الا لعنة الله علی القوم الظالمین من الاولین والآخرین
وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى القوم الظَّالِمِينَ
و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ
لعنت خدا بر صهیونیسم جهانی شیطان پرست ماسونی...و بردگان شیطان
✍رهبر انصارالله یمن: پاسخ ترور شهید هنیه و شهید فواد شکر، در راه است
عبدالملک الحوثی: پاسخ محور مقاومت به اسرائیل قطعی است و آمریکا نمیتواند آن را محدود کند
رهبر انصارالله یمن در خصوص پاسخ محور مقاومت به رژیمصهیونیستی تأکید کرد: تصمیم پاسخ به این رژیم قطعی است، پاسخ به دشمن در راه است و هیچ عقبنشینی در خصوص آن وجود ندارد. ما این حمله را پایبندی ایمانی، انسانی و اخلاقی میدانیم.
پاسخ به اسرائیل یک ضرورت عملیاتی برای بازدارندگی دشمن است. آمریکا تمام تلاش خود را میکند تا بتواند از حجم این پاسخ بکاهد و با اقدامات سیاسی در پی این مسئله است.
حماس با اقدامات عاقلانه خود آمریکا و تحرکات نظامی آن را رسوا کرد. پاسخ به دشمن قطعاً در راه خواهد بود، مسئله تأخیر در پاسخگویی نیز جنبه عملیاتی دارد تا پاسخ دردناکی به دشمن داده شود.
این عملیات باعث وحشت شهرکنشینان شده است همه صهیونیستها در حالت ترس و نگرانی هستند. رسانههای آنان نیز به این مسئله اذعان دارند و با وجود پمپاژ خبری از سوی دشمنان پاسخ قطعاً داده خواهد شد و هیچکس نیز نخواهد توانست از این مسئله شانه خالی کند.
@rahbaraneee
✍سواد اطلاعاتی
به دلایل زیادی، مردم در فهمیدن اینکه چه اطلاعاتی را باید باور کنند مهارت ندارند و این نا آشنایی شامل همه مردم می شود. این امر به این دلیل است که کار شناسایی اطلاعات بد بسیار دشوار است.
اگر بتوانید دروغ ها را بر اساس شواهد یا تجربه مستقیم خود بررسی کنید، از بین بردن دروغ ها بسیار آسان تر می شود. به همین دلیل است که هیچ کس در مورد چیزهای معمولی قابل مشاهده مانند رنگ چمن دروغ نمی گوید.
متأسفانه ما نمی توانیم در اکثر موارد، صحت اطلاعات رسانه ها را به طور مستقیم تأیید کنیم. حتی اگر به داده های واقعی دسترسی داشته باشیم تقریباً هیچ یک از ما تخصص یا زمان لازم برای ارزیابی خوب آن را نداریم. در این رابطه به نظر می رسد که ذهن ما برای کوتاه کردن مسیر از #میانبرهای_شناختی استفاده می کند.
#میانبرهای_شناختی
آسان بودن: یکی از این راه های روان شناختی #آسان_بودن است، یعنی هرچه پردازش اطلاعات آسان تر باشد، بیشتر به درستی آن باور داریم.
توالی: یکی دیگر از روش های اکتشافی رایج #توالی است به این معنی که هر چه بیشتر با برخی اطلاعات مواجه شویم، بیشتر به صحت آن اعتقاد داریم.
#تحریک_احساسات بیشتر الگوریتم هایی که آنچه را که می بینیم هدایت می کنند و همچنین سوگیریهای شناختی خودمان، اطلاعات هیجانانگیز یا تحریک کننده احساسات را به جای اطلاعات واقعی ترجیح می دهند. همچنین، افراد در رسانه های اجتماعی اغلب می خواهند به اهداف اجتماعی، مانند ارتباط با یک گروه یا تبلیغاتی برسند.
اگر این تمایلات را با این واقعیت ترکیب کنید که احساسات استدلال ما را کوتاه می کنند، به راحتی می توان دریافت که اخبار نادرستی که ما را عصبانی می کنند، یا برای گروه اجتماعی ما جذاب هستند، بسیار سریع تر و بسیار فراتر از یک حقیقت خسته کننده منتشر می شوند. این اتفاق باعث می شود بیشتر آن را ببینیم و این فرکانس افزایش یافته باعث می شود ما آن را بیشتر باور کنیم.
ما مطمئناً قادریم حقیقت یک چیز را بر اساس منطقی بودن آن ارزیابی کنیم. اما بدون دسترسی مستقیم به حقیقت، بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم تجزیه و تحلیل و تفسیر اطلاعات افرادی است که ادعا می کنند آن دادهها را دارند. ما این کار را با مشاهده اینکه آیا اطلاعات آنها با سایر باورهای ما مطابقت دارد یا خیر، انجام می دهیم، زیرا باورهای ما تکه های مجزای دانش نیستند، بلکه از شبکه ای ضخیم از نظریه ها، ایده ها و مقدمات به هم پیوسته تشکیل شده اند.
کارهایی وجود دارد که ما می توانیم انجام دهیم و اصلی ترین آنها این است که از تعصبات خودمان آگاه باشیم. هنگامی که احساس می کنید نسبت به حقیقت موضوعی، احساس قوی دارید، این اغلب نشانه این است که شما در حال دستکاری واقعیت هستید. یک لحظه وقت بگذارید و خود را در جای درست قرار دهید و دوباره صحت اطلاعات را بررسی کنید. در ضمن خطا پذیری خود را بشناسید و متواضع باشید.
در مواقعی که ابهام، درد و دشواری زیادی وجود دارد، هدایت احساسات، به ویژه احساسات منفی مانند ترس و خشم، بسیار ساده تر می شود. هر چه بیشتر بتوانیم پیوندهای محکم و قابل اعتمادی را با یکدیگر ایجاد کنیم، بیشتر می توانیم با دروغ ها و اغراق هایی که سعی در از هم پاشیدن ما دارند مبارزه کنیم
@rahbaraneee
27.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🏴أَشْرَفُ الْمَوْتِ قَتْلُ الشَّهادَةِ. »
أَوَّلُ مَنْ یدْخُلُ الْجَنَّةَ: شَهیدٌ وَ عَبْدٌ مَمْلُوک. ما مِنْ قَطْرَةٍ أَحَبُّ إِلَی اللَّهِ- عزّوجلّ- مِنْ قَطْرَةِ دَمٍ فِی سَبیلِ اللَّهِ
#شهید_مقاومت
#حزب_الله_لبنان
@rahbaraneee
✍برکناری مشکوک سه مقام ارشد وزارت جهاد کشاورزی !
دو سه روز گذشته سه مقام ارشد وزارت جهاد کشاورزی اعم از مدیرعامل سازمان تعاون روستایی، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام و مدیرعامل موسسه جهاد استقلال برکنار شدند و برای آنها جایگزین تعیین شد.
این اقدام عجیب و عجولانه وزیری که تا یک هفته دیگر بیشتر بر مسند قدرت نیست ،جای بررسی دارد . برکناری کسانیکه در این شرایط خاص کشور کالاها و اقلام اساسی کشور را تامین میکنند چه معنایی دارد؟
فرض کنید امشب ایران بخواهد به اسرائیل حمله کند ،فردا تمام بازارهای کشور نیاز به آرامش و ثبات دارد. برکناری چند مدیر خاص که نقش مهمی در ثبات بازار دارند را چگونه میتوان تفسیر کرد؟
بی ثبات کردن مدیریت کالاهای اساسی کشور بسیار مشکوک است. مشکوک تر اینکه افرادی را برکنار کرده اند که دست مافیای هفت سر کالاهای اساسی را از سفره مردم قطع کرده اند
@rahbaraneee
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍بیانات کمتر شنیده شده رهبری
برخی با دیدن ناهنجاری در جامعه میگویند نسل جوان از دست رفته اما...
مستند کوتاه «آزمون های دشوار» روایت رهبر انقلاب از حماسه شکست حصر پاوه در ۲۶ مرداد ۱۳۵۸ است.
@rahbaraneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ۴۰۰ ثانیه تا تلآویو
موشک فتاح با برد ۱۴۰۰ کیلومتر، سرعتی معادل ۱۳ ماخ دارد. این موشک همچنین از یک سر جنگی با موتور کروی سوخت جامد و نازل متحرک بهره میبرد که قابلیت مانور در همه جهات و دورانی را داراست.
@rahbaraneee
✍سکولاریسم و اسلام
سکولاریسم به معنای اعتقاد داشتن به قُدس زدایی از امور و غیر دینی کردن آنها و تعیین یک چارچوب و کادر مشخص و محدود برای امور دینی و عدم تسرّی دین به حوزههای دیگر است. با سکولاریسم دین مرکزیت خود را نسبت به امور اجتماعی و سیاسی از دست میدهد و شئون غیر فردی تفکر دینی نادیده گرفته و یا انکار میشود.
جدایی دین از سیاست یکی از تبعات سکولاریسم و از لوازم ذاتی آن است، اما دامنه عمل سکولاریسم در محدود کردن چارچوب تفکر دینی محدود به سیاست موثر تبدیل میکند.
سکولاریزاسیون عبارت از فرآیندی اجتماعی است که سکولاریسم را حاکم میگرداند. در واقع سکولاریسم یک امر فکری و مفهومی است، اما سکولاریزاسیون یک فرایند اجتماعی و عینی جهت برقراری سکولاریسم است.
گفته میشود که تعبیر سکولاریزاسیون در زبانهای اروپایی برای اولین بار در پیمان صلح معروف به «پیمان وستفالی» به سال ۱۶۴۸ میلادی به کار رفته است. «پیمان وستفالی» معاهدهای بود که به جنگهای سی ساله مذهبی در مناطق آلمانی نشین پایان داد و موجب برقراری اقتدار غیر کلیسایی در پارهای مناطق گردید.
سکولاریسم به معنای غیر دینی کردن امور یا دنیوی و عرفی کردن امور، صفت ذاتی تفکر اومانیستی مدرن غربی است. اساساً امر دنیویی یا عرفی یا غیر قدسی در مقابل امر مقدس و دینی قرار میگیرد.
#روشنگری_سواد_رسانه_ای
#جهاد_تبیین_را_جدی_بگیرید
@rahbaraneee
📌بررسی سکولاریسم در ایران
✍در ایران از حدود دو قرن پیش و یا به تعبیر دقیق تر از حدود ۱۵۰ سال پیش، سکولاریسم – البته نه لزوماً با این نام و عنوان- مطرح شده است.
اساساً جریان روشنفکری ایران که به تقلید از روشنفکری مدرن اروپایی و غربی و به صورتی تقلیدی و ناقص و سطحی پدید آمده است در وجه غالب خود سکولاریست است.
روشنفکری لائیک ایران علناً و رسماً سکولاریست است. شاخه به ظاهر مذهبی روشنفکری ایران نیز قبل از انقلاب، تمایلات آشکار و پنهان سکولاریستی داشت، اما پس از انقلاب و به ویژه در سالهای دهه شصت و هفتاد شمسی شاخه به ظاهر دینی و شاخه لائیک روشنفکری ایران صراحتاً یکسره وبه طور تام و تمام، به ترویج سکولاریسم پرداختند.
آنها تحت عنوان ضرورت منطبق کردن تفکر دینی و مفاهیم آن با اقتضائات و ضرورتهای عصر و زمان در واقع به دنبال نحوی تفسیر سکولاریستی از دین هستند.
#جهاد_تبیین_را_جدی_بگیرید
#روشنگری_سواد_رسانه_ای
@rahbaraneee