🔰 #خبر : رهبر انقلاب در جمع برگزارکنندگان کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان تاکید کردند:
❇️ اصفهان نماد در هم تنیدگی جریان تدیّن با جریان علم و صنعت و فرهنگ و تمدّن است
🔸 بزرگداشتهای شهدا را رصد و اثرسنجی کنید.
🔹 متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران برگزاری کنگره بزرگداشت ۲۴ هزار شهید استان اصفهان که در تاریخ ۲۱ آبان ۱۴۰۳ برگزار شده بود، در محل برگزاری کنگره در اصفهان منتشر شد.
@rahbari_plus
🔰 #خبر | توصیه رهبر انقلاب به اعضای کنگره شهدای استان اصفهان:
❇️ از بازیهای رایانهای برای انتقال پیام دوران دفاع مقدس استفاده کنید
🔸 رهبر انقلاب: من پیشنهاد میکنم که خود واحدهای نظامی اصفهان هم در قضیّه [معرفی شهدا] فعّال بشوند... بنشینند شرح حوادث و سرگذشت دوران جنگ تحمیلیشان یا احیاناً قبل و بعد آن را بیان کنند، به چه وسیله؟ به شکل بازیهای رایانهای. امروز در دنیا بازیهای رایانهای یکی از ابزارهای انتقال پیام است؛ یعنی فقط بازی نیست.
🔹 افرادِ بافکر مینشینند طرّاحی میکنند بازی جنگ بین ایران و خودشان را، و جوری طرّاحی میکنند که وقتی جوان آمریکایی، نوجوان آمریکایی نشست پای رایانه و این بازی را تماشا کرد، احساس قدرت و توانایی بکند، امیدوار بشود که ما در این مبارزه پیروز خواهیم شد.
@rahbari_plus
🔰 #خبر | توصیه رهبر انقلاب به اعضای کنگره شهدای استان اصفهان:
❇️ صرف ساختن کتاب کافی نیست دنبال اثربخشی باشید
🔸 رهبر انقلاب: آنچه من سفارش میکنم، در درجهی اوّل این است که این کارهایی را که شما در این بزرگداشتها انجام میدهید، جوری انجام بدهید که اثربخش باشد. صِرف ساختن کتاب کافی نیست، صِرف ساختن فیلم کافی نیست... دنبال اثربخشی باشید.
🔹 جوری کتاب درست کنید که بعد از اینکه یک چاپش تمام شد، مشتریها بیایند چاپ دوّم و چاپ سوّم را بخواهند، و همینطور تا آخر.
@rahbari_plus
🔰 #خبر | توصیه رهبر انقلاب به اعضای کنگره شهدای استان اصفهان:
❇️ کارهای بزرگداشت شهدا را در سبک زندگی جوانان اثرسنجی کنید
🔸 رهبر انقلاب: یک نکته این است که اثرسنجی کنید یعنی وسیلهی رصد بگذارید؛ ببینید حالا این جوان شما بعد از آنکه این کارهای شما را دیده، رفتارش، سبک زندگیاش، لباس پوشیدنش، نماز جماعت رفتنش، هیئت رفتنش، با مسائل سیاسی روبهرو شدنش، با گذشته چه فرقی کرده.
🔹 البتّه اینها زحمت دارد، خیلی مشکل است امّا باید بشود؛ یعنی آن وقتی این کار شما یک کار واقعیِ موثّرِ جانداری است و جهاد فیسبیلاللّه است که این نکات در آن حتماً رعایت بشود.
@rahbari_plus
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | احیاکنندگان نام و یاد شهدا؛ مجاهدان فیسبیلالله
🔸 گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگرهی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | تصاویری از دیدار اعضای کنگره شهدای استان اصفهان با رهبر انقلاب (۲۱ آبان ۱۴۰۳)
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | اقدام بسیجیوار شهید شهریاری در برابر خباثت دشمن
📝 «#شهید_شهریارى بسیجىوار کار کرد. آن روزى که درها را به روى ملّت ایران خواستند ببندند - با آن شیوههایى که حالا خیلىها از آحاد مردم در تلویزیون، در خبرها چیزهایى را شنفتند، خیلىها هم پشت پرده است که بعدها روشن خواهد شد که چقدر خباثت کردند - که محصول این #رادیودارو ها به دست #مردم نرسد و جمهورى اسلامى دچار مشکل بشود و گفتند «نمیفروشیم» که این مرکز تهران تعطیل بشود، اینها - مرحوم شهید شهریارى - هم مشغول کار شدند، تلاش کردند، که بعد آمدند به ما گفتند که توانستیم بیست درصد را تولید کنیم، بعد هم آمدند به ما اطّلاع دادند که ما لولهى سوخت و صفحهى سوخت را هم ساختیم؛ دشمن [متحیّر] ماند. این کار کار #بسیجى بود؛ این کار کار معمولى نبود.» ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
➕ به مناسبت سالروز شهادت دکتر مجید شهریاری
@rahbari_plus
🔰 #روایت | راه نصرالله
📝 روایتی از حاشیههای دیدار اعضای جامعه الزهرا با رهبر انقلاب
🔸 در همین حین آقا با دیدن طلاهای روی میز، از قصه آن همه #طلا سؤال کردند. طلاهای عاقبتبهخیر #طلاب جامعه الزهرا...
