مادرم کرده سفارش که بگـــــو اول ماه
❤بـــاَبی اَنتَ وَ اُمّـــــی یا اَباعَبدِالله❤
اللهم ارزقنی شفاعة الحسين یوم الورود 🙏
صدقه اول ماه را فراموش نکنیم💯
🌛 امروز اول ماه است 🌜
ان شاءالله با خواندن این دعا در اول ماه
ازبلا دور بوده ، حاجت روا شوید: نیت کنید.
✨👈 سبحان الله يافارج الهمّ ويا كاشف الغم فرّج همي ويسرّ أمري وأرحم ضعفي وقلة حيلتي و أرزقنی من حيث لاأحتسب يارب العالمين 👉 ✨
🌼 دعای روزانه دهه اول ذی الحجه 🌼
✨به فرموده امام باقر(علیه السلام) خداوند این پنج دعا را بوسیله جبرئیل برای حضرت عیسی(علیه السلام) هدیه فرستاد، تا در ایّام دهه ذی الحجه، آنها را بخواند. آن پنج دعا چنین است :
✨(1) اَشْهَدُ اَنْ لااِلهَ اِلاَّ اللهُ، وَحْدَهُ لا شَریکَ لَهُ، لَهُ الْمُلْکُ وَلَهُ الْحَمْدُ، بِیَدِهِ الْخَیْرُ، وَهُوَ عَلی کُلِّ شَیْء قَدیرٌ
✨ (2) اَشْهَدُ اَنْ لا اِلـهَ اِلاَّ اللهُ، وَحْدَهُ لاشَریکَ لَهُ، اَحَداً صَمَداً، لَمْ یَتَّخِذْ صاحِبَهً وَلا وَلَداً
✨(3) اَشْهَدُ اَنْ لا اِلـهَ اِلاَّ اللهُ، وَحْدَهُ لا شَریکَ لَهُ، اَحَداً صَمَداً، لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُواً اَحَدٌ
✨ (4) اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ، وَحْدَهُ لا شَریکَ لَهُ، لَهُ الْمُلْکُ وَلَهُ الْحَمْدُ، یُحْیی وَیُمیتُ، وَهُوَ حَیٌّ لا یَمُوتُ، بِیَدِهِ الْخَیْرُ، وَهُوَ عَلی کُلِّ شَیْء قَدیرٌ
✨ (5) حَسْبِیَ اللهُ وَکَفی، سَمِعَ اللهُ لِمَنْ دَعا، لَیْسَ وَرآءَ اللهِ مُنْتَهی،اَشْهَدُللهِِ بِما دَعا،وَاَنَّهُ بَریءٌ مِمَّنْ تَبَرَّءَ، وَاَنَّ لِلّهِ الاْخِرَهَ وَالاُْولی
🌹 منبع مفاتیح الجنان 🌹
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
وَالَّذِينَ إِذَا فَعَلُوا فَاحِشَةً أَوْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ ذَكَرُوا اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُوا لِذُنُوبِهِمْ وَمَنْ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا اللَّهُ وَلَمْ يُصِرُّوا عَلَىٰ مَا فَعَلُوا وَهُمْ يَعْلَمُونَ (سوره آل عمران آیه۱۳۵)
و آنها که وقتی مرتکب عمل زشتی شوند، یا به خود ستم کنند، به یاد خدا میافتند و برای گناهان خود طلب آمرزش میکنند و کیست جز خدا که گناهان را ببخشد؟ و بر گناه اصرار نمیورزند با اینکه میدانند.
🍁خدايا عاقبت ما راختم بخير بفرما🍁
ـــــــــــــــــــ. 🌺حدیث 🌺ــــــــــــــــــــ
🌷مولا اميرالمؤمنين علی بن ابیطالب عليهالسلام
وَقودُ النّارِ يومَ القِيامَةِ كُلُّ بَخيلٍ بِمالِهِ عليَ الفُقَراءِ و كُلُّ عالِمٍ باعَ الدّينَ بِالدُّنيا
دو دسته، فرداي قيامت هيزم جهنم خواهند بود: آدم بخيلي که وجوهات و حق فقرا را از مال خود نپردازد و ديگر عالِمي که دين خود را به دنياي خود بفروشد.
🌸فهرست غرر، ص 272
🌷سلام صبح بخیـر🌷
هدایت شده از رسانه و خانواده
🧡 یک زره، یک شتر و یک ذوالفقار، تمام داشته های #علی پیش از #فاطمه بود، که خط و نشان میکشید برای خَدَم و حشمِ مردانِ جوابِ رد شنیدهی قریش. برای «فاطمه» مَهری ارزشمندتر از تبسّم علی که نیست؛ باقی اش خواه یک پنجم دنیا و یک سوم بهشت باشد، خواه آب روان.
