورت منظم محفوظات خود را به حالتی نسبتا پایدار درآورند و از حافظه کوتاه مدت به حافظه میان مدت انتقال دهند.
برای انتقال محفوظات از حافظه میان مدت به بلند مدت نیز طبق برنامه منظم بایستی حافظ به مرور کل محفوظات در فاصله زمانی 3 تا 10 روز بپردازند.
با گذر زمان در صورت داشتن نظم و استمرار مرورها، کم کم آیات در ذهن حافظ به حالت ملکه در خواهد آمد.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨
#صدای_مشاور
#اشتباه_نکنیم
بعضی حفاظ عادت دارند حین تلاوت در کلاس یا مباحثه مدام از دیگری تأیید بگیرند و اگر استاد یا همبحث موقع تلاوتشان به صورت کلامی، یا با اشاره سر و چشم مدام صحت تلاوتشان را تأیید نکند قادر به ادامه آن نیستند.
محفوظاتتان را تقویت کنید. تسلط بر محفوظات اطمینان خاطر می آورد و شما را از تأیید مداوم دیگران بی نیاز میکند. طبیعی است محفوظات پر از اشکال و شک وابسته تأیید دیگران هستند.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨
#انگیزشی
🌷از وصایای پیامبراکرم (ص) به حضرت علی _علیه السلام_ :
وَ عَلَیکَ بِتِلاوَةِالقُرآنِ عَلی کُلِّ حالٍ .
« یا علی! برتو باد که در همه حال قرآن تلاوت کنی. »
اصول کافی
حافظ موفق از صبح تا شب منتظر و منفعل نمیماند تا چند ساعت فرصت خالی خود به خود فراهم شود،
حافظ موفق برای پرداختن به برنامه هایش فرصت می آفریند،
لحظاتش را بی استفاده رها نمیکند،
پیاده روی میکند اما همزمان آیات خدا را تلاوت میکند،
آشپزی میکند اما همزمان استماع ترتیل دارد،
به امور روزانه اش رسیدگی میکند اما همزمان در ذهن و بر زبان محفوظاتش را مرور و تکرار میکند.
حافظ موفق هر لحظه و هر آن با قرآن است و قرآن با اوست.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨
✅چگونه میتوانیم مدتها در یک خانه کثیف زندگی کنیم؟
✍️مناجات کردن بدون استغفار مانند تمیز کردن خانه و وسایل بدون آب و مواد شوینده است. استغفار مانند استحمام موجب تمیزی روح آلوده ما میشود. چگونه میتوانیم مدتها بدون استغفار سپری کنیم و سنگینی روحمان را تحمل کنیم و یا در یک خانه کثیف زندگی کنیم؟ طبع زندگی ما را به تمیزکاری وادار میکند.
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّل_لِوَلیِّـــکَ_الفَــــرَج
✨@quranmarkaz ✨