فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ تأثیر روحانی مبلغ در به حرکت درآوردن مردم
🔺 ببینید چطور یک نفر که استعداد و توانایی داشته اما به داشتهی اندک خود راضی بوده توسط این روحانی به تحرک بیشتر تشویق میشود تا جایی که سرمایه میلیونی پیدا میکند.
🔻 در بسیاری از تبلیغهایی که به روستاهای مختلف رفتیم حتما دیدید جوانانی که استعداد و توانایی دارند ولی گرفتار تنبلی یا فقر ایده هستند و با یک تلنگر میتوانند پویا شوند.
✅ یکی از برکات حضور روحانیت در بین مردم همین است.
🎥 مستند «یکی از ما» این ایام از شبکه سه سیما پخش میشود
#یکی_از_ما
❇️ اشغال حلب با بمب های رسانه ای!
🔹تنها دقایقی پس از اعلام آتش بس بین لبنان و رژیم صهیونی، زمانی که افکار عمومی کشورهای مسلمان بویژه مقاومت منطقه متوجه بازگشت آوارگان لبنانی به شهرهای خود و سرنوشت غزه بود، تهاجم سازمان یافته گروههای تروریستی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی و مورد حمایت برخی کشورهای منطقه ای را به مناطقی از شمال سوریه و تصرف شهر حلب بودیم.
🔹تهاجمی که بدون دفاع جدی از طرف ساکنان حلب و شهرها و روستاهای اطراف آن مواجه شد و در پی این عدم مقاومت، تروریست ها توانستند در ظرف چند روز پیشروی قابل ملاحظه ای داشته باشند.
اما آیا این پیش روی نشان دهنده برتری گروههای تروریستی در میدان و در صحنه نبرد است؟
🔹اگرچه طراحی غربی-عبری برای ایجاد جبهه جدید و انحراف افکار عمومی جهانی از شکست صهیونیست ها در برابر حزب الله لبنان، دلیل اصلی این صحنه آرایی در خاک سوریه بود، اما سرعت پیش روی گروههای تروریستی بواسطه پشتیبانی رسانه ای قوی از این جریان تکفیری بود.
🔹انتشار خبرهای دروغ و شایعه سازی درباره؛ کودتای ارتش سوریه، فرار رییس جمهور سوریه به روسیه، عدم پشتیبانی ایران از سوریه و خیانت روسها به دولت بشار اسد، استقبال مردم از گروههای تروریستی و پیوستن شیوخ طوایف به جریان های تکفیری و دهها خبر دیگر برای تاثیرگذاری بر فضای ذهن و فکر مردم سوریه به مدد رسانه های جریان سلطه و صهیونیزم باعث تضعیف روحیه ایستادگی در برابر تجاوز و تهاجم تروریست ها شد و پیروزی مقطعی را برای آنها پدید آورد.
🔹حال که معادلات صحنه در حال تغییر و دگرگونی است و نیروهای ارتش سوریه به دنبال تسلط بر اوضاع هستند، ضرورت هوشیاری در برابر جنگ رسانه ای قدرت های پشتیبان گروههای تروریستی بیش از پیش احساس می شود. فعالان رسانه و فضای مجازی در داخل کشور باید با دقت صحنه تحولات را رصد کرده و فریب تکنیک های رسانه ای دشمنان منطقه و مقاومت را نخورند!
✍🏼#علی_حیدری
#تبیین
#بصیرباشیم_تا_درمسیرباشیم
#نابودی_صهیونیزم_اسراییل
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️▪️ روضه هجوم به بیت حضرت زهرا سلام الله علیها
استاد کاشانی
#تبیین
#بصیرباشیم_تا_درمسیرباشیم
#نابودی_صهیونیزم_اسراییل
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۱۴ آذر ۱۴۰۳
میلادی: Wednesday - 04 December 2024
قمری: الأربعاء، 2 جماد ثاني 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليه السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليه السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليه السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️11 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
🌺18 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
▪️27 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
🌺28 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
🏴 مثل زهرا سلام الله علیها، پای حق می ایستیم ...
🏴 اطلاعیه مراسمات محوری ایام شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا «سلام الله علیها» شهرستان سربیشه
⚫️ مراسم اول:
▪️مسجد فاطمه الزهرا سلام الله علیها
▪️همزمان با نماز مغرب و عشاء
▪️زمان: از سه شنبه ( ۱۳ آذر ماه تا شنبه ۱۷ آذر ماه )
⚫️ مراسم دوم:
▪️حوزه علمیه مرحوم حجت الاسلام داوری سربیشه
▪️از سه شنبه ( ۱۳ آذر ماه تا شنبه ۱۷ آذر ماه )
▪️زمان شروع مراسم: ساعت ۱۹:۳۰
▪️▪️با سخنرانی :
حجت الاسلام والمسلمین استاد توحیدی نیا
مدیر مرکز تخصصی حوزوی تمدن اسلامی حوزه علمیه خراسان ( از مشهد مقدس )
▪️▪️با نوای گرم مداحان و ذاکران اهل بیت «علیهم السلام»
▪️▪️منتظر حضور گرمتان در مراسم عزای حضرت مادر هستیم.
اجرتان با صاحب عزای ایام، امام زمان عج ان شاءالله.
🏴 نهاد امامت جمعه شهرستان سربیشه
🏴 اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سربیشه
🏴 هیئت امناء مسجد فاطمه الزهرا سلام الله علیها سربیشه
🏴 حوزه علمیه مرحوم حجت الاسلام داوری سربیشه
🏴 هیئات مذهبی شهر سربیشه
✍ روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سربیشه
https://eitaa.com/nehzat_eslami_sarbisheh
بازنده، سریالی که برنده از آب درآمد//
دست مریزاد به مشاور انتظامی سریال//
مینی سریال ۱۱ قسمتی بازنده به اتمام رسید؛ شاید بشود گفت که این سریال به شدت تحت تاثیر سینمای دیوید فینچر فیلمساز آمریکایی است (فیلمهای او که عموماً در ژانر دلهرهآور روانشناختی است) و با رعایت عناصر حاکم بر ژانر جنایی ساخته شده که تا حدی باعث موفقیتش می شود.
اما به نظر میرسد راه و رسم سریال شاید کمی نامتعارف طی شد؛ این سریال تقریبا در دو لوکیشن منزل و اداره پلیس میگذرد؛ هر چند فضا سازیها، نور و تصویر هم در منزل و هم در محل اداره پلیس غالبا مرموز ، خاکستری و غمگین است اما به واقع نورپردازی و تنالیته رنگی خوب است؛ بارانی بودن نیز نمی توند نقطه منفی باشد چرا که کل اتفاقات در 3 تا 4 روز روایت شده و رخ میدهد.
اینکه تا آخر سریال همه حدس و گمانها هم درست و هم غلط بود و مشخص نمی شد که چه کسی پشت همه ماجراها ایستاده است؛ نقطه قوت داستان است؛ کمی پیچیدگی که مغز را قلقلک داده و تا مدتی پس از اتمام هر قسمت فکر را مشغول می کند.
کارآگاه اصلی پلیس با نگاهی شکاک همه اعضا را برانداز کرده و همین حس را به ببینده انتقال داده و حالا مخاطبان نیز هر کارکتری را با دیده شک و تردید دنبال میکنند ؛ این یعنی یک نقطه قوت و البته لات و لمپن محور نبودنِ سریال، هم به دل بسیاری از مخاطبین نشست.
ارائه تصویری عصبانی از دو کارآگاه دخیل در پرونده، نشان از اهمیت کار و جدی گرفتن وظایف محوله از سوی پلیس و واقعیتر شدن روند سریال است؛ وقتی پروندهای با این حجم از اهمیت (پای یک طفل در میان است) روی میز آگاهی باز است نمیتوان خونسرد و جنتلمن برخورد کرد. این امر نشان میدهد وجود مشاور انتظامی در سریال کاملا تاثیرگذار بوده است.
