⭕️امیر #داسارگر، کارگردان سینما که سال گذشته فیلم «منطقه پرواز ممنوع» را در اکران سینماها داشت در گفت و گویی از نگارش سریالی 35 قسمتی با موضوع مدافعان حرم خبر داد.
⭕️وی با اشاره به این که نام موقت این سریال #فراری است اظهار داشت: این سریال قرار است در مدرسه سینمایی عمار تهیه و تولید شود
⭕️او همچنین از انتشار فیلم کوتاه سر به راه با تم دفاع مقدس در سامانه های VOD همزمان با هفته دفاع مقدس خبر داد.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
💥 صدای رادیو آبادان در شهر های بدون سینما 💥 شروع 10 میلیونی اکران های مردمی
⭕️ همزمان با سینماهای سراسر کشور، اکران فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی، توسط سامانه عماریار در شهرها و مناطق فاقد سینما آغاز شد.
⭕️ مخاطبان و علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام و درخواست اکران مردمی این فیلم در فضاهای باز همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی، به سایت «عماریار» به نشانی Ammaryar.ir مراجعه کنند.
⭕️ گفتنی است بنا بر این گزارش پس از گذشت از 3 روز از آغاز اکران های فیلم آبادان یازده 60 در شهرهای فاقد سینما توسط سامانه عماریار این فیلم تا به امروز در بیش از 20 نقطه از کشور اکران و مجموع بلیط فروشی آن بیش از 10 میلیون تومان اعلام شده است.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
🔴 واکنش کارگردان سینما به افزایش قیمت سکه و وجود سکانسی با موضوع قیمت سکه در فیلم تازه اش
⭕️ محمد حسین امانی کارگردان سینما که تله فیلم وانتافه آخرین اثر در کارنامه اش محسوب می شود، در پستی اینستاگرامی در واکنش به تورم این روزهای جامعه چنین نوشته است:
⭕️ وقتی شروع به نوشتن وانتافه کردیم، یه جا تو فیلمنامه بود که کاظم داستان ما یعنی شخصیت اصلی، قیمت سکه رو می فهمید و حالش بد میشد. اون موقع تو فیلمنامه قیمت رو نوشته بودیم ۴ میلیون!
⭕️ وقتی فیلمنامه تایید شد قیمت سکه شده بود ۷ میلیون و وقتی داشتیم فیلم میگرفتیم ۱۱ میلیون. حالا اما قیمت وارد کانال ۱۳ میلیون شده و خدا به داد شنبه و یکشنبه وعده داده شده برسه که امیدوارم هممون جون سالم بدر ببریم…🙁🙁🙁
پ.ن: وانتافه از میدون فردوسی راه افتاد، به احمد آباد رفت و از اونجا به لواسون و سپس به کویر قم. راه سخت بود اما گروه حرفه ای و کاربلد این مسیر رو برام یه تجربه و سفر لذت بخش کردن. انشاالله که نتیجه کار، زحمات این گروه رو جبران کن
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
✍🏻 نگاهی به فیلم سینمایی #آبادان_یازده_60
💢تنها صداست که می ماند
💢چرا آبادان یازده 60 فیلم مهمی است؟
⭕️سلاح رسانه آن قدر مهم است که اگر سر بچرخانیم هزینه بالای دشمنان این مملکت از آمریکا و انگلیس تا سعودی ها و اماراتی ها در تأسیس شبکه های تلویزیونی متعدد را می بینیم که روز به روز هم سعی دارند پر طمطراق تر جلو بروند.
بی بی سی فارسی به عنوان پرچمدار دستگاه سلطنتی انگلیس در این سال ها نشان داده که تبحر بالایی در جنگ روایت ها دارد و همین چند سال پیش بود که بریتانیای کبیر شکست مفتضحانه نبرد دانکرک در جنگ جهانی دوم را به دست «کریستوفر نولان» به یک پیروزی مبدل کرد.
⭕️اخیراً نیز بی بی سی فارسی مستندی جهت دهی شده با نام «کودتای خزنده» تولید کرده و تبلیغات زیادی حول محورش انجام داده، که نشان می دهد آن ها هنوز امید دارند تا برگ زرین دفاع مقدس را به نوعی واژگون کنند.
بی بی سی فارسی مستندی حول محور یک فایل صوتی تقطیع شده ساخته که معلوم نیست قبل و بعدش چه اتفاقی افتاده است.
⭕️نوارهای مرحوم کافی و پیامهای صوتی امام خمینی(ره) را می توان از مهمترین صوت های جریان ساز در آن دوران دانست.
⭕️صدا و به تبع آن رادیو نیز در دوران جنگ شنونده های بسیاری داشت و تأثیر بسزایی در جهت دهی افکار عمومی داشت.
⭕️این روزها هم فیلمی به روی به پرده سینما رفته که در خلاصه آن آمده است این فیلم یک مقاومت رادیویی است.
⭕️فیلمی که در یک لوکیشن و آن هم رادیو نفت آبادان می گذرد.
⭕️فیلم آبادان یازده 60 را شاید به توان متفاوت ترین اثر در ژانر دفاع مقدس نامگذاری کرد، اثری که در آن ساختمان رادیو نفت آبادان به عنوان آخرین سرباز در خط مقدم جانانه ایستاده و از شهر دفاع می کند و به نوعی علمدار جنگ است و رجز می خواند که آهای مردم « اینجا آبادان است و آبادان می ماند»
⭕️آبادان یازده 60 حول محور مقاومت بچه های رادیو ملی آبادان است که در بحبوحه حمله بعث عراق به آبادان و سقوط خرمشهر مقاومت می کنند، قصه فیلم درباره یک گروه ۱۰ نفره از کارمندان رادیوست که سنگر رسانه را خالی نکردند و در بدترین شرایط روحیه رزمندگان و مردم شهر با اخبار و گزارشات حفظ می کنند.