💚 باید بهم برسند تا ذات طاهر فاطمه به کمال ظهور برسد و همه آنچه در مکتب پدر آموخته را نشان بدهد؛ که بگذرد از خلعت عروسی به بهانه «لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون» و پیشاپیش گذشتن از جان را به پای امام زمانش تمرین کند.
❤️ آری! زن اگر «فاطمه» باشد قطعا «علی»اش را میرساند به نهایت خوبی های عالم. که مادر اگر «فاطمه» باشد، پسرش را از خاکِ تبدارِ کربلا به والاترین ارکان بهشت و «سیدالشبابالجنة» میرساند. «فاطمه» بود که فاطمه بودن را معنا کرد و علی بود صفحهی ظهور این معنا.
💞 سالگرد ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه و #روز_ازدواج مبارک باد.
#روز_عشق
#روز_ازدواج
#اول_ذی_الحجه
#روز_عشق_بچه_شیعه_ها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@omid_aramesh114
هدایت شده از رسانه و خانواده
به رفت وآمد شب وروز فکر کردید ؟؟🧐🤔
🍃نکات قرآنی 🍃
👈🏻تغييرات و آمد و رفت شب و روز، تصادفى نيست، بلكه بر اساس نظامى دقيق استوار است. «يقلّب اللّه»
👈🏻- پديده هاى هستى عبرت انگيز است، درباره ى آنها تفكّر كنيد. «لَعِبرة لاُولى الابصار»
👈🏻- كسى كه اهل بصيرت باشد، مى تواند از همه ى زمانها و مكانها درس بگيرد. «الليل والنهار ... لاُولى الابصار»
👈🏻- تشويق به تدبّر و نهى از سطحى نگرى، از سفارشات پى در پى قرآن است. «لاولى الابصار»
#نکات_قرآنی🍃
@omid_aramesh114
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
سلام، تقدیم به ساحت قدسے قطب عالم امکان
حضرت صاحب الزمان(عج) ...
❤السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ
یا اباصالحَ المهدی
یا خلیفةَالرَّحمن
و یا شریکَ القران
ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ
سیِّدی و مَولای
ْ الاَمان الاَمان
أللَّهُمَ عَجلْ لِوَلِیکْ ألْفَرَج بحق زینب کبری(س)
به قصد زيارت ارباب بی کفن :
❤السلام عليك يا اباعبدالله
و علي الارواح التي حلت بفنائك
عليك مني سلام الله أبدا
ما بقيت و بقي الليل و النهار
و لا جعله الله آخر العهد مني لزيارتكم
السَّلامُ عَلي الحُسٓين و
عٓلي عٓلي اِبن الحُسَين و
عَلي اولاد الحُسَين وَ
علَي اصحابِ الحُسَين.
أللهم ارزقنا زیارت الحسین (ع)
اللهم ارزقنا شفاعة الحسین (ع)
❤السلامُ عَلَیک یا امام الرئوف یا ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ المُرتضی
✨ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ✨
أللَّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکَ ألْفَرج وَ العافیةَ وَ النَصر بِحَقِّ حضرت زینب(س)...
هدایت شده از تبیین
⭕️دنیا را برای آخرت نباید ترک کرد
🔹 #اسلام به ما آموخته است که «لیس منّا من ترک دنیاه لأخرته و لا ءاخرته لدنیاه»؛ دنیا را برای آخرت نباید ترک کرد، همچنان که آخرت را نباید فدای دنیا کرد. در یک روایتی میفرماید: «اعمل لدنیاک کأنّک تعیش ابدا»؛ یعنی برنامهریزی دنیا را فقط برای چند روزهی زندگیِ خودت نکن؛ برای پنجاه سال برنامهریزی کن. این را مسئولان کشور، مسئولان برنامههای عمومیِ مردمی باید مورد توجهشان قرار بدهند. نگوئیم ما که معلوم نیست پنجاه سال دیگر زنده باشیم، چرا برنامهریزی کنیم.
🔹نخیر، جوری برنامهریزی کن که گویی بناست تا آخر دنیا زنده باشی؛ همچنان که اگر برای خودت و به نفع خود بخواهی برنامهریزی کنی، با چه جدیت و دقتی میکنی، برای نسلهای آینده هم که تو در آن وقت نیستی، همان جور برنامهریزی کن؛ «اعمل لدنیاک کأنّک تعیش ابدا». نقطهی مقابل هم: «و اعمل لأخرتک کأنّک تموت غدا»؛ برای آخرتت هم جوری عمل کن، مثل اینکه فردا بناست از این دنیا بروی. یعنی هم برای دنیا سنگ تمام بگذار، هم برای آخرت سنگ تمام بگذار.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۹۱/۷/۱۹
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
🌸☄🌸☄🌸☄🌸☄🌸
☄
⭕️حجاب برتر چیست؟
🔶 #حجاب بیانگر وقار و افتخار یک زن، و سند #اطاعت از فرمانده هستی است. #حجاب بوی خوش #عفاف و #پاکدامنی است. #زن این موجود ظریف، مظهر جمال خلقت است و آنچه که اسلام در مورد زن می خواهد، شخصیت و گرانبها بودن است.
