مشکل اسراییل با ما چیست؟؟
چرا میگوئیم اسراییل باید نابود بشود؟؟
پاسخ
کشورهای عربستان، عراق، لبنان، سوریه، فلسطین، اردن، ترکیه و... هیچکدوم تا همین ۱۱۰ سال پیش وجود نداشتن. همشون؛ استانها و ایالتهایی از کشور بزرگی به نام امپراطوری عثمانی بودن. (نقشه)
تا اینکه جنگ جهانی اول آغاز شد و نهایتا امپراطوری بزرگ عثمانی در این جنگ شکست خورد و از هم پاشید.
غربیها سر یک میز نشستن، خطکش دستشون گرفتن و روی نقشه، این امپراطوری بزرگ رو به کشورهای کوچیک تقسیم کردن، هر کشوری هم مال یه کدومشون شد.
سوریه و لبنان مال فرانسویها
عراق و فلسطین مال انگلیسیها
از اونجا که بیشترین ثروت دنیا تو همین منطقهی ما یعنی غرب آسیاست،[ و به گفته ماک ماهان و اسپایکمن اینجا هارتلند جهان یعنی قلب جهانه و هر قدرتی بخواهد بر جهان مسلط شود باید این منطقه را در اختیار داشته باشد!! ] غربیها تصمیم گرفتن جای پای خودشون رو اینجا محکم کنن و یه پایگاه دائمی برای خودشون اینجا بسازن. یه پایگاهی که نگهبان منافع غربیها توی منطقهی ما باشه.
پس با صهیونیستها توافق کردن و هزاران صهیونیست رو از سرتاسر دنیا به فلسطین آوردن.
در فاصلهی بین جنگ جهانی اول تا جنگ جهانی دوم (به مدت بیست سال) صهیونیستها در فلسطین جاگیر شدن و روز به روز بر جمعیتشون اضافه شد. نهایتا بعد از جنگ جهانی دوم بیانیه دادن و به قول خودشون تشکیل کشور اسراییل رو در سرزمین فلسطین اعلام کردن.
تا امروز دهها هزار فلسطینی شهید و میلیونها فلسطینی از خونه و کشور خودشون اخراج شدن.
صهیونیستها در نظر داشتن از رود نیل تا رود فرات رو تصرف کنن و اسراییل بزرگ رو تشکیل بدن. (در این صورت با ایران همسایه میشدن، نقشه) حتی غیر از فلسطین بخشهایی از سوریه، مصر، اردن و لبنان رو هم اشغال کردن ولی بعد از انقلاب، جمهوری اسلامی جلوی گسترش اسراییل ایستاد و با تجهیز و مسلح کردن فلسطینیها و لبنانیها، صهیوینستهارو عقب نشوند.
حالا مشکل ما با اسراییل چیست؟
پاسخ
از سیصدسال پیش که اروپاییها و غربیها پا به منطقهی ما گذاشتن، حضورشون جز فلاکت و قحطی و کشتار و جنگ و تعرض و غارت و... هیچ نتیجهای نداشته.
میلیونها ایرانی و صدها هزار نفر از مردم کشورهای همسایهی ما فقط به جرم موقعیتِ ارزشمندِ کشورشون و ثروتی که داشتن تا امروز به دست غربیها کشته شدن.
حضور غربیها در منطقهی ما همیشه مساویِ با بحران بوده و این بحران اینجا وقتی تموم میشه که خارجیها از منطقهی ما اخراج بشن.
خارجیها هم وقتی از منطقهی ما اخراج میشن که پایگاهشون اینجا از بین بره؛
رژیم صهیونیستی بزرگترین پایگاه غربیهای جلاد و وحشی در منطقهی ماست.
حالا کاری نداریم که اصلا فلسطین یکی از مقدسترین سرزمینهای اسلامیه و شهر قدس اولین قبلهی مسلمانان هست.
کاری نداریم که شهر قدس مثل مکه و مدینه و نجف و کربلا برای ماها به عنوان مسلمون خیلی اهمیت داره.
اگر فقط ایرانی هستیم و ایران برامون مهمه، مسئلهی فلسطین از مهمترین مسائلی هست که کشور ما برای امنیت خودش نیاز داره حل بشه.
اینجا هر حکومت ملی دیگهای به جز جمهوری اسلامی هم سرکار بود، همینقدر بهمسئلهی فلسطین اهمیت میداد. چون موجودیت کشور ما در گرو نابودی رژیم جعلی اسراییل و اخراج غربیها از این منطقه است
البته به فضل خدا جمهوری اسلامی امروز تونسته صهیونیستها رو به درون سرزمینهای اشغالی در فلسطین محدود و محاصره کنه و دهها هزار موشکِ نقطهزن، دور تا دور سرزمینهای اشغالی آروم و قرار ندارن تا روز موعود برسه، از خاک سر بکشن و در قلب صهیونیستها فرود بیان. به یاری خدا
ان شاءالله
#تبیین
#بصیرباشیم_تا_درمسیرباشیم
#نابودی_صهیونیزم_اسراییل
💢 نشانههای ظالمان
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 للظَّالِمِ مِنَ الرِّجَالِ ثَلَاثُ عَلَامَاتٍ: يَظْلِمُ مَنْ فَوْقَهُ بِالْمَعْصِيَةِ، وَ مَنْ دُونَهُ بِالْغَلَبَةِ، وَ يُظَاهِرُ الْقَوْمَ الظَّلَمَةَ.
🔹 مرد ستمكار را سه نشانه است: به ما فوقش با سرپيچى، و به زير دستش با قهر و غلبه ستم مى كند، و ستمگران را پشتيبانى مى نمايد.
📚 حکمت 350 نهج البلاغه
📎 #حجاب
📎 #امام_زمان
📎 #نهجالبلاغه
〰〰〰〰〰〰〰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلقت های عجیب پروردگار 😍
گربه ماهی لجنخوار موقعی که به فصل خشکی بر میخورد میتواند تا ماهها به حالتی شبیه خواب زمستانی برود و غیرفعال شود. برای این که کاملا خشک نشود و نَمیرد مادهای از خودش ترشح میکند که مثل پوسته سخت میشود. این شرایط تا وقتی دوباره آب بهش برسد ادامه دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️🎥 هشدار دادسرای ویژۀ روحانیت به برخی اساتید و محققین حوزه
🔹اژهای: استاد و محقق نباید حرفی بزند و بیانیهای بدهد که خلاف امنیت ملی باشد.
🔹رژیم آدمکشی که بیش از ۴۰ هزار نفر را به شهادت رسانده مستحق بالاترین مجازاتهاست.
🔹نمیشود فردی به عنوان استاد حوزه و یا محقق بیاید حرفی خلاف امنیت بزند و آن را اصلاح نکند. اگر جبران نکنند دادسرای ویژه روحانیت حتما برخورد خواهد کرد. برخی حرفها در این مقطع زمانی و در مقابل این رژیم بسیار سنگین است.
#تبیین
#بصیرباشیم_تا_درمسیرباشیم
#نابودی_صهیونیزم_اسراییل
رهبر انقلاب: هرچه به ذهن میرسد را نباید در فضای مجازی منتشر کرد
امام خامنهای:
کسانی که با فضای مجازی ارتباط دارند به این نکات توجه کنند همهچیز را در فضای مجازی نبایستی منتشر کرد. هرچه به ذهن انسان میرسد. ملاحظه کنید اثرش چیست، ببینید روی فکر مردم، روی روحیهی مردم چه تأثیری میگذارد.
آن کسانی هم که دربارهی فضای مجازی که حالا مکرّر اسمش آورده میشود و بحث میشود و اینها میخواهند تصمیمسازی کنند و تصمیمگیری کنند به این بُعد قضیه توجه کنند، توجه کنند که چطور ممکن است در فضای مجازی یک تحلیل غلط، یک خبر غلط، یک برداشت غلط از یک مسئله مردم را دچار اضطراب کند، دچار تردید کند، دچار ترس کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 باور ۳۷۳ مرکز توجه رسانه های خارجی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همین اگه تو اروپا بود به عنوان یک فریم از جهان اول و سطح شعور و ... هزاربار میزدن تو سر ما که یادبگیرید!
⭕️چالشها و فرصتهای اتباع خارجی در ایران
🔹وقوع جرایم مختلف و البته حساسیت رسانهای به جرایم ارتکابی توسط اتباع غیرمجاز و تشکیل جمعیتهای انسانی اتباع غیرمجاز در برخی شهرهای کشور، باعث شده تا فضای اجتماعی و رسانهای پیرامون ضرورت ساماندهی و حتی اخراج اتباع بیگانه در کشور شکل بگیرد؛ همین فشار اجتماعی و البته مسائل امنیتی و انتظامی پیرامون حضور اتباع بیگانه غیرمجاز، باعث شده تا نهادهای تصمیمساز و تصمیمگیر اجرایی و امنیتی نیز وارد عمل شده تا با مشارکت مردم، نسبت به طرد اتباع غیرمجاز و ساماندهی اتباع مجاز اقدام کنند. اما سوال اینجاست که در مواجهه با اتباع و مهاجرین خارجی چه رویکردی صحیح است؟ آیا این اتباع باید به کلی طرد و رد شوند یا باید سیاست میانهای نسبت به حضور آنها اتخاذ کرد؟
🔸مهمترین اتباع بیگانه غیرمجاز در کشورمان، اتباع کشورهای افغانستان و عراق هستند که کشورهایشان در طول 20 سال گذشته صحنه درگیری و اشغال توسط بیگانگان بوده است. جنگ، درگیری و اشغال در طول دو تا سه دهه گذشته، جمعیت بسیاری را در کشورهای عراق و افغانستان آواره کرده است که همین آوارگی باعث شده تا بسیاری از آنها جلای وطن کرده و به سمت ایران رهسپار شوند. قرابت فرهنگی و مذهبی ایران با این کشورها و پذیرش عمومی نسبت به حضور این اتباع نیز در طول دهههای گذشته، زمینه برای حضور آنان را نیز بیش از گذشته کرده است و همین مسئله موجب شد تا حضور اتباع بیگانه، به خصوص افغانها در ایران روز به روز بیشتر شود. البته ایران به عنوان یکی از اعضای کنوانسیونهای بینالمللی مربوط به حقوق پناهندگان و مهاجران علاوه بر بُعد انسانی، کمک به این مهاجرین را وظیفه بینالمللی خود نیز میداند. اما حالا با افزایش تعداد مهاجرین بیگانه به خصوص کسانی که به صورت غیرمجاز و از مرزهای شرقی کشور وارد کشور شدهاند، فضایی ایجاد شده که دیگر انگیزههای انسانی و بینالمللی برای پذیرش این اتباع، بیش از پیش رنگ باخته است.
🔹مسئله مهاجرین خارجی در ایران یک مسئله چندوجهی است که باید با حساسیت و در نظر گرفتن ابعاد مختلف آن، به ویژه پیامدهای انسانی و اجتماعی مدیریت شود. برخوردهای صرفاً امنیتی و اقتصادی ممکن است به تشدید مشکلات منجر شود؛ در همین راستا، باید هم به دنبال سیاستهایی باشیم که مهاجرین را تشویق به قانونی شدن کند و هم بتواند به ایجاد یک همزیستی مسالمتآمیز بین جامعه ایرانی و مهاجرین کمک کند.