⭕️فیلم قهرمان دارد، قهرمانانی که شعار زیادی نمی دهند و کنش گرا هستند، و هر کدامشان نماینده گروهی از مردم با علایق و سلایق مختلفاند که همدلی با خود می آورند، فیلم با توجه به این که در یک لوکیشن است اما به خوبی توانسته با خلق موقعیتهای صحیح در بستر درام فیلمنامه، اضطراب ناشی از جنگ را به مخاطب القاء کند.
⭕️تدوین حساب شده و میزانسن چیده شده در ساختمان رادیو همه و همه در خدمت قصه فیلم هستند و البته فیلم در بخشهایی از بازی برخی از بازیگران فرعی ضربه می خورد که در شاکله اصلی آنچنان اثرگذار نیست.
⭕️این فیلم که همزمان با هفته دفاع مقدس در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است چند روزی است که توسط سامانه عماریار در شهرهای بدون سینما نیز در حال اکران است و شما مخاطبان می توانید با مراجعه به سایت ekran.ammaryar.ir جهت ثبت نام این فیلم اقدام کنید.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
🅾 عزت الله ضرغامی در برنامه رو در رو:
⭕️ کلیت این حرف که هر چه فیلم سیاهتر باشد آن طرف آب بهتر جایزه میگیرد حرف درستی است.
⭕️ فیلمی امیر نادری ساخت درباره منهتن از شهرهای آمریکا که به نوعی سیاه نمایی از آن جا بود، رییس جشنواره کن درباره کنار گذاشتن آن گفت این فیلم درباره سیاهی های جامعه آمریکاست اگر در مورد ایران بود در جشنواره پذیرفته می شد.
⭕️ بسیاری از مدیران جشنواره های خارجی به جشنواره های ما دعوت می شدند و می گفتیم این جشنواره فجر بیایید این فیلم ها را ببینید اما آن ها با جریاناتی در داخل در ارتباط بودند که این افراد را به خانه ها و زیر زمین هایی می بردند و فیلم هایی که در جشنواره رد شده بود را به آن ها نشان می دانند.
⭕️ فیلم به وقت شام قای حاتمی کیا دقیقا فیلم روز دنیاست و این را به عنوان کارشناس سینما می گویم، آیا غربی ها به ذهنشان خطور می کند که چنین فیلمی به کن یا اسکار برود !؟ آن ها مناسبات ذهنی شان چیزهای دیگری است و اگر بعضاً می بینیم که برخی مناسبات ضد منافع ملی در سینمای کشور و جشنواره فجر حاکم است بخشی از آن به خاطر مسئله نفود و بخشی از آن به خاطر جو روشنفکری حاکم بر سینماست.
⭕️ عباس کیارستمی کارگردان با شخصیتی بود ولی فیلم طعم گیلاس فیلم خاصی نیست با این که فیلم نصفه بود و کامل نشده بود ولی جشنواره های خارجی تاکید داشتند باید این فیلم بیاید و از قبل هم قرار بود به این فیلم نخل طلا بدهند و مسئله شان فیلم نبود.
🎬 فیلم کامل گفت و گوی ضرغامی در برنامه رو در رو در
0⃣ https://b2n.ir/970301
✳️ @rah_nevesht_ir
🅾 در قره باغ چه خبر است؟
🚁 سه مستند که شما را با مناقشه #قره_باغ بیشتر آشنا می کند
1⃣ نخستین مستندی که به معرفی آن می پردازیم مستند #روز_کم_آب_ارس است، مستندی به کارگردانی و تهیه کنندگی محسن هادی و تهیه شده در مؤسسه تصویر صبح.
🅾 مستند «روز کم آب ارس» حکایت روزهای تلخ اشغال قرهباغ در سال 1393 میلادی است.
🅾 چند سالی پس از پایان هشت سال دفاع مقدس و پس از فروپاشی شوروی آتش جنگ آخرین شهر قره باغ آذربایجان، به محاصره ارتش ارمنستان درآمد. مردم به حاشیهی رود ارس فرار کردند تا راهی برای عبور به ایران پیدا کنند. اما تنها پل رودخانه تخریب شده بود.
2⃣ #داغ_قره_باغ؛ همه آن چه که می خواهید از مسئله قره باغ بدانید
🅾 مستند «داغ قره باغ» به کارگردانی سینا حسین پور و تهیه کنندگی امیر مهریزدان با پرداخت به منطقه قرهباغ، شروع مناقشات بر سر این منطقه را پس از فروپاشی شوروی با سرنخ گرفتن از سوژههای یک خبرنگار پی میگیرد و با نگاهی فراتر از سیاستهای خارجی جمهوری در جستوجوی پشتپرده اصلی ماجرا است.
3⃣ #نار_و_انار روایت مظلومیت شیعه در آذربایجان
🅾 این مستند روایتگر مظلومیت روحانیت و اسلام خواهان شیعه در کشور آذربایجان است که اکثریت جمعیت آن را شیعیان تشکیل دادهاند. موج اسلام خواهی به راه افتاده در این کشور با مشت آهنین سرکوب میشود که حتی پرچمهای عزای اباعبدالله حسین (ع) نیز از آن در امان نیستند.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
🅾 دیدن این فیلم جرم است به اکران رسید
🎬 اکران های غیر سینمایی در عماریار
🌀 اثر سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» به کارگردانی رضا زهتابچیان و تهیه کنندگی محمدرضا شفاه محصول حوزه هنری است که بعد از اکران در جشنواره فجر سال 97 دچار حاشیههایی شد و پروانه نمایش آن با یک سال تأخیر صادر شد و قرار است آبان ماه به اکران برسد.
🌀 بنا بر این گزاش، اکران های غیر سینمایی اثر #دیدن#این_فیلم_جرم_است در شهرهای فاقد سینما از سوی سامانه عماریار به انجام خواهد رسید.
در خلاصه این فیلم آمده است «فقط یک فیلم پنج دقیقهای میخواستم تا بعداً بتونم از زنم و دخترم دفاع کنم، ولی امونم ندادند... صدای آژیراشون داره نزدیک تر میشه... الان مثل مور و ملخ میریزن اینجا...»
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
#مستند_روز
🅾 همه آن چه که درباره انتخابات ریاست جمهوری ایالت متحده می خواهید بدانید
🌀 رقابتهای انتخاباتی در همه جای دنیا شباهتهای بسیاری به هم دارد و دو نامزد ریاست جمهوری برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
🌀 مهدی نقویان که او را با مستندهای سیاسی اش میشناسیم در مستند «قصه فیل و الاغ» سراغ موضوع انتخابات رفته اما نه انتخابات به معنای مطلق آن بلکه او انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده آمریکا را دستمایه خلق مستند کرده است.
🌀 مستند «قصه فیل و الاغ» عنوان اثر مهدی نقویان است که در آن به ماجرای رقابت دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در آمریکا برای تصاحب کاخ سفید پرداخته است.
🌀 این مستند بیننده را با سیر انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا آشنا میکند، علاوه بر این بیننده در جریان روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز قرار میگیرد که در نتیجه دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا برای یک دوره چهار ساله در سال ۲۰۱۶ منتخب شد.
🌀 اطلاعاتی که در «قصه فیل و الاغ» به مخاطب ارائه میشود در نوع خود تازه و دست اول است و از این حیث باید گفت که این اثر میتواند جهانی تازه در برابر دیدگان تماشاچی نسبت به انتخابات آمریکا باز کند.
🌀 در مجموع مستند «قصه فیل و الاغ» به کارگردانی مهدی نقویان اثری روشنگر و جامع است که بیننده نه تنها پس از تماشای آن پشیمان نمیشود بلکه از وقتی که برای تماشای آن صرف کرده احساس رضایت میکند.
✳️ جهت تماشای مستند به سایت ammaryar.ir مراجعه کنید.
🌐 Blog.ammaryar.ir
⭕️ @rah_nevesht_ir
🅾 آغاز دوباره تصویربرداری رعد و برق افخمی
📍رعد و برق عنوان سریال جدید افخمی است که بعد از توقف به دلیل شرایط کرونایی کشور، دوباره تصویربرداریاش در روستای ییلاقی درازنو آغاز شده است و تا به حال بیش از 60 درصد از آن فیلمبرداری شده و قرار است در ماه رمضان 1400 از شبکه پنج روانه آنتن سیما شود.
📍بنا بر اعلام داوود هاشمی، تهیهکننده و بهروز افخمی، کارگردان ، مجموعه تلویزیونی رعد و برق از پیچیدگیهای فنی و اجرایی و جلوههای ویژه برخوردار است و قرار است تا گوشهای از زحمات و تلاشگران حادثه سیل استان گلستان و اتفاقاتی را که افتاده نشان دهد.
📍بهروز افخمی از سال 1391 که سریال «عملیات 125» را ساخته بود دیگر فعالیتی در حوزه سریالسازی نداشت. هر چند گاهی خبرهایی در ارتباط با ساخت سریال «خوب، بد، جلف» برای شبکه نمایش خانگی توسط بهروز افخمی شنیده میشد ولی همان خبر نیز در نهایت تکذیب شد تا تنها فعالیت افخمی در این مدت در تلویزیون اجرای ۲ برنامه تلویزیونی «هفت» و «نقد سینما» باشد.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
✳️ نگاهی به مستند چشمه ای در میانچال
🌀سالن تئاتر در مسجد به قدمت تئاتر شهر
🌀کار فرهنگی با دست خالی چرا و چگونه؟
⭕️ «چشمه ای در میانچال» عنوان مستندی 38 دقیقه به کارگردانی مهدی علاءالدینی و تهیه کنندگی امیر مهریزدان است، مستندی که سعی کرده سرگذشت فعالیت های تأثیرگذار مسجدی متفاوت را در میانچال کاشان در اواخر دهه 40 بررسی کند.
⭕️ مستند در ابتدا سعی دارد که فضا و نوع نگاه مردم به فعالیت های هنری را با نگاهی به نقش فرح در هنر پیش از انقلاب بررسی کند و سپس با بررسی حضور و فعالیتهای متفاوت «حاج آقا محمد مدنی» پسر «آیتالله مدنی»، در مسجد میانچال، زمینه آغاز یک جریان فرهنگی در زمینههای هنری را معرفی و نقش آن را در کمک به حرکت انقلابی مردم کاشان را بررسی کند.
⭕️ می توان گفت مطالب و نکاتی که در مستند مطرح می شود نشان از تحقیق و پژوهش خوب تیم پژوهش این کار دارد اما مستند از جایی ضربه می خورد که شاید بقیه مستند ها گزارشی از این دست نیز ضربه خورده اند یعنی درام.
⭕️ما با قصه طرف نیستیم نه مسجد به شخصیتی آن چنان تأثیرگذار برای مخاطب تبدیل می شود و نه حاج آقا محمد مدنی. مستند در تضادهایی نظیر توطئه های ساواک برای بچه های مسجد و یا تأثیر کار بچه های مسجد در شهر و در مسیر هموارسازی حرکت های انقلابی تا حدودی عقب می نشیند.
⭕️ مستند «چشمهای در میانچال» که ترکیبی از آرشیوهای بکر و کمتر دیدهشده از حرکتهای فرهنگی و هنری دهههای 40 و 50 و مصاحبه با کارشناسان و مربیان هنری آن دوران است، میتواند به الگویی خوب و قابل اتکاء برای فعالان فرهنگی و کسانی که به کار تربیتی و آموزشی مشغول هستند تبدیل شود.
⭕️ این مستند، مستندی است که هر کس مشغول کار فرهنگی است و یا بنا دارد کار فرهنگی کند باید حداقل یک بار آن را ببیند، در دوره زمانهای که تهاجم فرهنگی و مقابله با آن به یک شعار تبدیل شده و پای ثابت جلسات گرفتن بودجه شده این مستند به مخاطب نشان می دهد که چگونه می شود با دست خالی کار مهم و اثر گذار فرهنگی کرد.
⭕️ در مستند «چشمهای در میانچال» می بینیم که حاج آقا مدنی در آن دوران یعنی اواسط دهه 50 و در زمانی که شاید در خود تهران نیز تئاتر آن چنان که باید و شاید مخاطب نداشت با تکیه بر تواناییهای بچه های مسجد سالن تئاتری راه اندازی می کند و با امکانات موجود نمایش هایی به صحنه می برند که مخاطب را راضی و در عین بیان خوب مفهوم های آموزنده آنان را دور کند
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
✳️ بچه زرنگ؛ اثر جدید هنر پویا
⭕️ هادی محمدیان، کارگردان انیمیشن از تولید اثر جدید بچه زرنگ در مؤسسه هنر پویا خبر داد.
⭕️ او در گفت و گویی با اشاره به کیفیت بالای ساخت این اثر گفت: به لحاظ ظرافتهای داستانی و جذابیتهای روایی نیز با توجه به این که نگارش فیلمنامه به صورت کارگاهی انجام شده و پس از مرحله استوری ریل نیز با کسب نظر از مشاوران و متخصصان متعدد سینمایی، فیلمنامه چند بار در کارگاه فیلمنامه «هنر پویا» بازنویسی شده است، لذا به یقین میتوانیم بگوییم که اثر جدید هنر پویا به لحاظ محتوایی نیز از کارهای قبلی جلوتر خواهد بود.
⭕️ در خلاصه داستان انیمیشن سینمایی «بچه زرنگ» آمده است: «محسن پسربچهای است که عاشق ابرقهرمانهای فیلمهاست و همیشه تلاش میکند تا با وسایل ابرقهرمانیاش به هرکس و هر چیزی کمک کند. اما در یک اتفاق نادر، محسن با حیوانی مواجه میشود که از گونه حیوانات منقرض شده ایران است. محسن تصمیم میگیرد تا به آن حیوان هم کمک کرده و او را به زادگاهش بازگرداند اما سفر به دلِ جنگل، نبرد با شکارچیان و رویارویی با حیوانات منقرضشده دیگر، شروع یک ماجرای پیچیده برای محسن است ... »
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
🌀واکنش مشرق به ۷۰ میلیون فروش غیر سینمایی آبادان یازده ۶۰ ؛
✳️ عماریار سینما را از رکود نجات خواهد داد
⭕️ به گزارش مشرق، میزان فروش اکران های غیر سینمایی فیلم «آبادان یازده 60» که همزمان با سینماهای سراسر کشور در شهرهای فاقد سینما توسط سامانه عماریار آغاز شده بود، با گذر از فروش 70 میلیون تومانی به رقمی مشابه با اکران های سینمایی این فیلم در سینماها رسید.
⭕️ این اکران ها که با درخواست مخاطبان در دو هفته ابتدایی اکران فیلم و پیش از اوج گیری موج سوم کرونا در بیش از ۵۰ شهر و روستا برگزار شد، توانست تا مخاطب این فیلم تحسین شده را به 9 هزار نفر برساتد در شهرهای فاقد سینما برساند.
⭕️ بنا بر این گزارش، بهرغم سپری شدن نیمی از سال، پرفروشترین فیلم سینما فقط 2 میلیارد تومان (حدود یک هجدهم فیلم پرفروش سال گذشته) فروخته است و بسیاری از سینماهای کشور نیز بهخاطر زیاندهی شدید، تعطیل شدهاند.
⭕️ این عدد نشاندهنده میزان بنبست و آسیبپذیری سیاستهای پیشین در تعریف و طراحی سازمان تماشای سینمای ایران است. اما شرایط کنونی در یک صورت میتواند نفعهای استراتژیکی هم برای سینمای ایران داشته باشد.
⭕️ کرونا همانگونه که ظرفیتهای اکران آنلاین را بیش از گذشته نمایان کرد شاید بتواند موجب شناسایی و استحصال ظرفیت بزرگتر 900 شهر فاقدسینما و دهها هزار روستا و همچنین ظرفیت بهمراتب بزرگتر اکرانهای ساده شود و از این راه، قاعده تولید در سینما نیز به سوی عدالت و ادای سهم همه مردم و اقشار و جغرافیاها و اقوام سوق پیدا کند.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️#مستند_روز
⭕️نگاهی به مستند طیب – قصه برگشتن
🌀 از همان ابتدای تاریخ هم ، آدم ها گاها مستاصل شده و میان دوراهی مانده اند .
🌀 حتی زمان هایی بوده که نتوانسته اند میان دو راهی یکی را انتخاب کنند و برای همین هم هیچ کاره مانده اند و تصمیم گرفته اند که بی طرف باشند .
🌀 گاها هم پیش آمده که به خیال خود راه درست را انتخاب کرده اند و جلوتر که رفته اند، فهمیده اند، دیده اند که همه ی این راه آمده ، بی راهه بوده و باید برگردند .
اما همه ی آدم ها جسارت برگشتن ندارند و شاید ترسشان باعث شود که یا بزدلانه کنار بکشند و یا با ناراحتی و پشیمانی همین راهی که در آن هستند را ادامه دهند .