🔷و #گرانبهایی_زن از منظر اسلام به این است که عفاف و پاکدامنی و حفظ حجاب را سرلوحه کار خود قرار دهد، تا #بنیان_خانواده مستحکم شود و این امر از جنبه روانی، به #بهداشتروانیاجتماع کمک می کند و از جنبه خانوادگی سبب تحکیم روابط افراد خانواده و برقراری صمیمیت می گردد. بی تردید همه اذعان دارند که #حجاب دافعه آسیب های اجتماعی و بسترساز رشد، ترقی و #عزت_بانوان در اجتماع است، و بر این نکته واقفند که #رعایت_حجاب موجب استحکام و پایداری کانون خانواده است.
💠نظر اسلام در مورد حجاب حداقلی
🔷 #اسلام طرفدار حجاب بیشتر و حداكثرِ بانوان، به خصوص زنان و دختران جوان در بیرون منزل، و در مواجهه با نامحرم است، و بعضی از مصادیق حجاب برتر، مانند لباسهای بلند و گشاد، مقنعه و چادر مشكی، تأمین كنندهی حجاب بهتر و بیشتر و به اصطلاح، پوشش حداكثری هستند.
🔷ما معتقدیم #حجاب با #چادر_مشكی به دلیل قراین و شواهد فراوان لغوی و تاریخی، دارای اصل و #ریشه_قرآنی است و به همین دلیل، حضرت صدیقهی طاهره #فاطمه_زهرا سلام الله علیها، به عنوان #بهترینالگویزنمسلمان از آن استفاده میكردهاند، و لذا اینگونه پوشش از مصادیق تأمین كنندهی #حجاب_برتر است، و هیچ یك از شبهات مخالفان چادر مشكی از كارآمدی و برتری آن نمیكاهد.
🔷همانطور که می دانیم عدهای با استفاده از شبهات و روشهای القاییِ تبلیغِ منفی، قبل از این كه طرح مشخص و كاملی برای ترویج الگوی دیگری از حجاب برتر ارائه نمایند، به جنگ روحی و روانی بر علیه زنان متدین و عفیفِ استفاده كننده از چادر مشكی اقدام میكنند، و به جای تبلیغ منطقی از حجاب و پوشش مورد علاقهی خود، به تخریب چادر مشكی میپردازند. روشن است كه نتیجهی چنین كاری ترویج لیبرالیسم و آزادی در پوشش در سطح جامعه و كاهش مقدار حجاب و پوشش بانوان و روی آوردن آنان به حجاب حداقلی است.
🔷با توجه به مطلب فوق و با عنایت به این كه از نظر قرآن، مقتضی و زمینهی نافرمانی از حدود و چهارچوبهای الهی در انسان موجود است؛ «بَلْ یُرِیدُ الْإِنْسانُ لِیَفْجُرَ أَمامَهُ». [قیامت،۵] به خوبی میتوان نتیجه گرفت كه ترویج و تبلیغ حجاب و پوشش حداقلی به نفع جامعه نیست؛ زیرا تبلیغ و ترویج اینگونه حجاب و پوشش، كمكم حجاب و پوشش اسلامی موجود در جامعه را به سمت #بدحجابی و #بیحجابی پیش میبرد،
🔷كه اكنون بعضی از علایم و آثار آن در برخی شهرهای بزرگ آشكار گردیده است. با توجه به واقعیت موجود، باید تمام #ابزارهای_فرهنگساز جامعه از قبیل كتاب، مطبوعات و صدا و سیما را به سمت ارزشهای اسلامی كه یكی از بارزترین آنها رعایت پوشش مطلوب است، هدایت نمود.
