✍سخنی درباره ایام شادی و عزا
در برخی ایام سال به جهت تلاقی جهات مختلف در یک روز این سوال بین متدینین مطرح می شود که آیا وظیفه ایمانی ما برقراری ایام عزا است یا ایام شادی؟
طبعا در هنگام تلاقی جهات مختلف نکاتی باید مد نظر قرار گیرد، از جمله:
۱. تعیین دقیق تاریخ واقعه
۲. اهمیت وقایع نسبت به یکدیگر
۳. تشخیص مصلحت جامعه با حضور سلایق گوناگون
۴. رسوم و سنت های سابق میان علمای شیعه و کلمات آنان
درباره شروع ماه ربیع باید این نکات را کنار هم قرار داد:
الف) شروع ماه ربیع با هجرت پیامبر و لیلة المبیت همراه است که هر دو واقعه شادی محسوب می شوند.
ب) ماه ربیع میلاد رسول اعظم و آقا امام صادق علیهما الصلاة و السلام است. که این میلاد به جهت رکنیت شخصیت پیامبر می تواند این ماه را ماه شادی قرار دهد.
ج) در این ماه روز نهم ربیع و آغاز امامت امام زمان است که از بزرگترین و مهم ترین روزهای شادی است.
د) در این ماه دو واقعه تلخ هم ثبت شده است یکی شهادت امام عسگری علیه السلام و دیگری هجوم به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها و شهادت حضرت محسن علیه السلام
اگرچه درباره تاریخ دقیق هجوم نظراتی مطرح شده است اما با پذیرش اینکه این واقعه تلخ در ماه ربیع الاول بوده است نیز روز آن دقیقا روشن نیست.
ه) عظمت واقعه هجوم به خانه وحی پوشیده نیست اما باید توجه داشت دو دهه ایام فاطمیه نیز فرصتی برای بیان مظلومیت های زهرای مرضیه به دست می دهد.
و) در برهه های محدودی در بین برخی از شیعیان رسم بر ادامه مجالس روضه در ایام اول ماه ربیع ثبت شده است اما یک رسم گسترده در زمان و مکان برای این ایام ثابت نشده است.
ز) وجود سلایق و ظرفیت های گوناگون در جامعه نیز قابل توجه است لذا بعد از دو ماه محرم و صفر معلوم نیست ظرفیت برپایی ایام عزای جدید وجود داشته باشد.
فارغ از پذیرش نکات بالا یا رد آن باید گفت: از آنجا که این مساله از امور مربوط به اداره اجتماع است تشخیص این نکات را باید به عهده ولی فقیه گذارد.
شاید «کنار هم گذاشتن این نکات و نکاتی مثل آن» و «ترجیح برخی از آن بر یکدیگر» باشد که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی به تاریخ ۵ ربیع الاول سال ۱۴۲۹ ماه ربیع را ماهی «مبارک» می خوانند و حلول آن را تبریک می گویند.
علاوه بر اینکه این نکته در بیان برخی از مراجع و علما نیز مورد تایید قرار گرفته است.
لذا با توجه به بیان رهبر معظم و عده ای از علما و برخی از نکات بیان شده در بالا باید ماه ربیع را ماه شادی دانست.
در عین حال باید توجه داشت؛ تشکیل مجلس روضه در طول سال چه در ماه ربیع و چه در ماه هایی مثل ماه شعبان مطابق با عمومات ذکر مصائب اهل بیت است.
در واقع فرق است بین تعیین ایام عزا (که ثمراتی مانند ممنوع بودن شادی و ... دارد) با تشکیل مجلس روضه که اختصاص به زمان خاصی ندارد و صرفا توصیه شده است در ایامی مانند ولادت یا اعیاد مراسم شادی گرفته شود و از مرثیه سرایی خودداری شود.
نکته مهم دیگر در اینجا جهت گیری مجالس است.
متاسفانه برخی به بهانه تشکیل برخی مجالس یا تعیین دهه عزا در حقیقت سیاست تخریب جهت گیری وحدت (که سیاست تعیین شده توسط ائمه اهل بیت و در زمان ما مرحوم آیت الله العظمی بروجردی و امامین انقلاب است) را دنبال می کنند.
این نکته مهم تر از تعیین روز عزا و شادی است.
در واقع قائلان به سیاست وحدت در همه ایام چه عزا و چه شادی همین سیاست را رعایت می کنند، یعنی «تبیین معارف و تاریخ و افشای مظلومیت اهل بیت بدون تحریک تعصبات فرقه های دیگر»، اما در مقابل این جریان گروهی هستند که با تخریب این سیاست در حقیقت نظام اسلامی را نیز تضعیف می کنند، چه در ایام عزا و چه شادی!
پس مهم تر از رعایت وظیفه شادی و عزا، تعیین وظیفه در قبال سیاست وحدت است.
@rahbaraneee
اول: بی اعتقادتان میکنند.
دوم: بی حجابتان میکنند.
سوم: آزادتان (همان بدون چارچوب و زندگی ارزشی) میکنند.
چهارم: خانواده را از شما میگیرند و بدون همسر و فرزند تنهایتان میکنند.
پنجم: وقتی که افسردتان کردند و بیذوق شدید خانه را هم از شما گرفته و در داخل قفستان میکنند.
◀️این همان سود حاصل از کشف حجاب و استقلال زنان برای سرمایه داران است.
ایدهی یک سرمایهدار برای مردم :
شما کم مصرف کنید و برای ما زیاد کار کنید تا ما سهم بیشتری داشته باشیم.
@rahbaraneee
✍ پیام مسئول سازمان بسیج مداحان و هیات مذهبی کشور بمناسبت حلول ماه ربیع الاول
سلام و درود فراوان به روان پاک شهدای گرانقدر اسلام و آرزوی تعجیل در ظهور حضرت حجت و سلامتی امام خامنهای عزیز
عرض خداقوت به همه ستایشگران مذهبی امت اسلامی، مجاهدان عرصه معنویت، که در دو ماه پرخیر برکت محرم و صفر، با مجاهدت خود پرچم سرخ خون حسین را برافراشته و مظلومیتش را فریاد زدند تا ماتم و غمش معبری برای عبور رستگاران باشد.
حلول ماه ربيع الاول، ماه جشن و سرور اهل البيت(ع) و ایام شكفتن جوانه هاي تبسم بر چهره دوستداران امامت و ولايت، بر همه مسلمانان جهان خصوصا جامعه ذاکران اهلبیت، شاعران و هیئات مذهبی را تبريك و تهنيت عرض مینمایم.
امید است با رايحه خوش ميلاد مسعود پيامبر اعظم(ص) و طی طریق در مأموریت جهاد تبیین، از لحظه لحظه اين ایام پرفيض، اخلاق و انسانيت براي وحدت و مودت ميان مسلمانان سراسر جهان تا نابودی اسرائیل غاصب، لحظهای از پا ننشینیم.
آرزوی سربلندی، سلامتی و موفقیت روزافزون شما را از خداوند منان خواستارم/ عزتتان پایدار
✅ مصطفی خورسندی
مسئول سازمان بسیج مداحان و هیات مذهبی کشور
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍خط_دیدار | در چهار سال، کارهای بزرگ میتوان کرد...
رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: چهار سال زود میگذرد، لکن در همین مهلت زودگذر کارهای بزرگ میتوان کرد.
امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد، کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای رئیسیِ عزیزِ ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد، کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءالله ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.
بنابراین، میتوانید کار کنید؛ در این چهار سال، با سلامتی و عافیت انشاءالله کارهای بزرگی را میتوانید انجام بدهید. ۱۴۰۳/۶/۶
@rahbaraneee
✍جاسوس قاتل
چند وقت پیش سید حسن نصرالله از لبنانی ها خواست تا تلفن همراه خود را کنار بگذارند. او در این بیانیه، تلفن هوشمند را #جاسوس_قاتل خواند. این درخواست در پی جذب اطلاعات، توسط شبکه های اجتماعی اسراییلی از لبنانی ها انجام گرفته بود.
خداراشکر که سید حسن نصرالله در ایران نیست تا شاهد خارج شدن اطلاعات میلیون ها ایرانی بطور سازمان یافته به آمریکا و صهیونیسم باشد.
بنظر شما، فقط در لبنان تلفن همراه خطرناک است؟ آیا اطلاعات ایران به عنوان محور مقاومت، مهمتر از لبنان نیست؟ آیا هنوز ضرورت تکمیل شبکه ملی اطلاعات برای دستگاه های تصمیم گیرنده، روشن نشده است؟
@rahbaraneee
گوش به فرمان ندای پیر جماران باشید
شهید «رضا مولایی» در فرازی از وصیتنامه خود آورده است: به ندای «هَل مِن ناصِرٍ یَنصرنی»حسین زمان لبیک بگوییم.
🥀شهید رضا مولایی متولد ۱ فروردین ۱۳۴۵ شهر کرمانشاه بود که در تاریخ ۷ خردادماه سال ۱۳۶۴ در شهرستان مریوان به فیض شهادت نائل آمد.
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامور اطلاعاتی که زنش ازش خبر نداشت!!!
@rahbaraneee
🌺🌺🌺بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمق بینش مقام معظم رهبری در علوم و فنون را ببینید
#حضرت_آقا❤️
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز تولد شهید سید مهدی موسوی سرتیم حفاظت رئیسجمهور بود.
@rahbaraneee
✍ کومله پذیرفت تا اردوگاه های اصلی خود را ترک کند
حسن رحمان پناه، عضو شورای رهبری #کومله و قائم مقام شاخه کمونیستی کومله:
بطور رسمی به ما اعلام شد باید اردوگاه هایمان را ترک کنیم، ما به مقامات اقلیم کردستان گفتیم، می دانیم فشارها از جانب جمهوری اسلامی ایران 👊 است نه حکومت اقلیم ، اما متاسفانه شما تسلیم شدید و کاش قبول نمیکردید و فشارها را تحمل میکردید ، چون این کار شما در تاریخ ثبت خواهد شد.
آنها هم گفتند این تصمیم ما نیست بلکه تصمیم حکومت فدرال عراق است ما تنها مسئول اجرای دستور هستیم. ما نمی خواهیم خون کُرد به دست کُرد ریخته شود.
👈 برای همین به کمپ های تعیین شده می رویم اما پناهنده نخواهیم شد و فعالیت سیاسی خود را ادامه می دهیم، باید شرایط فعالیت سیاسی برای ما مهیا شود، نباید ما دستگیر و استرداد شویم و سازمان ملل باید مراقب امنیت باشد
@rahbaraneee
عبدالرضا داوری
مجنون یا پروژه بگیر
تحلیل گر یا دوزاری
بالاخره ظریف نفوذیه یا یک شیعه تمام عیار
@rahbaraneee
پاسخ میثم مطیعی به هجمه اخیر اسلام ستیز ها به سفر تبلیغی اخیر وی به تایلند
@rahbaraneee
سردار عبدالهی، معاون هماهنگ کننده ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ سختی به شهادت شهید هنیه خواهیم داد؛ اما زمان آن را فرماندهی معظم کل قوا تعیین خواهند کرد
@rahbaraneee
عبدالله مهتدی، دبیرکل کومله خواستار انحلال سپاه پاسداران بود اما خودش با پیگیری های ایران منحل شد.
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید مصطفی صدرزاده:
سخنان مقام معظم رهبری را حتما گوش
کنید قلب شما را بیدار مــی کند و راه
درست را نشانتان می دهد
#شهید_مصطفی_صدرزاده🌹
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍مقام معظم رهبری ما همان کمکی را که به حزب الله لبنان که شیعه هستند کردیم همان کمک را به حماس که اهل سنت هستند کردیم تا فاصلههای مذهبی را کنار بگذاریم و باید کرانه باختری را مانند غزه مسلح کنیم
@rahbaraneee
تحلیل جنگ غزه و اسرائیل نیازمند بررسی ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و تاریخی است. این مناقشه ریشه در تاریخ طولانی نزاع بین اسرائیل و فلسطینیان دارد که به تأسیس دولت اسرائیل در سال 1948 و تبعات آن بر میگردد.
1. علل و عوامل نزاع: یکی از دلایل اصلی این جنگ، اختلافات سرزمینی و حق تعیین سرنوشت فلسطینیان است. همچنین، مسائل مرتبط با امنیت اسرائیل و حملات راکتی از سوی گروههای فلسطینی مانند حماس نیز نقش مهمی در تشدید تنشها داشته است.
2. تأثیرات انسانی: جنگهای مکرر تأثیرات عمیقی بر زندگی مردم غزه و اسرائیل داشته است. این تنشها منجر به تلفات انسانی، ویرانی زیرساختها و بحرانهای انسانی در غزه میشود.
3. نقش بازیگران بینالمللی: قدرتهای جهانی و منطقهای، هر یک با منافع خاص خود در این مناقشه دخالت دارند. حمایتهای نظامی و مالی از سوی برخی کشورها به دو طرف، بر شدت بحران افزوده است.
4. چشمانداز آینده: تلاشهای صلح و مذاکرات بینالمللی برای حل این مناقشه همچنان ادامه دارد، اما عدم اعتماد و خشونتهای مکرر، دستیابی به یک توافق پایدار را دشوار کرده است.
@rahbaraneee
✍عوامل متعددی میتوانند باعث حمله ایران به اسرائیل شود
۱_تحولات منطقهای: تغییرات در وضعیت سیاسی و نظامی کشورهای همسایه یا بحرانهای منطقهای ممکن است ایران را به واکنش نظامی ترغیب کند.
۲_حمایت از گروههای مقاومت: اگر ایران احساس کند که گروههای مورد حمایت آن مانند حماس یا حزبالله در خطر هستند، ممکن است به حمله به اسرائیل اقدام کند.
۳_تهدیدات نظامی: هر گونه تهدید نظامی از سوی اسرائیل، مانند حمله به تأسیسات هستهای ایران، میتواند واکنش ایران را در پی داشته باشد.
۴_توافقات بینالمللی: تغییر در توافقات بینالمللی یا فشارهای اقتصادی و سیاسی میتواند انگیزهای برای اقدام نظامی از سوی ایران باشد.
این عوامل به تنهایی یا در ترکیب با یکدیگر میتوانند بر تصمیمگیریهای استراتژیک ایران تأثیر بگذارند.
@rahbaraneee
✍دلایل حمایت برخی کشورها از اسرائیل متنوع و چندوجهی است:
1. منافع استراتژیک: اسرائیل به عنوان یک کشور متحد در خاورمیانه برای برخی کشورها، به ویژه ایالات متحده، در زمینههای نظامی و امنیتی ارزشمند است.
2. روابط اقتصادی: همکاریهای اقتصادی و تجاری، به ویژه در حوزه فناوری و دفاع، میتواند به تقویت روابط بین کشورها و اسرائیل منجر شود.
3. مشترکات فرهنگی و تاریخی: برخی کشورها به دلایل فرهنگی و تاریخی، روابط نزدیکی با اسرائیل دارند و این میتواند به حمایت از آنها بیانجامد.
4. مقابله با تهدیدات مشترک: در برخی موارد، کشورها به دلیل تهدیدات مشترک از جمله افراطگرایی، با اسرائیل همکاری میکنند.
5. دیپلماسی و توافقات بینالمللی: برخی کشورها به خاطر توافقات بینالمللی یا فشارهای دیپلماتیک از اسرائیل حمایت میکنند.
@rahbaraneee
✍سلام و عرض ادب خدمت اعضای محترم کانال 《حضرت آقا 》بنده ادمین کانال هستم و انشاالله مالک اصلی کانال فردا خودشون حضور دارند و تحلیل های تخصصی را در کانال ارائه میدهند با سپاس از صبوری شما
@rahbaraneee
♥️سلام امام زمانم
السلام علیک یا صاحب الزمان عج
🔹السَّلامُعَلَيْكَیابقِیَّةَ اللهُ فی اَرضِه
🔹اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهُ فی اَرضِه
🔹اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحُجَّةِ الثّانی عشر
🔹اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نورُ اللهِ فی ظُلُماتِ الْاَرضِ
🔹اَلسّلامُ عَلَیْکَیا مَولایَ یا صاحِبَالزَّمان.
🔹اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا فارسُ الْحِجاز
🔹اَلسَّلامُعَلَیْکَ یاخَلیفَةَ الرَّحمَنُ و یا شَریکَ الْقُران وَ یا اِمامَ الْاُنسِ وَ الْجان
اللهم عجل لولیک الفرج
#امام_زمان
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍صد جوان امروز، صد مدیر فردا
☝ نکتهای که رهبر انقلاب به دولت جدید درباره تربیت نسلی از مدیران پُرانگیزه برای فردای کشور گوشزد کردند
#حضرت_آقا❤️
@rahbaraneee
✍عوامل مختلفی که به نابودی اسرائیل اشاره میشود، عمدتاً در زمینههای سیاسی، نظامی و اجتماعی قرار دارند تغییرات در سیاستهای داخلی و خارجی کشورهای عربی و همچنین تغییرات در سیاستهای اسرائیل میتواند تأثیر زیادی بر وضعیت این کشور داشته جنگها و درگیریهای متعددی که اسرائیل با همسایگان خود و گروههای فلسطینی داشته، میتواند به تشدید بحرانها و در نهایت به نابودی منجر شود.
تغییر در حمایتهای بینالمللی از اسرائیل یا گروههای مخالف آن میتواند تأثیر زیادی بر امنیت و بقای این کشور داشته باشد.
وجود تنشها و ناامنیهای داخلی، از جمله نارضایتیهای اجتماعی و قومیتی، میتواند به بیثباتی منجر شود.
مشکلات اقتصادی و فشارهای مالی میتواند قدرت نظامی و اجتماعی کشور را تضعیف کند و در نهایت به بحرانهای بزرگتر منجر شود.
این عوامل بهطور ترکیبی میتوانند وضعیت اسرائیل را تحت تأثیر قرار دهند و منجر به بحرانهای جدی شوند.
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بلایند دیت گروهی و تحقیر دختران
🔹شبیهسازی بازار برده فروشیه؟
@rahbaraneee