🌀 از اینجایِ راه برگشتن ، جسارت و جرأتی میخواهد که هرکسی ندارد .
🌀 مستند " طیب ، حر انقلاب " به زندگی یکی از همین افرادی پرداخته که جرات و حق طلبیشان سر بزنگاه نجاتشان داده و مایهی رستگاریشان گشته .
🌀 طیب حاج رضایی از باستانی کارهای دوره ی پهلوی است که در زمان خودشان با عنوان لات و لوتی میشناختندش .
🌀طیب حتی بخاطر علاقهاش به شخص شاه ، عکس او را روی بدن خود خالکوبی کرده بود و از افرادی بود که در کودتای 28 مرداد نقش داشتند . او در طول دوران زندگی اش به دلایل مختلف به زندان افتاد و البته در یکی دو مورد از آن ها بخاطر دوستی با خاندان سلطنت مدت زیادی در حبس نماند و آزاد شد.
🌀 یکی از دلایل شهرت طیب در آن زمان ، دسته های عزاداری او بود که هرساله در محرم راه میافتاد و البته یکی از دلایل به مشکل خوردن او با حکومت هم در سال های آخر عمر او، همین مسئله و ممنوعیت برگزاری مراسم مذهبی بود .
🌀بعد از ماجرای 15 خرداد و تصمیم های رضاشاه مبنی بر حذف لوتی ها و بناکردن حکومتی سراسر روشنفکری ، علیرغم اینکه طیب نقشی در آن کودتا نداشت اما رژیم شاه او و یک نفر دیگر را جزء مسببین اصلی این ماجرا دانستند و طی نامه ای محرمانه از او خواستند تا برای رهایی از زندان ادعا کند که از شخص امام پول گرفته و دستور دارد تا این کودتا را راه بیندازد . طیب از این مسئله سرباز می زند و نمی پذیرد که به قیمت دروغ بستن به یک سید روحانی آزاد شود.
🌀زندگی پر فراز نشیب «طیب حاج رضایی» سوژه مستندی 40 دقیقه ای به تهیه کنندگی مهدی مطهر است که در سازمان هنری رسانه ای اوج تهیه و تولید شده است.
🌀اما آنچه نقطه قوت این مستند تلقی میشود، روایت شفاف و بی پرده از زندگی طیب است که روزگاری دلبستهی شاه بوده و با گذر زمان و در خلل یک اتفاق بخاطر نگفتن دروغی که می توانست جانش را نجات دهد همه ی راههای رفته اش را برمی گردد.
🌀این مستند همچنین گفتگوهایی با نزدیکان طیب داشته و این مسئله باعث شده تا چهره ی واقعی طیب و مرام و لوتی منشی اش درست همانطور که بوده از زبان آن ها بازگو شود.
🌀 این چنین واقعی نشان دادن پیشینهای که یک نفر با همه ی دلیل و منطقش قدم در آن گذاشته و بعد برگشته، نه تنها شأن و منزلت او را پایین نمیآورد بلکه بزرگترش میکند و باعث همراهی و درک بیشتر مخاطب با او میگردد و اصلا روایت همین گذشته است که جایگاه فعلی او را ارزشمندتر می کند.
🌀یکی از نکاتی که ما در پرداختن به چنین چهره هایی که در اصطلاح به آنها " تواب " میگویند ، با آنها مواجهایم ، حذف گذشتهی این افراد است .
🌀 حذف و سانسور کردن این گذشته نشان از ضعف و ترسی دارد که اتفاقا ما باید از آن مبرا باشیم و با سر بلند و سینهی سپراز آن حرف بزنیم . چرا که این دقیقا نشان از همان راه اشتباهی دارد که نشان دادنش اثبات این مدعاست .
یکی از آن مثال های شناخته شده ای که در این سال ها روایتهای مختلفی را از ایشان شنیدهایم سید مرتضی آوینی است.
🌀 و همه آن چیزی که امروزه کامران آوینی را به شهید سید مرتضی آوینی رسانده ، گذشته ای است که ایشان از آن عبور کرده و گذرگاه هایی است که پشت سر گذاشته است.
🌀 کامران آوینی از همه ی سال هایی که در آن دانشجوی رشتهی هنر دانشگاه تهران بود و سیگار میکشید و به مباحثات طولانی دربارهی چیزهایی که نمیدانست میگذراند ، به روایت فتح و 20 فروردین 72 رسید.
🌀 اگر ما از کامران و هر آنچه میکرده است نگوییم و نشویم و ندانیم هیچوقت به درک جایگاه فعلی ایشان نخواهیم رسید.
🌀 آدم ها در طول سال ها راه های بسیاری را تجربه می کنند و گاهی ممکن است از میانه ی راه و حتی اواخر راهی که به اشتباه رفته اند ، تصمیم به برگشتن بگیرند .
و🌀 این برگشتن نشان از درستی راهی دارد که آن ها را مجاب به این تصمیم می کند .
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ابراهیم حاتمی کیا تهیه کنندگی می کند
🛑بر اساس فهرست متقاضیان پروانه ساخت سینمایی، ابراهیم حاتمی کیا نخستین فیلم یوسف حاتمی کیا با نام شمس طلا را تهیه کنندگی خواهد کرد.
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ فیلمبرداری فیلم سینمایی تک تیر انداز از نیمه گذشت
⭕️ ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینما با بیان این که ۲ هفته از آغاز فیلمبرداری «تک تیرانداز» گذشته و کار به نوعی در نیمه راه تولید است، گفت: این فیلم برشی از حضور شهید عبدالرسول زرین، تک تیرانداز قهرمان ایرانی در دفاعمقدس است و برخلاف فیلم تک تیرانداز آمریکایی، وجهه عرفانی و معرفتی تک تیرانداز ایرانی را به تصویر میکشد.
⭕️ گفتنی است، در فیلم «تک تیر انداز» که با حمایت انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس در حال تولید است کامبیز دیرباز نقش « شهید زرین» را ایفا میکند و کارگردانی کار به عهده «علی غفاری» است.
⭕️ شهید عبدالرسول زرین در سال ۱۳۲۰ در اطراف شهرستان گچساران متولد شد و به عنوان تک تیرانداز در جبهه های جنگ تحمیلی حضور داشت و طبق آمار در طول جنگ تحمیلی بین 700 تا 3000 شلیک موفق داشته است.
⭕️ #پادکست #سینما_نگار
✳️ از جنگ تا ضد جنگ با #آبادان_یازده_60
🖊کارشناسان: احسان حجتی، امیر محمد بهامیر و سید علیرضا طبا
📍تیتراژ: راحله سادات فاطمی
✳️ با ما نگاهی متفاوت به #سینما داشته باشید
❌ عرضه در تمامی پادگیرهای داخلی و خارجی
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ نگارش سریال حضرت معصومه (س) از نیمه گذشت
✳️ جواد افشار کارگردان و نویسنده سریال حضرت معصومه (س) درباره آخرین روند پیش روی پروژه حضرت معصومه (س) گفت: در حال حاضر من به همراه حمید رسول پور مشغول نگارش قسمت های پایانی سریال هستیم و فکر میکنم تا پایان سال نگارش فیلمنامه به اتمام برسد تا در سال ۱۴۰۰ برای پیش تولید و تولید سریال آماده شویم .
✳️ همچنین مجتبی امینی تهیه کننده سریال حضرت معصومه (س) از انعقاد قرارداد با مرکز سیما فیلم برای تولید این پروژه در رده الف ویژه خبر داد.
✳️ گفتنی است: سریال حضرت معصومه (س) به کارگردانی جواد افشار، تهیه کنندگی مجتبی امینی و نویسندگی مشترک جواد افشار و حمید رسول پور روایت گر زندگی حضرت معصومه (س) است که در سی قسمت در حال نگارش است.
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
🖊 آغاز به كار جشنواره علوم انساني عمار
⭕️ دبيرخانه جشنواره مردمي #فيلم_عمار به منظور پشتيباني تئوريك از فعاليت هاي جبهه انقلاب در عرصه فرهنگ، هنر و رسانه؛ بخش نقدها، مقالات سينمايي و پژوهش را توسعه داده و در يازدهمين دوره عمار آغاز به كار جشنواره علوم انساني عمار را به عنوان يكي از بخش هاي جانبي اعلام مي نمايد.
🗓 آخرين مهلت ثبت نام 7 آذر ماه 1399
✳️ جهت اطلاعات بيشتر مي توانيد به سايت Ammarfilm.ir مراجعه كنيد.
🅾️ blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ عماریار میزبان جشنواره مقاومت میشود
⭕️ دومین مرحله شانزدهمین دوره «جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت»، بهصورت مجازی برگزار میشود.
⭕️ بنا بر این خبر، قرار است آثار منتخب این جشنواره در بخشهای مختلف از جمله «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت» و «فیلمسازان بسیجی»، در سامانه عماریار به صورت آنلاین اکران شوند.
✳️ این اکرانها در مدت زمان یک هفته از یکم تا هفتم آذرماه، همزمان با هفته بسیج انجام میشود و علاقهمندان با مراجعه روزانه به این سامانه به نشانی Ammaryar.ir میتوانند در جریان برنامه اکران فیلمها قرار بگیرند.
🅾️ blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ تیتراژ ابتدایی قسمت اول پادکست #سینما_نگار
🛑 در قسمت نخست این پادکست سینمایی احسان حجتی به همراه امیر محمد بهامیر و سید علیرضا به گپ و گفت پیرامون فیلم سینمایی آبادان یازده شصت و ژانر جنگ در سینمای ایران و جهان پرداختند.
💥 اعتبار تیتراژ از راحله سادات فاطمی
❌ #سینما_نگار را در تمامی اپلیکیشن های میزبان پادکست بشنوید.
🎧 لینک قسمت نخست در شنوتو
🌀 https://b2n.ir/459919
🅾️ blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ ماجرای حجامت رهبری توسط حکیم خیراندیش
🌀 بخشی از گفت و گوی حکیم حسین خیراندیش با امیر حسین ثابتی در برنامه اینترنتی رو در رو:
✳️ می دانید چرا من علاقه مند شدم به حجامت روی بیاورم، آن زمان شخصی به نام قاسم به من گفت ما در جبهه شیمیایی شدیم، در آن حمله 50 نفر شهید شدند و من کورمال کورمال نفر بغلی ام را حجامت کردم و او هم من را حجامت کرد و ما به این واسطه بینا شدیم و الان هم زنده ایم و من بعد از شنیدن این خاطره گفتم حجامت این ارزش دارد که ما آن را زنده کنیم.
✳️ من این خاطره را حدود ۲، ۳ سال پیش زمانی که حضرت آقا را حجامت می کردم بازگو کردم و گفتم آقا می دانید، این حجامتی که اکنون انجام می دهم درمان مصدومان شیمیایی هم هست، آقا هم با عصبانیت گفتند که چرا این ها را به مردم نمی گوئید، من هم گفتم آقا گفتن این ها خلاف آئین نامه نظام پزشکی است و رهبری هم به آقا مصطفی گفتند که در این زمینه با آقای هاشمی صحبت کنند.
✳️ کشور امروز در حال جنگ است و مدیران ما، کشور در حال جنگ را صلح نمایی می کنند و چه در زمینه جنگ اقتصادی و چه در زمینه جنگ نظامی ما ابتدا باید تن سالم داشته باشیم،
در یکی از بمباران های سوریه و حمله میکروبی که انجام شد خیلی از مصدومان آن حمله را ما با طب سنتی مداوا کردیم.
✳️ تماشای کامل این گفت و گو را در سایت عمار به آدرس ammaryar.ir ببینید.
🅾️ blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ جدول نمایش آثار منتخب شانزدهمین جشنواره مقاومت در نخستین روز + آغاز کار جشنواره همراه با ادای احترام به حاج قاسم
✳️ به گزارش سایت راه نوشت، مرحله دوم شانزدهمین دوره رویداد سینمایی مقاومت، شنبه، یکم آذرماه با حضور جمعی از مدیران این جشنواره و هنرمندان بر مزار شهید حاج قاسم سلیمانی و ادای احترام به مقام شامخ این سردار بزرگ آغاز به کار میکند.
✳️ همچنین اکران فیلم های این دوره از جشنواره مقاومت شنبه همزمان با نخستین روز از هفته بسیج به صورت مجازی و از طریق پلتفرم عماریار از ساعت 10 صبح با اکران فیلم سنگربان به کارگردانی ایوب مروانی پور آغاز می شود.
✳️ گفتنی است این اکران ها در بخش های اصلی، سیدالشهداء و بسیجیان در 5 قالب فیلم داستانی بلند، داستانی کوتاه، مستند، پویانمایی و نماهنگ تا جمعه 7 آذر ماه انجام می شود.
🅾️ blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ از روایت جنگ بوسنی تا مدافعان حرم در نخستین روز جشنواره مقاومت
✳️ نمایش فیلمهای نخستین روز از شانزدهمین جشنواره مقاومت از شنبه 1 آذرماه در سایت عماریار آغاز شده که از مهمترین آثاری که قرار است در روز نخست این جشنواره به نمایش درآید میتوان به مستند بلند سینمایی «عابدان کهنز»، تله فیلم «آواز های باد»، فیلم سینمایی «برف می بارد» و فیلم کوتاه «یک آن زندگی» و مستند «سنگربان» اشاره کرد.
دختری جامانده در خرابه های جنگ بوسنی
✳️ تله فیلم «آوازهای باد» عنوان اثری به کارگردانی و نویسندگی محسن سوهانی است که قرار است در سانس نخست این اکران ها به نمایش در آید.
این فیلم روایتگر قصه دختر جوان و هنرمندی است متأثر از جنگ بوسنی که کارگردان سعی کرد از زاویه دید این شخصیت چالش ها و پیامدهای جنگ در زندگی مردمان این کشور و نقش و تأثیر کمک های انسان دوستانه و صلح جویانه جمهوری اسلامی ایران نسبت به مردمان مظلوم کشور بوسنی و هرزگوین را به نمایش میگذارد.
عابدان کهنز و روایت یک مسجد
✳️ مستند بلند سینمایی «عابدان کهنز» عنوان مستندی به کارگردانی مجید رستگار است که کارگردان در آن روایت تربیت، شکوفایی و بالندگی نوجوانان مسجد امیرالمومنین (ع) کُهَنز شهریار که در وقایع مهم انقلاب اسلامی از جمله فتنه ۸۸ و فتنه تروریستهای تکفیری در سوریه حضوری فعال داشتهاند را روایت می کند.
فیلم کوتاه یک آن زندگی در بخش بسیجیان
✳️ یکی از بخش های این دوره از جشنواره مقاومت ویژه فیلمسازان بسیجی است که یکی از کارهایی که در روز نخست در این بخش قرار است به نمایش در آید فیلم کوتاه «یک آن زندگی» به کارگردانی ولی الله صاحبکاری است.
این فیلم روایتگر زندگی مادر و دختری است که به بیماری کرونا مبتلا می شوند و به بیمارستان می روند و در آنجا زندگی شان دست خوش تغییراتی می شود.
برف می بارد پایان بخش روز نخست جشنواره
✳️ آخرین فیلم روز نخست جشنواره مقاومت فیلم سینمایی «برف می بارد» است، اثری 50 دقیقه ای به کارگردانی و تهیه کنندگی رضا قاضی از اصفهان که در خلاصه آن آمده است: « تو را تیرباران کردند، تنها لباس هایت به من رسید، سال هاست از سوراخ های روی پیراهنت دنیا را نگاه می کنم»
✳️ «انتقام سخت» به کارگردانی عقیل عباس، «تضادها» به کارگردانی حمید و وحید ابراهیمی فرد، «خاک مهرآیین» به کارگردانی جواد اشرفیان و «فتح غریب» به کارگردانی عباس یوسفی عنوان نماهنگ هایی هستند که در روز نخست از شانزدهمین جشنواره مقاومت قرار است به نمایش در آیند.
⭕️متن کامل خبر در لینک ذیل
🌐 https://b2n.ir/335158
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ همه چیز درباره مستند عابدان کهنز / نقد، بررسی و گفت و گو
✳️ مستند بلند سینمایی «عابدان کهنز» عنوان مستندی به کارگردانی مجید رستگار است که کارگردان در آن تربیت، شکوفایی و بالندگی نوجوانان مسجد امیرالمومنین (ع) کُهَنز شهریار که در وقایع مهم انقلاب اسلامی از جمله فتنه ۸۸ و فتنه تروریستهای تکفیری در سوریه حضوری فعال داشتهاند را روایت می کند.
✳️ این مستند یکی از آثار شاخص و مطرحی است که امروز در جشنواره مقاومت به اکران خواهد رسید و ما در ادامه مطالبی از جمله گفت و گو با کارگردان و محقق مستند و یادداشت هایی در این زمینه منتشر کرده ایم که در ادامه می خوانیم:
⭕️ گفت و گو با مجید رستگار کارگردان مستند عابدان کهنز – یک دانشگاه واقعی
🌐 https://b2n.ir/972918
⭕️عاشقانهای برای عابدان – نگاهی به مستند عابدان کهنز
🌐 https://b2n.ir/506360
⭕️عابدان کهنز؛ پاتوق شهدا – گفتوگو با محمدمهدی رحیمی؛ محقق مستند «عابدان کهنز»
🌐https://b2n.ir/992721
⭕️سنگر انسان سازی – یادداشتی در باب مستند عابدان کهنز
🌐https://b2n.ir/722284
⭕️ آسیب شناسی مستندهای مدافعان حرم - از برادران تا عابدان کهنز
🌐https://b2n.ir/720557
🅾️ blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ مانور انقلابیون در روز دوم جشنواره مقاومت
به گزارش سایت راه نوشت، در دومین روز اکران آنلاین فیلم های جشنواره مقاومتبخشی دیگر از آثار برگزیده این جشنواره در سایت عماریار اکران خواهند شد که در این متن سعی داریم به معرفی منتخبی از این آثار خواهیم پرداخت.
✳️ مستند «مهدی عراقی را بکش» مستندی پرتره با محوریت زندگی حاج مهدی عراقی از مبارزان انقلابی است که فعالیت فعالیت سیاسیاش را با شهید نواب صفوی آغاز کرد، بعد از آن به نهضت امام خمینی (ره) پیوست و 7 ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسط گروهک فرقان ترور شد.
در این مستند، 30 چهره از میان خانواده، دوستان و مبارزان سیاسی زندگی حاج مهدی عراقی را از تولد تا شهادت در چهار دوره تاریخی روایت میکنند که از میان آنها به علی اکبر ناطق نوری، سیدمحمود دعایی، محسن رفیقدوست، فرخ نگهدار، بهزاد نبوی، محمدکاظم بجنوردی و عزتالله مطهری میتوان اشاره کرد.
«مهدی عراقی را بکش» به کارگردانی عبدالرضا نعمتاللهی در مرکز بسیج صداوسیما تهیه و تولید شده است
⭕️مستند آن شش نفر؛ روایتی گمشده از تاریخ معاصر
✳️ مستند بلند آن شش نفر، روایتی گمشده از تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی ایران است، روایتی از شکلگیری و فعالیتهای نخستین گروه انقلابی است که علیه حکومت پهلوی قیام کردند، گروه انقلابی ابوذر که در سال ۱۳۴۷ فعالیت خود را شروع کرد و پس از پنج سال توانست خودش را به عنوان یک گروه تأثیرگذار بر سقوط رژیم پهلوی ثابت کند.
این مستند 55 دقیقه ای توسط محمدعلی یزدان پرست کارگردان کاشانی تهیه و تولید شده است و در این مستند اسنادی به نمایش گذاشته میشود که پرده از برخی ابهامات ۵۰ ساله برمیدارد.
⭕️ماکاروف و روایت یک گمشده
✳️ فیلم کوتاه «ماکاروف» روایت قصه ای است که در جبهه های جنگ تحمیلی بازگو میشود، این اثر 9 دقیقه ای که محصول خانه فیلم داستانی اوج است به کارگردانی سید سجاد قافله باشی و تهیه کنندگی حسین شیرعلی تولید شده است.
در خلاصه این داستان آمده است: «کنار هواکشو گشتی؟»، «بله آقا! هم اونجا رو گشتم هم تو اتاقتو!»، «من همه جارو گشتم اینجا نیست!»، «حتما خوب نگشتی آقا مرتضی»
⭕️مجنون بی لیلی؛ دو برادر، دو رزمنده
✳️ تله فیلم مجنون بی لیلی روایت قصه دو برادر رزمنده دوران دفاع مقدس به نام های مرتضی و مجتبی است که در جنگ شیمیایی می شوند و از هم دور می مانند، این تله فیلم به کارگردانی جهانبخش سلطانی، تهیه کنندگی مجید عکاف زاده، در صدا و سیمای مرکز اصفهان تولید شده است که در بخش اصلی شانزدهمین جشنواره مقاومت با دیگر آثار بخش بلند به رقابت خواهد پرداخت.
⭕️کارت قرمز در زندگی
✳️فیلم کوتاه «کارت قرمز» از دیگر آثار کوتاهی است که در روز دوم جشنواره فیلم مقاومت اکران خواهد شد، این فیلم روایت زن و مردی مسن است که در دادگاه حاضر شده اند و مرد تصمیم دارد همسر خود را طلاق دهد اما زن علاقه ای به طلاق دادن مرد ندارد، این اثر 12 دقیقهای در دانشگاه صدا و سیما و با همکاری بنیاد حفط آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تهیه شده است.
⭕️شبی که ماه کامل شد؛ پایان بخش روز دوم
✳️پایان بخش اکرانهای روز دوم جشنواره مقاومت اکران اثر تحسین شده «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار و تهیه کنندگی محمدحسین قاسمی است.
این اثر تحسین شده که تا به حال در جشنواره های متعدد داخلی و خارجی جوایز بسیاری را کسب کرده روایت دختر جوانی از مناطق جنوب شهر تهران است که درگیر عشق جوانی شهرستانی میشود و این در حالی است که پس از ازدواج بنا به دلایلی مجبور به مهاجرت از ایران است.
⭕️نماهنگ های روز دوم
✳️نماهنگ های کنارت «می مانم وطن» به کارگردانی آرش بختیاری، «یادها» به کارگردانی مرتضی مقدس و «مث مهتاب» به کارگردانی اسحاق مجیدی نماهنگ هایی هستند که در روز دوم جشنواره مقاومت اکران خواهند شد.
لازم به ذکر است، مرحله دوم شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخشهای «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمیمیرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با همکاری پلتفرم عماریار برگزار میشود.
🌐https://b2n.ir/084847
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir