🌼 #سلام_امام_زمانم
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْخَلَفُ الصَّالِحُ لِلْأَئِمَّةِ الْمَعْصُومينَ الْمُطَهَّرينَ...
🌱سلام بر تو ای صاحب علم علی علیه السلام و ای آیینه دار صبر حسن علیه السلام و ای وارث شجاعت حسین علیه السلام و ای میراث دار غربت فرزندان حسین علیهم السلام .
باید کمی خلوت کنم با حال زارم
من از هر آنچه غیر تو دلشوره دارم
باید کمی در خویشتن آوار گردم
تا تو بسازی هر چه را در سینه دارم
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
eitaa.com/qurantehran
#میلاد_حضرت_عباس
🌸فــرزنـــد دلیــر حیــــدر آمـــــد
🌸عبــاس امیــــر لشکـــر آمـــد...
🌸می خواست نشان دهد ادب را
🌸یـــک روز پـس از بـرادر آمــد...
🌱عباس آمد تا برادری را معنا کند، وفا را شرح دهد...ایثار را الگو باشد، شجاعت را تفسیر کند و دلاوری را مصداقی والا گردد.
🌹🍃رهبر معظم انقلاب:
❤️🍃ارزش ابالفضلالعباس علیهالسلام به جهاد و فداکاری و اخلاص و معرفت او به امام زمانش است؛ به صبر و استقامت اوست. (۸۴/۵/۵)
✨ولادت با سعادت #حضرت_ابالفضل العباس، قمر منیر بنی هاشم را به محضر مولایمان #امام_زمان و منتظران حضرتش تبریک و تهنیت می گوییم.✨
http://eitaa.com/qurantehran
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 #میلاد_حضرت_عباس علیه السلام
♨️وفاداری و تسلیم حضرت عباس علیه السلام
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #رفیعی
💎 ادب یعنی عباس
ادب، معنای درک مقام حبیب است، یعنی حضور او را به عظمتش ببینی. ادب، یعنی همه رفتارت بجا و به اندازه باشد، نفست تو را لحظه ای از حبیب غافل نکند. ادب، زیبایی روح و عقل در رفتار و گفتار است.
🌺 میلاد حضرت عباس علیه السلام و #روز_جانباز مبارک باد.
http://eitaa.com/qurantehran
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 ویژه #روز_جانباز
📹 نماهنگ | شهادت تدریجی
🔺 رهبر انقلاب، خطاب به جانبازان: زحمات شما و اجر شما پیش خدای متعال، هم محفوظ است و هم انشاءالله روزبهروز رو به افزایش است؛ چون کار شما یکسره تمام نشد؛ بتدریج این ابتلاء و این امتحان بر شما حاکم است...اجر جانبازان روزبهروز رو به افزایش است. هر ساعتی که شما بیشتر عمر کنید، به همان اندازه اجر شما رو به افزایش است.
@qurantehran
🌷 رهبرانقلاب: در كلمات ائمه عليهم السلام، روی دو جمله راجع به حضرت اباالفضل العباس (ع) تاکید شده است:
🌸 یکی بصیرت، یکی وفا.
✍ یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین شخصیتها در طول تاریخ تشیع، حضرت عباس بن علی(ع) است. میلیونها نفر در سراسر جهان شیفته مرام و مکتب و اخلاق و ادب آن سردار سپاه حسین بوده و هستند.
🔹از مهمترین ویژگیهای حضرت عباس علیه السلام «ایمان مستحکم» و «استقامت مدام» در راه حق بود. آن حضرت در سراسر عمر پربرکت خود لحظهای در پیمودن مسیر حق سست نشد و حتی لحظهای از حرکت بازنایستاد؛ بلکه دائماً در حرکتی شتابنده و رو به جلو، بر معرفت و ادب و بصیرت خود نسبت به جایگاه ولایت افزود.
🔹در زیارتنامة حضرت عباس چنین میخوانیم:
أَشْهَدُ أَنَّكَ لَمْ تَهِنْ وَ لَمْ تَنْكُل؛ شهادت میدهم که تو نه سستی ورزیدی و نه بازایستادی.
🔻و این درسی است که شیفتگان آن حضرت، در روزگار حاضر، که نظام اسلامی تحت شدیدترین تهدیدها و تحریمها واقع شده است، بیش از هر زمان دیگری به آن نیازمندند.
#روز_جانباز
https://eitaa.com/qurantehran
💢فریادهای بابا همسایهها رو پشت در خونه جمع کرد! ما از ترس سیلی و ترکش چیزایی که بابا میشکنه، پناه بردیم به اتاق، زانو بغل کردیم و در گوشامونو گرفتیم! ولی صدای اشکهای مامان میاد! خودشو سپر بابا میکنه که به خودش آسیب نزنه ...
روزت مبارک باباجانم
پ.ن: فرزند جانباز اعصاب و روان
#روز_جانباز
🔻تفسیر سوره مبارکه #منافقون
🔺 بخش سوم
🌸🍃بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم🍃🌸
... اتَّخَذُوا أَیْمَانَهُمْ جُنَّةً فَصَدُّوا عَن سَبِیلِ اللَّهِ إِنَّهُمْ سَاءَ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ (۲) ذلِکَ بِأَنَّهُمْ آمَنُوا ثُمَّ کَفَرُوْا فَطُبِعَ عَلَی قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لاَ یَفْقَهُونَ(۳)
💠 فرمود منافقین کاذب هستند و أیمان و سوگندشان را سپر قرار دادند و راه بدی هم انجام دادند، چرا راه بد را رفتند؟ ﴿ذلِکَ بِأَنَّهُمْ آمَنُوا﴾، اوّل به حسب ظاهر ایمان آوردند، دیدند که منافعشان تأمین نمیشود، ﴿ثُمَّ کَفَرُوْا﴾، اینها مرتدّینی هستند که به بهانه ضعیف ایمان آوردند و به بهانه دیگر از ایمان بیرون آمدند.
🔹 ﴿فَطُبِعَ عَلَی قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لاَ یَفْقَهُونَ﴾،
🔹ذات اقدس الهی به همه قلبی داد که انسان چیز بفهمد. اگر کسی از این هوش و استعداد الهی استفاده کرد، علمش اضافه میشود، آن فتح باب میشود، این ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها﴾ اختصاصی به مسائل مالی یا درجات بهشت ندارد. اگر کسی واقعاً این استعدادش را در راه صحیح مصرف کرد، قبلاً اگر یک مطلب را با یک ساعت میفهمید حالا با یک ساعت بیش از یک مطلب را میفهمد، ده مطلب را میفهمد. ﴿مَنْ جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ خَیْرٌ مِنْهَا﴾ نسبت به یک عده، ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها﴾ نسبت به یک عده. این استعداد را در راه صحیح که مصرف بکند، همان یک ساعت مطالعهای را که قبلاً میکرد الآن ده تا مطلب را میفهمد. این اختصاصی به ثواب «یوم القیامة» ندارد، اینها فیض است و اگر ـ خدای ناکرده ـ این را در بیراهه مصرف کند، درِ این دل را میبندد. درِ دل را که میبندد فرمود: ﴿فَطُبِعَ عَلَی قُلُوبِهِمْ﴾، چاپ میشود. چیزی مثل کفر وقتی که چاپ شد، قابل زوال نیست!
🔺 گاهی دارد: ﴿فَلَمَّا زَاغُوا أَزَاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ﴾ که در سوره «صف» بود یا بعد از بیان بسیاری از نقشههای مشئوم اینها دارد که ﴿خَتَمَ اللّهُ عَلَی قُلُوبِهِمْ﴾، چه موقع خدا ختم میکند؟ ختم یعنی مُهر. وقتی کلّ این صفحه دل را اینها با سوء اختیار خود از کفریات پر کردند.
➖ فرمود ما آخرش را مُهر میکنیم امضا میکنیم، مُهر میکنیم، وقتی مهر شد قابل نوشتن نیست. کجا را بنویسند؟ اینها با سوء اختیار خودشان قلبشان را پر از کفریات کردند، دیگر ﴿خَتَمَ اللّهُ عَلَی قُلُوبِهِمْ﴾. این طَبع، این ختم، امثال آن، یعنی #ما_دیگر_فیضمان_را_برداشتیم.
در بحث اضلال کیفری هم ملاحظه فرمودید چیزی خدا به اینها بدهد به عنوان ضلالت که نیست. این که فرمود: ﴿یُضِلُّ مَن یَشَاءُ وَ یَهْدِی مَن یَشَاءُ﴾، این را اوّل سوره مبارکه «فاطر» مشخص کرد که فرمود ما اضلال ابتدایی که نداریم، آنچه داریم هدایت ابتدایی است که ﴿شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدی لِلنَّاسِ﴾؛ هدایت فراوان است. اصلاً انبیا آمدند برای هدایت، این هدایت ابتدایی است. اگر کسی به این هدایت ابتدایی پاسخ مثبت داد، هدایت پاداشی که گرایش قلب است، امکانات بیشر است، وسایل است، آن نصیب او میشود.
🔺 فرمود: ﴿یَهْدِی مَن یَشَاءُ﴾،
﴿إِن تُطِیعُوهُ تَهْتَدُوا﴾،
﴿هُدیً لِلْمُتَّقینَ﴾
این هدایت پاداشی است، هدایت ابتدایی که نیست. هدایت ابتدایی شامل حال اینها شد اینها اهل تقوا شدند.
❗️ببینید کسی اصلاً گرایش دارد دلش میتپد که نمازش را اوّل وقت بخواند و اگر پیشنهاد خلاف بدهند اصلاً حاضر نیست که مذاکره بکند. اینها فیض خداست. قلب او هدایت میشود، میل او، گرایش او به این سمت میافتد. اینها هدایتهای پاداشی است؛
❌ اما اضلال کیفری یعنی آن #توفیق را برمیداریم. لذا در اوّل سوره مبارکه «فاطر» فرمود: ﴿مَّا یَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِن رَّحْمَةٍ فَلاَ مُمْسِکَ﴾؛ دری را که خدا از روی رحمت باز کند، کسی نمیتواند ببندد. ﴿وَ مَا یُمْسِکْ فَلاَ مُرْسِلَ لَهُ﴾؛
این در را خدا میبندد، همین! نه اینکه ضلالت بدهد به کسی! این لطف و فیضی که تا حال میداد حالا میبندد! این شخص را به حال خودش رها میکند. این شخصی که به حال خودش رها شد، از هر جهت نیازمند است سقوط میکند.
ادامه👇👇
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@qurantehran