11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ با دورریز نان چه کارهایی میتوان کرد!؟
🔸از «تامین یک ماه یارانه کل کشور» تا «وام ازدواج به 100هزار زوج»
#اقتصاد_مقاومتی
@raahenejat
🔺 یک روز پس از نصب اولین بیلبورد تبلیغاتی #ایتا در مسیر قم-تهران ، این بیلبورد توسط اداره کل محیط زیست قم به طور کامل امحا شد😳
📌 طبق مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم دو عدد تابلوی تبلیغی در طول سال 97 در اختیار سازمان صنعت معدن و تجارت بوده که برای تبلیغ تولیدات استان از جمله ایتا اختصاص داده شده ولی رئیس اداره کل محیط زیست استان قم به صورت یکطرفه و بدون هماهنگی با اداره صنعت معدن یا #ایتا دستور جمع آوری تابلوی مذکور را داده است.
🔸 مطالبه از رییس محیط زیست قم👇
☎️ تلفن حوزه مدیریت 32602933 -025
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@raahenejat
⭕️بیانیه مشترک #جامعه_اسلامی_دانشجویان ، #انجمن_علمی_اقتصاد و #کانون اقتصاد مقاومتی دانشگاه قم پیرامون حرکت ناپسند اداره کل #محیط_زیست استان قم در جمع آوری بیلبورد تبلیغاتی پیامرسان ملی #ایتا در سال حمایت از کالای ایرانی!!!
@raahenejat
⚡️فرق برنامه توسعه ما با برنامههای دوره پیشرفت کره جنوبی
🔹برنامههای پنجساله توسعه ایران که عمدتا توسط اندیشمندان لیبرال تدوین شدهاند و در موارد قابل توجهی تناقضهای آشکار با سیاستهای کلی نظام دارند، گویا اساسا به گونهای نوشته میشوند که حاصل آنها، پسرفت کشور باشد.
🔹مطالعه برنامههای توسعه ایران به ما میگوید این برنامهها اصطلاحا کارکرد "تعمیق پیشرفت" را دارد تا رسیدن به پیشرفت؛ در حالیکه ایران یک کشور در حال پیشرفت است، نه یک کشور پیشرفته.
🔹با یک مثال این مبحث را روشنتر میکنم. در برنامه پنجساله ششم توسعه هدفگذاری شده است که تولید تلویزیون از یک میلیون دستگاه در سال ۹۴ به ۱.۸ میلیون دستگاه در سال ۹۹ برسد. یا تولید خودرو سواری و وانت از ۱۰۲۰ هزار دستگاه به ۲ میلیون دستگاه در سال برسد. پرسش اینجاست که آیا افزایش تیراژ تولید، میتواند شاخصی برای پیشرفت باشد؟ یا کارکرد این شاخص بیشتر افزایش مصرف است؟ آیا هنگامیکه خودرو و تلویزیون ما مونتاژ شده و در بازار داخل به فروش میرسد، نباید افزایش تیراژ این تولید ادعایی را نشانه افزایش مصرف دانست و از آنجائیکه قطعات مونتاژ، وارد میشود، آن را به حساب پسرفت کشور گذاشت؟ کلیگوییهایی نظیر افزایش یک درصدی ارزش افزوده داخلی در حوزه صنعت ظرف ۵ سال نیز نمیتواند جبران کننده این خطای راهبردی در برنامهنویسی باشد.
🔹مطالعه برنامههای توسعه کره جنوبی به ما میگوید این کشور در دوره جهش صنعتی خود(۱۹۶۱ تا ۱۹۷۹) برنامههای توسعه پنجسالهای داشته که از نظر عنوان و بازه زمانی شباهت زیادی به برنامههای توسعه ما دارد، اما محتوای آن کاملا متفاوت است. کره در برنامههای توسعه خود، دستیابی به توان تولید را هدفگذاری میکرد نه افزایش تیراژ تولید از محل مونتاژ. مشخصا کشور برنامهریزی میکرد که تولید داخلی را جایگزین واردات نماید. برای نمونه، در برنامه پنج ساله چهارم کره، در حوزه الکترونیک می بینیم که ۵۷ قلم کالای مهم این حوزه شناسایی شده و برای تولید داخلی این کالاها برنامهریزی شده است. در آن ۵ سال ظرفیتهای کشور بسیج شد تا واردات آن ۵۷ قلم کالا با تولید داخلی جایگزین شود. مشوقها و حمایتهای گوناگونی نیز انجام شد تا کشور به این هدف دست یابد.
