منظومه فکری رهبری(۵)
♻️ برخی از ویژگیهای نظام تفکر رهبری:
۱. تفکر روشمند
توسعه فقه از صدور احکام تکلیفی فردی و احکام اجتماعی در عرصه های مختلف با بهره گیری از دستگاه روش شناسی اجتهاد که در بردارنده مجموعه ای از روش های استنباط حکم است از جمله نقاط برجسته منظومه فکری حضرت امام ره و حضرت آیت الله خامنه ای است که در تصمیمات سیاسی و اجتماعی ایشان خود نمایی می کند.
🔸🔸🔸🔸🔸
برخی این اشکال را مطرح می کنند که صرف بیان دستگاه روش شناسی اجتهاد به معنای مصطلح نمی تواند به عنوان مزیت نظام فکری آیت الله خامنه ای باشد؛
نکته قابل بیان در این زمینه این که:
اگر با فقیه به معنای مصطلح مواجه بودیم این سخن قابل پذیرش بود اما در باب فقیهی صحبت می کنیم که علاوه بر بهره گیری از روش شناسی اجتهاد برای استنباط احکام در ابعاد فردی آن را به ابعاد اجتماعی و بین المللی در حوزه های سیاست و فرهنگ و اقتصاد تسری داده است و در هر عرصه به اقتضائات روشی همان عرصه توجه دارد با این بیان می توان ذیل دستگاه کلان روش شناسی او، در هر عرصه موضوعی روش شناسی خاص آن را استخراج کرد.
🔸🔸🔸
#منظومه_فکری_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
منظومه فکری رهبری(۶)
♻️ برخی از ویژگیهای نظام تفکر رهبری:
۲. تفکر شبکه ای و نظام مند
شبکه پیچیده مسائلی که آیت الله خامنه ای در طول بیش از سی سال رهبری با آنها مواجه بوده است اقتضاء می کند که نظام تفکری که پشتوانه این تصمیمات است از نظام و پیچیدگی خاصی برخوردار باشد در غیر این صورت در طول قریب سه دهه توفیق نمی یافت. سه دهه پر تلاطم که آماج تهدیدات و آسیبهای درونی و بیرونی بوده ایم. پیوند همزمان و نظام مند بین حوزه های اقتصاد، فرهنگ و سیاست و عرصه سبک زندگی و علم و در عین حال توجه به امنیت ملی و مدیریت جهان اسلام می تواند شواهد خوبی بر این تفکر شبکه ای و نظام مند باشد.
#منظومه_فکری_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
هدایت شده از خیابان انقلاب
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 علامه حسن زاده آملی: باید قنبر حضرت خامنهای کبیر بود.
👤 #عباسی_ولدی
✅ به هر جای آسمان رفتم این سید را دیدم.
#فرهنگی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
منظومه فکری رهبری(۷)
♻️برخی از ویژگیهای نظام تفکر رهبری
۳. تفکر مسئله مدار
یکی از مهمترین چالشهای تفکر در زمانه ما در جامعه ایرانی نداشتن مسئله های بومی و تفکر فارغ از مسئله انضمامی اجتماعی در ابعاد سیاست و اقتصاد و فرهنگ است. آیت الله خامنه ای متفکری است که در عین شناخت ابعاد نظری تفکر و تسلط بر حوزه های حکمت نظری، همواره تلاش کرده است که خروجی تفکراتش ناظر به حوزه عینی و انضمامی عرصه عمل و حل مسائل بومی اجتماعی باشد. امری مهم که متاسفانه در اکثر موارد مقررین آراء و انظار ایشان به این پیوستگی بین نظر و عمل توجه ندارند و برخورد سطحی با آراء ایشان می کنند که آسیب شناسی نوع مواجهه بسیاری از افراد صاحب نظر در برخی از حوزه های خکمت نظری با انظار و آراء ایشان خود حدیث مفصلی است که در این مجال نمی گنجد.
#منظومه_فکری_رهبری
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
رهبری در کلام دیگران(۷)
🎤 بازوی توانای جمهوری اسلامی و خورشید روشنی بخش آن
امام خمینی(قدس سره):
"این جانب که از سال ها قبل از انقلاب با جناب عالی ارتباط نزدیک داشته ام و همان ارتباط...بحمد الله تا کنون باقی است، جناب عالی را یکی از بازوهای توانای جمهوری اسلامی می دانم و شما را چون برادری که آشنای به مسائل فقهی و متعهد به آن هستید و از مبانی فقهی مربوط به ولایت مطلقه فقیه جدا جانبداری می کنید، می دانم، و در بین دوستان و متعهدان به اسلام و مبانی اسلامی از جمله افراد نادری هستید که چون خورشید روشنی می دهید."
🚥🚥🚥🚥🚥
#رهبری_درکلام_دیگران
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
هدایت شده از ۰ نجفی
هدایت شده از عباسعلی عظیمی
➕رهبرانقلاب از نگاه سیاستمداران بزرگ دنیا...
📡رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
https://eitaa.com/roshangari315
کتاب ناب(۵)
📚کتاب پایی که جا ماند
کتاب پایی که جا ماند، یادداشتهای روزانه سید ناصر حسینی پور از زندانهای مخفی عراق است. سید ناصر حسینی پور این کتاب را به گروهبان عراقی، ولید فرحان، سرنگهبان اردوگاه 16 تکریت، که در زمان اسارت، او را بسیار شکنجه و آزار داده، تقدیم کرده است.
سید ناصر چهارده ساله است که به جبهه میرود و شانزده ساله است که در آخرین روزهای جنگ، در جزیره مجنون به اسارت عراقیها درمی آید؛ درحالی که دیدهبان است و در واحد اطلاعات فعالیت میکند. وقتی اسیر میشود یک پایش تقریباً قطع شده و به رگ و پوستی بند بوده است. با این حال تصمیم میگیرد در دوره بعد از اسارت باز هم دیدهبان اتفاقات و حوادث باشد، اما این بار بدون دوربین و دکل. او دیدهها و شنیدههایش را، در کاغذهای کوچکی که از حاشیه روزنامهها و کتابهای ارسالی سازمان مجاهدین خلق جمع آوری کرده است، با رمز مینویسد و در لوله عصایش جاسازی میکند.
#کتاب_ناب
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
رهبری و فرزانگی
کتاب ناب(۵) 📚کتاب پایی که جا ماند کتاب پایی که جا ماند، یادداشتهای روزانه سید ناصر حسینی پور از
در بخشی از کتاب "پایی که جا ماند" میخوانیم:
امروز بعدازظهر دمای هوا نسبت به روزهای قبل چند درجه کمتر بود. هر چند برای ریختن آتش تهیه از غروب تا موقع طلوع خورشید مشکلی نبود؛ برای دشمن مشکل در روز و گرمای بالای 45 درجه بود. دشمن با شلیک گلولههای دودزا و فسفری برای ثبت تیر، جادهٔ خندق و جادههای عقبه و پشتیبانی ما از جمله جادههای سیدالشهدا، بدر قمربنیهاشم، صاحب الزمان، شهید همت و جادهٔ جدیدالاحداث شفیعزاده معروف به توپخانه را گراگیری کرد. در اینجور مواقع دشمن جادهها، سنگرهای فرماندهی، محل تجمع نیروها، آتشبارهای ادوات و توپخانه را با گلولههای دودزا نشانهگیری میکرد، دیدهبانهای عراقی محل اصابت گلولهها را رصد کرده و برای پاتک ثبت تیر میکردند. آنطور که بچههای اطلاعات قرارگاه میگفتند، عراقیها روبهروی جزیرهٔ مجنون فقط 130 کاتیوشا در خط دومشان مستقر کرده بودند.
فهرست مطالب کتاب
اشاره
مقدمه
فصل اول: جزیرهی مجنون جادهی خندق
فصل دوم: جزیرهی مجنون پد خندق
فصل سوم: المیمونه سپاه چهارم عراق
فصل چهارم: بغداد زندان الرشید
فصل پنجم: بغداد بیمارستان الرشید
فصل ششم: بغداد زندان الرشید
فصل هفتم: تکریت کمپ ملحق
فصل هشتم: تکریت اردوگاه 16
فصل نهم: تکریت کمپ ملحق
فصل دهم: تکریت بیمارستان القادسیه
فصل یازدهم: تکریت کمپ ملحق
فصل دوازدهم: تکریت اردوگاه 16
فصل سیزدهم: رمادیه بیمارستان 17 تموز
فصل چهاردهم: رمادیه اردوگاه 13
فصل پانزدهم: ایران تولدی دوباره
#کتاب_ناب
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
40.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پندهای اخلاقی(۲)
آیتالله خامنهای در ابتدای درس خارج فقه با اشاره به نامه امیرالمؤمنین علیه السلام خطاب به جناب ابن ابیبکر: «اِشْتَدَّ عَلَى اَلظَّالِمِ وَ خُذْ عَلَيْهِ» این یکی از دستورات اساسی و اولیه این است، در هر جامعهای کسانی هستند که از حدّ خود تجاوز میکنند و این ظلم است... دایره ظلم گاهی محدود و گاهی وسیع است؛ بهقدر یک کشور یا شهر. حضرت فرمود: درباره اینها سخت بگیر، با ظالم با ملایمت، نرمش و گذشت رفتار نکن، با ظالم سختگیری کن...
... سختگیری کردن به این نیست که ما ظلم کنیم، بلکه به این است که جزای ظلمش را به او بچشانیم، «وَ خُذْ عَلَيْهِ» یعنی مؤاخذه کن، از او صرفنظر نکن، این یک دستور بسیار مهم است و واقعاً هم جزو کارهایی است که حلّال مشکلات در جامعه و نظام است، من این را بهعنوان فردی که تجربه کرده عرض میکنم، این فرمان امیرالمؤمنین علیه السلام خیلی مهم و دقیق است، با ظالم باید سختگیری کرد و رودربایستی را کنار گذاشت. هرجا نسبت به ظالم در سختگیری کوتاهی کردیم، بلافاصله ضربهاش را خوردیم.
«اینکه بنده مکرر عرض میکنم هرجا انقلابی و طبق موازین انقلاب عمل کردیم پیش رفتیم و هرجا عمل نکردیم ضربه خوردیم، یکی از مصادیقش همین است. هرجا کسی به مردم و جمعی از مردم ظلم میکند؛ بهنحوی از انحاء ظلم، و ما اطلاع پیدا کردیم و برخورد نکردیم صدمه خوردیم، این باید جزو درسهای همیشگی ما باشد.»
در نقطه مقابل، کسانی هستند که اهل خیرند، «وَ لِنْ لِأَهْلِ اَلْخَيْرِ وَ قَرِّبْهُمْ» با اینها با نرمش و مدارا رفتار کن...
#پندهای_اخلاقی
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊کلمات حکیمانه(۳)
🎥دنبال چیزی که به آن یقین نداری راه نیوفت...
...به کسی که ستمگر هست گرایش پیدا نکن...
📋کانال رهبری و فرزانگی
🔸کانال معرفی فرزانگی امامخامنه ای حفظه الله
💥برای ورود و پیوستن به کانال 👇👇را بزنید
@Rahbarifarzanegi
#کلمات_حکیمانه
#رهبری_فرزانگی
┄┅┅❅💠@Rahbarifarzanegi