شاهین نجفی در پایان لایو خود با موضوع اثبات عدم وجود خدا گفت:
خدا نگهدار!
🔴 حجاب در کشور ما سه جنبه داره:
👈جنبه قانون بودن :
این مربوط به حکومت و مامور قانون هست که مانند سایر قوانین باید و باید اجرا بشود و هرکس از قانون سرپیچی کرد باید با او برخورد شود .
در اینجا مومن بودن یا نبودن اهمیتی ندارد باید راعیت شود و تذکر دهنده نیز فقط باید مامور قانون باشد و دیگران حق دخالت ندارند.
مسولین باید خودشان روش مناسب پیاده کردن این قانون را پیدا کنند .
👈جنبه فرهنگ بودن:
این جنبه مربوط به مسولین فرهنگی مانند وزارت ارشاد ، صدا و سیما ، آموزش و پرورش می باشد ، این نیز مربوط به مسولین فرهنگی کشور می شود بنشینند اساسنامه درست کنند ، برنامه ی پنج ساله بنویسند و طبق آن عمل کنند.
👈جنبه معروف بودن و حکم خدا بودن:
این جنبه مربوط به همه ی مومنین می شود و امر به معروف جایش اینجاست ، دلسوزان و مومنین و هیئات بنشینند راه درست مبارزه با بدحجابی را پیدا کنند که نه زدگی بیاورد و نه بهانه دست دشمن دهد.
نادرستی روشهای دست به یغه شدن و توهین الحمدلله خیلی وقت است که فهمیده شده است اما باز هم باید روی جذابیت روش کار کرد .
پیامبر می فرمایند: النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا (مردم در خوابند هنگامی که مردند بیدار می شوند.)
🌷رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
🔶️قبر هر روز ۵ مرتبه انسان را صدا میزند،
۱- من خانه فقر هستم با خودتان گنج بیاورید.
۲- من خانه ترس هستم با خودتان أنیس بیاورید.
۳- من خانه مارها و عقرب ها هستم با خودتان پادزهر بیاورید.
۴- من خانه تاریکی ها هستم با خودتان روشنایی بیاورید.
۵- خانه ریگ ها و خاک ها هستم با خودتان فرش بیاورید.
🟢گنج : لا اله إلا الله
🟢انیس : تلاوت قرآن
🟢پادزهر : صدقه ، خیرات
🟢چراغ : نماز نمازشب
🟢فرش : عمل صالح
📚کتاب علویه نرگس
✍نوشتۀ خدیجه بازون
🔹روایت حوادث روزهای آغازین جنگ تحمیلی در خرمشهر و حال و روز مردم جنگزده است. شخصیتهای این داستان و سرگذشت آنها ساختهی ذهن نویسنده است.
🔸داستان علویه نرگس در واقع ادای دینی است به زنان و دخترانی که گرچه در خط مقدم جبهه نبودند و سلاحی به دست نگرفتند، به شکلی دیگر و در خاکریزی متفاوت، در مقابل دشمن ایستادند و آنچه داشتند، در طبق اخلاص نهادند.
💠در بخشی از کتاب علویه نرگس میخوانیم:
سکوت و آرامش شب جای خود را به صدای انفجارها و نگرانی و ترس داده بود. صدای رفتوآمد و صحبت همسایهها از توی کوچه شنیده میشد. همه در حال خبر گرفتن و خبر دادن بودند. کشیده شدن دمپاییها و به هم خوردن درها و حرف زدنهایی که گاه بلند و گاه نجواگونه بود، خبر از بیداری خانهها میداد. نگرانی، خواب را از چشمها گرفته بود. این نگرانی نه فقط از صدای درگیری و انفجارها، بلکه تا اندازۀ زیادی، ناشی از بیخبری از اوضاع بود. بچهای یکریز گریه میکرد. صدای اذان بلند شد و سادات برای وضو گرفتن کنار حوض رفتند. صدای گریۀ بچه قطع شد. علویه شیرینه گفت:
- به گمونم از حال رفت.
- بچۀ اقوام شریفه ایناست.
- خدا به دادِ دل مادرهاشون برسه. اگه جای ام جاسم بودم، با دعوا هم که شده، میآوردمشون خونه. تا صبح، دم در بیمارستان منتظر باشی! خدایا توبه توبه توبه! خدایا توبه!
#معرفی_کتاب
🔻 #حجاب | شیوه رفتار معصومین (ع) با بدحجابی
✅ شيوه رفتاری پيامبر اکرم (صلی الله عليه و آله) و امامان معصوم (عليهم السلام) را در مواجهه با انسان بدحجاب چگونه بوده؟
✍ پاسخ: در عصر حکومت امام علی (ع) حدود و احکام الهی در جامعه رعايت ميشد. مسائلي که جزو محرمات و منکرات به حساب ميآمد، از آنها جلوگيري به عمل ميآمد.
🔹 رعايت حجاب و پوشش اسلامي، از سنتهاي ديني است که امام بر زنده نگهداشتن سنتها تأکيد دارد. ميفرمايد: «ليس على الإمام إلاّ ما حُمّلَ من أمر ربّه... و الاحياء للسنّة؛ بر امام نيست جز آن چه از امر پروردگار به عهده او واگذار شده است... و زنده کردن سنتها».
🔸 در جاي ديگر، يکي از وظايف مهم حاکم و رهبر را امر به معروف و نهي از منکر و اقامه حدود الهي ميشمارد: «لابدّ للأمّة من إمام... فيأمرهم و ينهاهم و يقيم فيهم الحدود».
🔹 براساس اين مبنا ميتوان گفت اگر در آن زمان وضعيت حجاب چنين حالتي مانند جامعه امروز داشت، بر اساس اصل امر به معروف و نهي از منكر حضرت اقدام نمينمود. نميتوانست بياعتنا باشد، اگر چه شايد شيوه آن متفاوت با زمان حاضر باشد.
🔸 در عصر پيامبر (ص) و امام علي (ع) رعايت پوشش و حجاب مورد توجه توده مردم (اعم از مسلمان و غير مسلمان) بود. مانند اين عصر بيحجابي و بدحجابي رايج نبود. بنابراين به نظر ميرسد درباره رعايت حجاب و پوشش اسلامي، در آن عصر مشکلي که امروزه وجود دارد، وجود نداشت.
🔹 در مورد رفتار پيامبر (ص) و اميرالمؤمنين (ع) با زنان بدحجاب به مستند تاريخي دست نيافتهايم، نيز گزارشهايي در مورد آزادي حجاب و رواج بدحجابي در آن دوره دست نيافتهايم.
🔸 رعايت حجاب و حفظ عفت عمومي جامعه حکم قطعي اسلامي است. قرآن به صراحت آن را بيان ميکند ، منطق و عقل حکم ميکند که بايد با بيحجابي به صورت مناسب و مدبرانه و عاقلانه برخورد شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار ندارم کسی حرف من را قبول دارد یا نه!
اصل ولی فقیه است!
اصل جمهوری اسلامی است
✅ صدای ایران
🔻 #حجاب | حجاب اجباری یا اختیاری؟!
✅ آیا حق مسلّم ما نیست که نوع پوشش خودمونو انتخاب بکنيم و نبايد حجاب اجباری باشد و باید اختياری باشد!
✍ پاسخ: اولا: حقیقت آن است که اکثریت مردم ایران به عفت معتقد و ملتزمند. هر چند در محدوده پوشش با هم متفاوتند. برخی کمی سهلتر میگیرند و ایمانشان آن چنان قوی نیست که حجاب شرعی را کامل رعایت کنند، اما آنها نیز مخالف نوع پوشش مرسوم در برخی کشورهای دیگر هستند و کشور ما هنوز توانسته با عفت، خانواده را حفظ کند. بنابراین نباید فریب اقلیت محدودی را خورد که شهوات مبتذل، نهایت درجه آرمانهای آنهاست و با چشم بسته، میخواهند آینده و سعادت خویش را قربانی شهوات زودگذر کنند. این طایفه غرضشان از رها کردن عفت به صرف کنار گذاشتن یک روسری نیست و خواستههای اصلی آنان چیزی است که اکثریت ملت با آن مخالفند.
🔹 ثانیا: اگر به عمل خلاف قانون آزادی میگویند، در هیچ نقطهای از جهان چنین آزادیای مقبول نیست و هیچ عاقلی نیز عمل بر خلاف قانون را یک مزیت نمیشمارد و افرادی که بر خلاف قانون عمل میکنند، مجرم خوانده میشود و هیچ جا به یواشکی برداشتن اموال دیگران آزادی نمیگویند. بلکه آن را جرم میشمارند.
🔸 در حال حاضر مطابق قوانینی که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تصویب کردهاند، رعایت حجاب در کشور الزامی است و تا زمانی که قانون توسط نمایندگان تغییر داده نشده، باید به آن احترام گذاشت چرا که قانونمداری عامل مهمی برای داشتن جامعهای متعالی است.
🔹 ثالثا: قبل از هر چیز باید دقت کنیم که معیار و ملاک ما، منطق است. اگر برای عملی منطق و دلیل خرد پسند، وجود داشته باشد، آن را قبول میکنیم. اما اگر ما را مجبور بر کاری غیر منطقی کنند، طبیعتا آن را نمیپسندیم. معیار بد بودن، صرف مجبور کردن نیست! بلکه مجبور کردن در بسیاری از موارد نیکو و بلکه ضروری است. آیا اگر کسی بخواهد به حقوق دیگری تجاوز کند و مثلا اموال او را بدزدد نباید او را مجبور کرد که از ستم دست بکشد؟ یا حتی اگر کسی بخواهد بدون مجوز و تخصص، مطب پزشکی دایر کند، نباید او را مجبور به تعطیلی آن مطب کنیم؟
🔸 رابعا: اصل این ادعا که کسی پوشش غیر عفیفانه را آزادی بنامد، توهین به آزادی و به ابتذال کشاندن آن است و کسانی که سطح دغدغههای آنان چنین نازل شده است، باید بیدار شوند. آیا آزادی از سلطه و استکبار، باید دغدغه آزادی جویان باشد یا آزادی از ضوابط پوشش؟ آیا آزادی از قید عادات و رسوم خرافی مهمتر است یا جلوهگری در خیابانها و تبدیل کردن معابر عمومی به صحنه ترسیم انواع جاذبههای جنسی؟ این تصویرهای خیالی که بزرگترین آرزوی یک زن را وزیدن باد در لا به لای موهایش ترسیم کنند، عملیات روانی رذیلانهای است که یک انسان و آرمانهایش را چنین سطحی میکنند.
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از اعترافات قربانیان مسیح علینژاد: خانم علینژاد شما الان در آرامش خودت نشستی و من الان گیرافتادم
نیت شوم مسیح علینژاد برای قراردادن بیحجاب و باحجاب روبهروی هم
صدای ایران