🔹بدون تعارف بگوئیم. تا زمانی که درب نظام برنامهنویسی توسعه و تخصیص منابع ما بر روی پاشنهای میگردد که لیبرالها در اوایل دهه ۷۰ بنا نهادند، به جایی نخواهیم رسید. این نظام باید دگرگون شود. نیازمندیها، واردات، ظرفیتها، تولیدات و مصارف کشور کاملا احصاء شود و در هر بخش، هدفگذاریهای عملیاتی برای دستیابی به توان تولید انجام گیرد. اگر میخواهیم در صنعت خودرو یا تلویزیون برنامه توسعه بنویسیم، برای دستیابی به توان تولید تعداد مشخصی قطعه صنعتی باید برنامه ریزی کنیم نه افزایش تیراژ مونتاژ.
سید یاسر جبرائیلی
@raahenejat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیا ژاپن به خاطر تسلیم آمریکا شدن پیشرفت کرد؟
@raahenejat
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪چه کسی از #توتال رشوه گرفته است!؟
@raahenejat
برای خلع سلاح ماموریت دارند؟!
✍ مدیرانی که بودجه دفاعی کشور را در لایحه بودجه 98 به نصف کاهش داده اند، ادامه همان فکر منقرضی هستند که می گفت روزگار فردا روزگار گفتمان و مذاکره است نه موشک. همان ها که بر خلاف واقعیت ها گفتند آلمان و ژاپن پیشرفت کردند چون پس از شکست در جنگ جهانی، بودجه نظامی را کم کردند!
🔹آقای هاشمی گفته بود "اگر میبینید آلمان و ژاپن این روزها محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند محروم شدند... نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را میبردند و از این رو با این اقدام پولهایشان آزاد شد و بهدنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانشبنیان برای خود درست کردند، لذا دیگر آسیبپذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است"!
♦️ بر خلاف این ادعا و طبق اعلام موسسه تحقیقات صلح استکهلم، آلمان و ژاپن در سال 2015 در رده بالای اختصاص بودجه نظامی در جهان بودهاند. ژاپن با اختصاص 40.9 میلیارد دلار (طبق اعلام موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک) در سال 2015 در رتبه هشتمین کشوری قرار گرفت که بیشترین بودجه نظامی را در جهان دارد.
🔹پس از ژاپن نیز، کشور آلمان با اختصاص 36.7 میلیارد دلار در رتبه نهم قرار گرفته که حدوداً 4 برابر بیشتر از بودجه دفاعی ایران (قبل از کاهش فعلی بودجه دفاعی کشورمان به نصف!) بوده است.
🔸بر اساس فهرست https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2034rank.html که هزینههای نظامی کشورها را طبق درصد تولید ناخالص داخلی کشورها درج کرده، کشورمان قبل از اقدام اخیر و عجیب دولت، با یک و 7 دهم درصد، در رده 93 دنیا قرار داشته است.
♦️هماکنون کشورهایی مثل امارات، ترکیه، عراق و حتی رژیم صهیونیستی بودجههای به مراتب بالاتری نسبت به ایران دارند. کشورهایی مثل کویت، قطر و اردن هم که بسیار کوچک هستند نیز، به تناسب جمعیت و وسعتی که در برابر ایران دارند، بیشتر از ایران بودجه دفاعی به نیروهای مسلح خودشان تخصیص دادهاند.
🔹ما با توانمندی نظامی توانستیم مقر دو گروهک تروریستی داعش و حزب دموکرات را پس از اقدامات تروریستی شان علیه ایران، با موشک منهدم کنیم. و ابهت ناو آمریکایی را که برای قدرت نمایی به خلیج فارس آمده بود، با همین اقتدار فرو ریختیم. ما جزو رکودداران پایین ترین بودجه های نظامی در منطقه هستیم. کسانی که مدام سایه تهدید و جنگ را مدام پررنگ می کنند و مردم را می ترسانند، چرا به بودجه دفاعی که می رسند، با تهور و بی خردی تمام، آن را به نصف کاهش می دهند؟
♦️آنها نفوذ زده اند؟ یا ماموریت خلع سلاح و خود تحریمی و خود تضعیفیی دارند؟ یا کلا از مرحله پرت هستند و نمی فهمند؟! اگر این سومی است، چرا بر بودجه ریاست جمهوری و برخی محافل دولتی مشابه اضافه می کنند؟ به قول معروف، اگر اهل غش کردن در تعزیه هستند، چرا همیشه سمت زنانه غش می کنند؟ چرا تصمیم گیری و تصمیم سازی ها یشان، غالبا و تصادفا! هم پوشان با نقشه دشمن در می آید؟
🔹آیا این طیف شهادت ندادند و اعتراف نکردند مذاکره با آمریکای بدعهد، دیوانگی است؟ پس چرا همچنان با منطق خسارت بار خود تضعیفی و کاهش توان دفاعی به موازات دیپلماسی التماسی زمین خورده رفتار می کنند؟!
محمد ایمانی
@raahenejat
📝"چک، مثل #حلب، مثل ۲۰ درصد"
♦️یکی از مهمترین موانع رشد اقتصاد و رونق کسب و کار در کشور، وضعیت #چک است. تا جاییکه طبق اظهارات مسئولان قضایی کشور، بین بیش از ۱۵ میلیون پرونده قضائی تلنبار شده مردم، رتبه دوم متعلق به دعواهای چک است. سالهای اخیر بخاطر رکود اقتصادی، عدد چکهای برگشتی، آنقدر افتضاح شده که دولت کلا آمارش را محرمانه کرده و اعلام نمیکند.
♦️جالب اینکه بین آن چندمیلیون پرونده چکهای برگشتی، فقط ۴ درصد مردم به دادگاه مراجعه میکنند و به محاکم قضایی برای احقاق حق امیدوارند. مابقی یا شرخر میگیرند یا عطایش را به لقایش میبخشند یا یکجوری مصالحه میکنند. خیلیها معتقدند اگر نیروی قوه قضائیه ۵ برابر مقدار کنونی هم بشود نمیتواند به این حجم از پروندههای مرتبط با چک رسیدگی کند. مگر اینکه قانون چک اصلاحات اساسی بشود که اصلا به قوه قضائیه نیاز نشود یعنی مشکل آب گلآلود از سرچشمه حل بشود. و ...
♦️اما اینهمه ماجرا نیست...
چندنفر از بچههای #عدالتخواه قریب ۲ سال از عمرشان را روی قانون چک بعنوان یکی از محوریترین موضوعات اقتصاد ایران گذاشتند. با طراحی یک سامانه حرفهای کل سیستم بانکی کشور را به سامانه صدور یکپارچه چک (صیاد) متصل کردند و توانستند یکی از بهروزترین و بینقص ترین قوانین چک در دنیا را در کشورمان بوجود بیاورند. با رفت و آمد به مجلس و لابی با نمایندهها تصویبش را هم گرفتند. ایرادات شورای نگهبان را برطرف کردند و دست آخر چند روز پیش قانونشان با امضای رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد.
( متن کامل قانون: yon.ir/WKZzq )
♦️برداشتن سنگ به این بزرگی از جلوی پای پیشرفت کشور توسط چند جوان را بدون اغراق شاید بتوان با کار جوانهایی که غنیسازی ۲۰ درصد را به ارمغان آوردند یا آن دسته از جوانهای ایرانی که فتح تاریخی حلب را طراحی کردند مقایسه کرد. مهم نیست که خبر به این مهمی در بین خبرهای این روزهای کشور گم شد. مهم اینست، با این قانون مترقی سالها خواهد گذشت، روزهای خوبی از #اقتصاد کشور خواهد آمد که این حجم از مشکلات امروز چک برای همه خاطره بشود. مردم به اینروزها خواهند خندید.
به نقل از وحید اشتری
@raahenejat
▪بد خرجی!
🔸کمک به تولید ملی کار سختی نیست...
باید پول را درست و در جای درست خرج کرد...
#پوستر
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@raahenejat