🅾 دیدن این فیلم جرم است به اکران رسید
🎬 اکران های غیر سینمایی در عماریار
🌀 اثر سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» به کارگردانی رضا زهتابچیان و تهیه کنندگی محمدرضا شفاه محصول حوزه هنری است که بعد از اکران در جشنواره فجر سال 97 دچار حاشیههایی شد و پروانه نمایش آن با یک سال تأخیر صادر شد و قرار است آبان ماه به اکران برسد.
🌀 بنا بر این گزاش، اکران های غیر سینمایی اثر #دیدن#این_فیلم_جرم_است در شهرهای فاقد سینما از سوی سامانه عماریار به انجام خواهد رسید.
در خلاصه این فیلم آمده است «فقط یک فیلم پنج دقیقهای میخواستم تا بعداً بتونم از زنم و دخترم دفاع کنم، ولی امونم ندادند... صدای آژیراشون داره نزدیک تر میشه... الان مثل مور و ملخ میریزن اینجا...»
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
#مستند_روز
🅾 همه آن چه که درباره انتخابات ریاست جمهوری ایالت متحده می خواهید بدانید
🌀 رقابتهای انتخاباتی در همه جای دنیا شباهتهای بسیاری به هم دارد و دو نامزد ریاست جمهوری برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
🌀 مهدی نقویان که او را با مستندهای سیاسی اش میشناسیم در مستند «قصه فیل و الاغ» سراغ موضوع انتخابات رفته اما نه انتخابات به معنای مطلق آن بلکه او انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده آمریکا را دستمایه خلق مستند کرده است.
🌀 مستند «قصه فیل و الاغ» عنوان اثر مهدی نقویان است که در آن به ماجرای رقابت دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در آمریکا برای تصاحب کاخ سفید پرداخته است.
🌀 این مستند بیننده را با سیر انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا آشنا میکند، علاوه بر این بیننده در جریان روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز قرار میگیرد که در نتیجه دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا برای یک دوره چهار ساله در سال ۲۰۱۶ منتخب شد.
🌀 اطلاعاتی که در «قصه فیل و الاغ» به مخاطب ارائه میشود در نوع خود تازه و دست اول است و از این حیث باید گفت که این اثر میتواند جهانی تازه در برابر دیدگان تماشاچی نسبت به انتخابات آمریکا باز کند.
🌀 در مجموع مستند «قصه فیل و الاغ» به کارگردانی مهدی نقویان اثری روشنگر و جامع است که بیننده نه تنها پس از تماشای آن پشیمان نمیشود بلکه از وقتی که برای تماشای آن صرف کرده احساس رضایت میکند.
✳️ جهت تماشای مستند به سایت ammaryar.ir مراجعه کنید.
🌐 Blog.ammaryar.ir
⭕️ @rah_nevesht_ir
🅾 آغاز دوباره تصویربرداری رعد و برق افخمی
📍رعد و برق عنوان سریال جدید افخمی است که بعد از توقف به دلیل شرایط کرونایی کشور، دوباره تصویربرداریاش در روستای ییلاقی درازنو آغاز شده است و تا به حال بیش از 60 درصد از آن فیلمبرداری شده و قرار است در ماه رمضان 1400 از شبکه پنج روانه آنتن سیما شود.
📍بنا بر اعلام داوود هاشمی، تهیهکننده و بهروز افخمی، کارگردان ، مجموعه تلویزیونی رعد و برق از پیچیدگیهای فنی و اجرایی و جلوههای ویژه برخوردار است و قرار است تا گوشهای از زحمات و تلاشگران حادثه سیل استان گلستان و اتفاقاتی را که افتاده نشان دهد.
📍بهروز افخمی از سال 1391 که سریال «عملیات 125» را ساخته بود دیگر فعالیتی در حوزه سریالسازی نداشت. هر چند گاهی خبرهایی در ارتباط با ساخت سریال «خوب، بد، جلف» برای شبکه نمایش خانگی توسط بهروز افخمی شنیده میشد ولی همان خبر نیز در نهایت تکذیب شد تا تنها فعالیت افخمی در این مدت در تلویزیون اجرای ۲ برنامه تلویزیونی «هفت» و «نقد سینما» باشد.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
✳️ نگاهی به مستند چشمه ای در میانچال
🌀سالن تئاتر در مسجد به قدمت تئاتر شهر
🌀کار فرهنگی با دست خالی چرا و چگونه؟
⭕️ «چشمه ای در میانچال» عنوان مستندی 38 دقیقه به کارگردانی مهدی علاءالدینی و تهیه کنندگی امیر مهریزدان است، مستندی که سعی کرده سرگذشت فعالیت های تأثیرگذار مسجدی متفاوت را در میانچال کاشان در اواخر دهه 40 بررسی کند.
⭕️ مستند در ابتدا سعی دارد که فضا و نوع نگاه مردم به فعالیت های هنری را با نگاهی به نقش فرح در هنر پیش از انقلاب بررسی کند و سپس با بررسی حضور و فعالیتهای متفاوت «حاج آقا محمد مدنی» پسر «آیتالله مدنی»، در مسجد میانچال، زمینه آغاز یک جریان فرهنگی در زمینههای هنری را معرفی و نقش آن را در کمک به حرکت انقلابی مردم کاشان را بررسی کند.
⭕️ می توان گفت مطالب و نکاتی که در مستند مطرح می شود نشان از تحقیق و پژوهش خوب تیم پژوهش این کار دارد اما مستند از جایی ضربه می خورد که شاید بقیه مستند ها گزارشی از این دست نیز ضربه خورده اند یعنی درام.
⭕️ما با قصه طرف نیستیم نه مسجد به شخصیتی آن چنان تأثیرگذار برای مخاطب تبدیل می شود و نه حاج آقا محمد مدنی. مستند در تضادهایی نظیر توطئه های ساواک برای بچه های مسجد و یا تأثیر کار بچه های مسجد در شهر و در مسیر هموارسازی حرکت های انقلابی تا حدودی عقب می نشیند.
⭕️ مستند «چشمهای در میانچال» که ترکیبی از آرشیوهای بکر و کمتر دیدهشده از حرکتهای فرهنگی و هنری دهههای 40 و 50 و مصاحبه با کارشناسان و مربیان هنری آن دوران است، میتواند به الگویی خوب و قابل اتکاء برای فعالان فرهنگی و کسانی که به کار تربیتی و آموزشی مشغول هستند تبدیل شود.
⭕️ این مستند، مستندی است که هر کس مشغول کار فرهنگی است و یا بنا دارد کار فرهنگی کند باید حداقل یک بار آن را ببیند، در دوره زمانهای که تهاجم فرهنگی و مقابله با آن به یک شعار تبدیل شده و پای ثابت جلسات گرفتن بودجه شده این مستند به مخاطب نشان می دهد که چگونه می شود با دست خالی کار مهم و اثر گذار فرهنگی کرد.
⭕️ در مستند «چشمهای در میانچال» می بینیم که حاج آقا مدنی در آن دوران یعنی اواسط دهه 50 و در زمانی که شاید در خود تهران نیز تئاتر آن چنان که باید و شاید مخاطب نداشت با تکیه بر تواناییهای بچه های مسجد سالن تئاتری راه اندازی می کند و با امکانات موجود نمایش هایی به صحنه می برند که مخاطب را راضی و در عین بیان خوب مفهوم های آموزنده آنان را دور کند
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
✳️ بچه زرنگ؛ اثر جدید هنر پویا
⭕️ هادی محمدیان، کارگردان انیمیشن از تولید اثر جدید بچه زرنگ در مؤسسه هنر پویا خبر داد.
⭕️ او در گفت و گویی با اشاره به کیفیت بالای ساخت این اثر گفت: به لحاظ ظرافتهای داستانی و جذابیتهای روایی نیز با توجه به این که نگارش فیلمنامه به صورت کارگاهی انجام شده و پس از مرحله استوری ریل نیز با کسب نظر از مشاوران و متخصصان متعدد سینمایی، فیلمنامه چند بار در کارگاه فیلمنامه «هنر پویا» بازنویسی شده است، لذا به یقین میتوانیم بگوییم که اثر جدید هنر پویا به لحاظ محتوایی نیز از کارهای قبلی جلوتر خواهد بود.
⭕️ در خلاصه داستان انیمیشن سینمایی «بچه زرنگ» آمده است: «محسن پسربچهای است که عاشق ابرقهرمانهای فیلمهاست و همیشه تلاش میکند تا با وسایل ابرقهرمانیاش به هرکس و هر چیزی کمک کند. اما در یک اتفاق نادر، محسن با حیوانی مواجه میشود که از گونه حیوانات منقرض شده ایران است. محسن تصمیم میگیرد تا به آن حیوان هم کمک کرده و او را به زادگاهش بازگرداند اما سفر به دلِ جنگل، نبرد با شکارچیان و رویارویی با حیوانات منقرضشده دیگر، شروع یک ماجرای پیچیده برای محسن است ... »
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
🌀واکنش مشرق به ۷۰ میلیون فروش غیر سینمایی آبادان یازده ۶۰ ؛
✳️ عماریار سینما را از رکود نجات خواهد داد
⭕️ به گزارش مشرق، میزان فروش اکران های غیر سینمایی فیلم «آبادان یازده 60» که همزمان با سینماهای سراسر کشور در شهرهای فاقد سینما توسط سامانه عماریار آغاز شده بود، با گذر از فروش 70 میلیون تومانی به رقمی مشابه با اکران های سینمایی این فیلم در سینماها رسید.
⭕️ این اکران ها که با درخواست مخاطبان در دو هفته ابتدایی اکران فیلم و پیش از اوج گیری موج سوم کرونا در بیش از ۵۰ شهر و روستا برگزار شد، توانست تا مخاطب این فیلم تحسین شده را به 9 هزار نفر برساتد در شهرهای فاقد سینما برساند.
⭕️ بنا بر این گزارش، بهرغم سپری شدن نیمی از سال، پرفروشترین فیلم سینما فقط 2 میلیارد تومان (حدود یک هجدهم فیلم پرفروش سال گذشته) فروخته است و بسیاری از سینماهای کشور نیز بهخاطر زیاندهی شدید، تعطیل شدهاند.
⭕️ این عدد نشاندهنده میزان بنبست و آسیبپذیری سیاستهای پیشین در تعریف و طراحی سازمان تماشای سینمای ایران است. اما شرایط کنونی در یک صورت میتواند نفعهای استراتژیکی هم برای سینمای ایران داشته باشد.
⭕️ کرونا همانگونه که ظرفیتهای اکران آنلاین را بیش از گذشته نمایان کرد شاید بتواند موجب شناسایی و استحصال ظرفیت بزرگتر 900 شهر فاقدسینما و دهها هزار روستا و همچنین ظرفیت بهمراتب بزرگتر اکرانهای ساده شود و از این راه، قاعده تولید در سینما نیز به سوی عدالت و ادای سهم همه مردم و اقشار و جغرافیاها و اقوام سوق پیدا کند.
🌐 Blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️#مستند_روز
⭕️نگاهی به مستند طیب – قصه برگشتن
🌀 از همان ابتدای تاریخ هم ، آدم ها گاها مستاصل شده و میان دوراهی مانده اند .
🌀 حتی زمان هایی بوده که نتوانسته اند میان دو راهی یکی را انتخاب کنند و برای همین هم هیچ کاره مانده اند و تصمیم گرفته اند که بی طرف باشند .
🌀 گاها هم پیش آمده که به خیال خود راه درست را انتخاب کرده اند و جلوتر که رفته اند، فهمیده اند، دیده اند که همه ی این راه آمده ، بی راهه بوده و باید برگردند .
اما همه ی آدم ها جسارت برگشتن ندارند و شاید ترسشان باعث شود که یا بزدلانه کنار بکشند و یا با ناراحتی و پشیمانی همین راهی که در آن هستند را ادامه دهند .
🌀 از اینجایِ راه برگشتن ، جسارت و جرأتی میخواهد که هرکسی ندارد .
🌀 مستند " طیب ، حر انقلاب " به زندگی یکی از همین افرادی پرداخته که جرات و حق طلبیشان سر بزنگاه نجاتشان داده و مایهی رستگاریشان گشته .
🌀 طیب حاج رضایی از باستانی کارهای دوره ی پهلوی است که در زمان خودشان با عنوان لات و لوتی میشناختندش .
🌀طیب حتی بخاطر علاقهاش به شخص شاه ، عکس او را روی بدن خود خالکوبی کرده بود و از افرادی بود که در کودتای 28 مرداد نقش داشتند . او در طول دوران زندگی اش به دلایل مختلف به زندان افتاد و البته در یکی دو مورد از آن ها بخاطر دوستی با خاندان سلطنت مدت زیادی در حبس نماند و آزاد شد.
🌀 یکی از دلایل شهرت طیب در آن زمان ، دسته های عزاداری او بود که هرساله در محرم راه میافتاد و البته یکی از دلایل به مشکل خوردن او با حکومت هم در سال های آخر عمر او، همین مسئله و ممنوعیت برگزاری مراسم مذهبی بود .
🌀بعد از ماجرای 15 خرداد و تصمیم های رضاشاه مبنی بر حذف لوتی ها و بناکردن حکومتی سراسر روشنفکری ، علیرغم اینکه طیب نقشی در آن کودتا نداشت اما رژیم شاه او و یک نفر دیگر را جزء مسببین اصلی این ماجرا دانستند و طی نامه ای محرمانه از او خواستند تا برای رهایی از زندان ادعا کند که از شخص امام پول گرفته و دستور دارد تا این کودتا را راه بیندازد . طیب از این مسئله سرباز می زند و نمی پذیرد که به قیمت دروغ بستن به یک سید روحانی آزاد شود.
🌀زندگی پر فراز نشیب «طیب حاج رضایی» سوژه مستندی 40 دقیقه ای به تهیه کنندگی مهدی مطهر است که در سازمان هنری رسانه ای اوج تهیه و تولید شده است.
🌀اما آنچه نقطه قوت این مستند تلقی میشود، روایت شفاف و بی پرده از زندگی طیب است که روزگاری دلبستهی شاه بوده و با گذر زمان و در خلل یک اتفاق بخاطر نگفتن دروغی که می توانست جانش را نجات دهد همه ی راههای رفته اش را برمی گردد.
🌀این مستند همچنین گفتگوهایی با نزدیکان طیب داشته و این مسئله باعث شده تا چهره ی واقعی طیب و مرام و لوتی منشی اش درست همانطور که بوده از زبان آن ها بازگو شود.
🌀 این چنین واقعی نشان دادن پیشینهای که یک نفر با همه ی دلیل و منطقش قدم در آن گذاشته و بعد برگشته، نه تنها شأن و منزلت او را پایین نمیآورد بلکه بزرگترش میکند و باعث همراهی و درک بیشتر مخاطب با او میگردد و اصلا روایت همین گذشته است که جایگاه فعلی او را ارزشمندتر می کند.
🌀یکی از نکاتی که ما در پرداختن به چنین چهره هایی که در اصطلاح به آنها " تواب " میگویند ، با آنها مواجهایم ، حذف گذشتهی این افراد است .
🌀 حذف و سانسور کردن این گذشته نشان از ضعف و ترسی دارد که اتفاقا ما باید از آن مبرا باشیم و با سر بلند و سینهی سپراز آن حرف بزنیم . چرا که این دقیقا نشان از همان راه اشتباهی دارد که نشان دادنش اثبات این مدعاست .
یکی از آن مثال های شناخته شده ای که در این سال ها روایتهای مختلفی را از ایشان شنیدهایم سید مرتضی آوینی است.
🌀 و همه آن چیزی که امروزه کامران آوینی را به شهید سید مرتضی آوینی رسانده ، گذشته ای است که ایشان از آن عبور کرده و گذرگاه هایی است که پشت سر گذاشته است.
🌀 کامران آوینی از همه ی سال هایی که در آن دانشجوی رشتهی هنر دانشگاه تهران بود و سیگار میکشید و به مباحثات طولانی دربارهی چیزهایی که نمیدانست میگذراند ، به روایت فتح و 20 فروردین 72 رسید.
🌀 اگر ما از کامران و هر آنچه میکرده است نگوییم و نشویم و ندانیم هیچوقت به درک جایگاه فعلی ایشان نخواهیم رسید.
🌀 آدم ها در طول سال ها راه های بسیاری را تجربه می کنند و گاهی ممکن است از میانه ی راه و حتی اواخر راهی که به اشتباه رفته اند ، تصمیم به برگشتن بگیرند .
و🌀 این برگشتن نشان از درستی راهی دارد که آن ها را مجاب به این تصمیم می کند .
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ابراهیم حاتمی کیا تهیه کنندگی می کند
🛑بر اساس فهرست متقاضیان پروانه ساخت سینمایی، ابراهیم حاتمی کیا نخستین فیلم یوسف حاتمی کیا با نام شمس طلا را تهیه کنندگی خواهد کرد.
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ فیلمبرداری فیلم سینمایی تک تیر انداز از نیمه گذشت
⭕️ ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینما با بیان این که ۲ هفته از آغاز فیلمبرداری «تک تیرانداز» گذشته و کار به نوعی در نیمه راه تولید است، گفت: این فیلم برشی از حضور شهید عبدالرسول زرین، تک تیرانداز قهرمان ایرانی در دفاعمقدس است و برخلاف فیلم تک تیرانداز آمریکایی، وجهه عرفانی و معرفتی تک تیرانداز ایرانی را به تصویر میکشد.
⭕️ گفتنی است، در فیلم «تک تیر انداز» که با حمایت انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس در حال تولید است کامبیز دیرباز نقش « شهید زرین» را ایفا میکند و کارگردانی کار به عهده «علی غفاری» است.
⭕️ شهید عبدالرسول زرین در سال ۱۳۲۰ در اطراف شهرستان گچساران متولد شد و به عنوان تک تیرانداز در جبهه های جنگ تحمیلی حضور داشت و طبق آمار در طول جنگ تحمیلی بین 700 تا 3000 شلیک موفق داشته است.
⭕️ #پادکست #سینما_نگار
✳️ از جنگ تا ضد جنگ با #آبادان_یازده_60
🖊کارشناسان: احسان حجتی، امیر محمد بهامیر و سید علیرضا طبا
📍تیتراژ: راحله سادات فاطمی
✳️ با ما نگاهی متفاوت به #سینما داشته باشید
❌ عرضه در تمامی پادگیرهای داخلی و خارجی
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
⭕️ نگارش سریال حضرت معصومه (س) از نیمه گذشت
✳️ جواد افشار کارگردان و نویسنده سریال حضرت معصومه (س) درباره آخرین روند پیش روی پروژه حضرت معصومه (س) گفت: در حال حاضر من به همراه حمید رسول پور مشغول نگارش قسمت های پایانی سریال هستیم و فکر میکنم تا پایان سال نگارش فیلمنامه به اتمام برسد تا در سال ۱۴۰۰ برای پیش تولید و تولید سریال آماده شویم .
✳️ همچنین مجتبی امینی تهیه کننده سریال حضرت معصومه (س) از انعقاد قرارداد با مرکز سیما فیلم برای تولید این پروژه در رده الف ویژه خبر داد.
✳️ گفتنی است: سریال حضرت معصومه (س) به کارگردانی جواد افشار، تهیه کنندگی مجتبی امینی و نویسندگی مشترک جواد افشار و حمید رسول پور روایت گر زندگی حضرت معصومه (س) است که در سی قسمت در حال نگارش است.
🅾 blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir
🖊 آغاز به كار جشنواره علوم انساني عمار
⭕️ دبيرخانه جشنواره مردمي #فيلم_عمار به منظور پشتيباني تئوريك از فعاليت هاي جبهه انقلاب در عرصه فرهنگ، هنر و رسانه؛ بخش نقدها، مقالات سينمايي و پژوهش را توسعه داده و در يازدهمين دوره عمار آغاز به كار جشنواره علوم انساني عمار را به عنوان يكي از بخش هاي جانبي اعلام مي نمايد.
🗓 آخرين مهلت ثبت نام 7 آذر ماه 1399
✳️ جهت اطلاعات بيشتر مي توانيد به سايت Ammarfilm.ir مراجعه كنيد.
🅾️ blog.ammaryar.ir
✳️ @rah_nevesht_ir