🎉🎊🎁✨💐🌼🌟🌸🎁🎊🎉
#عید_الله_الاکبر
پاداش یک میلیون برابریِ خرجِ مال
در محترمترین روزِ خدا
عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ الْعَبْدِيُّ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ الصَّادِقَ علیه السلام يَقُول... هُوَ عِيدُ اللَّهِ الْأَكْبَرُ وَ مَا بَعَثَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ نَبِيّاً قَطُّ إِلَّا وَ تَعَيَّدَ فِي هَذَا الْيَوْمِ وَ عَرَفَ حُرْمَتَه...
مَنْ فَطَّرَ فِيهِ مُؤْمِناً كَانَ كَمَنْ أَطْعَمَ فِئَاماً وَ فِئَاماً وَ فِئَاماً فَلَمْ يَزَلْ يَعُدُّ إِلَى أَنْ عَقَدَ بِيَدِهِ عَشْراً ثُمَّ قَالَ أَ تَدْرِي كَمِ الْفِئَامُ قُلْتُ لَا قَالَ مِائَةُ أَلْفٍ كُلُّ فِئَامٍ كَانَ لَهُ ثَوَابُ مَنْ أَطْعَمَ بِعَدَدِهَا مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقِينَ وَ الشُّهَداءِ فِي حَرَمِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ سَقَاهُمْ فِي يَوْمٍ ذِي مَسْغَبَةٍ وَ الدِّرْهَمُ فِيهِ بِأَلْفِ أَلْفِ دِرْهَمٍ قَالَ لَعَلَّكَ تَرَى أَنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ خَلَقَ يَوْماً أَعْظَمَ حُرْمَةً مِنْهُ لَا وَ اللَّهِ لَا وَ اللَّهِ لَا وَ اللَّهِ...
💠 علی بن حسین عبدی گوید: از امام صادق علیه السلام شنیدم که دربارهی عید غدیر فرمود: آن بزرگترین عید خداوند است، و خدای عزّ و جلّ هیچ پیامبری را برنیانگیخت مگر آنکه این روز را عید میگرفت و حرمتش را میشناخت...
هر کس در این روز مؤمنی را افطار دهد و اطعام کند مانند کسی است که ده «فِئام» را طعام داده باشد، میدانی فئام چقدر است؟
عرض کردم: نمیدانم.
فرمود: هر فئام صد هزار است. و برای اوست مانند ثواب کسی که همین تعداد از پیامبران و صدّیقان و شهدا را در حرم خداوند اطعام کرده و در روز قحطی سیراب نموده باشد.
و هر دِرهم در این روز [که خرج کار نیک شود] برابر است با هزار هزار درهم.
شاید گمان کنی که خداوند عزّ و جلّ روزی بزرگتر و محترمتر از آن خلق کرده است، نه به خدا قسم، نه به خدا قسم، نه به خدا قسم...
تهذيب الأحكام، ج3، ص143
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج95، ص303
🎉🎊🎁✨💐🌼🌟🌸🎁🎊🎉
عَنْ أَبِي الْحَسَنِ اللَّيْثِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ علیهما السلام أَنَّهُ قَالَ... فَإِذَا كَانَ صَبِيحَةُ ذَلِكَ الْيَوْمِ وَجَبَ الْغُسْلُ فِي صَدْرِ نَهَارِهِ وَ أَنْ يَلْبَسَ الْمُؤْمِنُ أَنْظَفَ ثِيَابِهِ وَ أَفْخَرَهَا وَ يَتَطَيَّبُ إِمْكَانَهُ وَ انْبِسَاطَ يَدِه... ثُمَّ كُلْ وَ اشْرَبْ وَ أَظْهِرِ السُّرُورَ وَ أَطْعِمْ إِخْوَانَكَ وَ أَكْثِرْ بِرَّهُمْ وَ اقْضِ حَوَائِجَ إِخْوَانِكَ إِعْظَاماً لِيَوْمِكَ وَ خِلَافاً عَلَى مَنْ أَظْهَرَ فِيهِ الِاغْتِمَامَ وَ الْحُزْنَ ضَاعَفَ اللَّهُ حُزْنَهُ وَ غَمَّهُ.
💠 ابوالحسن لیثی از امام صادق علیه السلام دربارهی عید غدیر روایت میکند که ایشان فرمود:
چون صبح آن روز شد بر مؤمن لازم است که در اولِ روز غسل کند و پاکیزهترین و فاخرترین لباسهای خویش را بپوشد و به مقدار امکان و وسعش خود را خوشبو سازد...
[آنگاه پس از ذکر اعمال و ادعیهای فرمود] پس بخور و بیاشام و اظهار شادی و سُرور کن، برادرانت را اطعام کن و فراوان به ایشان نیکی نما و نیازهایشان را برآورده کن، به جهتِ بزرگداشت این روز و به جهتِ مخالفت با کسی که در این روز اظهار غم و اندوه میکند، خداوند غم و اندوهش را بیفزاید.
إقبال الأعمال، ج1، ص474
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج95، ص301
🎉🎊🎁✨💐🌼🌟🌸🎁🎊🎉
عن ابی عبدالله علیه السلام... وَ الْعَمَلُ فِيهِ يَعْدِلُ الْعَمَلَ فِي ثَمَانِينَ شَهْراً وَ يَنْبَغِي أَنْ يُكْثَرَ فِيهِ ذِكْرُ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ الصَّلَاةُ عَلَى النَّبِيِّ صلی الله علیه و آله وَ يُوَسِّعَ الرَّجُلُ فِيهِ عَلَى عِيَالِهِ.
💠 امام صادق علیه السلام فرمود:
ثواب عمل [نیک] در روز غدیر برابر است با عمل در هشتاد ماه. و شایسته است که در این روز ذکر خدای عزّ و جلّ و صلوات بر رسول خدا -صلی الله علیه و آله- فراوان گردد و شخص بر اهل و عیالش وسعت دهد.
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص74
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج94، ص112
🎉🎊🎁✨💐🌼🌟🌸🎁🎊🎉
روی خط تاریخ و تمدن...
#اطلاعرسانی
#گزارش_دفاع | رساله
📌گزارش جلسه دفاع رساله جناب آقای مصطفی #محسنی
📝به حول و قوه الهی جلسه دفاع رساله جناب آقای مصطفی محسنی، مقطع دکتری، رشته مدرسی معارف اسلامی گرایش تاریخ و تمدن اسلامی سهشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۸ صبح در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.
🔹 #موضوع_رساله: تقابلسازی فرهنگی جریان باستانگرا با اسلام در ایران معاصر.
🔹 #اساتید_راهنما: حجتالاسلام والمسلمین دکتر امیر محسن عرفان و جناب آقای دکتر امیر سیاه پوش
🔹 #اساتید_داور: جناب آقای دکتر سید روحالله پرهیزکاری، جناب آقای دکتر سید محمود سامانی، جناب آقای دکتر سید حسین فلاحزاده.
📝جلسه دفاع، پس از قرائت چند آیه از کلامالله مجید و اعلام برنامه توسط استاد محترم راهنما شروع و سپس دانشجو به ارائه گزارشی از رساله و انجام اصلاحات درخواستی اساتید محترم داوران در جلسه پیشدفاع پرداخت. در ادامه داوران محترم به نقد رساله پرداخته و نظرات خودشان را مطرح نمودند و بعد دانشجو و اساتید محترم راهنما و مشاور به نقد داوران پاسخ داده و یا برخی را پذیرفتند تا اصلاح شود. سپس اساتید به جهت ارزشیابی رساله به شور نشسته و نمره را مشخص نمودند. به بعد از آن صورتجلسه توسط استاد محترم راهنما قرائت و در آخر سوگندنامه توسط دانشجو خوانده شد.
▪️ #چکیده_رساله:
📝این رساله با روش توصیفی ـ تحلیلی به موضوع تقابلسازی فرهنگی جریان باستانگرا با اسلام در ایران معاصر پرداخته است. در این پژوهش تلاش شده تا با معرفی چهرههای شاخص، بسترهای نفوذی، ساحتهای بسط این تقابلسازی و ترفندهای آنان بررسی شود تا با تبین خطرات آنان، نخبگان فرهنگی با اشراف بیشتری برای مقابله با آن برنامهریزی کرده و با ابزارهای گوناگون، سطوح مختلف اجتماعی را از خطر آنان آگاه سازد. امروزه خطرات این گروه جامعه اسلامی را تهدید میکند و غفلت در مقابله با آنان اثرات زیانباری را در پی خواهد داشت و یقینا راهکار مقابله با آن ارتقاء معلومات سطوح مختلف اجتماعی و آگاهی بخشی به آنان با بیان ترفندهای باستانگرایان افراطی در این دو سده اخیر است.
یافتهی اصلی این نوشتار، خود این نوشتار است. جمعآوری این حجم از مطالب مرتبط با باستانگرایی و تحلیل آن، اگر هیچ نوآوری نداشته باشد خود به عنوان یک دایرهالمعارف، نوآوری است.
با این حال یافتههای تحقیق به شرح ذیل است: ثابت شد بین باستانگرایی مدرن با قومگرایی سنتی، از قبیل نهضت شعبویه و قیام امثال بابک خرمدین تفاوت ماهوی وجود دارد. در ادامه تقسیمبندی نسلهای ششگانه متمایل به باستان ارائه و نیز تبیین شد که نقطه آغازین هر سه طریق ورود باستانگرایی به ایران، غرب است. همچنین پرداختن به شخصیت کوروش، بیان اهداف و انگیزههای غربیها از بزرگ نمایی وی از یافتههای این نوشتار است. از همه مهمتر به دست آوردن شگردها و ترفندهای ناسالم بسیاری از سوی این جریان جهت تغییر فرهنگ در ایران است. از آن جمله میتوان به بزرگنمایی ایران باستان و معرفی اسلام به عنوان عامل تخریب کننده آن اشاره کرد که با گزینش گزارشهای مجعول در فتح ایران، جهت ایجاد حس تنفر از نژاد عرب انجام گرفت تا راه را برای اسلام ستیزی آنها هموار سازد.
▪️ #واژگان_کلیدی:
باستان، باستانگرایی، تقابل، فرهنگ، معاصر ایران
https://maaref.ac.ir/%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d8%ac%d9%84%d8%b3%d9%87-%d8%af%d9%81%d8%a7%d8%b9-%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%ac%d9%86%d8%a7%d8%a8-%d8%a2%d9%82%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b5%d8%b7%d9%81%db%8c-%d9%85/
┅┅❅❈❅┅┅
🔸انجمن علمی تاریخ و تمدن اسلامی
🆔 @r_kh_tarikh
🌐 www.r-kh-tarikh.rzb.ir
✅ انتصاب مدیر امور بینالملل
به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر شاکری ریاست محترم دانشگاه، طی حکمی، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر ابروش را به سمت مدیریت امور بینالملل دانشگاه منصوب نمودند.
دکتر شاکری در این جلسه که در روز یکشنبه 26 تیرماه در دانشگاه برگزار گردید؛ تشکیل شورای بینالملل، فراهم آوردن زیرساختهای لازم برای جذب دانشجوی خارجی، برنامهریزی برای تهیه لیستی از اساتید و کارکنانی که توانایی همکاری با بخش بینالملل دارند، ارتباط ویژه با بخشهای بینالملل وزارت و همکاری و ارتباط با دیگر دانشگاهها را از وظائف این مدیریت برشمردند.
روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، از طرف اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه، برای حجتالاسلاموالمسلمین دکتر ابروش توفیق روزافزون و تلاش در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه را خواستار است.
روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی
✅ اطلاعیه تعطیلی تابستانه دانشگاه و ساعت کاری کتابخانه در این ایام
به اطلاع کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه معارف اسلامی میرساند؛ بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه، تاریخ تعطیلی تابستانه دانشگاه از روز شنبه 1 مرداد ۱401 تا روز جمعه 3 شهریور ۱401 خواهد بود.
لازم به ذکر است که با هماهنگیهای بهعمل آمده، کتابخانه دانشگاه در این ایام باز بوده و ساعت کاری این واحد بدین شرح میباشد:
شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 لغایت 13
بدیهی است از روز شنبه 4 شهریور 1401 کلیه فعالیتهای دانشگاه، طبق برنامه جاری ادامه خواهد یافت.
روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی