5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹غیرت و شرف و عشق به وطن یعنی آقای جواد قارایی
👈حاضرم در ایران ریشه و سنگ بخورم اما نرم انگلیس
درد و بلات بخوره تو سر هر چی وطنفروشه
📸 #گزارش_تصویری
🔹سخنرانی حجتالاسلام ابراهیم صفورائی رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسانجنوبی قبل از خطبههای امروز نماز جمعه شهرستان بیرجند
#هدایت_سیاسی
❇️ چیزی که قدرتمندترین آدم تاریخ (امیرالمؤمنین) را آنگونه مظلوم کرد، نبود تحلیل سیاسی در میان مردم بود و الا مردم که بیدین نبودند، تحلیل سیاسی نداشتند!
آیت الله العظمی امام خامنهای( مدظله العالی)
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرص دنیا رو نخوریم!
فراموش میشیم...
مثل شمعی که ذره ذره خاموش می شیم!
🌹 #حضرتعلى_علیه السلام
«از قران اين كتاب بزرگ الهى وآسمانى
براى بيمارىهاى خودشفا و براى حل
مشكلاتتان يارى بطلبيد،چون دراين
كتاب،درمان بزرگترين دردهاست...»
نهجالبلاغه،خطبه175،ص567
#بـــر_چهــره_دلگشای_مهدی_صلوات
🌤 اللّٰهُمَــ ؏َجِـلْ لِوَلیــِــڪَ الـفَـ♡ـرَّجْ 🌤
❇️ راه درمان ترس
🌸 امیرالمومنین علی عليهالسلام میفرماید:
💎 إِذَا هِبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِيهِ فَإِنَّ شِدَّةَ تَوَقِّيهِ أَعْظَمُ مِمَّا تَخَافُ مِنْهُ.
🟡 هنگامی که از چیزی (زیاد) میترسی خود را در آن بیفکن، چرا که سختی پرهیز از آن از آنچه میترسی بیشتر است.
✍ توضیح
بارها این مطلب تجربه شده است که انسان هنگامی که از چیزی میترسد پیوسته در اضطراب و پریشانی و ناراحتی است اما هنگامی که انسان خود را در آن میافکند میبیند بسیار راحت تر از آن بود که فکر میکرد.
دلیل این مشکل روانی روشن است:
✅ زیرا اولاً تا انسان وارد چیزی نشده پیوسته در پریشانی و وحشت به سر میبرد و ای بسا روزها و هفتهها این درد و رنج ادامه یابد اما هنگامی که خود را در آن افکند ممکن است در چند دقیقه پایان یابد.
✅ ثانیاً تا انسان به سراغ مطلبی که از آن میترسد نرود احتمالات گوناگون میدهد که بسیاری از آن احتمالات بیش از واقعیتی است که در آن امر مخوف وجود دارد به همین دلیل درد و رنج انسان افزایش مییابد.
از این رو بعضی از علمای اخلاق در کتب اخلاقی برای درمان رذیله ترس پیشنهاد میکنند انسان در صحنههای رعب آور وارد شود؛ مثلاً بعضی از خوردن دارو یا تزریق آمپول وحشت دارند اما هنگامی که چند بار تکرار میشود وحشت آنها به کلی فرو میریزد.
🔰 نهج البلاغه، حکمت 175.
📚همراه با نهجالبلاغه وصحیفه
#پیام_صیانتی
وقتی برمی گشت، پرانرژی بود؛ قبراق و سرحال. انگار که هدیه ای بهش داده اند، یا چیز با ارزشی نصیبش شده. سرِ کیف می آمد دفتر و شروع به کار می کرد؛ آن قدر سرِ کیف که می فهمیدیم قبلش پیش آقا بوده.
وقتی هم از آقا اسمی به میان می آمد، یا می خواست از ایشان صحبت کند، لحنش یک جور دیگر می شد. با یک حالتی صحبت می کرد. مثل کسی که چیزی را خیلی دوست داشته باشد، عاشق چیزی باشد وبخواهد بهش برسد؛ این طوری. خیلی با علاقه، با ولع.
یادگاران، جلد 11 کتاب شهید صیاد، ص 42
⭕️تناقض در این عکس از اتاق جنگ مسلحین بی داد می کند. تناقضی نهفته در بطن گفتمان سیاسی دینی این جماعت به اصطلاح سلفی جهادی تکفیری
🔹از یکسو زیر پرچم لا اله الا الله به سبک شعار و مسلک خوارج نوشته است البیعه لله ( بیعت فقط از آن خداست) و از سوی دیگر پرچم شرک آلود و قومگرا و نژادپرست پان ترکها ( گرگ خاکستری یا بوزقورد) را با رسم الخط و الفبای اورخون را کنارش نشانده اند.
🔸این تناقض ها برخاسته از اسلام شرک آلود و انحرافی و در عین حال جاه طلب اردوغان است که تجسم تام و تمام اراده معطوف به قدرت اردوغان است. اسلامی اموی مسلک که همچون اسلام امویان، به شرک قومگرایی و نژادپرستی و برتری نژادی و حق ستیزی و ناجوانمردی و ظلم آلوده است.