🔹 خانم برقعی توضیح دادند که در سال ۱۳۶۴ در بحبوبه جنگ طلبه های #جامعه_الزهرا با اهدای طلا به رزمندگان کمکهای خود را ارسال کردند. قبل از ارسال با طلاها جملهای روی تابلو نوشته شد. جمله این بود: جنگ جنگ تا پیروزی
و حالا دختران جامعه الزهرا با طلاهای اهدایی شان به لبنان همان عکس را دوباره زنده کرده بودند. اما این بار نوشته بودند: #راه_نصرالله.
🔸 تصویر هر دو نوشته با طلاها را کنار هم برای حضرت آقا آماده کرده بودند. این ایده آقای عباسپور از روابط عمومی بود. آقا خوشحال شدند و گفتند: آقای رحیمیان این را سریع ببرید و چند بار هم تأکید کردند اینها را ببرید، اینها برای کمک به #لبنان است (۱). از چهره آقا مشخص میشد که سرعتعمل در این زمینه برایشان مهم است.
۱) طلاهای اهدایی به پویش #ایران_همدل برای کمک به مردم فلسطین و لبنان، در داخل کشور تبدیل به کمک نقدی شده و لذا هیچ طلایی از کشور خارج نمیشود.
➕ متن کامل را اینجا بخوانید
@rahbari_plus
🔰 توصیه رهبر انقلاب:
حکایتهای کوتاه و اثرگذار از شهدا نقل کنید
[بیان] حکایتهای کوتاه؛ اینکه مثلاً یک نفر یک خاطرهی ده سطری نقل میکند، از چه؟ از لحظهی شهادت فلان رفیقش در جبهه؛ نه این آدمی که نقل میکند آدم معروفی است، نه آن کسی که از او نقل میشود آدم معروفی است، امّا این حکایت را وقتی که شما میخوانید، این جوان میخواند، در اعماق دلش #اثر میگذارد.
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | بسیج، فدایی ملت - ۱
✏️ نویسنده: «زینب نجیب»
📝 «بسیج مستضعفین، در کشور، یک پدیدهی بینظیر بود که به وجود آمد.» رهبر معظم انقلاب ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
«خط رهبری» به مناسبت هفته بسیج، در این یادداشت براساس بیانات رهبر انقلاب به مرور کارنامهی پرافتخار بسیج در انقلاب اسلامی و خدمات برخاسته از روحیهی بسیجی در مقاطع و حوادث مختلف پرداخته است.
* هویتی که تهدید را به فرصت تبدیل کرد
🔸 تاریخ سرزمین متمدن ایران از شیخ فضل الله نوری، میرزا کوچک خان جنگلی، رئیسعلی دلواری و شیخ محمد خیابانی به عنوان افرادی یاد میکند که در راه #بسیج همگانی تودههای مردمی در عصر معاصر، علیه استبداد طبقه حاکم، به پا خاستند. گروهی که نقشی بنیادین در فراهمسازی زمینههای تحولی ایفا کردند که بعدها در قالب انقلاب اسلامی به ثمر نشست.
