رهبری و فرزانگی
📢 بیانات رهبری(۲۱) 📹 حتما ببینید. بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با خانواده علامه مصباح یزدی (ر
بالاخره رفتن برای همه هست: اِنَّکَ مَیِّتٌ وَ اِنَّهُم مَّیِّتُون؛ اگر چه خسارت است امّا بالاخره چارهای نیست، ناگزیریم؛ علاج این است که آن راه ادامه پیدا کند؛ آن ابتکار و آن کارهایی که ایشان کردهاند: همین «طرح ولایت» یکی از ابتکارات ایشان است؛ همین تشکیلات عظیم مرکز تحقیقات امام خمینی یکی از همان ابتکارات است؛ کتابهایی که ایشان نوشتهاند، چه کتابهای علمی، چه آنچه مربوط به اخلاقیّات و معنویّات و [برای] استفادهی عموم و مانند اینها است، یکی از آن کارها است؛ اینها را نباید گذاشت تعطیل بشود. الحمدلله آثار ایشان از همه جهت خوب است؛ آثار صوتی ایشان خیلی آثار خوبی است. سخنرانیهای ایشان را یک مدّتی که در آن حسینیّه سخنرانی داشتند، در عصرهای ماه رمضان تلویزیون پخش میکرد؛ من مینشستم پای تلویزیون گوش میکردم؛ نمیدانم کِی بود. حالا من عصری مینشستم گوش میکردم؛ عصر ماه رمضان بود. به ایشان گفتم؛ گفتم اینها خیلی برجسته است، واقعاً خیلی خوب است؛ آدم مینشیند گوش میکند، واقعاً استفاده میکند. خب اینها نبایستی متوقّف بشود؛ نباید مسکوت بماند، فراموش بشود. ایشان آثار صوتی دارند، آثار مکتوب دارند، آثار مؤسّسه و بنیانهای مؤسّساتی، مثلِ آنهایی که اسم آوردیم ــ یا شاید هم غیر آنها که من خبر ندارم ــ دارند، الحمدلله فرزندان خوبی دارند، آقازادههای خوبی دارند؛ وَ بَثَّ مِنهُما رِجالاً کَثیراً وَ نِساء؛ الحمدلله؛ برکات نسلیشان هم برکات خوبی است.
در مورد حفظ آثار، نکتهای که وجود دارد، این است که نگذاریم این آثار کهنگی پیدا کند. یعنی آن روزی که ایشان این مؤسّسۀ امام خمینی را راه انداختند، یک کار تازهای بود؛ آیا امروز هم اگر به همان شکلی که اوّل راه افتاده، اداره بشود، باز هم تازه است؟ این، جای سؤال است؛ این به عهدهی شماها است. آقای رجبی و شما آقایان ببینید چه کار باید کرد که آن تازگی و طراوت حفظ بشود. آن اوّلی که ایشان این کار را شروع کردند، خب یک کار خیلی نوِ جدیدی بود، توجّههایی را به خودش جلب کرد؛ حالا هم باید همان جور باشد.
یا مثلاً کتابهای ایشان. خب حالا بعضی از کتابها، کتابهای علمی است، کتاب درسی است، مثلاً فرض کنید فلسفه؛ خب حفظش به این است که در حوزه در جاهایی که مقتضی است تدریس بشود؛ امّا برخی از آثار مکتوب ایشان آثاری است که باید در ذهنها جایگزین بشود؛ بحث علم و فن و مانند اینها نیست؛ فکر است؛ باید در ذهن مخاطب بنشیند. چه جوری میشود نشاند؟ امروز با صِرف اینکه حالا تعداد نسخههایی که از یک کتاب چاپ میشود، بالا باشد یا پایین باشد، مسئله تمام نمیشود؛ یعنی این جور کتابهای فکری [این جوری حفظ نمیشود]. چرا، بعضی از کتابها هست که وقتی تعداد و تیراژ بالا برود، این یک موفّقیّت است؛ فرض کنید کتابهایی که در شرح حال شهدا مینویسند؛ خب هر چه افراد بیشتر بخوانند، بیشتر بهرهمند میشوند. کتابهای فکری این جوری نیست؛ کتابهای فکری لازم است در فکر رسوخ کند؛ و این، صرفاً با نشر کتاب حاصل نمیشود. شما نگاه کنید غربیها در این کارها خوب واردند، خوب بلدند؛ ببینید مثلاً فرض کنید فلان متفکّر، حالا مثلاً هِگل مگر چند کتاب نوشته؟ افکارش را از داخل این کتابها استخراج میکنند و درمیآورند، تخلیص میکنند، خلاصه میکنند، آن فکر را با بیانهای مختلف، با زبانهای مختلف، با شیوههای مختلف پخش میکنند، منتشر میکنند. این کار [در مورد ایشان هم] باید انجام بگیرد.
@Rahbarifarzanegi
رهبری و فرزانگی
بالاخره رفتن برای همه هست: اِنَّکَ مَیِّتٌ وَ اِنَّهُم مَّیِّتُون؛ اگر چه خسارت است امّا بالاخره چار
من البتّه گمان میکنم قبلها به خود مرحوم آقای مصباح (رضواناللهعلیه) یا شاید به بعضی از شاگردهای ایشان راجع به ملّاصدرا این حرف را زدم که کتاب ملّاصدرا تدریس میشود، امّا لبّ حرفهای ملّاصدرا چیست؟ ملّاصدرا چند مسئلۀ اساسی دارد؛ اینها را پیدا کنید، بکشید بیرون، روی اینها بحث بشود، کار بشود، کتاب نوشته بشود، مباحثه بشود؛ این لازم است. در مورد خود آقای مصباح همین جور است و باید این جوری بشود. نگاه کنید، ببینید آن جهتگیری فکری ایشان، آن نقطهی تمرکز فکری ایشان چیست، چه در مسائل فلسفی، چه در مسائل اجتماعی، چه در مسائل اعتقادی و فکری، در فضای مجازی و از این قبیل پخش میشود ــ یک تکّه حرف را پخش کنید، این منتشر بشود، در ذهنها بماند، به زبانها بیاید، تکرار بشود؛ و مثل مَثَلِ سائر که در زبانها تکرار میشود و میمانَد، این فکر بماند، معلوم بشود این، فکر آقای مصباح است؛ تا افراد اسم آقای مصباح را میآورند، هر کسی که دیده این تکّهها را، این نوشتهها را، ذهنش به یکی از اینها متوجّه بشود، یادش بیاید. مثلاً یکی از راههای پخش فکرِ یک آدمِ متفکّر برجستهی عمیقی مثل آقای مصباح این است.
صوت هم خیلی خوب است. حالا شاید لازم نباشد از اوّل تا آخرِ یک سخنرانی را پخش کنیم ــ آن [کار] شاید یک مقداری تأثیر را هم کم کند ــ امّا بالاخره میتوان از یک صوتِ یک ساعته یا مثلاً سه ربع ساعتهای که مستمع را کاملاً جذب میکرده، مثلاً یک ربع ساعت مطلب درآورد.
یکی از چیزهایی که در این جلساتِ داخل حسینیّۀ ایشان نظر من را خیلی جلب میکند، این است که وقتی [فیلم آن را] پخش میکنند، آدم میبیند اوّلاً مستمعین که متراکم نشستهاند، همه جوانند، یعنی مثلاً یک آدم مسنّ بالای چهل سال شاید در اینها دیده نمیشود؛ همه جوانند. و [ثانیاً] همه همین طور محوند! این خیلی مهم است. من چون خودم سخنرانم، دهها سال [سخنرانی کردهام]، به این نکات توجّه دارم. چه زمانی هست که سخنران احساس میکند موفّق است؟ این نگاهها و برخوردها و بهاصطلاح آن نمایشهایی که از رفتار مستمع وجود دارد، نشاندهندۀ یک حقیقتی است؛ این را شما در سخنرانیهای ایشان مشاهده میکنید، یعنی این من را خیلی جلب میکند. ایشان چه دارد میگوید که این جور همۀ دلها را، چشمها را مجذوب کرده، مبهوت کرده؟ این تکّههای خاص را پیدا کنید، مکرّر پخش کنید.
خوشبختانه صدا و سیما نسبت به این قضیّه روی خوش نشان داده. حالا گاهی اوقات هست مسئولانِ رسانهها و مانند اینها روی خوش به یک چیزی نشان نمیدهند، [ولی] نسبت به کارهای ایشان الحمدلله صدا و سیما گرایش خوبی دارد و در ساعات مختلف [پخش میکند]. من گاهی عبور میکنم، [وقتی] نگاه میکنم میبینم، یا گاهی نشستهام میبینم که از ایشان چیزهای زیادی را پخش میکنند؛ حیات آقای مصباح این است، زنده بودن آقای مصباح این است.
خب جسم ایشان رفت، حیف هم بود، خیلی حیف بود، یعنی وجود ایشان واقعاً مایۀ برکت بود، آدم از دیدن ایشان استفاده میکرد؛ یکی از این کسانی [بود] که ما در طول عمر دیدیم از دورهی جوانیشان، نه حالا؛ آن وقت که ایشان شاید هنوز ازدواج هم نکرده بود ــ من قبل از اینکه بیایم قم، در مشهد با ایشان آشنا شدم؛ گمان میکنم مثلاً سال ۳۶، ۳۷ بود ــ از آن وقت آدم میفهمید ایشان یک مرد متدیّن، اهل دین و اهل تقوا بودند. از جملهی آن کسانی بود که «مَن یُذَکِّرُکُمُ اللهَ رُؤیَتُه» بود؛ رؤیت ایشان هم آدم را کمک میکرد، پیش میبُرد، به یاد خدا میانداخت. خب هر چه از آن جوانی گذشت، ایشان بهتر هم شد؛ اگرچه هر چه هست، مال همان دورۀ جوانی است. شما جوانها قدر این دوره را بدانید؛ آنچه آن آخرِ کار به درد آدم میخورد و گیر آدم میآید و برای آدم میماند، همین [چیزی] است که حالا شماها کسب کردهاید و دارید کسب میکنید. جوانها قدر جوانیشان را بدانند.
خدا انشاءالله درجاتشان را عالی کند. بله، دو سال از درگذشتشان گذشت؛ دوازدهم دی بود. خداوند انشاءالله درجات ایشان را عالی کند و ایشان را مشمول مغفرت و رحمت خودش قرار بدهد.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
@Rahbarifarzanegi
📢 بیانات رهبری(۲۲)
🕊اخلاص برترین ویژگی شهید سلیمانی بود.
🌲 پاداش اخروی این اخلاص به گونهای است که عقل انسان به آن راه ندارد
🌹🌹🌹🌹🌹
🔻 حضرت آیت الله خامنه ای امروز در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی:
تجلیل عمومی از سردار سلیمانی و حضور خودجوش مردم در مراسم مختلف بزرگداشت یاد او را نتیجه اخلاص سردار سلیمانی برشمردند و افزودند: امسال هم مثل سال گذشته حضور مردم پرشور است و به فضل الهی در زمینه حضور با معنا و قدرشناسی ملت از سردار سلیمانی هیچ مشکل و کمبودی وجود ندارد.
🔸🔸🔸🔸🔸
ایشان با اشاره به برخی صفات شخصی سردار از جمله شجاعت، ایمان، مسئولیت پذیری، خطرپذیری، هوش، عقلانیت، پیش قدم بودن در کارهای بر زمین مانده، و حرکت بدون تردید و توقف گفتند:
اخلاص شهید از همه این ویژگی ها برتر بود و همین باعث شد پروردگار او را در دنیا اینگونه محل احترام و تمجید و تجلیل قرار دهد ضمن اینکه پاداش اخروی او بگونه ای است که عقل انسان به آن راه ندارد.
🌸🌸🌸🌸🌸
#بیانات_رهبری
#رهبری_فرزانگی
#جان_فدا
#سرداردلها
@Rahbarifarzanegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پندهای اخلاقی(۶)
🔸صدق و اخلاص عناوین قرآنی مکتب سلیمانی
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
🔺گزیده پندهای رهبر انقلاب در دیدار خانواده سردار سلیمانی
#پندهای_اخلاقی
#رهبری_فرزانگی
#مکتب_حاج_قاسم
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@Rahbarifarzanegi
☀️ویژ گی های شخصیتی(۱۱)
💥پُرکاری و خستگی ناشناسی
"در دوران اختناق ... که جوان بودیم ... وقتی مجبور بودیم یک جایی صحبت کنیم، سه ساعت، چهار ساعت سر پا به بحث و تبادل نظر و گفتن و شنفتن می گذشت".
بیانات،۱۳۸۶/۱۰/۱۳
🔸🔸🔸🔸🔸
"بنده قدیم ها سخنرانی می کردم، سه ساعت، سه ساعت و نیم گاهی یک سخنرانی طول می کشید!"
بیانات،۱۳۸۶/۶/۱۴
🔹🔹🔹🔹🔹
"اول انقلاب در کارخانه ای کمونیست ها می خواستند کارگران را به اعتصاب بکشانند» چند روز من آنجا می رفتم و شب بر می گشتم، یک روز نزدیک هفت ساعت بنده پشت تریبون ایستادم، صحبت کردم، حرف زدم. کسی از آنها [کمونیست ها] آمد شعار داد استدلال کرد، جواب دادم، توجیه کردم. بالاخره کارگرها خودشان آن گروه مخرّب را از کارخانه اخراج کردند، بیرونشان کردند".
بیانات،۱۳۸۹/۲/۸/۲
🔹🔸🔹🔸🔹
" در آن گرفتاریهای فراوان اوایل انقلاب عمده خواب و استراحت من، در خودروی بود که با آن، از جایی به جایی می رفتم. واقعاً ما وقت خواب و استراحت نداشتیم!"
بیانات،۱۳۷۳/۴/۲۲
◽️◾️◽️◾️◽️◾️
"... از اول انقلاب تا وقتی که رئیس جمهور شدم، بعد هم تا چند سال فرقی بین جمعه و شنبه در زندگیم نبود. ... از قبل از آفتاب تا پاسی از شب [مشغول کار و تلاش بودم] ....مسئولانی که در این سطوحند باید این طور کار کنند" بیانات،۱۳۸۰/۸/۹
🔳◻️🔳◻️🔳◻️🔳
"... از قبل از انقلاب مشکلات گوناگونی سر راهمان بود. در عین حال با همه مشکلات و سختی ها، چیزی را که حس نمی کردیم، خستگی بود".
بیانات،۱۳۸۰/۴/۲۴
🔲⬜️🔲⬜️🔲⬜️🔲
#ویژگیهای_شخصیتی_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
هدایت شده از ۰ نجفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده(۸)
🔹وصیتنامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیفقیه خصوصا این حکیم مظلوم، وارسته در دین، فقه، علم، عرفان، معرفت، خامنهای عزیز را عزیز جان خود بدانید، حرمت او را حرمت مقدسات بدانید.
#وصیتنامه_سردار_قاسم_سلیمانی
#فوق_العاده
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده(۹)
🎥 #ببینید | مهمترین دغدغه #حاج_قاسم چه بود؟
♨️ مروری چند بر وصیت نامه سردار دلها
⁉️ #شهید_سردار_سلیمانی در وصیتنامه خود بر چه چیزی مکررا تاکید میکند؟
⁉️ #حاج_قاسم_سلیمانی از علما و روحانیون چه چیزی خواست؟
#جان_فدا
#رهبری_فرزانگی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
@soada_ir
@Rahbarifarzanegi
رهبری در کلام دیگران(۱۹)
✔️حاج قاسم سلیمانی: ...خامنه ای عزیز را جان خود بدانید...
↗️
#رهبری_درکلام_دیگران
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢بیانات رهبری(۲۲)
💥 بیانات رهبری در باره خانواده شهدای همراه و محافظ حاج قاسم
🎥 و حضور اخیر رهبر انقلاب بر مزار شهید وحید زمانینیا، جوانترین محافظ حاج قاسم
#بیانات_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده(۱۰)
🎥 ببینید | همخوانی گروه سرود زنان در روزهایی که نظام با تهمت سختگیری به زنان مواجه است
🌸 زنام شکوه و جمال هستی / حماسه سازم برای دنیا
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور با رهبر معظم انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
#رهبری_فرزانگی
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
@Rahbarifarzanegi
استفتائات و فتاوای رهبری(۷)
❗️آرایش های ماهواره ای
🔷 س: انجام آرایش های جدید و آموزش های آنها که توسط کانال های ماهواره ای تبلیغ و ترویج می شود، توسط آرایشگران مردانه یا زنانه شرعاً چه حکمی
دارد؟
✅ج: فی نفسه مانعی ندارد ولی چنانچه منجر به ترویج فرهنگ منحط و معاند غربی می شود، جایز نیست و همچنین اگر آرایشگر برای استفاده حرام او را آرایش کند عملش و اجرتی که می گیرد، حرام است. اما اگر برای استفاده حرام آرایش نکند، اشکال ندارد
📜: leader.ir
#استفتائات_وفتاوای_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
📢بیانات رهبری(۲۴)
📣 خدمات انقلاب اسلامی به زنان در بیانات حضرت آیتالله خامنهای
🔺رهبر انقلاب در بیانات دیروزشان در دیدار جمعی از اقشار مختلف بانوان با اشاره به خدمات انقلاب اسلامی به زنان فرمودند:
🌸 «یک مسئله که متأسّفانه وقت نیست من در این زمینه صحبت کنم، خدمت جمهوری اسلامی به زنان است؛ ... ما نصف عمرمان را تقریباً در دورهی قبل از انقلاب گذراندیم. در دورهی پیش از انقلاب، زنان فرزانه، فهمیده، دانشمند، تحصیلکرده، اهل تحقیق و صاحب پژوهش در زمینههای مختلف، انگشتشمار بودند؛ اینهمه استاد دانشگاه زن، اینهمه پزشک متخصّص و فوق تخصّص زن، اینهمه دانشمند محقّق در بخشهای مختلف ــ اینکه میگویم بخشهای مختلف واقعاً جاهایی است که خودم رفتهام، دیدهام، بازدید کردهام ــ دانشهای پیشرفته، فنّاوریهای پیشرفته، زنان دانشمند، زنان فرهیخته آنجا مشغول کار هستند. این در پیش از انقلاب سابقه نداشت؛ این کاری است که انقلاب کرد»
🏷مجموعهای از بیانات رهبرانقلاب در موضوع خدمات انقلاب اسلامی به زنان را میتوانید از اینجا بخوانید.
#بیانات_رهبری
#رهبری_فرزانگی
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
@Rahbarifarzanegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده(۱۱)
.
📹 شعرخوانی محسن رضوانی در محضر رهبر فرزانۀ انقلاب
◾️ویژه روز وفات ام البنبن سلام الله علیها
رباعی گفتی و تقدیم سلطان غزل کردی
معمای ادب را با همین ابیات حل کردی
رباعی گفتی و مصراعی از آن را تو ای بانو
میان اهل عالم در وفا ضربالمثل کردی
فرستادی به قربانگاه اسماعیلهایت را
همان کاری که هاجر وعده کرد و تو عمل کردی
کشیدی با سرانگشتت به خاک مُرده، خطی چند
تمام شهر یثرب را به خاک طف بدل کردی
خودش را در کنار مادرش حس کرد، بغضش ناگهان وا شد
خداراشکر بودی زینب خود را بغل کردی
چه شیری دادهای شیران خود را که شهادت را
درون کامشان شیرینتر از شهد و عسل کردی
رباعی تو بانو، گرچه تقطیع هجایی شد
به تیغ اشک خود، اعرابشان را بیمحل کردی
#محسن_رضوانی
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
رهبری در کلام دیگران(۲۰)
💥جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
✔️رهبر معظم انقلاب-دام ظله- درچشم آزادیخواهان و حق طلبان جهان، عزیزو باعزت است. اهانت به خورشیدروشن ولایت، خاک پاشی برآفتاب است که غبارآن چشم هتاکان را کورخواهد کرد. و همانا خداوند تُعِزُّمَن تَشاء وتُذِلُّ مَن تَشاء است.
🔸جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی انتشار کاریکاتور توهین آمیز نشریه شارلی ابدوفرانسه باصدور بیانیه این اقدام را محکوم کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
غرب و رژیمهای سکولار گرچه در مقام ادعا، شعار حقوق بشر و آزادی سر میدهند؛ اما در حقیقت این دو ارزش و شعار را به اسارت در آوردهاند و با تزویر و فریب، آن را به ابزاری جهت نیل به اهداف شیطانی خود قرار دادهاند.
در سبک زندگی غربی دین کنار گذاشته شده تا لذت گرایی و خواستهای نفسانی ضد انسان را جایگزین کنند. مدعیان عقلانیت، آزادی حقیقی را به مسلخ ولنگاری و اقدامات نامشروع ضد دینی برده اند و به مبارزه باخداوفطرت قیام کرده اند.
🔻اقدام ضد انسانی، ضد دینی و ضد اخلاق نشریه مبتذل یکی از کشورهای اروپایی در اهانت به ارزشهای الهی همچون اهانت به پیامبر اسلام -صلی الله علیه وآله- در سالهای پیش، به روشنی نشان میدهد که آزادی بیان امروز ابزار سرکوب حقیقت شده است.
جامعه مدرسین اهانت اخیر این نشریه ضد انسانی، به مقام شامخ ولایت، این یگانه پرچمدار اخلاق، معنویت، عدالت و حقوق حقیقی انسانیت در دنیای امروز را محکوم میکند. و از متولیان دستگاه دیپلماسی وفرهنگی کشورمیخواهد این اقدام ضد فرهنگی رامورد پیگیری حقوقی قرار دهند...🔻🔺
#رهبری_درکلام_دیگران
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده(۱۲)
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم قم در سالروز نوزده دی:(قطعه💥 منتخب👇👇)
مردم در نوزده دی بههنگام حرکت کردند
#دیدار_مردم_قم
#بیانات_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
فوق العاده(۱۳)
✴️ رهبر انقلاب صبح امروز:
جهاد تبیین علاجِ پروپاگاندای دشمن علیه جمهوری اسلامی است.
۱۴۰۱/۱۰/۱۹
#دیدار_مردم_قم
#بیانات_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
فوق العاده(۱۴)
چه کسی درطول تاریخ بیشتر از اميرالمؤمنين دشنام دید و تخریب شد...
مولا و مقتدای رهبرمان جدش اميرالمؤمنين است. بگذارید هرچه میخواهند مسخره کنند و کاریکاتور بکشند، کی شود با پوز سگ دریا نجس؟
✍حسیندارابی
@Rahbarifarzanegi
☀️ویژ گی های شخصیتی(۱۲)
📚کثرت مطالعه
📗بنده کتاب زیاد میخوانم.۱۳۹۴/۸/۲۰
📖📖📖📖📖
📔بنده چندین برابر جوان ها کتاب میخوانم. ۱۳۹۱/۷/۲۰
📄📄📄📄📄
📘من این توفیق را داشتم که سالهای متمادی در زندگی آن بزرگواران (اهلبیت علیهم السلام)، سیر دقیق با حوصله وجب به وجبی کنم. ۱۳۷۵/۳/۲
♦️♦️♦️♦️♦️
📙بنده دوره های بیست جلدی و بیست و چند جلدی کتاب را در همین فاصله های ده دقیقه، بیست دقیقه و یک ربع ساعت (که مثلا کنار سفره منتظر میشدم تا سفره آماده و بقیه حاضر شوند)، خوانده ام. ... شاید صدها جلد کتاب را در این فاصله های کوتاه خوانده ام. ۱۳۷۲/۲/۲۱
📑📄📑📄📑
📗بنده هر شب موقع خواب مطالعه میکنم تا خوابم می آید، کتاب را میگذارم و میخوابم، در منزل همه افراد بدون استثنا اینگونه اند، من فکر میکنم که همه خانواده های ایرانی باید اینگونه باشند.۱۳۷۴/۲/۲۶
#ویژگیهای_شخصیتی_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
استفتائات و فتاوای رهبری(۸)
☑️مسئولیت کارگر برای جبران خسارت
💠س: اگر کارگر با وجود دقت و توجه در هنگام کار، سهوا به مال صاحب کار یا وسیله ای که برای استفاده در اختیار اوست آسیب بزند، آیا ضامن است و باید خسارت بدهد؟
✅ جواب: اگر وسیله یا ابزاری باشد که جهت انجام کار در اختیار او قرار گرفته و بدون کوتاهی یا زیاده روی (افراط و تفریط) در هنگام کار بدان آسیب رسیده است، ضامن نیست؛ اما اگر مسئولیت تعمیر آن ابزار را داشته، ضامن است هر چند بدون کوتاهی یا زیاده روی باشد، مگر آن که طبیعت کار، اقتضای آن خسارت را داشته است.
#احکام_اجیر
#احکام_ضمانت
#استفتائات_وفتاوای_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@leader_ahkam
@Rahbarifarzanegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚کتاب ناب(۱۰)
کتاب "دوباره فردوس"
کتابی که گزارش کمک های جهادی رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه ای در سال ۱۳۴۷ به مردم زلزله زده فردوس خراسان جنوبی را روایت می کند.
#کتاب_ناب
#کتاب_دوباره_فردوس
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
کلمات حکیمانه(۸)
✔️مهم آن است، به موقع، آنجا که باید، باشی
...همیشه مهم آن است که کسی در لحظۀ نیاز، در آنجایی که به او احتیاج است، حاضر باشد. بعضیها کاری را که باید انجام دهند، به وقت انجام نمیدهند؛ هر وقت دیگر که انجام دهند، آن نتیجه را نخواهد داد. فرق بین شهدای کربلا و توّابین همین است. شهدای کربلا هم شهید شدند، توّابین هم شهید شدند. فاصلهی زمانی بین آنها هم خیلی زیاد نبود؛ اما شهدای کربلا در عرش انسانیت قرار دارند، شهدای توّابین نه؛ مقامشان با آنها خیلی فرق دارد. چرا؟ چون شهدای کربلا به ندای حسین بن علی (علیهالسّلام) در وقتِ خود پاسخ دادند؛ ولی توّابین به ندای آن حضرت، بعد از گذشتن وقت پاسخ دادند. فرقش این است.
بیانات در دیدار خانوادههاى شهیدان قائن ۱۳۷۸٫۶٫۸
https://khl.ink/f/4200
#کلمات_حکیمانه
#لحظه_شناسی
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
پندهای اخلاقی(۹)
🌲خود را با نماز مأنوس کنید/به خود بپردازید
☑️توصیهی مؤکد اینجانب به همه بویژه جوانان آن است که خود را با نماز مأنوس و از آن بهرهمند سازند. یعنی این که نماز را با توجه به معنی و با احساس حضور در محضر پروردگار متعال جلت عظمته، به جای آورند و این کار را با تمرین، بر خود هموار و آسان سازند و تا بتوانند نوافل، مخصوصا نافلهی نمازهای صبح و مغرب را نیز ادا کنند. و اگر هنوز در میان کسان و نزدیکان و دوستان آنان، کسی هست که خود را از فیض نماز محروم کرده باشد، او را از این گناه بزرگ و خسارت عظیم بازدارند و این کار را با زبان خوش و رفتار حکیمانه انجام دهند، البته پدران و مادران نسبت به نماز فرزندان خود مخصوصا نوجوانان، مسؤولیت بیشتری دارند. ۱۳۷۴/۰۶/۱۴
🍀🕊🍀🕊🍀🕊
☑️بایستی به خودمان، دلمان و جانمان و به شستشوی روانی خودمان بپردازیم و وظایف سنگین، ما را غافل نکند. البته، راه باز است؛ همین نمازهای پنجگانه، همین امکان دعا، همین نافله، همین نماز شب؛ همه از راههای به خود پرداختن است؛ این راهها را در مقابل ما باز گذاشتهاند. اگر تنبلی نکنیم، میشود؛ آن وقت انسان اعتلاء و نورانیت پیدا میکند و کارهایش برکت پیدا میکند. ۱۳۸۵/۰۳/۲۹
🌹🏝🌹🏝🌹🏝
#پندهای_اخلاقی
#نماز_ستون_دین
#به_خود_پرداختن
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
📢بیانات رهبری(۲۵)
رهبر انقلاب: در قضایای اخیر نقشه دشمن بینقص و جامع بود اما محاسباتشان درباره ایران اسلامی غلط بود و شکست خوردند
🚥🚥
🔹در این قضایای اخیر نقشه دشمن، نقشه جامعی بود، محاسبه دشمن محاسبه غلطی بود. نقشه دشمن نقص نداشت، منتها محاسبه دشمن برای پیاده کردن این نقشه محاسبه غلطی بود.
☀️☀
🔹نقشهی دشمن نقشه جامعی بود یعنی همه عوامل مسلطی که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشوری به کار ببرد همهی این عوامل را ردیف کردند.
♦️♦️
🔹عامل اقتصادی وجود داشت که البته خب وضعیت اقتصادی کشور هم خوب نبود و خوب نیست، مشکل معیشت مردم زمینهای بود که آنها بتوانند از این عامل استفاده کنند. عامل امنیتی، نفوذ، تیمهای جاسوسی از همه طرف، غوغای ایران هراسی در دنیا از چند ماه قبل شروع شد. همراه کردن بعضی عناصر داخلی با خودشان این هم از مدتی پیش شروع شد...از اینها استفاده کنند، اینها را آماده کنند، برای همراهی. عامل تبلیغات فراگیر؛ تلویزیونها، ماهوارهها، فضای مجازی، اینترنت، اینها همه عواملی است، دشمن همه اینها را ردیف کرد.
🔸🔸
🔹بنده بعنوان یک آدمی که این مسائل را نگاه میکنم و زیر نظردارم و میفهمم، در دلم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم، خوب مهندسی کرده بود، همه چیز را در جای خود، به اندازه خود آماده کرده. چرا موفق نشد؟ چون یک پایه دیگر یعنی محاسبهاش غلط بود، بله این کارها همه کارهای مهمی است، کارهای مؤثری است در کشورهایی هم اثر میگذارد امّا اینجا نتوانست؛ چون محاسبهای که روی ایران اسلامی کرده بود محاسبه درستی نبود.
#بیانات_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi