🔹‹‹داستان آموزنده››🌱
می گویند روزی مرد کشک سابی نزد شیخ بهائی رفت و از بیکاری و درماندگی شکوه نمود و از او خواست تا اسم اعظم را به او بیاموزد چون شنیده بود کسی که اسم اعظم را بداند درمانده نشود و به تمام آرزوهایش برسد.
شیخ مدتی او را سر گرداند بعد به او گفت:
اسم اعظم از اسرار خلقت است و نباید دست نا اهل بیافتد و ریاضت لازم دارد و برای این کار به او دستور پختن فرنی را یاد می دهد و می گوید آن را پخته و بفروشد بصورتی که نه شاگرد بیاورد و نه دستور پخت را به کسی یاد دهد.
مردک رفته پاتیل و پیاله ای خریده شروع به پختن و فروختن فرنی می کند و چون کار و بارش رواج می گیرد طمع کرده و شاگردی میگیرد و کار پختن را به او می سپارد بعد از مدتی شاگرد رفته بالا دستش دکانی باز کرده مشغول فرنی فروشی میشود به طوری که کارش کساد میگردد.
کشک ساب دوباره نزد شیخ بهائی میرود با ناله و زاری طلب اسم اعظم می کند. شیخ چون از چند و چون کارش خبردار میشود به او میگوید:
تو راز یک فرنی پزی را نتوانستی حفظ کنی، حالا میخواهی راز اسم اعظم را حفظ کنی برو همون کشک تو بساب!
🆔 @rafedeltangi_m
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸السلام علیک یااباصالح المهدی(عج)🌸🍃
کلیپ زیبای " شور فرج "
اباصالح، اباصالح کجایی...
____🍃🌸🍃___
🆔 @rafedeltangi_m
arbaeen beyadmandani 1==.mp3
4.05M
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خصوصیات زنان آخرالزمانی درکلام اميرالمومنين علی (علیه السلام)
🆔 @rafedeltangi_m
🌟🌿
از خدای خوبم میخواهم که یاریام کند، هر کاری را با نیّتی ناب آغاز کنم و با نیّتی نابتر به پایان برسانم
که ارزش هر عملی، به خلوص اندیشه و هدف عامل آن وابسته است.
آرزو دارم در روز واپسین، آبرومند از افعال باارزش، در پیشگاهش حاضر گردم.
🆔 @rafedeltangi_m
هدایت شده از فروشگاه کتاب انوارتوحید
┄═﷽═┄
✅ معرفی کتاب «اخلاق اهل بیتی» در شرح «دعای مکارم الاخلاق» | اثر فقیه عارف حضرت آیت الله کمیلی خراسانی «حفظه الله»
🔘دعای مکارم الاخلاق دربرگیرنده تعالیم انسانساز جهت کسب اخلاق و انجام کارهای پسندیده است که از ناحیه حضرت سیّد السّاجدین(ع) انشاء شده است. حضرت در این دعای شریف به موانع رشد انسان و راههای نجات او از شر القائات شیطان اشاره کرده است.
📋 کتاب ارزشمند «اخلاق اهل بیتی» دوای دردهای اخلاقی و معنوی بوده و در آن با نگاهی عرفانی به بیان راهکارهای عملی برای درمان مشکلات اخلاقی پرداخته شده است. و برای مخاطب سلوکی معنوی و عرفانی را به ارمغان دارد.
📗نوع جلد: شومیز(جلد نرم)| ۲۰۴ صفحه
💰قیمت : 150000تومان
🔗لینک خرید مستقیم از فروشگاه انوار توحید
🌐https://www.anwartohid.ir/shop/erfan-amali/اخلاق-اهل-بیتی/
#️⃣ #معرفی_کتاب #اخلاق_اهل_بیتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📱 آدرس سایت و شبکههای اجتماعی
🆔 @anwartohid
🌐 www.anwartohid.ir
◉✿ #موسسه_انوار_توحید ✿◉
🔆🕌 تشرّف مرحوم حاج سید هاشم حدّاد به زیارت حرم امام رضا علیهالسلام
حضرت آقا حاج سیّد هاشم آمادهٔ سفر به صوب خراسان شدند. خودشان میل داشتند با اتوبوسهاى معمولى مشرّف شوند، ولى زوجهٔ ایشان امّمهدى که در مدّت عمرش طیّاره سوار نشده بود اصرار داشت با هواپیما از طهران به مشهد مشرّف شوند، و ایشان هم با عیال موافقت کردند. بنابراین، این دو نفر با طیّاره، و بقیّهٔ همراهان و رفقا که مجموعاً از طهران و غیره قریب پانزده نفر بودند با اتومبیل براى زیارت تشرّف حاصل نمودند.
لایخفى آنکه حقیر به همراه خود، بناى آوردن دو طفل بزرگتر خود: اوّلى سیّد محمّدصادق که 13 سال داشت و دوّمى سیّد محمّدمحسن که 11/5 سال داشت را داشتم؛ نه کوچکتر از آنها را که به نام سیّد أبوالحسن است و 8 سال داشت. زیرا آن دو تقریباً میتوانستند خود را اداره کنند، ولیکن این طفل کوچک مشکل بود. فلهذا چون بلیط اتوبوس با رفقا تهیّه شد، براى آن دو تهیّه شد نه براى این.
چون حضرت آقاى حدّاد مطّلع شدند فرمودند: سیّد محمّدحسین! چرا براى سیّد أبوالحسن بلیط نگرفتى؟! عرض کردم: این کوچک است؛ پیش مادرش مىماند! فرمودند: نه سیّد أبوالحسن بزرگ است؛ براى او هم تهیّهٔ بلیط بنما!
عرض کردم: چشم! براى او هم بلیط تهیّه شد. و ما با رفقا با ماشین، وقتى وارد شدیم که آقا وارد شده بودند. و جناب صدیق ارجمند آقاى حاج عبدالجلیل مُحْیى أبوأحمد در مشهد با عیالاتشان وارد، و محلّى را مستقلّاً براى حضرت آقا و خودشان تهیّه نموده بودند.
آن محلّ گرچه نسبةً واسع بود، امّا براى جمیع رفقا قدرى ضیق بود. فلهذا مکان دیگرى را هم ضمیمه نمودند و حضرت آقا در این مدّت ده روز در هر دو محلّ رفت و آمد و تردّد داشتند.
قاعدهٔ حضرت آقا این بود که در هنگام تشرّف به حرم مطهّر غسل میکردند؛ و در وقت ورود، همیشه درِ صحن را مىبوسیدند و پس از آن، درِ کفشدارى و درِ رواق و درِ حرم را مىبوسیدند؛ و پس از اذن دخول، عتبهٔ مبارکه را مىبوسیدند و وارد مىشدند و بدون خواندن زیارت، اوّل هفت شوط طواف از جانب چپ مىنمودند، سپس زیارت مىنمودند، و در بالاى سر و یا هر محلّى که ممکن بود نماز میگزاردند.
و حقیر هم با جمیع رفقائى که با ایشان مشرّف مىشدیم، در معیّت ایشان به همین نحوه و کیفیّت چهارچوب درها را مىبوسیدیم، و هفت شوط طواف مىنمودیم و سپس زیارت و نماز زیارت را بجاى مىآوردیم.
و چون فعل أولیاى خدا حجّت است، تا به حال رویّهٔ حقیر هم در زیارت، از بوسیدن درها و طواف به همین نحوه بوده است. یعنى تا زمانیکه دور ضریح مطهّر را حائل نگذارده بودند که قسمت مردها از زنها مجزّا گردد، تقریباً مدّت چهارده سال، حقیر تابستانها و بعضى اوقات دیگر چون شهر رجب، و یا احیاناً بیست و سوّم ذىالقعدة الحرام که توفیق زیارت عنایت مىشد، دور قبر مطهّر همین هفت شوط طواف را مىنمودم؛ و بناءً بر متابعت از حضرت آقاى حدّاد مطلب چنین بوده است.
📚 روح مجرد، ص۱۹۵
🆔 @rafedeltangi_m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری چهارشنبههای زیارتی
❤️❤️❤️❤️
نزدیکی این کویر آبادی هست
از عالم غیب دست امدادی هست
هر وقت طبیب ها جوابت کردند
دلگیرمشو پنجره فولادی هست.
🆔 @rafedeltangi_m