🔹 انقلابی که سالها پیشتر از پیروزیاش از هر سو مورد هجمه دشمن بود و شاید اوج افشاگری این دشمنیها پس از تسخیر لانه جاسوسی صورت گرفت. حادثهای که دشمن اول #انقلاب یعنی آمریکا را بیش از پیش عصبانی کرد و تهدیدات زبانی و عملی او عیانتر شد: «امام در روز پنجم آذر، یعنی با فاصلهی حدود بیست و دو سه روز از آن قضیّه، فرمان بسیج را صادر کرد؛ یعنی آن وقتی که کشور، آن هم کشوری که تازه انقلاب کرده، هیچیک از ابزارهای دفاع از خودش را هم تقریباً در اختیار ندارد و مورد یک چنین تهدید بزرگی قرار گرفته، در یک چنین شرایطی امام ناگهان یک شجرهی طیّبهای را، یک نهالی را در زمین اجتماعی و فرهنگی و نظامی کشور نشاند و آن، شجرهی طیّبهی بسیج بود.» ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
🔸 امام(ره) با بصیرت، حکمت و روحیهای ایمانی و بسیجی، به جای اتخاذ موضعی منفعلانه در برابر تهدیدات دشمن، با ارائه طرح تشکیل لشکر ۲۰ میلیونی، تهدید را به #فرصتی_کمنظیر برای تقویت ظرفیتهای ملی و انسجام اجتماعی تبدیل کرد.
* بسیج نوپا در جبهههای جنگ
🔹 شروع #جنگ_تحمیلی فرازی تاریخی در حرکت بسیج به وجود آورد تا علاوه بر آموزش و سازماندهی، بستر به کارگیری و اقدام واقعی بسیجیان را فراهم کند.
🔸 «بسیج از اوائل ولادت خود، وارد میدان نبرد شد؛ آن هم نبردی سخت؛ نبردی كه یك طرف آن همهی قدرتهای بزرگ جهانی پشت سر رژیم متجاوز صدام بودند،... ورود #بسیج در این جنگ موجب شد كه صحنهی جنگ در مقابل چشم حیرتزدهی همهی مردم دنیا به سود معنویت- كه با دست خالی همراه بود، اما سرشار از ایمان بود- رقم بخورد و همهی دنیا در برابر چشم خود ببینند كه چطور جوان ایرانی با سرمایهی ایمان، با تكیهی بر خدا، با اعتمادبهنفس وارد میدان نبرد میشود، پیچیدهترین تاكتیكهای جنگی را طراحی میكند و معجزهای مثل فتح المبین و بیتالمقدس در مقابل چشم دنیا میگذارد.» ۱۳۸۶/۰۹/۰۵
🔹 البته این نقش بسیج، فقط محدود به حضور در میدانهای جنگ نبود. در داخل نیز تعدادی از بسیجیان مشغول خدمترسانی بودند، مانند حفاظت از مراکز حساس، مبارزه با شایعه پراکنی ستون پنجم دشمن از طریق تشکیل تیمهای اطلاعاتی، شرکت در فعالیتهای عمرانی، شناسایی افراد مبتکر و نوآور به #سپاه، تربیت نیروها برای انتظامات نمازهای جمعه، حضور در برنامههای تقسیم ارزاق عمومی، کمک به ستاد پشتیبانی مناطق جنگی و...
* بسیج در عرصههای علم و سازندگی و معنویت
🔸 بعد از جنگ بود که بسیج عمدهی توان خود را در راه #سازندگی کشور بکار گرفت. از جمله فعالیتهای مربوط به عمران، نظیر خانهسازی ، مدرسهسازی در روستاها ، راهسازی، سدسازی، لولهکشی آب، برقکشی، واکسیناسیون و جمع آوری آمار و اطلاعات مورد نیاز و... اشاره کرد.
🔹 هفته بسیج سال ۶۷ بود که امام(ره) طی پیامی مهم به ملّت ایران بسیج دانشجو و طلبه را اعلام کردند: «[ایشان] از دانشجویان... از طلّاب علوم دینی مطالبه میکند که... بسیج بشوند؛ این معنایش آن است که بسیج فقط مال میدان نظامی نیست؛ در همهی میدانها، از جمله میدان علم ــ علم دین و علم مادّی ــ بسیج باید حضور داشته باشد.» ۱۴۰۱/۰۹/۰۵ و این روحیهی بسیجی است که در بزنگاهها جلوتر از علم راهگشا میشود: «دانشمند برجستهی #هستهای، شاگردش میگوید که در یک مسئلهای ماندیم...بلند شدیم آمدیم از اتاق کار بیرون، آمدیم داخل نمازخانه، ما را برد داخل نمازخانه، شروع کرد نماز خواندن و دعا کردن؛ بعد ناگهان گفت فهمیدم، مشکل حل شد؛ بلند شد رفت آنجا. ببینید، در محیط علمی، محیط کار هستهای، سجده، دعا، نماز! حضور بسیجی معنویّت را با خودش میبرد در بخشهای مختلف؛ این خیلی مهم است.» ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
@rahbari_plus