شاید بتوان گفت بعد از مدتها یک سریالی که بشود نقدش کرد و صفت قابل قبول و خوب را بر آن نهاد از سینمای خانگی پخش شد؛ کارآگاه کیانی با چشمهای نافذ و کاریزمای مثال زدنی، متعهدانه کار را پیش میبرد، "محمدعلی محمدی" در نقش پارسا کارش را به درستی انجام داد؛ انتخاب شات و قاب ها عالی و از "گندهگویی" و "کلمات شعاری و گلدرشت" پرهیز شده بود.
شاید برخی خُرده بگیرند که چرا پلیس عصبانی بود، زود به نتیجه نرسید؟ چرا کاراگاه"پارسا" به دنبال تکروی و اثبات خودش بود، در این راه دچار اشتباهاتی شده و در نهایت جان خود را از دست داد؟ چرا همسر کاراگاه"کیانی" خیلی محجبه نبود؟ و ...جواب این چراها در زندگی روزمره و یک روز کاری پلیس نهفته است؛ یک پلیس عادی که از دل همین جامعه برآمده است.
چرا که پلیس "رویین تن" نیست و یک فرد معمولی با تمام خطاها و اشتباه است اما به مرور در ماموریتهایش میآموزد که کمتر خطا کرده و تا حصول نتیجه پایمردی کند، پلیس نیز یک خانواده معمولی دارد مثل همه ما.
شاید مهمترین نکته آموزشی و درس آموز این سریال،همان موضوع تکراریِ دور نزدن مامور قانون است، اعتماد به پلیس، همواره در پروندهها چاره گشا بوده و هست.
البته در نظر بگیریم که سریال بسیار کُند پیش رفت، معماها خیلی هیجانانگیز نبوده و داستان منسجم نیست و امید میرود در سایر فیلم و سریالهای جنایی این نقصان برطرف شود.
از نظر دور نداریم که اخیرا در سریالهای نمایش خانگی به صورت عریان و واضح انواع خشونت های خانگی به نمایش گذاشته می شود مثلا چاقو زدن به عروس داماد در سریال " گردن زنی" و مُثله کردن برادر توسط خواهرش"آوا" در این سریال بازنده که امیدواریم تبدیل به اپیدمی در سایر سریالهای پیش رو نباشد، مراقب باشیم تا تبدیل به فرهنگ نشود و عده ای از فیلم و سریالها الگوبرداری نکرده و آنها را در واقعیت بازسازی نکنند.
مریم کریمی_ خبرنگار
⭕️درباره مظلومیت قانون حجاب
🔹واقعا باید درباره مظلومیت قانون حجاب نوشت؛ آن هم در جامعهای که اکثریت مردم متدین و معتقد به رعایت احکام عقلی و شرعیاند. درمجموع نظرسنجیهای نهادهای معتبر، وقتی از مردم درباره ضرورت حجاب سؤال میشود، اکثریت مطلق معتقد به حجاب هستند ولو شخصا آنرا کامل رعایت نکنند؛ چنانکه اگر مکشفهها نیز بدانند پشت پرده بیحجابی چه اهریمنان و خبائثی نشستهاند، بدون تردید در نوع پوشش خود تجدید نظر میکنند.
بااینحال دردناک نیست که باید برای مظلومیت قانون حجاب نوشت؟!
🔸قانونی که حداقل 3سال روی آن کار کارشناسی شده و میان 3قوه چندین بار رفتوبرگشت داشتهاست، امروز متهم به موضوعاتی میشود که اساسا نسبتی با آنها ندارد. عجیب نیست؟ یعنی مخالفان حتی حاضر نیستند به متن نزدیک شوند. چرا؟ چون نفع نهاییشان در توزیع جهل نسبت به قانون است و نه روشنگری. حقیقتا ظلم است.
مخالفان قانون حجاب به این سؤال ساده چه جوابی دارند که اگر قانون نه، پس چه؟ آیا حجاب اهمیت ندارد؟ آیا ضرورت دین نیست؟ آیا فرهنگ جامعه ایرانی نیست؟ آیا منطق عقلی روشن و بیّن ندارد؟ آیا مطالبه اکثریت نیست؟
🔹کافی است در ادبیات مخالفان قانون حجاب دقیق شوید. هیچ اشارهای به جزئیات قانون حجاب نمیشود. فقط میگویند نه. خب چرا؟ چه چیز در این قانون شما را آزار میدهد؟ اینکه گشت ارشاد جمع شدهاست؟ اینکه برخورد سلبی و خشن وجود ندارد؟ اینکه با سلبریتیهای قانونشکن برخورد میشود؟ اینکه تبعیض در برخورد وجود ندارد؟ و...
🔸حجابی که مطالبه اکثریت جامعه است، امروز در مارپیچ سکوت شبکههای اجتماعی گرفتار انفعال رسانهها و خواص و حتی مسئولان و مراکز علمی و دینی شده است.
🔹این قانون وحی منزل نیست. حتما هم مثل هر قانون بشری دیگری ایراد و اشکال دارد. اما این قانون خروجی ساعتها و ماهها کار کارشناسی است. دارای نقاط ممتاز قابل اعتناست. رافع مشکلات جدی نهادی و قانونی در توجه به فرهنگ عفاف و حجاب است. پس چرا نباید از آن دفاع کرد؟ آیا غیر از این است که شکستن مارپیچ سکوت هزینه دارد؟
🔸در نهایت اینکه قانون حجاب بزنگاه وفاق است؛ به چند دلیل.
1️⃣ برخلاف بسیاری از امور برآمده از نقاط مشترک اعتقادی و گرایشی است؛ هم شرع و هم فرهنگ جامعه ایرانی و هم قانون اساسی و هم عقلانیت.
2️⃣این قانون خروجی نظام کارشناسی کشور است؛ هم اجماع نهادهای کارشناسی را دارد و هم سران قوا را. این قانون برای نزدیکی نظرات کارشناسی بارها میان قوا رفتوبرگشت داشتهاست.
3️⃣قانون حجاب پاسخ به یک مطالبه عمیق مردمی است. به سروصداهای آزاردهنده سیاسی توجه نکنیم. مردم ما از بن دندان و عمق وجود مومن و معتقد به فرهنگ دینی و ایرانیاند.
4️⃣این قانون نقطه مقابل دشمنیهای مشترک است. دشمنی مشترک خودش وفاقساز است. امروز بیش از هرکس، ضدانقلاب از اجرای این قانون عصبانی است؛ دشمنی که سالهاست بهدنبال بیحجابی اجباری است و حجاب را ابزار مبارزه سیاسی قرار داده است. این قانون دشمن را هم خلع سلاح میکند.
5️⃣درنهایت اینکه این قانون پاسخ به یک مطالبه عمومی در نقد روشهای گذشته است.
🔹مخالفان اجرای این قانون حاضر نیستند به متن قانون نزدیک شوند و آن را بخوانند. چرا؟ چون برهمزننده بازار مکاره اتهامزنی و موجسواریهای سیاسی است. یک تلقی هیجانی وجود دارد که قانونمندی حجاب یعنی گشت ارشاد و عدهای نفعشان در این است که این تلقی منفی همچنان در افکار عمومی باقی بماند؛ بنابراین با اصل روشنگری درباره قانون مخالفند و حتی دروغهای آشکار درباره قانون میبافند.
🔸مارپیچ سکوت را بشکنیم و اجازه ندهیم اقلیتی بیمنطق با نفی قانونمداری بر اکثریت برآشوبند و مروج دیکتاتوری و بیحجابی اجباری شوند.
🖊محسن مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️تلنگر⚡️
🎥گیف بالا👆یک جَنین ،چند دقیقه بعد از سقط شدن!
❌وای بر انسان مغرور گناه پیشه، که خلقت ومرگ خودرا فراموش کرده!