آمنه اسفندیاری بخش احکام اسلامی تبیان
منبع: تبیان برگرفته از کتاب حجاب شناسی حسین مهدی زاده، و سایت اندیشه قم و سایت شمیم یاس
#حجاب
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️همه چيز درباره پديده «مد و مدگرايی» (بخش اول)
🔶يکی از پديدههای رايج اجتماعی معاصر، مسأله #مد و #مُدگرايی است. شايد کمتر خانوادهای باشد که با اين پديده درگير نباشد. در اين نوشتار به بررسی چند وجهی اين پديده پرداخته میشود و مشخصاً برای پرسشهای زير پاسخ مبسوط ارائه میگردد؛
🔴۱) مُد چيست؟ ۲) منشاء پيدايش مُد چيست؟ ۳) حکم ارزشی مُد و مدگرايی چيست؟ ۴) نقش فخر و فخر فروشی در مدگرایی افراطی چيست؟ ۵) راه های درمان مدگرايی افراطی چيست؟
💠تعريف مد و مدگرايی
🔷تعاريف گوناگونی برای #مد و #مدگرايی ارائه شده است. مانند:
🔶۱) #مدها الگوهای فرهنگیای هستند، که توسط بخشی از جامعه، پذيرفته ميشوند و دارای يک دوره زمانی نسبتاً کوتاه اند، سپس فراموش ميشوند.
🔶۲) #مدگرايی آن است که فرد، سبک لباس پوشيدن و طرز زندگی و رفتار خود را طبق آخرين الگوها تنظيم کند و به محض آن که الگوی جديدی در جامعه رواج يافت، از آن يکی پيروی نمايد.
🔶۳) #مد، رايج شدن شيوهای از زينت در ابعاد مختلف زندگی است، مانند طرز لباس پوشيدن، طرز آرايش، طرز چيدمان دکور خانه، شيوه نما سازی ساختمان و مدل ماشين.
🔷با اندکی دقت پی میبريم که #مد به جنبه زينت و تجمّل زندگی يا به عبارت ديگر به جنبه زيباشناختی زندگی انسان مربوط ميشود. برای مثال لباس کارکردهای گوناگون دارد، از جمله حفظ از سرما و گرما و... که يکی از آنها جنبه زينت بودن آن است. #مد دقيقاً به اين بُعد مربوط میشود. يا نماسازی برای ساختمان جنبه حفاظتی هم دارد، اما #مد به جنبه زيباشناختی آن مربوط میشود. #ادامهدارد...
✍حجتالاسلاموالمسلمين حسين هاشمنژاد، عضو هيئت علمی دانشگاه
منبع: مشرقنیوز
#مدگرایی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️همه چيز درباره پديده «مد و مدگرايی» (بخش دوم)
🔶يکی از پديدههای رايج اجتماعی معاصر، مسأله #مد و #مُدگرايی است، شايد کمتر خانوادهای باشد که با اين پديده درگير نباشد؛ در اين نوشتار به بررسی چند وجهی اين پديده پرداخته میشود و مشخصاً برای پرسشهای پیرامون این موضوع پاسخ مبسوط ارائه میگردد.
💠گستره مد
🔷 #گستره_مد به اندازهى گستره زندگی انسان است و تمامی شئونات آن را در بر میگيرد. به طور کلی هر کجا که پای جنبه زيباشناختی در ميان باشد، #مد هم آنجا حضور دارد. عرصه پوشش، آرايش، محيط آرايی، مدل ماشين، مدل کيف، لوازم منزل، حتی ادبيات سياسی، شيوه احوالپرسی، و خلاصه جنبههای زيبا شناختی همه متاعها و کالاهای دنيوی، گستره #مد و #مدگرايی هستند. اما با وجود آن که «مد و مدگرايی» کل گستره زندگی را در بر میگيرد، پوشاک و سبک و شيوهى آرايش، شاخصترين کالای مد شونده محسوب میشوند.
🔷هر چند #مد همواره در بين همه نسلها و عصرها وجود داشته است، اما آهنگ رشد آن تا دوره معاصر بسيار کند بوده است. در #دوره_معاصر به ويژه در چند دهه اخير، در واقع «مد و مد گرايی» به افراطیترين حد خود رسيده است. شکی نيست که گسترش وسايل ارتباط جمعی، همانند ماهواره و اينترنت از يک طرف، و ارتقای سطح زندگی و رفاه و افزايش نقدينگی موجود در جوامع، از علل اصلی آن هستند.
🔷از طرف ديگر معمولاً #مدها در بيشتر فرهنگها ظهور پيدا کرده و امری اجتناب ناپذيرند. هيچ فرهنگی يافت نميشود که کلمه #مد در آن ناآشنا باشد، لکن در فرهنگهای مختلف ظهور و بروز «مد و مدگرايی» نسبی و متفاوت است. معمولاً جوامع دينی که هنوز به سنتهای دينی خود پايبند هستند، پديده «مد و مدگرايی» در آنها کند و ضعيف است. #ادامهدارد...
✍حجتالاسلاموالمسلمين حسين هاشمنژاد، عضو هيئت علمی دانشگاه
منبع: مشرقنیوز
#مدگرایی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد